Junior Graphic Designer

CANDIDATUL IDEAL – Avem nevoie de o persoană tânără și ambițioasă, care își dorește să evolueze puternic într-un mediu de lucru plăcut și creativ. – Trebuie să ai cunoștințe în Adobe Photoshop sau Adobe Illustrator și un portofoliu de care să fii mândru. Vrem să regăsim atenția pentru detalii și pasiunea pentru frumos în fiecare lucrare prezentată de tine. – Atunci când aplici pentru job, nu uita să incluzi și un link către portofoliul tău. Aplicațiile care nu respectă această cerere nu vor fi analizate. RESPONSABILITATI / BENEFICII – Vei crea designul pentru materiale publicitare (online și print), dar și pentru websiteuri și aplicații web, alături de o echipă care îți va oferi tot suportul necesar. Nu sunt necesare cunoștințe în programare. – Vrem ca în cadrul agenției noastre să treci la următorul nivel. Alături de alți designeri, fotografi, copywriteri și un management cu o gândire inovatoare, te vei simți complet în largul tău.

Vezi Linkul

Postat de: admin

Alte pinuri din aceeasi categorie sau de acelasi autor

Job Designer Grafica Web

Cerinte - cunostinte bune a cel putin a unuia din programele: CorelDraw, Adobe Photoshop, Adobe Ilustrator - cunostinte de HTML5 si CSS3 - sa fie la curent cu ultimele trenduri si tehnologii in.. mai mult..

Fotograf de produs

Descrierea postului - realizarea de fotografii profesionale de produs pentru postare online si catalog - prelucrare fotografii (imagine, dimensiuni, coduri) - poze de ambient si colaje pentru.. mai mult..

Se cauta Fotograf

CANDIDATUL IDEAL: MarioStudio Angajam fotograf colaborator pentru diverse evenimente (nunti botezuri, serbari, petreceri private etc. ) Se cere experienta in domeniul foto, editare foto... mai mult..

Joburi pentru Tineri

Cerințe: persoana pasionata de fotografie (de preferat student), portofoliu, experienta de minim 1 an, aparat de fotografiat propriu, prelucrare rapida a fotografiilor, disponibilitate pentru un.. mai mult..

Fotograf Parc de Distractii

Compania noastra ofera 3 posturi de Fotograf in regim de full time job sau colaborare pana la sfarsitul sezonului ( 31 August ) in cel mai mare waterpark din Romania. Candidatul ideal trebuie sa.. mai mult..

Fotograf Lashez

CANDIDATUL IDEAL: Excelente abilitati de comunicare, experienta in domeniul fotografierilor la diverse evenimente de moda si fotografie de produs. Abilitati de editare foto, folosind Adobe.. mai mult..

Job Graphic Designer

CANDIDATUL IDEAL: Student în an terminal al unei facultăţi de arte şi design sau absolvent al unui liceu/facultăţi de profil Cunoaşterea programelor de lucru: Photoshop, Corel, Adobe.. mai mult..
Adobe Photoshop CC

Adobe Photoshop CC

Ce e nou in Adobe Photoshop Creative Cloud mai mult..
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl