Adauga Pin

Joburi

Cauti un fotograf sau un grafician sau din contra, iti cauti tu un loc de munca? Posteaza aici oferta/cererea ta
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 8 postari dintr-un numar total de 8 postari

Job Designer Grafica Web

Cerinte - cunostinte bune a cel putin a unuia din programele: CorelDraw, Adobe Photoshop, Adobe Ilustrator - cunostinte de HTML5 si CSS3 - sa fie la curent cu ultimele trenduri si tehnologii in.. mai mult..

Job Graphic Designer

CANDIDATUL IDEAL: Student în an terminal al unei facultăţi de arte şi design sau absolvent al unui liceu/facultăţi de profil Cunoaşterea programelor de lucru: Photoshop, Corel, Adobe.. mai mult..

Fotograf de produs

Descrierea postului - realizarea de fotografii profesionale de produs pentru postare online si catalog - prelucrare fotografii (imagine, dimensiuni, coduri) - poze de ambient si colaje pentru.. mai mult..

Joburi pentru Tineri

Cerințe: persoana pasionata de fotografie (de preferat student), portofoliu, experienta de minim 1 an, aparat de fotografiat propriu, prelucrare rapida a fotografiilor, disponibilitate pentru un.. mai mult..

Fotograf Lashez

CANDIDATUL IDEAL: Excelente abilitati de comunicare, experienta in domeniul fotografierilor la diverse evenimente de moda si fotografie de produs. Abilitati de editare foto, folosind Adobe.. mai mult..

Junior Graphic Designer

CANDIDATUL IDEAL – Avem nevoie de o persoană tânără și ambițioasă, care își dorește să evolueze puternic într-un mediu de lucru plăcut și creativ. – Trebuie să ai cunoștințe în Adobe.. mai mult..

Fotograf Parc de Distractii

Compania noastra ofera 3 posturi de Fotograf in regim de full time job sau colaborare pana la sfarsitul sezonului ( 31 August ) in cel mai mare waterpark din Romania. Candidatul ideal trebuie sa.. mai mult..

Se cauta Fotograf

CANDIDATUL IDEAL: MarioStudio Angajam fotograf colaborator pentru diverse evenimente (nunti botezuri, serbari, petreceri private etc. ) Se cere experienta in domeniul foto, editare foto... mai mult..
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 8 postari dintr-un numar total de 8 postari
© PxlShot 2020 sub Creative Commons License Powered by DotPxl