Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

« Anterioara >>>
Pagina 1 din 399, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20731 comentarii
Palaria florentina Autor: Da ,am mers pe un contrast mai ,,moale ", sper ca acum este mai bine .
I see steam mircea: Se poate reechilibra lejer cu un crop din dreapta.. 
Freamăt kirugoro: Nu insinuez ca imaginea nu ar fi in tema, dar totusi, temporar inseamna o stare ce dureaza (stagneaza) „un timp”, ori aici e vorba de dinamica. Conceptul „temporar” e un pic fortat.
I see steam kirugoro: Inainte subiectul era mai bine plasat in cadru (acum imaginea este putin dezechilibrata), dar totusi zona aia arsa era mult mai rea. Consider ca per total e mai bine asa.
I see steam Autor: Sper ca e mai bine acum.
Ceaiul de la ora prânzului kirugoro: Mana din cadru nu este expresiva, policarul pare amputat.
I see steam kirugoro: Farfurioara, cana si aburul sunt OK. Ma deranjeaza insa supraexpunerea mesei din partea stanga. Cred ca ar fi trebuit sa lasi pata arsa afara din cadru.
Nu are kirugoro: Nu are ce? Nu-i nevoie sa-mi raspunzi, ma mai gandesc
Natură înfrigurată kirugoro: Da, e o impresie subiectiva. Iti aduce aminte de o traire placuta avuta candva si prin asociere imaginea iti place. Pentru mine, care n-am avut acea stare atunci cand am ajuns la apa, imaginea nu e atat de valoroasa.
Lăsat la răcit Autor: Aranjamentul pe pervaz l-am încercat.... Și nu mi-a ieșit nimic. Cu lumină naturală nu se vede aburul, oricâte surse de iluminat aș pune. Deci nu prea am cum. Cana, da, aș fi putut să o încadrez cu totul, dar era ceva mai complicat cu fundalul.
După-amiază maronie mircea: testerul nr 1 al site-ului  
După-amiază maronie Autor: Pardon pentru autoclopoțel. Credeam că nu pot trage clopoțel pentru propria lucrare, mi se pare cam fără sens că se poate așa ceva. Dar mai fără sens e că am încercat eu.:D. Iertati-mă!
În puterea nopții Autor: Da, voi mai încerca. Am reflexia aia de care am tot încercat să scap. Deocamdată o las așa și mai încerc. Mulțumesc!
Ceaiul de la ora prânzului Autor: Nu mi se pare subexpusa...  
Dimineata devreme Danelinole: Ne putem inspira din ea pentru concursul ,,Bautura fierbinte”...
Lăsat la răcit AlinaMagdalena: As prefera sã vãd toatã cana,cu toate cã nu e vorba despre cãni. E tãiatã cam brutal,mãcar brãduletul sã-l fi avut în întregime. Mi-o imaginez pe pervaz cu câtiva copaci în fundal,de preferat brãduti .
Natură înfrigurată AlinaMagdalena: O fi asteptat sã se întâmple ceva,dar iarna soarele si cãprioarele sunt rare. Mie nu-mi displace,îmi aduce aminte de râul la care abia am ajuns într-o zi geroasã,loc unde am fãcut popas si m-am bucurat de liniste.
Dimineata devreme RuxandraB: Da..mi se pare chiar reusita fotografia.
În puterea nopții Nomad: Ai putea sa incerci si alte variante. Asta nu e prea reusita.
By night Autor: @AlinaMagdalena Există, în Constanţa. Mulţumesc! 
Natură înfrigurată kirugoro: Cu tot respectul, in ciuda subiectivitatii, imaginea este banala. Un hectar de increngaturi si un rau care balteste e o imagine comuna spre care indrepti aparatul si faci click cu singurul efort de a pastra orizontul... orizontal. Daca ar fi traversat cadrul o raza de soare sau daca din toate milioanele de crengi alandala ar fi iesit in evidenta una, daca cromatica ar fi fost deosebita, daca ar fi trecut o caprioara, daca s-ar fi intamplat ceva, orice... dar nu s-a intamplat nimic.
Natură înfrigurată AlinaMagdalena: Nu chiar banalã,trec sau merg e lângã,oricum am înghetat. Dacã ar fi apãrut picioare încãltate încadrate în peisaj,poate ati fi zis cã nu e despre încãltãri.E frig,mergi mai departe sau mergi înapoi...Si sigur a fost frig,ger,iarna... !
Winter in Cluj Napoca Danelinole: Şi mie îmi vine puţin de răcoare cand vad lucrarea asta. Mie aici altceva nu-mi place. Chestia aia din dreapta sus care distrage privirea si poate fi usor scoasa printr-un crop. Succes autor!
Winter in Cluj Napoca AlinaMagdalena: Am pãrere diferitã,scuze ,personal n-am cu nimeni,doar cã mie îmi provoacã nuanta deja stare de frig. Iar cã ar trebui sã fie iarna,se precizeazã la descriere cumva si am ratat iar sensul,ideile,stãrile? Mi-e frig i1n suflet,am voie ? Cât despre iarnã,sã nu exagerãm cu luminitele dacã nu avem fonduri necesare sã topim nãmetii. Si chiar ninsese,era frig,pe ce ulitã oare ? Kirugoro,frig e si în frigider,dacã gândim la rece e peste tot. Brrr,e frig,ger,iarnã,rãcoare,iarna,vara,ce zice descrie...
Iluzii AlinaMagdalena: Nu prea a fost în temã,64.44. Din o sutã ? Mai ai vreo 2-3 sã ne bucuri pe toti,aveai mult spatiu în spate,te întinsesei pe spate la soare si nu ai prins tocmai mãrimea si frumusetea copacului(îi dau dreptate lui Mircea acum) ,ce te-a împiedicat ? Cu barca cu vâsle,data viitoare,as ajunge si eu cu drag. Felicitãri! Si unde era pescarul ???  
Podul lui Dumnezeu AlinaMagdalena: Oh,locul 13 ? E cu noroc ! Test: se potriveste masina în peisaj ? E pe drum. Se integreazã personajele în peisaj? Ajutã ! Mergi de la masinã pe jos,cautã lacul . Vezi podul?,Doamne ajutã !
little color AlinaMagdalena: Da, eu una o sã-i acord atentia maximã data viitoare,poate de peste drum.  
Winter in Cluj Napoca kirugoro: Din imagine se ghiceste destul de greu ca e iarna. Ca mai e si frig, asta deja e o speculatie.
little color Autor: Da, podul si zona sunt foarte frumoase, pacat insa ca este inchis de ani buni, nu poate fi traversat din pacate... Succes in cautarea unor perspective de a-l fotografia, merita din plin!
Aninata'n cer AlinaMagdalena: Nu-mi dau seama de ce lucrarea asta nu-mi vorbeste,nici de bine,nici de rãu.
Arcade AlinaMagdalena: Sã mai fi scos putin din alb,la nor si la asfalt. Baftã !
By night AlinaMagdalena: SciFi made in Romania. Nu mã asteptam sã fie pe la noi,pare mai complicat decât este.Good job !
Un simbol al Bratislavei AlinaMagdalena: Aproape,dar încã destul de vizibil OZN-ul. UFO, asta îl face special.Vorbesc despre farfuria situatã deasupra pilonului,chiar asa se numeste. Dar pilonul nu stiu dacã se numeste asa,stâlp cred cã nu i se zice. Baftã !
Fericirea din spatele florii AlinaMagdalena: Fericire trecãtoare . Fericirea-i trecãtoare. Frumusete trecãtoare. Frumusetea-i trecãtoare. De obicei când primesc flori plâng,pt. cã stiu cã o sã moarã. De aia prefer copaci si plante în ghivece,au viatã mai lungã. Dacã-mi mor iar orhideele,nici nu mai zâmbesc.
Podul lui Dumnezeu AlinaMagdalena: Am gãsit si locatia(multumesc! ),aproape de orasul meu natal. Trebuie vizitat,nici nu cred sã fi auzit de el pânã acum. 
Podul lui Dumnezeu AlinaMagdalena: Mi-au trebuit câteva secunde bune (dacã nu chiar zeci) sã realizez cã este totusi un pod. Privirea a luat-o pe stânci în jos,crezusem cã am dat de-un lac. Dacã nu erau personajele,ar fi durat o eternitate pânã as fi priceput si eu lucrurile cum sunt de fapt. Bunã pt. test,spune-mi ce vezi prima datã si-ti spun cum gândesti,sau nu. Cea mai bunã iluzie opticã,baftã si felicitãri ! Mi-ai dat bãtãi de neuroni(cap).
little color AlinaMagdalena: Asearã l-am gãsit si eu pe un card,nici nu stiam cã-l am. M-am bucurat iarãsi,iubesc locul. La mine e cerul albastru,în schimb plantele din stânga ocupã un sfert din pozã. Nu e usor cu el,nu oferã multe variante sau nu le-am cãutat eu. Abia astept sã-l exploatez,poate-l traversez. Baftã !
-15°C kirugoro: Din nou se confunda titlul cu descrierea.
Natură înfrigurată kirugoro: Infrigurata, da, dar in rest banala.
Fericirea din spatele florii kirugoro: Titlul nu este potrivit. Un titlu nu trebuie sa fie o descriere, el trebuie sa fie scurt, condensat. 
Cioplind... Autor: Se rezolva  
Cioplind... Nomad: Ar trebui sa stergi textul din stanga jos si apoi sa repostezi imaginea.
Efemer Nomad: Si aici mai trebuia putin spatiu in partea de jos, astfel incat sa se vada varful turturelui.
Un simbol al Bratislavei kirugoro: Simbol, simbol, dar in aceasta imagine podul aproape ca se pierde in peisaj...
Cioplind... kirugoro: Piciorul turistului iti strica imaginea. Un cadru mai strans poate e mai bun.
Iluzii Autor: In dreapta copacului era un gard dizgratios din plasa, pe care am ales sa-l las afara din cadru.
little color Autor: Da, ar fi aratat mai bine, insa asta mi-a iesit
Iluzii AlinaMagdalena: Copacul asteaptã pescarul sã-i ofere umbrã,gãleata asteaptã tot pescarul,în dreapta e gard,de ce ai tãiat totusi copacul ?
Paris AlinaMagdalena: Claritate,da,asta nu gãseam;definitie o numisem. Cerul pare pictat,deranjeazã liniile create din nu stiu ce cauze,mai ales dacã misc ecranul si privesc de jos în sus. Asa vãd eu zonele arse în pozele mele,le privesc de sus în jos.
Iluzii mircea: Ideea e ca e un copac foarte frumos pe mal care ofera un context
Paris Danelinole: Vin și eu cu părerea mea... Cred că s-a tras exagerat de mult de contrast, claritate. Asta în partea de jos. Sus mi se pare că se cam pierd detaliile iar albastrul ăla mi se pare puțin prea... Ireal. Succes!
Epoca de piatra AlinaMagdalena: Mie nu-mi plac zidurile albe. Dacã ar putea sã decupeze de pe pod si sã aplice în locul varului,ar fi super.Alb negru nu cred cã ar merge,mai saturat iar nu cred,sau doar pe portiuni,ceea ce nu stiu cum. Cum si-ar dori Nomad nu-mi pot imagina,dar as fi curioasã. Nomad,poate ne arãti o variantã sau descrii ideea ta. Baftã,autor ! 
« Anterioara >>>
Pagina 1 din 399, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20731 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl