Teme Fotografie

« Anterioara >>>
Pagina 1 din 18, se afiseaza 20 discutii dintr-un numar total de 355 discutii
Utilizator Discutie
AlinaMagdalena De prin garã adunate
Peroane,cãlãtori fugind dupã tren sau asteptând calmi pe vreo bancã,sãli de asteptare,restaurante,case de bilete,controlori în pauzã,arhitecturã. A se specifica la descriere în ce garã nationalã sau internationalã a fost realizatã fotografia.
2020-01-25
AlinaMagdalena
0 raspunsuri
AlinaMagdalena Pãrãsire
Clãdiri pãrãsite,interior sau exterior,din tarã sau de peste hotare. 
2020-01-25
AlinaMagdalena
0 raspunsuri
AlinaMagdalena În tren
Fotografii doar în interiorul unui tren de persoane,cu sau fãrã cãlãtori. 
2020-01-25
AlinaMagdalena
0 raspunsuri
Dhaulagiri Decoratiuni de Craciun
Pentru acest concurs trebuie sa fotografiati una sau mai multe decoratiuni de Craciun. Nu conteaza frumusetea decoratiunii ci felul in care e pusa ''in lumina''.  
2019-12-17
Dhaulagiri
0 raspunsuri
Dhaulagiri Good, Bad and Ugly
Va propun trei concursuri active simultan:   1.Good, Bad and Ugly / GOOD     Good, Bad and Ugly este titlul unui cunoscut film western. Pentru acest concurs trebuie sa ne aratati ceva ce inseamna GOOD (bun) pentru voi.   2.Good, Bad and Ugly / BAD     Good, Bad and Ugly este titlul unui cunoscut film western. Pentru acest concurs trebuie sa ne aratati ceva ce inseamna BAD (rau) pentru voi.   3.Good, Bad and Ugly / UGLY Good, Bad and Ugly este titlul unui cunoscut film western. Pentru acest concurs trebuie sa ne aratati ceva ce inseamna UGLY (urat) pentru voi.
2019-12-17
Dhaulagiri
0 raspunsuri
Danelinole Geometrie în fotografie
Pentru această temă trebuie să realizați o forografie care se bazează pe ​figri geometrice. Lucrările postate vor fi considerate în temă dacă: Vor include unul sau mai multe cercuri, linii, triunghiuri, pătrate sau alte figuri geometrice. Acestea NU trebuie neapărat să fie subiectul principal. Elementul geometric ocupă cel puțin un sfert din cadru Elementul geometric contribuie la compoziția fotografiei și nu o strică; acesta nu trebuie inclus forțat, ci pentru a coordona direcția privirii sau pentru a transmite un anumit sentiment/o anumită stare Elementul geometric este fie subiectul, fie elementul secundar al fotografiei Atenție! Imaginea trebuie să fie creativă. Nu se vor accepta imagini slabe. Pentru cei ce nu au idei sau nu au înțeles bine tema au la îndemână link-ul https://blog.f64.ro/2015/06/23/elemente-geometrice-si-perspectiva-in-fotografie/ Mult succes!  
2019-12-11
Danelinole
0 raspunsuri
AlinaMagdalena Mos Crãciun
Fie cel adevãrat,fie din sticlã,plastic,metal sau beculete,Mos Crãciun - personajul principal din lucrarea voastrã .
2019-12-04
AlinaMagdalena
0 raspunsuri
AlinaMagdalena România ,tara mea
Propun o serie de teme despre România.  România ,esti frumoasã ! , fotografii despre frumusetea tãrii,peisaje,locuri,statiuni,orase,sate.   România,vai de noi  ; fotografii despre drumuri cu gropi,mijloace de transport depãsite de vreme,case în paraginã,lucruri nu tocmai plãcute.   România pe gustul meu ; fotografii despre bucãtãria traditionalã,de la murãturi la marmelade,de la pãlincã la ciolan,de la mãmãligã la sarmale,avem doar bunãtãti.   România si ai sãi  (România,fii si fiice ) ,fotografii cu si despre români .  România,arta ta ; fotografii despre port,traditii,picturi,statui,arhitecturã.  România ,unicat ; fotografii despre lucruri care se fabricã sau s-au fabricat doar în tara noastrã,Dacia de ex.,sau Eugenia,pufuleti ,tigãri românesti,Portile de fier  si toate câte or mai fi.  Dacã aveti si voi idei,super,haideti sã exploatãm tara din toate unghiurile,haideti sã-i vedem mãruntaiele si straiele. România,eu te iubesc ! 
2019-12-01
AlinaMagdalena
2 raspunsuri
AlinaMagdalena Amintire de la (...)
Ieri am spart cana de ceai primitã în dar de la mãtusa mea. Si îmi pare nespus de rãu cã nu o am mãcar într-o pozã. Fotografiati un obiect primit în dar de la o persoanã dragã,fie lingura preferatã primitã de la mama,fie sosetele primite de Crãciun de la sotie,fie oglinda primitã de la sorã,paharul de la fiu,poseta de la bunic,bluza de la bunicã,pãpusa de la nepoatã,cartea de la tatã. Obiectul sã-l aveti fie necesar,util,fie la suflet,primit în dar,nu cumpãrat de dumneavoastrã ca amintire a vreunui loc vizitat. Se poate schimba titlul,se poate modifica si continutul putin,în caz cã nu m-am exprimat fotografic destul. 
2019-11-30
AlinaMagdalena
2 raspunsuri
AlinaMagdalena Mi-e dor
Mi-e dor de primãvarã,de curcubee,de romantism,petreceri,nunti,motan,grãtare,familie,drumetii,plajã ,liniste sau agitatie,scrisori de dragoste,filme mute,ulita satului,casa bunicilor,moda anilor trecuti,tinerete. Sã vedem de cine sau ce ne este dor,asta propun .
2019-11-30
AlinaMagdalena
0 raspunsuri
Danelinole Fotografia de produs
Pentru acest concurs vă propun că temă fotografia de produs. Nu vor fi acceptate imaginile slabe, iar lumina și focusul trebuie să fie creativ. Pentru a vă documenta pentru lucrările din concurs, accesați https://pxlshot.ro/articol/fotografia-de-produs-revizuit-2019-11-01-ora-22-11-34. 
2019-11-23
Danelinole
0 raspunsuri
Danelinole Fotografiază un ceas
Realizați o fotografie care să reprezinte un ceas. În cadru trebuie adăugat obligatoriu și un alt element, care să relaționeze cu subiectul principal, ceasul.
2019-11-23
Danelinole
0 raspunsuri
Danelinole Schimbă perspectiva!
Mulți utilizatori prezintă într-o fotografie subiectul printr-o perspectivă comună. Așa că: vă propun să realizați o fotografie prin care să reprezentați un subiect dintr-o altă perspectivă interesantă sau o porțiune din subiect. Fotografia trebuie să pună la contribuție imaginația privitorului. Imaginea trebuie să fie creativă. Nu se acceptă imagini cu subiect explicit.
2019-11-03
Danelinole
1 raspunsuri
MolociMage Societatea consumului
Postati fotografii cu oameni aflati intr-un context al societatii consumeriste. Sa aveti elemente specifice sau locatii care vorbesc de la sine despre consumerism. De ex. mall-uri, cumparatori, marfuri, gunoaie, risipa de resurse etc. Atentie! Nu treceti in fotografie de produs. Obligatoriu: persoane sau o persoana in cadru. De asemenea, datele EXIF.
2019-10-18
MolociMage
1 raspunsuri
Danelinole Trandafirul
Trandafirii, florile iubirii, sunt gingașe într-o lumină caldă. Indiferent de culoare, încântă privirile. Surprindeți într-un cadru splendoarea lor. Datele exif sunt obligatorii!
2019-07-18
Danelinole
0 raspunsuri
Danelinole Trandafir
Trandafirii, florile iubirii, fac parte din viața noastră și se găsesc în această perioadă din an. Realizați un cadru cu ei!  
2019-07-16
Danelinole
1 raspunsuri
Danelinole Vrabie
Vrăbiile, păsări mici, sunt des întâlnite în oraș. Realizați un cadru în care să surprindeți una sau mai multe vrăbii.
2019-07-15
Danelinole
1 raspunsuri
Danelinole Animale domestice
Realizați un cadru cu un animal domestic. Acestea fac parte deseori din viața noastră. Chipul lor poate transmite un mesaj sau un sentiment. Excluse păsările! Datele exif sunt obligatorii...
2019-07-08
Danelinole
1 raspunsuri
robert42 Papagali
Cu un penaj deosebit si frumos colorat,vorbitori sau nu,papagalii au atras intotdeauna atentia privitorului.Realizati un cadru sugestiv avand ca si subiect central unul sau mai multi papagali 
2019-06-26
robert42
1 raspunsuri
robert42 Vietati marine
Delfini,foci,pinguini,testoase,pisici de mare,rechini,meduze...Realizati un cadru sugestiv cu unul sau mai multe exemplare de astfel de vietati marine ce populeaza marile si oceanele lumii.
2019-06-26
robert42
1 raspunsuri
« Anterioara >>>
Pagina 1 din 18, se afiseaza 20 discutii dintr-un numar total de 355 discutii
© PxlShot 2020 sub Creative Commons License Powered by DotPxl