Teme Fotografie

« Anterioara >>>
Pagina 1 din 15, se afiseaza 20 discutii dintr-un numar total de 289 discutii
Utilizator Discutie
PetruH Forme din natura - sa vedem cum vedeti
Cateodata, natura modeleaza pietre, stanci, dealuri, munti, vai, rauri, paduri, poiene in forme care noua, privitorilor, ni se par...altceva...animale,oameni, chipuri, forme geometrice, litere etc. Sa le gasim in portofoliile fiecaruia si sa le vedem aici. As dori sa adaugam forme noi, prin efortul nostru de imaginatie, din portofoliul fiecaruia. Deci fara a refolosi locuri comune gen Sfinxul, Babele. Chipul de pe Marte) etc. Sa le postam impreuna cu datele exif si neaparat cu explicatia a ceea ce vedeti voi in acea imagine. Sa vedem cum vedeti.
2018-12-06
PetruH
1 raspunsuri
AlexandruWald toamna
peisajul anotimpului in care ne aflam.
2018-11-29
AlexandruWald
0 raspunsuri
MolociMage Long exposure nocturn
Va invit la fotografiat pe intuneric. Pozele trebuie sa fie realizate noaptea, nu se accepta cadre indoor. Conditia principala este un timp lung de expunere. Inclusiv time lapse ori urme de miscare a subiectului (ghost effect). Jocuri de lumini, ceruri instelate, trafic, iluminare stradala, efectiv tot ce misuna sau straluceste in noapte.
2018-11-26
MolociMage
0 raspunsuri
PetruH Auto en detail
Imagini cu detalii de pe autovehicule de pasageri, noi sau vechi, elemente ale acestora: jante, bord, oglinzi, sigle, calandru, faruri, spoiler, element de caroserie, eleron etc - orice element care denota personalitatea masinii vizate, surprins dupa toate regulile fotografierii. Nu intereseaza masina in totalitate doar detaliile si personalitatea care deriva din acest detalii. Stiu ca regulamentul permite si imagini de pe telefoane, pe cat posibil as dori sa venim cu imagini de pe orice alt gen de camera. Exif obligatoriu. Marca masinii obligatoriu de trecut la comentarii.
2018-11-16
PetruH
1 raspunsuri
ovi59 Portret canin
In curte sau in parc, cautati un caine cu o privire sau expresie care merita pozata. Fara oameni si doar un caine. Datele exif obligatorii.
2018-10-07
ovi59
4 raspunsuri
kirugoro Ardei
Ardei grasi, ardei iuti, gogosari. In gradina, in piata, acasa. Natura moarta sau close up. Intregi sau sectionati, dar nugatiti.
2018-10-07
kirugoro
1 raspunsuri
ValentinDan e toamna , sa culegem struguri, in vie sau platou struguri sa fie
flori de toamna  
2018-09-25
ValentinDan
0 raspunsuri
kirugoro Crapaturi
Nascute sub imperiul hazardului, crapaturile provenite din contractia unui material sau din fisurarea lui sub actiunea unor socuri au propria lor estetica. Crapaturi in pamant, in beton, in fier, in cauciuc etc.
2018-09-16
kirugoro
1 raspunsuri
kirugoro Noroi
Pamantul sub forma de noroi are are valente estetice ca memoria amprentelor, forme de curgere, luciu in contralumina etc.
2018-09-16
kirugoro
1 raspunsuri
PetruH Arhitectura credintelor
Sa alegem niste imagini semnificative cu exterioare/ interioare, constructii intregi, fatade, parti sau elemente constructive, toate avand legatura exclusiv cu un edificiu reprezentand un locas de cult indiferent de credinta in numele careia a fost edificat (biserici,sinagogi, mooschei, temple). Fara ruine si obiecte de cult ca subiect principal. Dar cu date EXIF si identificarea locului din care provine imaginea.
2018-09-12
PetruH
4 raspunsuri
PetruH Animalia
Scene in care interactioneaza minim doua animale (oricare ar fi ele) fara prezenta umana. Datele EXIF sunt obligatorii. 
2018-09-12
PetruH
1 raspunsuri
kirugoro La mall
Pentru tot mai multi dintre noi, viata s-a mutat la mall. Faceti asadar fotografii la mall!
2018-09-08
kirugoro
1 raspunsuri
kirugoro Semioglinzi
Materialele transparente, dar cu suprafete lucioase (sticla, apa) se pot comporta ca si semioglinzi, combinand atat o imagine oglindita pe suprafata, cat si imaginea vazuta prin transparenta (ex: pe suprafata unei balti se pot oglindi norii, iar prin apa se poate vedea fundul baltii). Rezultatul este un mixaj de imagini, adeseori frapant.
2018-09-07
kirugoro
1 raspunsuri
kirugoro Portret: barbati
Sa ne intoarcem la subiecte clasice. De data asta sunt acceptate doar portrete de barbati.
2018-09-07
kirugoro
1 raspunsuri
kirugoro Suprafete patate
Revenim in domeniul abstractului cu suprafete patate. Pereti, servetele, caroserii sau orice alta suprafata patata cu vopsea, murdarie, rugina, lumini/umbre etc. Imaginea trebuie sa contina doar suprafata patata, fara alte obiecte (suruburi, ferestre, etc.). 
2018-09-07
kirugoro
1 raspunsuri
kirugoro Pesti
Vii sau morti, in acvariu sau la piata, numai pesti sa fie.
2018-09-07
kirugoro
1 raspunsuri
kirugoro Albastru
Cadrul fotografic trebuie sa contina doar culoarea albastru. Nici-un pixel de alta culoare nu e permis.
2018-09-07
kirugoro
1 raspunsuri
kirugoro Umbre caricaturale
Umbrele sunt proiectii deformate ale corpurilor, adeseori imprumutand atribute caricaturale, amplificand sau chiar exagerand anumite trasaturi. De data asta nu obiectul va fi subiect, ci umbra sa.
2018-09-07
kirugoro
1 raspunsuri
kirugoro Rugina
De la primele pete pana la straturile groase ce rod din metal, rugina are multe aspecte, culori etc.
2018-09-07
kirugoro
1 raspunsuri
kirugoro Colaj de afise
Locurile de afisare contin straturi groase de afise ce se decupeaza prin suprapunere, adeseori elemente dintr-un afis interactionand neasteptat cu simboluri sau inscrisuri de afisul invecinat. Cautati potriveli extravagante, mesaje frapante, nonsensuri, situatii hilare, lucruri iesite din firesc.
2018-09-07
kirugoro
1 raspunsuri
« Anterioara >>>
Pagina 1 din 15, se afiseaza 20 discutii dintr-un numar total de 289 discutii
© PxlShot 2018 sub Creative Commons License Powered by DotPxl