Despre Voi

« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 13 discutii dintr-un numar total de 13 discutii
Utilizator Discutie
JustInAR Dilema magarului lui Buridan!
Daca raman in comunitate si mi se sterg lucrarile pe care care eu le consider "de suflet" pe motiv ca sunt banale, click etc. imi pierd si curajul si entuziasmul incat nu mai am puterea de a face nici macar click. Ma gandesc ca aici sunt specialisti care stiu ce zic si probabil ca asa este, sunt o nulitate in domeniul artei fotografice si ar fi bine sa ma orientez spre altceva Daca plec, o sa le arat fotografiile doar prietenilor care sunt entuziasmati si ma incurajeaza. Au strans si bani ca sa ma ajute sa imi iau un bridge la mana a doua, fiindca al meu e legat cu sfoara. Dar macar o sa continui sa fac poze.  Voi ce ziceti?
2019-10-25
JustInAR
11 raspunsuri
Dania Mulțumesc
Bună dimineața și o săptămână la fel! Mulțumesc pentru felicitările​ pe care le-am primit pentru lucrările Unduiri translucide și Aspirație. Și mai ales pentru îndrumările pe care mi le-ați oferit săptămâna trecută. Gândurile mele bune fiecăruia în parte.
2017-05-29
Dania
1 raspunsuri
Dania Mulțumesc
Încep această săptămână mulțumindu-le celor care m-au felicitat pentru poziția obținută cu fotografia Iubire de anticar. Adaug și rugămintea de a-mi face observații, pe cât posibil, pentru fiecare lucrare pe care o voi posta. Încerc să cresc o dată cu voi... Mulțumesc.
2017-05-22
Dania
4 raspunsuri
ValentinDan multumiri
multumesc celor care m-au felicitat pentru fotografiile realizate si celor care le au placut,bafta tuturor si inspiratie,
2016-07-26
ValentinDan
0 raspunsuri
Nevesincs Multumiri!
Va multumesc ptr toti (si pt aprecieri si pt critica
2016-05-23
Nevesincs
0 raspunsuri
ludovic de Paste
Urez tuturor colegilor de pe site si familiilor lor un Paste fericit!
2016-04-30
ludovic
0 raspunsuri
CasianPetru Multumiri ...
Vreau sa multumesc tuturor care au apreciat lucrarile mele si cele cistigatoare dar si celor necistigatoare, dar vreau sa multumesc si celorlalti care au comentat in mod constructiv la fotografiile mele, si mi-au dat unele indicatii.... Multumesc tuturor fotografilor profesionisti, printre care asi vrea sa nominez , VulcanNelutu, Anton, ludovic, janclod , si mai sunt si altii.... sa speram ca vor urma si alte premii .... multumesc tuturor din nou....
2016-04-10
CasianPetru
3 raspunsuri
Miuu13 Abonament PxlShot
Salut,Nu am mai activat pe site de ceva vreme, nu mai stiu frecventa utilizatorilor, numarul si activitatea lor, participarea la concursuri, etc... dar v-ati gandit sa se aplice o taxa modica, simbolica, de inscriere si mentinere pe site? Adica primele 3 luni pot fi gratuite, dupa care sa se achite 1, 2.. RON/luna? Ma gandesc ca ar fi de folos site-ului, mentinerii.. poate si promovarii... Poate si introducerea unui concurs cu taxa iar din taxa acumulata, sa se acorde premii.. Poate chiar si duelul (buna idee), sa aiba optiunea de a fi un concurs cu premii stabilite de comun acord intre cei doi combatanti... aici intervine problema jurizarii (dar sunt cativa fotografi/bloggeri activi care ar putea fi interesati de jurizare, fiind o modalitate sa se faca cunoscuti printre tinerii pasionati de fotografie)Plecand de la premiza ca cele mai bune lucruri in viata nu sunt gratuite, ma gandesc ca asta ar atrage mai multi utilizatori..
2015-05-18
Miuu13
4 raspunsuri
FranciscToth Ferry
2013 ultima postare?Nu mai are nimeni chef de socializare?
2015-05-17
FranciscToth
3 raspunsuri
johngates Johngates
Buna, Ma numesc Ionut Pascariu, de mic am tot cochetat cu fotografia, apoi am lasat-o si m-am axat pe domeniul IT-ului. Am inceput de ceva vreme sa trec si pe hartie fotografiile celor care vroiau sa le pastreze intr-un album, sau sa faca un cadou bunicii de la tara. Apoi mi-am achizitionat un DSLR Canon si am inceput sa ma si joc cu el. Azi am descoperit site-ul asta. Pare interesant la o prima privire. Multe concursuri si multi utilizatori la inceput de drum ca si mine.
2013-05-08
johngates
1 raspunsuri
iulyus interes
exact cum spuneam : cand am intrat astazi am vrut sa vad daca am primit vreun mesaj de la un utilizator al acestui site, si....nimic; asta pentru ca nu exista nici o rubrica pentru asa ceva; apoi , am vazut ca singurele si ultimele postari au fost ale mele ,ieri(n.6.03.2013); concluzie :nu exista interes pentru acest site din diferite motive,unul dinele poate fi faptul ca nu este destul de promovat si de cunoscut ,asta o ''bila''neagra pentru Admin, care ar fi trebuit sa aiba destule ''relatii'' printre prieteni ,inainte de ada drumul acestui gen de socializare; astept inca o saptamana si daca nu misca nimic ....sorry,ma retrag; bafta si lumina buna sa aveti!
2013-03-07
iulyus
2 raspunsuri
iulyus iulyus - prezentare
ok. ma numesc iulyus si sunt din botosani si sunt pasionat de fotografie; aseara(4.03.2013)am descoperit site-ul acesta cautand de fapt cu totul altceva pe internet si ceea ce mi-a starnit interesul cand imi plimbam ochii pe monitor, a fost ''cuvantul'' concurs de fotografie; nu neaparat pentru concursul in sine ci sunt atras de tot ceea ce are legatura cu fotografia;visez ,simt ,traiesc fotografie;nu sunt un profesionist ci mai degraba un autodidact; accept criticile dar ideea de baza mi-o mentin;nu sunt ingamfat,urasc minciuna si perversitatea;pentru mine fotografia e arta pasiunii,e clipa de eternitate;pentru mine fotografia inseamna contopirea fiintei cu universul.
2013-03-05
iulyus
0 raspunsuri
mircea Prezinta-te
Spune-ne cine esti
2013-03-04
mircea
2 raspunsuri
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 13 discutii dintr-un numar total de 13 discutii
© PxlShot 2020 sub Creative Commons License Powered by DotPxl