Despre Fotografie

« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 17 discutii dintr-un numar total de 17 discutii
Utilizator Discutie
VasilePetru Canon vs Nikon
Mă gândesc să îmi cumpăr o camera foto .Dupa cateva căutări am aflat că Nikon D330 ar fi bun pentru începători. Peste ceva timp mi s-a zis ca Canon este mai bun decât Nikon .Voi ce credeți ? Canon sau Nikon este mai bun ? Și după ce ați ales unul îmi puteți spune care tip este ieftin ,dar și bun .
2020-01-02
VasilePetru
4 raspunsuri
JustInAR Fotografi de nota 10
Cine v-a calauzit in arta fotografica? Ce fotografi v-au influentat sau i-ati recomanda ca repere? Si de ce?
2019-11-08
JustInAR
5 raspunsuri
XCreator Setari Camera
Imi puteti spune cum se pot adauga setarile camerei la fiecare imagine? Multumesc!  
2016-11-12
XCreator
1 raspunsuri
GabiM Trepied
Care ar fi trepiedul pe care vi l-ati cumpara? Sau hai sa zic...pe care le-ati pune pe locul 1, 2 si 3...daca ar fi sa va alegeti unul pe care sa il folositi in calatorii...excursii...etc.??? Evident...puteti sa il puneti si pe cel pe care deja il aveti, daca el este cel care corespunde cerintelor. Insa as vrea si argumentele pentru care le-ati ales.  
2016-07-14
GabiM
4 raspunsuri
Kinga Se descarca bateria
Buna! Am un Nikon D5100 si obiectiv Sigma 18-300. De cand folosesc acest obiectiv, am observat un lucru ciudat: incarc bateria full, iar dupa cateva zile de nefolosire al aparatului foto, o gasesc descarcata complet. Are legatura cu obiectivul? Inainte aveam obiectivul de kit si nu mi s-a intamplat niciodata.
2016-05-19
Kinga
1 raspunsuri
traianvaidean Mirrorless vs DSLR
Care aparat e mai bun pentru realizarea de fotografii macro?
2016-01-24
traianvaidean
7 raspunsuri
SilviuOlteanu Fotografierea persoanelor in spatiul public
Ovidiu a atins subiectul intr-un comentariu.Daca el sau altcineva poate da informatii mai amanuntite despre asta(eventual trimitere la legislatia romaneasca) ,cred ca ar fi de ajutor.Stiu doar, ca nu poti fotografia un copil fara acordul parintilor.
2015-05-01
SilviuOlteanu
1 raspunsuri
SilviuOlteanu Prelucrare foto
In arta este permisa orice manipulare daca e atins scopul: sa placa,sa creeze emotie.Prelucrarea foto nu s-a inventat odata cu digitalul, numai ca instrumentele erau folosite de breasla,deci de profesionisti.Accesul tuturor la programe de editare foto este un mare castig,dar indraznesc sa spun ca de multe ori se pune "caruta inaintea cailor".Ce vreau sa spun, e ca nu trebuie e ca unii inteleg
2015-04-09
SilviuOlteanu
4 raspunsuri
vasilepnt Provocare
Cred ca ar fi interesant ca macar o parte dintre noi sa ne "laudam" aparatele foto. Daca se poate, printr-un review pe blog, daca nu, macar prin replici pe forum. Cred ca toti am avea de castigat: cei care vor intocmi articolele, vor castiga puncte de activitate; cei care le vom citi vom invata lucruri noi despre aparate pe care nu le avem, iar site-ul va castiga ptin cresterea bazei documentare. Ce parere aveti ?
2015-02-03
vasilepnt
2 raspunsuri
vasilepnt Intrebari despre site
Sunt nou pe site si am unele nelamuriri
2015-01-18
vasilepnt
4 raspunsuri
Iulia21 Am nevoie de niste sfaturi ...
Salut ! Ma numesc Iulia si am 20 de ani. Va rog sa scuzati posibile greseli de ortografie , am crescut in afara Romaniei .. chiar daca nu ar trebui sa fie asta o scuza. Ok , sa trec la subiect. Sunt pasionata de fotografie , dar din pacate nu am avut ocazia sa ma dezvolt in acest domeniu . Prima mea camera am primit-o acum 3-4 luni . Inca nu o stapanesc cum trebuie . Incerc sa public lucrarile mele pe aceasta pagina , nu pentru a castiga ( oricum nu am nici o sansa ) ci pentru a invata din criticile primite. Dar asi dori sa va cer niste sfaturi de baza pentru a-mi imbunatatii tehnica . Nu am posibilitatea sa studiez acum aceasta arta, de aceea va cer ajutorul . Va multumesc anticipat ! :)
2014-01-22
Iulia21
6 raspunsuri
upavel setari aparat
diafragma si claritate..
2013-12-23
upavel
7 raspunsuri
tudoricus Intrebare
Este un apus de soare, considerat un peisaj?
2013-12-01
tudoricus
1 raspunsuri
mariusm Intrebare concurs nou MASINI
Poza poate fi cu partea din fata a masinii in care se vede sigla exact plus faruri o parte din capota...mai exact partea din fata a masinii si atat? Mai exact pentru mine...as vrea sa pun o poza cu o masina care pe partea din fata mai are cateva chestii interesante...lipite... Multumesc de raspuns!
2013-09-27
mariusm
1 raspunsuri
bogdanelrus premii
am vazut ca fiecarui loc castigator de concurs ii este asociat un premiu: 1$, 2$ si respectiv 3$. Cum folosesc acest premiu? sau...cum il revendic? e un premiu material sau consta doar in dolari virtuali?as dori sa stiu mai multe detalii despre acest sistem de premiere... multumesc :)
2013-06-13
bogdanelrus
2 raspunsuri
alexis Reguli pentru fotografie
Reguli obligatorii pentru postare foto
2013-04-13
alexis
11 raspunsuri
snapped Dimensiuni fotografii
Care sunt dimensiunile recomandate pentru fotografii ?
2013-03-14
snapped
1 raspunsuri
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 17 discutii dintr-un numar total de 17 discutii
© PxlShot 2020 sub Creative Commons License Powered by DotPxl