Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

« Anterioara >>>
Pagina 1 din 384, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 19934 comentarii
Singurãtate în doi Autor: Pe tine te căutam ... Mă scuzați că trezesc amintiri dureroase,văzând nota mă gândesc că a fost dureros să-i acordați câteva puncte,mai multe n-am înțeles de ce ... Atmosfera,încadrarea,alegerea nepotrivită poate postată prea devreme/târziu... Mai bine o păstram pt . Tema Izolare,singurătate,ar fi luat notă mai mare sau am gresit teribil la declanșare,nici n-am avut mult timp,l-a urmărit turma,singurătatea a fost de scurtă durată,izolați amăndoi ...
Nike Air SilviuGh: Cam departe de close-up
Fereastra cu personalitate Alekto: Mușcate,auriu,Sfinți peste tot,parcă așa văd Austria. Ferestre noi lângă ferestre vechi,clădiri ascunse după constructii noi,take the picture ,dureros ! Realizez că fiecare lucrare de pe diferiti pereti datează din data,autor a fost .... Frumos este,oriunde s-ar afla.
Pazitorul lacului Alekto: Ai prins vreme ... Și am căutat data,că dacă ți-ai fi dorit o plimbare la soare și ai avut parte de ceață toată ziua,măcar fusese drăguț și așa,găseam in atmosferă. Un pic de ceață,o casă lângă lac,un Monument nici prea tăiat,nici prea drept,parcă ar fi fost o drumeție in grup și nu s-a avut timp de mai multe variante .
Portret Alekto: Parcă aș cunoaște-o de undeva,parcă ș fi văzut-o... Toamna nu e,cu toate că ar putea fi și ea. Doar nu e la Schönnbrunn,väd umezealä și mă duce cu gândul la Fântână,pe Soclu sunt alte personaje.
Pauza Alekto: Glumă la descriere,scuze autor. Dacă ești femeie,glumă pt. tine ,descrierea mea : N-am avut timp să coc ceva din gips,noroc că n-am avut piciorul în ghips,altfel aveam colecție de iepurași,și semnături pe degețel. Am găsit instrumentele astea de zugrăvit,sau pt ce găuri pe pereți mai acoperă bărbații in casă,n-am găsit gipsul și nu mi-am trezit bărbatul,era gheată și ajungea cu piciorul in ghips. Am folosit făină tip oo7,timpul scrie in exif,data o vede și el. Autor,dacă esti băr...
Ceresit CT-126 Alekto: Cred că văd o cărămidă,poate caut despre el. Găsesc drăguț si poate folositor titlul,poate facem ouă de Paști rezistente în timp .
aplicati Alekto: Ar fi trebuit aplicat un i la titlu,ar trebui ca titlurile să fie scrise cu Majusculă,parcă așa se numesc literele mari. Ar fi trebuit fi încercată o altă editare,dacă incadrarea nu s-ar fi putut reface,ca ceva e deranjant și nu știu unde,nu e armonie în culori,forme.
Macheta Alekto: Macheta cred ca e reproducerea în miniatură a unui obiect,cred. N-am idee ce ar putea reprezenta obiectul,case ? Pentru ce oare găurile în acoperiș,lumină ,fum ,aer ?
Masca Alekto: Am o curiozitate despre mască,ce mărime are ? Parcă aș vrea și eu o miniatură cu și despre fața mea,una dintre ele ...
Surse de caldura Nomad: La imaginea asta, SUBIECTUL PRINCIPAL nu este nici fumul, nici aburul. Ai inteles ? Sau nu sti ce inseamna subiect principal ?
Surse de caldura Autor: "Subiectul principal trebuie sa fie fumul si/sau aburul...." asa zice tema.In traducere: "FUMUL SI ABURUL" sau "FUMUL SAU ABURUL". Ai inteles?
Strabunul Autor: Nu este meritul meu,este al camerei foto.  
Strabunul Liviu58: Ce ISO mare...Cu toate astea, nu are zgomot. Sau poate nu am mărit-o suficient.
Surse de caldura Nomad: Cam pe langa tema. Subiectul principal nu este fumul sau aburul.
plimbare in miscare SilviuGh: Este panning nu expunere lunga
plimbare in miscare SilviuGh: Atentie ! Cf. cerintei temei " ... Datele exif sunt obligatorii  ! "
Autostrada SilviuGh: Atentie ! Cf. cerintei temei " ... Datele exif sunt obligatorii  ! "
Moon SilviuGh: Atentie ! Cf. cerintei temei " ... Datele exif sunt obligatorii  ! "
7 second hand Nomad: In sfarsit, o abordare originala!
50 cent   Autor: Batea lumina tare. Chiar nu m-am putut lupta cu lumina
Cifre arabe Alekto: Data fãrã semnãturã,mã întreb cum s-a întâmplat .
Numarand orele Alekto: Aristico-creativ trecea timpul rar la ora aia ... Orã moartã
Viteza legala Alekto: Pentru masini,în acest caz,cred. Nu înteleg de ce s-a tãiat semnul de jos,îl gãseam necesar în acest context. Cu toate cã informatia nu este neapãrat necesarã,posibilus...
7 second hand Alekto: Mãrimea ??? 37 merge aproape si în piciorul meu,cu sosete...  Pe ce muzicã danseazã,împrumutati perechea pt. un dans ? ,eu cu mine încãltatã în alti pantofi,ce drãgut !
50 cent   Alekto: 50 Bani Cumva prea mare contrastul între sus si jos,dacã în spate se aflã un perete,cumva neispirat...
Musafirul Alekto: Ti-am crescut la geam ... La geamul cui ? Îmi pare ca o amintire,în amintirea cuiva,primãverii senine . Unele ´poze´,lucrãri,fotografii,dor în diferite feluri,în diferite momente,altele uimesc,dezamãgesc,creeazã discutii,motiv de comentarii necesar de puncte minim,care-mi împrumutã o sutã mãcar ? Primãvarã parfumatã !
prin padure Alekto: Sper cã le-ai pus la loc,cu tot cu rãdãcini. Au fost culese si aranjate frumos,în cazul în care creatia a fost realizatã de autor.Au fost aranjate perfect de naturã,dacã nu au fost mutate de cãtre autor. Se moare pentru artã,chiar si florile dor ... Dar e frumos,m-am nãscut sã te salut,apoi plec spre altã floare sã mã nasc în ea...
Poveste de primavara Alekto: Amuzantã povestea,am zâmbit. Ceva despre curtea vecinului sau fuga spre pãdure,oh my ,sãracul ghiocel sãlbatic ... 
Prin pădure Alekto: Nu ai prea nimerit floarea în focus,ori poate intentionat ca o primãvarã departe încã,ori poate nu observ eu bine. Sper cã ti-a priit bine iesirea,atentie la insecte !
Nimic fara cifre cristian007: daca sunam  la acel numar.....? glumeam
"Primul cadru tras cu o tigara in scrumiera" SilviuGh: Am gustat gluma . Multumesc
prin padure Simgeo: frumos,ca o invitatie prin padure. frumoase culori,faina locatie!
Intalnire pe banchiza Nomad: E clar ca ai muncit la realizarea figurinelor, dar fotografic, rezultatul e nul.
La o sueta Nomad: O glumita, o dulcegarie nula din punct de vedere fotografic.
Calvin Klein OvidiuIlie: o fotografie curata, cam asa o vede ochiul meu intr-un stadiu putin mai bun. felicitari autor!
Una mica Alekto: Sã vã fie de bine,ciudat cã salivez si eu si la sunculitã si n-am mãcar o mãslinã ... Multumesc pt. urare,sã fim fericiti cu mic,cu mare ,toatã primãvara !   
Invers Alekto: Salutãri ! 
Una mica Autor: Multumesc pentru sugestie, oricum nu am putut sa incerc ce mi-ati sugerat  intrucat mi-am papat parte din ” compozitie” si alta data o sa ma grabesc mai incet. Sa aveti o zi buna si La multi ani pentru 8 Martie!
Galle Alekto: Pahar,parfum,atmosferã ? Nu caut pt cã nu sunt curioasã,ar trebui sã înteleg de aici,sau nu. Nu toate produsele sunt pentru toatã lumea,clar ! Baftã !
barbatesc Alekto: Not good ...
Simbol dacic Alekto: Nu-nteleg despre logo,ar fi produsul ?  Statuia de unde as putea-o achizitiona ?
Budapesta Alekto: Puteam jura cã vãzusem 2 lucrãri postate de câte 2 ori,fãcusem si pozã la screen... Nu doar cã mi-au dispãrut pozele fãcute la autor,parcã nici pozele nu mai sunt aceleasi ...  
Serviti , va rog ! Alekto: Cosuletul nu este chiar pentru servit mãsline,doar dacã ar fi uscate, altfel ar fi servetul plin de apã sãratã ... P.s. Cosuletul ãsta îmi aduce aminte de unele cu desene,mãnânc toate mãslinele sã vãd desenul de sub ele. Baftã si primãvarã verzulie pe câmpii ,cu gândul mãcar si eu.
Serviti , va rog ! Alekto: Multumesc ,mi-e poftã de-adevãratelea de o mãslinã sãratã...
Platou Alekto: Mie îmi place jumãtatea stângã,mãslinele si o rosie,sau mai multe... Mi-e poftã de brãnzã si de mãsline,salamul îl gãsesc cumva în plus,nu ajutã din cauza texturii,culorii,zic. Poftã bunã !
Invers Autor: Tu nu vei cadea in cap...dar maslinele s-ar putea sa cada )) Salutari de la Sibiu.
Invers Autor: Nici pe mine nu m-a fericit indeajuns. A naibii maslina, o detest! Crede-ma, imi sta pe retina...Dar iesise buna poza per total si din acel unghi..cu acea lumina...nu mai aveam alta
Invers Alekto: Nu stiu dacã încadrarea asta mã face fericitã,sã cad în cap pentru o mãslinã ? O zi frumoasã !
Aperitiv Alekto: Pastã de ficat vegetal,mãsline ,pâinea prãjitã ? Nimic de comentat,am poftit deja ,pare crocant.
Una mica Alekto: Îmi place ce vãd,dar ceva (mi-) e deranjant: fundalul si sticla, Curiozitatea mi-e dacã s-a încercat si o altã variantã,prosopul folosit ca fundal si suport,adicã uniform ,fãrã fundalul alb,zidul sau altceva ... Servesc o mãslinå,multumesc ! Baftã !
Perla neagra Alekto: Mãslinele sunt comestibile,aici nu stiu... prezentate artistic fãrã concept. Oyster si mãslinã,farfurie sau alt nisip.
« Anterioara >>>
Pagina 1 din 384, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 19934 comentarii
© PxlShot 2018 sub Creative Commons License Powered by DotPxl