Discutii Generale

<<<>>>
Pagina 3 din 7, se afiseaza 20 discutii dintr-un numar total de 121 discutii
Utilizator Discutie
gabiano 1 Decembrie
La multi ani ROMANI la multi ani ROMANIA1
2015-12-01
gabiano
4 raspunsuri
gabiano Teme
Nu cred ca ar fi rau sa continuam pe teme colorate.Dar si culori reci.Albastru a fost saptamana trecuta.Mov sau lila de exemplu.Apoi ceva complicat,alb diafan ,negru pur si ce mai ziceti si voi.
2015-12-01
gabiano
31 raspunsuri
Ionyfluturas Multumesc anticipat
Multumesc anticipat tuturor celor care mi-au trimis felicitari pentru lucrarea postata la tema Orasul Fantoma. Este prima lucrare de-a lungul timpului de cand sunt inscrisa si a iesit pe locul 1. :)
2015-11-29
Ionyfluturas
4 raspunsuri
HinkelAnton care-i faza cu temele si de ce ne tot legam de ele?
Sunt multe fotografii foarte bune sau cel putin acceptabile, care primesc feedback negativ, din cauza ca sunt postate nepotrivit. Autorii lor s-ar putea simti frustrati sau nedreptatiti. Totusi, vorbim de un context. Iar contextul este exact TEMA, in jurul ei ne invartim. Fireste, urmatorul reper este puterea imaginii, calitatea ei estetica si sensibilitatile pe care le implica...insa aici pe site, aproape ca esti bucuros ca autorul a nimerit si respectat tema, ceea ce nu e prea inveselitor...Am ajuns la concluzia ca trebuie sa fim un pic mai stricti cu ce acceptam sau nu, ori sa formulam temele astfel incat sa permita o mai mare libertate de interpretare. Oare cum sa punem problema? nu de alta, dar situl trage in jos, daca lasam ''magarii'' sa se manifeste...
2015-11-27
HinkelAnton
12 raspunsuri
MarianDumitru Nikon D5300
Ce stim si ce nu stim despre Nikon D5300.
2015-11-23
MarianDumitru
3 raspunsuri
Vulcano Intilnire utilizatori
Referitor la discutia despre intalnirea utilizatorilor, as fi de acord cu o asemena actiune. Cred ca mai intai ar trebui sa vedem cine este interesat si apoi sa stabilim data si locul intalnirii. In functie de cati utilizatori se anunta dispusi si de localitatile de domiciliu, ar fi bine sa ne intalnim undeva la mijoc (de ex Sibiu, Alba Iulia etc).
2015-11-23
Vulcano
282 raspunsuri
Ileana Lamurire
Care este diferenta dintre editare foto si editare grafica?La cele doua concursuri de grafica, se cer la 'Descriere". Multumesc anticipat!
2015-11-21
Ileana
2 raspunsuri
Ileana Concurs grafica
postarea lucrarilor
2015-11-10
Ileana
6 raspunsuri
gabiano DOLIU
In clubul "COLECTIV" unde s-a petrecut nenorocirea care a infiorat Romania se afla si o tanara fotografa ce imortaliza membii trupei.Tanara se numeste Teodora Maftei care acum se afla in stare critica la spital.Este posibil sa mai fi fost si alti fotografiPropun,daca Mircea este de acord ,ca in memoria celor decedati sa afiseze pe prima pagina a site-ului un mic semn de doliu care sa ramana postat cat tine doliu national.Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei decedati si sa- i ocroteasca pe cei grav raniti!
2015-10-31
gabiano
17 raspunsuri
gabiano Neseriozitate
Nu-mi dau seama ce este atat de greu sa postezi o fotografie chiar si banala dar sa fie IN TEMA.De ceva vreme cam 30% din postari nu sunt in tema.Asta denota totala lipsa de respect in defavoarea celor care muncesc si posteaza corect.Este si vina acestora din urma ca nu trag clopotelul si aplica cunoscuta vorba"merge si asa"Cred ca cel mai simplu ar fi ca Mircea si moderatorii sa afiseze vinerea urmatoarele trei teme:Tema 1,Tema 2 si Tema 3Aici fiecare posteaza ce-l taie capul la una din teme dupa cum crede de cuviinta.Asa nici nu ne mai chinuim sa comentam sa analizam sa votam sa ne certam.Toti vom fi fericiti si cei mai buni fotografi.
2015-10-01
gabiano
5 raspunsuri
gabiano Retragerea unei fotografii
Am observat ca sunt discutii in spatiul destinat comentariilor la tema 'Vicii"Eu cred ca toti autorii de fotografii nu trebuie sa-si retraga fotografiile in urma unor comentarii.Se incearca in continuare ca acele comentarii sa fie niste sfaturi si pareri ale celorlalti useri dar nu sunt critici dure care sa duca la retragere.Fotografiile pot fi eliminate numai de moderatori sau din clopotel.Cele care sunt considerate nepotrivite pierd la vot.Am putina vechime pe acest site si dupa fiecare concurs pot spune ca in proportie de 90-95% fotografiile se claseaza acolo unde le este locul in ciuda unor discutii interminabile privind sistemul de vot..Am deschis aceasta discutie deoarece un user si-a retras fotografia in urma comentariilor facute de mine si Valcan Nelutu dar consider ca amandoi am spus lucruri adevarate si corecte.Autorule nu-ti mai evalua in totalitae lucrarile si mai lasa si pe ceilalti sa gandeasca.Si eu ca si multi de aici am postat si vom posta fotografii la limita temei.Asa ne este felul nostru.poate merge.Domnule Nelutu te rog sa ma scuzi ca te-am introdus in discutie.
2015-09-24
gabiano
22 raspunsuri
ElianArthurRusu Fotgrafie pe film
Buna , deschid aceasta discutie ptr a vedea si ptr a gasi persoane care mai folosesc aparate pe film si in speranta ca poate vom avea aici si teme sau concursuri dedicate . Ptr inceput , sa-mi prezint arsenalul : folosesc un Zenit E cu un obiectiv Helios 44M si un Nikon F5 la care folosesc un Nikon 70-300 si un Nikon 28-80 . In mare parte caut sa folosesc filme alb negru si din cand in cand merg si pe color . Pana acum am folosit ptr alb / negru Kodak Professional BW400CN si la filme color folosesc Fujicolor C200 . In masura in care vom obtine un coltisor dedicat pe PxlShot poate vom putea si expune rezultatele ptr a fi analizate si discutate . Pot aparea concursuri , dueluri , etc . Developarea o fac la un laborator din lipsa de spatiu si cunostinte temeinice in domeniu . Am optat ptr scanarea si inregistrarea imaginilor pe format electronic ptr a avea acces mai usor la ele iar pe hartie scot doar ce am nevoie sau imi cer apropiatii . Cu stima :)
2015-09-16
ElianArthurRusu
4 raspunsuri
Ileana Atentie:
In concursul "Tesaturi"locul 3"Zestre" floarea este cusuta cu mana si nu tesuta....am scris atunci acest lucru dr nimeni nu s-a autosesizat si nici nu a fost stearsa....nu am inteles motivul.
2015-09-02
Ileana
3 raspunsuri
HinkelAnton . expozitia promisa
Am promis ca voi face un fel de expozitie cu lucrarile cu cercuri, ce mi-au ramas in plus de la tema data. Am selectat 12 bucati, plus una de la concurs, care-mi place cel mai mult. Din pacate, piscoturi si vin nu am putut aduce...Declar expozitia deschisa.
2015-08-23
HinkelAnton
20 raspunsuri
HinkelAnton Un pic de filosofie ?
...hai sa incercam sa scriem [discutam, de fapt] si despre altceva decat despre diafragme si plaje...de expunere, insa tot legat de fotografie. . . .sunt sigur ca multi dintre voi s-au uitat cateodata la aparat si s-au intrebat...dar care e rostul lui? . . Voi sparge gheata la comentarii aruncand manusa :)
2015-08-21
HinkelAnton
85 raspunsuri
HinkelAnton Duelul cu Invinsul
In urma unor discutii avute mai de mult legat de dueluri, s-a vehiculat ideea ca invinsul trebuie sa lupte cu un adversar propus de catre invingator, cu tema data de acesta, si zic ca e o idee buna, ne-ar pune sangele-n miscare . . . . . .Dupa cum ati vazut, am dat-o foarte crunt in bara la duelul pe Polarizare cu MarianDumitru. Imi cer revansa :)
2015-08-19
HinkelAnton
64 raspunsuri
SilviuOlteanu A fi sau a nu fi in tema
Observ ca temele au fost descrise destul de clar, iar majoritatea autorilor s-a incadrat in tema. Ca de obicei au existat si lucrari controversate, discutii, argumente, explicatii ale autorilor. Exista deasemenea lucrari care, evident nu sunt in tema,iar dupa discutii pe marginea lor, n-am vazut nici o reactie a autorilor (de a aduce argumente in favoarea lucrarilor sau de a le sterge),ceea ce ma face sa cred ca ori nu-i intereseaza, ori pur si simplu stau la "fie ce-o fi".Din respect pentru ceilalti useri, propun ca aceste lucrari,evident pe langa tema, sa fie sterse.
2015-08-14
SilviuOlteanu
7 raspunsuri
HinkelAnton Antifotografie
Am propus recent pe formularul siteului tema ANTIFOTOGRAFIE. Prin asta, intelegand incalcarea flagranta a cat mai multor reguli fotografice. Am propus-o fiindca cred ca asta ne-ar ajuta sa intelegem mai bine de ce exista anumite reguli, pe de alta parte, cum incalcarea lor poate aduce rezultate spectaculoase si placute. Spe, adica... Mai e cineva cu mine?
2015-08-08
HinkelAnton
40 raspunsuri
HinkelAnton Conceperea temelor.Propunere.
in urma unor discutii si experiente, propun aceasta schita privind felul in care am putea sa avem temele mai clar definite de catre cei ce vor sa se implice atat in lansarea unora, cat si in editarea descrierilor, inainte ca aceastea sa ajunga teme de concurs. Stiind temele din timp, esti mai pregatit pt. ele si poate aduci si lucrari mai bune.
2015-08-07
HinkelAnton
8 raspunsuri
gabiano Lamurire
Imi pare rau dar nu ati scapat de mine.Am fost in concediu si m-am simitit excelent.Am mai tras cu ochiul din cand in cand si la site.Daca tot am revenit ca un simplu user adica nu mai sunt moderator as dori ca d-nul Hinkel Anton sa lamureasca public ce a vrut sa spuna ca "functia"de moderator trebuie pusa in discutie pe site de catre cine doreste sa spuna ceva.Am ramas nelamurit si cer o explicatie asa de amorul artei.
2015-08-06
gabiano
1 raspunsuri
<<<>>>
Pagina 3 din 7, se afiseaza 20 discutii dintr-un numar total de 121 discutii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl