Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

« Anterioara >>>
Pagina 1 din 377, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 19562 comentarii
aspiratie spre blu Autor: din titlu se intueste subiectul cer albastru
5 dimineaţa Autor: Am inteles. In orice caz, desi sunt numite concursuri, eu vad activitatea de pe site ca o modalitate de invatare, prin comentarii (mai mult sau mai putin) constructive. Ce invatare? Fotografia. E mult de invatat. Eu una fac de ceva vreme fotografii dar nu am tinut cont de vreo regula anume in afara de a fotografia amintiri si ce imi place.  Nu demult, de cand am un aparat mai bun vad si eu lucrurile altfel. Nu sper ...
Abxtract Autor: din pasi facuti se vede complectarea ,dar daca se zice  prelucrati cum vreti asa am considerat sa o prezint  m ai am si alte variante diferite pe acelasi subiect acesta mi sa parut mai excentric ca in pictura mai multe curente,stiluri,abordari.  
5 dimineaţa Alekto: Lucruri albastre a fost tema propusã,urcatã initial .´Subiectul´ a fost interpretat de fiecare cum si-a dorit,eu m-am gândit nu la cer,la mare,mai bine comentam atunci,iar aiurea...  Si oricum fiecare voteazã dupã nuanta preferatã. Ne certãm pe flori mov,bem Curacao dulce ?  
5 dimineaţa Autor: In momentul cand am incarcat lucrarea, descrierea era 'subiect albastru" . Concursul fusesese lansat inainte de a imi face eu cont.    
sfarsitul copilariei Alekto: Tu vezi nota juriului,55 ? Multumesc pentru rãspuns,sã stii cã te copiam cuvânt cu literã... Eram curioasã,nu te-ai obosit,nu meritam ... Fii fericit,chiar si asa,cum vrei...  
5 dimineaţa Alekto: Descrierea a mai fost modificatã intre timp,la diferite teme,doar cã nu ai fost tu pe fazã... Acu´problema mea,mereu aceeasi ? Hahaha,cã nu comentasem nici eu demult... Si restul,aberatiile mele ? Una s-a sters,la cateva nu mi-au rãspuns,noroc cu amicii cu nivel mare,votul lor conteazã,deci lucrarea e perfectã ! Nu mi-a rãspuns pãpusa,mai multe chiar,dar ce ar trebui sã se deranjeze pt mine,degeaba ?! Am poze,mailuri,comentarii,nu ...
5 dimineaţa eugen: Sunt de acord ca lucrarea nu trebuie stearsa, e clar ca subiectul aici este cerul. Problema e ca in descrierea initiala a temei se vorbea clar despre un OBIECT. De aia am si comentat ( vezi lucrarea ' vis albastru ' ). Descrierea a fost modificata ulterior fara sa se semnaleze ceva...Asta e o premiera...Sper ca acum intelegi de unde toate comentariile
Abxtract ValcanNelutzu: Sincer, nu vad legatura cu imaginea data. Autor, sigur ai postat ceea ce vroiai?  
aspiratie spre blu ValcanNelutzu: O imagine placuta, insa subiectul nu este albastru.
Albastrul cerului ValcanNelutzu: Din titlu inteleg ca subiectul este luna, deci lucrare nu este in tema.
La fereastra cu flori ValcanNelutzu: Autor, aveai ocazia sa faci o poza buna. Din pacate ai ratat-o. Data viitoare fi mai atent la incadrare, incearca sa prinzi tot subiectul in cadru. Succes!  
Porumbei Autor: corect ! dar pierd din imaginea de ansamblu!  
Surorile ValcanNelutzu: Deranjeaza putin diferenta dintre zona luminata prea tare (dreapta sus) si cea intunecata (stanga jos). Poti rezolva cat de cat jucandu-te cu highlights, shadows, whites.
Homemade Blue Beach... Autor: Da..intr-adevar..daca este prea mult,strica..Multumesc!
Sens unic.. Autor: Da..asa este...multumesc!
Porumbei ValcanNelutzu: Autor, ca sa incadrezi mai bine lucrare in tema ai tras de albastru, insa ai tras prea mult. Parerea mea ca ai stricat imaginea. Poate era mai bine un crop pe zona albastruie a porumbelului. 
Homemade Blue Beach... ValcanNelutzu: Prea multe lucruri albastre, erau de ajuns mai putine si mai bine surprinse. Cadrul este prea incarcat.
5 dimineaţa ValcanNelutzu: In descrierea concursului se cere ca subiectul sa fie albastru. Nu se specifica ca acesta sa fie un lucru/obiect. Conteaza doar sa fie subiectul lucrarii. Nu am vazut celelalte imagini care au fost sterse, insa pe aceasta o consider in tema.
Sens unic.. ValcanNelutzu: Nu este o idee rea, insa realizarea lasa de dorit!
5 dimineaţa OvidiuIlie: Au mai fost luctlrari in care sa evidentiat in mod clar cerul si au fost sterse, corect ar fi sa fie sterse toate lucrarile in care subiectul este diferit de un obiect / lucru
cocktail înclinat mircea: Interesanta ideea, dar destul de slab realizat ca tehnica. Imaginea nu e foarte clara. Fiind o scena statica ai libertatea sa te joci cu setarile camerei, sa folosesti un trepied etc.
5 dimineaţa ElianArthurRusu: Nu , clopotelul a fost tras la lucrarile care au un subiect oarecare si fundalul albastru . Aici subiectul este cerul . Tema cere ca subiectul sa fie albastru , nu fundalul . 
Ploaie de vara Autor: Multumesc ! A fost o scapare , s-a remediat .
Aroma Ileana: Multumesc pentru raspuns.Mult succes!
Aroma Autor: Buna dimineata , rsspunsul este nu . Fluturele nu este adaugat in imagine .
Aroma Ileana: Lucrarea este chiar frumoasa, totusi am o nedumerire,fluturele este adaugat la poza?  
puritate Autor: "ori ce va trece prin cap. Un singur lucru este important sa fie albastru" Cu, cuvintele mele pate fi orce-mi trece prin cap,  importatnt e sa fie albastru, nu trebuie sa fie un obiect .... alea erau asa doar pentru sugetie mai simpla de inteles, eu nu mi-am limitat imaginatia.
Vis albastru eugen: A fost o incercare de inviorare, prea nu se mai comenteaza nimic. Vad ca au fost logati destui colegi care sigur au o parere, dar se abtin sa o exprime...Si e o tema atat de clar formulata ( sau nu ? Oare autorul temei s-o fi gandit totusi la altceva ? ) OK. S-o lasam balta
Vis albastru Autor: Mai am 3-4 cadre,tot nereușite ,poate reușesc să aleg altul in care se observă manechinul albastru,fusta,tapetul. Din cauza albastrului m-am și oprit,am găsit -o 'din greșeală' pe card și am zis că e ok. Că juriul pxlshot vedea oameni reali și scotea aberații la tag sau titlu,am și modificat-o in rău se pare,am observt nota..Mi se pare că uneori visează mai mult ca mine.... Cu cerul aveam poate și eu ceva,dar cred că nu era obiect...
Zile de primavara ElianArthurRusu: Initiatorul aproba si skateboard-ul in categoria extrem ?
Inima munților ElianArthurRusu: Floarea este tinuta in mana ?
Ploaie de vara ovi59: Nu e alb-negru conform cerintei temei.
Vis albastru eugen: Foarte mult albastru. Cel mai probabil e vorba de un joc de lumini. Nu vad sa existe un obiect albastru. Cred ca se impun niste precizari suplimentare din partea autorului temei. Si inca ceva, e vorba de un obiect in intregime albastru sau doar preponderent albastru
Albastrul cerului eugen: Unde e obiectul albastru ?
puritate eugen: Aici totul e albastru. E vorba de lumina nu de un obiect albastru. 
5 dimineaţa eugen: Vad ca cineva a tras clopotelul la imaginile care au albastru doar cerul. Pentru consecventa n-ar trebui tras si aici ?
Drum spre casa. Autor: Multumesc pentru voturi si felicitari. De multe ori, fotografiez tot ce mi se pare frumos..Scot telefonul sau am aparatul goto la mine si gata. Scena aceasta e doar un exemplu.
Lupta cu ceata. Autor: Multumesc pentru voturi si felicitari.
Copilarie StellaGuddart: Felicităari pentru captură. Norul de praf e incredibil. Un dragon sau un unicorn. Nu mă pot hotărî.
Cut Autor: @alekto alekto al florilor e mai fain )  
Pescari pe Dunare Autor: Asta nu a mai fost.
Pescari pe Dunare mircea: imi e destul de cunoscuta imaginea. a mai fost in concursurile noastre?
Autobuzul Dunarii mircea: macar un orizont drept..
Lan de soia Autor: Exact asta s-a intamplat. Am incarcat si astazi doia poze. una a aparut pe dos si am indreptat-o. imediat au aparut liniile. in plus, calitatea imaginii e mai mica.
Lan de soia Alekto: Dacă ți-a apărut întoarsă și ai rotit-o,poate de acolo.
In viteza Autor: buna .pai sa realizt  normal,mersi de comentariu,inseamna ca am realzt ceva aproape de profesionisti!   buna! daca seamana cu o vedere inseamna ca m am aprropiat de profesionisti! si e din concedu in grecia!          
Lan de soia Autor: Nu ar trebui sa fie nimic pe margini, pentru ca e pustiu. Vad si eu dungile de pe margini, ceea ce e interesant pentru ca la fotografia originala nu sunt. @Alekto multumesc pt observatie.  
Cut Alekto: Sportul meu preferat,mirositul ierbii ... Miros !
Lan de soia Alekto: Doar mie mi se pare lucrarea cumva cidatã ? Dunga neagrã din stânga ...poate stâlp de telegraf,dar si in dreapta parcã ar fi ceva ... Scuze, autor, fãrã intentie rea O zi frumoasã !
In viteza Alekto: Lucrarea aceasta parcã ar fi o vedere de la mare,una veche ...Cum s-a realizat ?
Nikon robert42: Total neinspirata compozitia...as zice! Eu as reface lucrarea caci,mai e mult pana vineri seara! Spor,inspiratie si lumina buna iti doresc!
« Anterioara >>>
Pagina 1 din 377, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 19562 comentarii
© PxlShot 2017 sub Creative Commons License Powered by DotPxl