Noutati si Anunturi

« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 18 discutii dintr-un numar total de 18 discutii
Utilizator Discutie
mircea Modificare regulament foto
A fost modificat regulamentul pentru lucrarile de fotografie. Pentru ca mai multi au cerut mai multa libertate de creatie, imaginile se pot modifica selectiv fara a se adauga elemente noi in imagine.  Paragraful nou: Nu aveti voie sa inlocuiti sau sa adaugati elemente noi in imaginea voastra, dar puteti edita selectiv imaginile.
2019-11-20
mircea
1 raspunsuri
mircea Fratele mai mic al lui PxlShot
Saptamana aceasta cei de la F64 au lansat o noua platforma de concursuri. O gasiti pe https://concurs.f64.ro Noua platforma este realizata de noi pe aceeasi tehnologie ca si Pxlshot, dar ofera o interfata mai moderna, unele functionalitati extra si mai important PREMII. Mult succes tuturor!
2018-12-08
mircea
1 raspunsuri
mircea Expozitia de fotografie "Mica lume mare", la Muzeul Antipa
Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și „LaPrintărie” vă invită vineri, 27 noiembrie, de la ora 18.30, la vernisajul expoziției de fotografie cu vânzare „Mica lume mare”, care va avea loc în holul principal al Muzeului.Colega noastra CRISSS are o lucrare prezenta in aceasta expozitie
2015-11-27
mircea
0 raspunsuri
gabiano Articole foto
Am observat cu parere de rau ca nu mai scrie nimeni nici un articol despre "cum sa faci fotografie" cu toate ca primiti 250 puncte de activitate.Dar nu asta ar fi problema.Se creeaza impresia ca toti userii sunt experti in tehnica foto sau nu vor sa impartaseasca la nimeni cunostintele lor.De aceea va provoc,cine are curaj,sa scrie un articol cat de mic despre "Masurarea cantitatii de lumina si cand utilizam cele trei sisteme de masurare:matrice,centrat.spot"Daca vreti putem crea un fel de forum pe acesta tema caci sunt sigur ca foarte multi nu stiti sa utilizati aceste functii de masurare.Va urez succes!
2015-06-29
gabiano
3 raspunsuri
mircea Dueluri
Incepand din aceasta saptamana avem o sectiune de dueluri. O puteti gasi sub Concursuri > Dueluri din meniul principal sau din sectiunea Duelurile mele de sub numele vostru.Principiul e urmatorul: iti gasesti oponentul, il provoci la duel, iar daca provocarea este acceptata primul din cei doi participanti care ajunge la 10 voturi castiga. Momentan este inca un sistem in probe si prin urmare va rog sa raportati eventualele erori/probleme/sugestii.
2015-04-19
mircea
17 raspunsuri
mircea Server Noua
In aceasta seara vom muta site-ul pe un server nou. Va rugam sa scuzati eventuale caderi temporare si sa semnalati eventuale probleme aparute dupa
2015-03-17
mircea
5 raspunsuri
mircea Testam un sistem nou de votare
In pagina de concursuri aveti un popup rosu in partea din dreapta jos a ecranului. Daca sunteti draguti sa participati si sa reveniti cu impresii, pareri. Noul sistem e integrat in actualul sistem de votare si va face votarea mult mai rapida. Sper sa-i impace si pe cei care doresc votarea la sfarsit de saptamana si pe cei care doresc sa aiba tot timpul posibilitatea de a vota
2015-02-11
mircea
5 raspunsuri
admin Categorie noua de concursuri
Avem o noua categorie de concursuri
2014-10-14
admin
2 raspunsuri
gabiano propunere tema
Poate ar trebui sa aducem in concurs o tema de genul "Satul romanesc" care s-ar putea intande pe mai multe sesiuni(saptamani) cu subpuncte de genul:"Ograda taranului","Case taranesti","Portretul taranului roman","Munca la camp"."Viata grea de taran" samd.Cred ca asa am vedea si cunoaste mai bine viata de la tara si starea actuala a satului romanesc.
2014-08-06
gabiano
13 raspunsuri
admin R.I.P Tudoricus
Cu intarziere si multa tristete trebuie sa va anunt ca Tudoricus nu mai este printre noi :(
2014-08-04
admin
3 raspunsuri
Anaxor Intalnire
Intalniri Pxlshot
2014-03-14
Anaxor
8 raspunsuri
Adriana WARNING!
Comportament de vot
2014-01-29
Adriana
2 raspunsuri
admin Un nou moderator
Avem un nou moderator
2014-01-27
admin
4 raspunsuri
admin Concurs Produse Unicat
Premiu Concurs
2013-07-08
admin
4 raspunsuri
johngates Promovare
Din cate am vazut si citit diferite comentarii, site-ul are o mica problema in ceea ce priveste popularitatea. Incercati sa va promovati mai mult pe facebook. Postati concursurile acolo vor avea mai multa priza la pulic si vor atrage mai multi utilizatori.
2013-05-08
johngates
1 raspunsuri
admin Profil User
La sugestia lui Valentin, se poate accesa profilul unui utilizator din zona de comentarii la poze si de asemenea se poate trimite si mesaj privat catre acel utilizator tot de acolo. Alte sugestii sunt binevenite
2013-03-19
admin
1 raspunsuri
mircea Despre Username
Modificari Username
2013-03-12
mircea
4 raspunsuri
mircea Noutati rubrica Despre
Au fost adaugate noi rubrici
2013-03-05
mircea
1 raspunsuri
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 18 discutii dintr-un numar total de 18 discutii
© PxlShot 2020 sub Creative Commons License Powered by DotPxl