Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

« Anterioara >>>
Pagina 1 din 374, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 19406 comentarii
Perfection. apyki63: 1. Placuta vederii. Eu o sa o interpretez ca pe "open space" pentru a se incadra in tema. 2. Treaba cu "pupatul" si "iubitul" i-mi da fiori. Daca sunteti barbat, ce ma fac? 3. In legatura cu "votatul" e mai simplu. Imediat se rezolva. Gata. Am votat. Scuze, dar la "tehnica" nu am avut ce sa votez.  PS. Si totusi, sunteti barbat?
Povesti pecetluite Autor: Da aveti dreptate , este mai firesc asa cum spuneti, asa ca am facut mutarea fotografiei la deschis.
Ferestre spre cer Autor: Multumesc!
Povesti pecetluite apyki63: "Podul (Tower Bridge) este inchis (traficului naval) si traficul (auto) se desfasoara normal." Pai, dvs ne prezentati traficul deschis (auto). Oare nu ar fi mai potrivita postarea lucrarii la tema "deschis". Scuze! Era doar o idee.
Ferestre spre cer apyki63: Reusita lucrare (zic eu). Felicitari. Putin a lipsit sa nu o adaug la "favorite"
Red candle apyki63: Scuze daca am fost nepoliticos in exprimare dar . . .o tema odata lansata trebuie respectata. Altfel apar suspiciuni (si ar fi pacat, pentru ca cu totii venim aici din/cu placere). Mai mult decat atat, cand votam o lucrare, la pozitia "incadrare in tema", se poate vota cu "1 = nu se incadreaza" sau cu "100% = se incadreaza". Nu ar trebui sa existe " 75% = aproape in tema" In acceasi ordine de idei va propun tuturor un exercitiu. Va mai aduceti aminte lucrarea "Birding - pasarea in zbor car...
doua epoci irys: Abia acum ca am vazut aceasta fotografie mi-am dat seama ca toate acele felinare au camere de luat vederi...... :D
Red candle ValcanNelutzu: @apyki63, nu se pune problema ca ''odata merge''. Este doar interpretarea ta gresita, la comentariul meu. Lumina buna!
Premiant Autor: Mulțumesc mult de tot pentru sprijin. Dacă nu pap mărul în următoarele ore, mă joc tot cu el. Altfel, fug până la piață. Poate îmi vin și alte idei.
Red candle apyki63: Pt Nelutzu - "De acord ca lucrarea nu se incadreaza 100% in tema, insa, parerea mea este ca poate sa ramana in concurs." Dincolo de cat de buna e sau nu lucrarea, comentariul suna cam asa - nu se incadreaza in tema dar odata merge.
Atentie,filmez! apyki63: Inconfundabile (stilul si camentariul)
Premiant ValcanNelutzu: Ideea imi place, dar realizarea lasa de dorit. Dar nu-i bai, mai ai tip sa o refaci. Ai insa grija, la reflexiile de pe masa. In cazul de fata ti-a ars partea stanga. Apoi, joaca-te putin cu contrastul, luminozitatea etc Am incercat sa o repar dar mai mult nu poti scoate din asta. Succes!
Red candle PhoenixIllusionDorin: De acord ca albul nu este considerat culoare, insa descrierea spune "Doar rosu cu negru", nu specifica nimic de un numar de culori.
Red candle mvoika: Avand in vedere faptul ca albul nu este considerat culoare dupa multe teorii, cred ca este foarte firesc sa ramana in concurs iar juriul sa decida apoi eventuala depunctare
Red candle ValcanNelutzu: Ovidiu, in primul rand iti multumesc pentru implicare si ajutor. Referitor la lucrarea de fata, probabil ca partea din imagine care te deranjeaza este flacara. De acord ca lucrarea nu se incadreaza 100% in tema, insa, parerea mea este ca poate sa ramana in concurs. Lucrarea este buna, iar partea incriminata ocupa putin spatiu. Va fi penalizata la vot. Nu stiu daca ai vazut, dar a fost scoasa o lucrare din concurs care avea o tenta de rosu, insa subiectul era auriu. Ne pot scapa si ...
Red candle ovi59: Cea mai votata lucrare a zilei, nu cred ca respecta tema - cerinta temei este "obligatoriu doar rosu si negru'. Eu vad trei culori. Daca ma insel imi fac programare la oftalmolog. Daca am dreptate de ce nu reactioneaza moderatorul lucrarii sau cel care a propus tema. Venind vorba de cei care propun teme, am si eu o propunere - implicare pana la capat la tema propusa, pozitie luata in comentariile facute, comentarii constructive care sa ajute pe participanti sa inteleaga mai bine te...
Incertitudine rosie AurAlien: ???  
Tunelul iubirii Autor: Mulțumesc tuturor celor care au votat imaginea "Tunelul iubirii" !!!
Job done! mircea: Ah, gata, acum vad Ms
Job done! Autor: Am mai adaugart un pas la postare, sper sa-ti fie mai pe inteles.
Echer irys: Un echer taiat la colturi si o imagine defocalizata , dar mai ai timp sa o refaci. Spor!
Tunelul iubirii mircea: Danniell, tocmai ai expus identitatea autorului.
Un petec de cer Autor: Am vrut sa sterg lucrarea dar nu am putut. A fost marcata cu clopotelul, am dat comanda de stergere dar...degeaba, probabil din cauza ca incepuse votarea. Cat despre ironie este putin cam ieftina.   
Tunelul iubirii Danniell: {{Comentariu sters de moderator}}
Un petec de cer Alekto: Ce s-a fotografiat aici n-am idee,dar titlul ajutä muuult lucrarea, ii dã miezul cumva . Este vorba despre evoluare,aici pe site,sau aiurez eu ? Incerc sa mä ajut pe mine acum,dar cum ?
multiplicat Alekto: Imi place foarte tare,dar nu m-am indrägostit incä... Felicitäri,drägut ! Offf,ce cuvânt am ales,gresit era,nu-l gäsesc incä,se simt ? Vodoo gen,cum se scie corect ?
Reflexii Alekto: Imi place tare,dar nu la favorite,incä,scuze ! Sau poate mâine,n-am idee... Are ceva,dar are si altceva si de la un profi( mai ca mine ) asteptam sä nu vad reflexiile alea,dar nici macar nu stiu câte oglinzi sau ce tric s-a folosit,ce luminä,cum o fi ,usor sigur nu,sau da ? Baftä si have fun !
autoportret Alekto: Eu nu observasem )) Da,ok,nu prea,mai conteazä acum ? Poate nu a stiut... Dar faza cu identitatea dezväluitä sau nu e faza despre care eram eu curioasä mai demult,vä ma aduceti aminte intrebärile mele färä raspuns ? Dacä eu am lv cät am acum si 1-2-3 amici ,cum e normal sä-i votezi,nu ca pe restul,aträgändu-le si atentia unde gresesc ? Ultimul loc 1 nu m-a fäcut fericitä,fericitä as fi sä stiu unde grsesc sau ce pozä sä aleg din 2-3 ...
Job done! mircea: nu inteleg cum ai ajuns de la imaginea data la imaginea ta
Impreuna Ileana: OOO da... arata mai bine. Succes!
Oglinda din  oglinda Autor: Multumesc , Alekto !
autoportret Nomad: Autor, ti-ai publicat fotografia de profil si prin asta ti-ai dezvaluit identitatea. Extras din regulament:2.1. Nu posta imagini prin care iti dezvalui identitatea (fotografii de profil sau semne distinctive in descrierile imaginilor)
Fluture Autor: Nu sunt 2 autori...doar unul. M-am gândit ca e important ce se vede in oglinda, nu oglinda in sine. Si nu am plecat decat cu ce am avut la indemana. Dacă e vreo problema... sa iasa una din ele din concurs ...dar aia mai slaba.. .
Oglinda din  oglinda Alekto: Close-up of Illuminated,66 pct,spirituality,wow,alta preferatã !   
Fluture Alekto: Autor,cu toate cã ai subiecte diferite in oglinda inimioarã,gãsesc totusi cã se repetã . Am cãutat ora si data,posibil sã fie 2 autori.? Am avut si eu aceeasi idee,nu se observa cã era vorba despre aceeasi,nici nu se cerea,dar am zis sã fiu fair play,in caz cã se mai poartã . Restul stiu despre ei ce fac,nu e problema mea mereu,dar aici mã deranjeazã cumva,pentru cã dacã o foloseam pe a mea de buzunar( tot in formã de inimioarã) sã redau 3 lucruri pe care le-as iubi,ar fi fost ok ??? Dacã vr...
autoportret Alekto: Nici eu nu zâmbesc prea des,mai ales la soare,in oglindã;zâmbesc in somn am auzit ... Ce nu-mi place f tare este zidul alb si cerul tot alb,pãcat cã n-au fost nori in ziua aia )) Glumeam,cu natura nu te certi,o aceepti in toate formele si cu toate stãrile,ce farmec dacã am avea-o pe telecomandã...
geometrii cromatice Alekto: I love it ! Incercam sã-mi dau seama,cred cã am inteles,tot sunt curioasã despre pereti sau gard.Asa as visa eu cabana mea de varã,pe unde sã mã plimb ?
Impreuna Autor: Dupa cum vedeti v -am urmat sfatul.
Bulgari Autor: pluralul de la bulgăre
Bulgari Ecipi: Nu înțeleg titlul :este pluralul de la bulgăre sau de la bulgar ? Va mulțumesc
Lucky mircea: hmm, subiectul nu e in culoarea ceruta si in opinia mea nici prea grozav ales. Imaginea nu transmite mare lucru, nu inteleg ce ar trebui sa admire privitorul cand vede aceasta imagine. Nu o lua te rog ca pe o rautate. E doar parerea mea.
Oktoberfest HinkelAnton: ...e-n miscare, da' cam e-n focus, ce zici, autor, crezi ca se potriveste? mie nu mi se pare
Verdele timisorean ValcanNelutzu: Putin umblat la highlights, shadows si imaginea se schimba.
Impreuna Ileana: Cred ca puteai lucra ceva mai mult pe ansamblu la culori, in special la claritatea mainilor si la umbrele acestora. Nu e prea tarziu pentru renuantare . Succes!  
Verde geometric Nomad: In sfarsit, vad o lucrare foto-grafica, ca de multa vreme nu am mai vazut sa apara una.
Taina Autor: Multumesc pentru felicitari(email) ,voturi si , in special , pentru fav-uri !
Fast ScarlateanuNicolae: Unde ai facut poza?
Shopping Autor: Money !
Iesirea din scena Autor: Nu , este o fotografie facuta pe teren si care a fost prelucrata prin adaugarea unei rame .
Iesirea din scena ValcanNelutzu: Ce avem aici, fotografia unei poze?
La ski mircea: Imi este foarte cunoscuta imaginea
La ,,pensie " ValcanNelutzu: Bunicii Antonovi!
« Anterioara >>>
Pagina 1 din 374, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 19406 comentarii
© PxlShot 2017 sub Creative Commons License Powered by DotPxl