Teme Fotografie

<<<>>>
Pagina 10 din 17, se afiseaza 20 discutii dintr-un numar total de 331 discutii
Utilizator Discutie
robert42 Scaune
O parte semnificativa a vietii noastre o „dedicam” statului pe scaun.La masa,la serviciu,in masina,pe terasa,la meci,la film,in avion,la dentist(ups!) s.a.m.d.Piele,lemn,plastic,metal,scaun sa fie!Nu conteaza forma sau dimensiunea ori culoarea,scaun sa fie!Exclus variatiuni pe aceeasi tema,gen fotoliu,bancheta,coltar,etc.!
2017-10-05
robert42
1 raspunsuri
robert42 Copaci
Simbol al vietii,a ceva care prinde radacini,acel ceva care pare etern (gen Sequoia),acel ceva care rezista la frig si soare deopotriva.Un copac sau mai multi! Verzi sau nu,infloriti sau nu,taiati sau mai bine nu! Nu conteaza anotimpul!Nu conteaza regiunea!Nu conteaza ca e mar,nuc sau frasin!Important e sa-l vedem acolo in poza!Maret sau nu,batran sau nu,cu ramuri si/sau radacini!Trunchiul este obligatoriu in fotografie!Exclus doar ramuri/crengi sau doar radacini!Exclus uscaturi,animale sau persoane!
2017-10-02
robert42
1 raspunsuri
robert42 Dale
Componenta importanta a designului atat interior si exterior,dalele,fie ele de beton,lemn,piatra sau cauciuc ori dale de gresie,faianta,etc,atrag de fiecare data priviri si pareri ale vecinilor,trecatorilor,clientilor sau musafirilor.Imaginea voastra trebuie sa contina una sau mai multe dale,colorate sau nu,mari sau nu,fotografiate de sus sau nu...Este exclusa prezenta unor persoane,animale,flori,masini sau orice alt obiect pe suprafata dalei/dalelor pozate!
2017-10-02
robert42
1 raspunsuri
robert42 Pe linie moarta !
Fie cale ferata scoasa din uz,fie tramvai,avion,masina,locomotiva ori masina de spalat,fiare de calcat etc,important este sa fie `trase` cum se spune `pe linie moarta`.Practic,obiectul din imaginea voastra trebuie sa fie `abandonat` pentru totdeauna fie din indolenta oamenilor,fie prin forta naturii.
2017-09-29
robert42
1 raspunsuri
robert42 Valuri
Valuri care se sparg la tarm,valuri care se lovesc de stabilopozi,valuri brazdate de carena vaporului...valuri ! Exclus fotografii cu bazine cu valuri !!!
2017-09-09
robert42
1 raspunsuri
robert42 Septembrie
Septembrie! Iarasi toamna! Un nou an de scoala,o noua recolta,un nou sau alt inceput! Imaginati-va aceasta luna creand o fotografie sugestiva.Subiectul este la alegerea voastra.
2017-09-08
robert42
1 raspunsuri
robert42 Men At Work
Barbati la munca! Fie la birou,fie pe santier sau altundeva,fie unul,doi,trei sau mai multi,barbatii trebuie neaparat sa munceasca la momentul fotografierii !!!
2017-09-08
robert42
2 raspunsuri
robert42 Lady In Red
Femeia in rosu! O singura femeie,o singura culoare! Ca e trening,ca e rochie,rosu sa fie! Accesoriile gen poseta,pantofi,bratara,esarfa,ceas...de alta culoare,sunt permise! Barbati,animale de companie,nu sunt permise!
2017-09-08
robert42
1 raspunsuri
ElianArthurRusu Obiecte pierdute
Din tema in tema , se naste o tema . Ar fi interesant de vazut ce parere aveti despre o tema legata de obiectele pierdute . Un ceas , o bratara , un cercel , o moneda , un nasture , etc . Exclus categoric gunoaiele ( un cauciuc abandonat , o caroserie ruginita , un pet sau vreo sticla de bautura ) . Banuiesc ca va fi greu sa gasim ceva in tema dar va provoc imaginatia sa realizati un cadru din care sa reiasa ca acel obiect ar fi pierdut . In imagine , doar obiectul sau obiectele cu pricina , fara animalute , oameni sau alte lighioane .  Bafta :)
2017-09-06
ElianArthurRusu
1 raspunsuri
ElianArthurRusu Mecanicul
O alta sugestie ar fi pe tema reparatiilor mecanice . Ma gandesc la un cadru " murdar " din care sa reiasa efectuarea unei lucrari mecanice la un vehicul , la o motocicleta , bicicleta , camion , etc . Sa spunem ca se aproba doar cadrele in care apar piesele sau sculele implicate sau cele in care se vede meseriasul in toiul actiunii . Ma gandesc pe viitor si la o tema legata de gunoieri :) . Daca aveti sugestii , va rog sa luati cuvantul . :)
2017-09-06
ElianArthurRusu
1 raspunsuri
robert42 Articole sportive
O minge,un sac de box,o racheta de tenis,un stepper,o gantera,un skate...orice articol sportiv pe care il aveti pe acasa si pe care puteti sa il scoateti in evidenta acum printr-o fotografie.
2017-09-05
robert42
1 raspunsuri
robert42 Insecte
Albine,fluturi,carabusi,cosasi,muste,paianjeni...insecte sa fie.Fotografia trebuie sa fie realizata in varianta close-up sau macro.
2017-09-05
robert42
1 raspunsuri
robert42 Jante auto
Spitzate sau cromate,mate sau lucioase,toate sunt interesante si dau un plus de valoare masinilor din traficul de zi cu zi.Realizati o fotografie sugestiva imortalizand doar o singura janta auto cu sau fara cauciuc.
2017-09-05
robert42
1 raspunsuri
robert42 Umbrele
Inchisa sau deschisa,multicolora sau nu,animata sau sobra (simpla),umbrela este un accesoriu care pe langa latura sa practica protectoare,poate conferi si o nota de eleganta si rafinament.Umbrelele din imaginea voastra pot fi de soare sau de ploaie.
2017-09-05
robert42
1 raspunsuri
ElianArthurRusu Geometria luminii
Geometria luminii : realizati o imagine alb - negru sau color in care subiectul sa fie compus din una sau mai multe umbre care sa realizeze o forma geometrica bine definita ( ex : un patrat sau mai multe , un cerc sau mai multe , un triunghi sau mai multe , etc ) . 
2017-09-05
ElianArthurRusu
1 raspunsuri
robert42 Proverbe latinesti
`In vino veritas` `Mens sana in corpore sano` Ilustrati prin intermediul unei fotografii sugestive un asemenea dicton latin.
2017-09-04
robert42
1 raspunsuri
robert42 Exponate din muzee
Cu totii am fost tentati si am pasit macar o data in viata intr-un muzeu.Imaginea voastra trebuie sa contina un singur exponat,fie el animal impaiat,avion,ceas,figurina de ceara,tablou,arma,statueta,meteorit,etc...Aveti grija la incadrare,reflexia luminii pe sticla,exclus eventuale persoane sau umbre aparute in mod accidental pe fundal,etc...
2017-09-01
robert42
3 raspunsuri
robert42 Cal și călăreț
Realizati o fotografie in care sa surprindeti „simbioza” dintre cal si calaret.Poate fi vorba despre concursuri hipice,echitatie,drumetie,manej,etc...
2017-08-19
robert42
2 raspunsuri
robert42 Ciocolata
Cel mai universal,rafinat si indragit ingredient sau produs finit,ciocolata,fie alba,fie neagra,ne indulceste viata de la rasarit si pana la apus.Haideti sa imortalizam un asemenea `moment dulce` prezentand ciocolata sub diverse forme:figurine,tablete,fondante,caramele,brownies,lava cake,fantana de ciocolata,etc...Atentie!Nu este suficient doar ambalajul! In imaginea voastra trebuie sa apara neaparat o `mostra` de ciocolata!
2017-08-16
robert42
3 raspunsuri
robert42 Blitz
Blitz extern sau integrat,fotografii indoor sau outdoor,zi sau noapte,important este sa declansati blitz-ul la fiecare foto pe care o faceti!
2017-08-12
robert42
1 raspunsuri
<<<>>>
Pagina 10 din 17, se afiseaza 20 discutii dintr-un numar total de 331 discutii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl