Schiță

Realizat de:
Voturi: 10Favorite: 0Pasi: 0Comentarii: 21Rank: 1Scor: N/A
Lucrare moderata de: mircea

Salut! Bine ai venit

Daca iti place aceasta lucrare si vrei sa lasi un mesaj autorului sau doresti sa evaluezi lucrarea
Creaza cont sau Login
*Note calculate doar pentru utilizatorii ce au votat pe criterii
Interesanta lucrarea.
ADDunav  2019-12-27 16:40:22

smiley

Mi-am adus aminte de bancul cu americanii care confruntati cu problemele zborurilor spatiale au oferit milioane de dolari pentru un pix care sa functioneze in imponderabilitate. Dupa multe incercari nereusite la unul ii vine ideea sa intrebe cum se descurca rusii.

-Ei folosesc creionul!!!

kirugoro  2019-12-20 09:51:46
Nu e nimic de rău, e mai mult vorba de o remarcă, dar prefer să fiu precaut. Aşa că nu zic nimic, poate e mai bine.
Autor  2019-12-19 14:45:28

Autor, daca bradul nu ti-a iesit chiar cu vroiai, de ce ai mai postat desenul ? Ai reusit sa demonstrezi ce nu stii sa faci in loc sa demonstrezi ce stii sa faci.

Spui ca daca foloseai un program de editare ti-ar  fi iesit o imagine identica sau una mai slaba. Una identica nu avea cum sa-ti iasa, una mai slaba da, dar doar daca nu stii ce ai de facut. Oricum, ai reusit sa faci una mai slaba si fara program de editare. 

 Te cred ca ai lucrat la desenul asta, dar doar munca si intentia fara un rezultat bun nu conteaza. E ca si in cazul celor care fac cadouri de rahat si spun ca gestul, intentia conteaza. Gresit! Conteaza rezultatul.

Cat despre nota finala, nu te imbata cu apa rece, nu va reflecta deloc realitatea.

p.s. ce mai aveai de gand sa spui, de ti-e frica de un ban ?

 

Nomad  2019-12-19 14:28:38

Din punct de vedere tehnic, imaginea nici macar nu se incadreaza la mix-media.

Mix-media inseamna folosirea a mai multor materiale si a mai multor tehnici de prelucrare in aceeasi lucrare.

Nomad  2019-12-18 22:23:09

De acord cu Nomad, ce cauta desenul asta la un concus de  mix media?! Poate la o incercare la gradinita! Faptul ca nu a mai postat cineva la acest concurs nu face asta din rahat bici!

Dhaulagiri  2019-12-18 22:10:47

Kirugoro- mulțumesc mult, cred că ai dreptate. Atâta timp cât nimeni nu a încercat măcar ceva, eu am încercat să desenez ceva- așa cum mi-ai ieșit, cu părți bune și rele- nu am terminat facultatea de arte, deci nu am pretenții prea mari când desenez

AlinaMagdalena- nu s-a folosit guma de șters, am încercat să reproduc umbrele- poate că NICI asta nu mi-a ieșit prea bine.

Nomad- dacă aș fi folosit un program cel mai probabil mi-ar fi ieșit fie o imagine identică cu cea dată, fie o imagine mult mai slabă. Pentru desenul ăsta am lucrat- iar dacă nu vă place puteți da 1- vom vedea scorul final și atunci putem trage linie- fie sunteți dumneavoastră subiectiv, fie sunt eu. Ar mai fi ceva... Dar nu mai zic nimic, că după mă trezesc cu contul banat și nu vreau să o pățesc. 

Vă mulțumesc pentru comentariile constructive... Și pentru cele mai puțin constructive. Discuțiile pot continua și char sunt curios și de părerile altora, deci vă rog să mai veniți cu păreri pro și contra. Eu încă îmi susțin lucrarea. Dar dacă mai vin încă câțiva să îmi zică faptul că nu le place imaginea poate că voi renunța la ea. Succes tuturor!

Autor  2019-12-18 18:33:13

Tema nu e tampita deloc, e nevoie doar de imaginatie si stapanirea unui program sau doua de editare. Desenul postat este la nivel de gradinita si nu e nimic original in asta. Mai jos de atat nu cred ca se poate.

Nomad  2019-12-18 11:34:57

Oameni buni, think ouside the box! Da, se poate comenta referitor la stangacia desenului, la incadrarea in pagina etc. dar la originalitate cel putin merita o nota mare (mai ales ca tema e atat de tampita incat nimeni altcineva n-a putut imagina ceva)! Autor, eu te apreciez smiley

kirugoro  2019-12-18 10:07:16

Comentez eu... nu cu drag,dar zâmbind. Bradul este înclinat spre stânga. Îi lipsesc globulete si e prea gras. smiley  Nu s-a lucrat prea curat,s-a folosit guma de sters des sau sunt intentionat umbre ? Autor,poti mai mult,deseneazã ceva pt. si cu sufletul tãu ,ori mai relaxat,ori mai calculat. smiley Putem cred si coace,decupa,picta cu dulceatã,poza trebuie si ea fãcutã,nu-i usor,dar nici greu dacã ai chef,timp,rãbdare si nu esti întrerupt. Have fun !

AlinaMagdalena  2019-12-17 16:50:50
Prefer să nu comentez la ceea ce ați spus, ci să pun o întrebare... Poate ies cu ceva folos din chestia asta, decât să mă supăr(nu de alta, dar nu cred că aș rezolva ceva dacă aș spune- poate doar mi s-ar șterge lucrarea) Ce nu vi se pare ok la imaginea asta? Am reprodus imaginea dată, deci am respectat tema și nu cred că aș fi putut adăuga nimic creativ. Chiar aș vrea să știu răspunsul la întrebare, ca să aflu ce pot corecta. Mulțumesc și aștept un răspuns.
Autor  2019-12-17 15:38:41

Chiar nu stiu ce cauta desenul asta aici, la un concurs de mix-media. Locul lui ar fi pe peretele  de unei clase de gradinita, la grupa mijlocie. 

Mai mult de 1 pe linie nu pot sa-i dau. Pacat ca nu se pot nota unele intrari cu zero.

Nomad  2019-12-17 14:14:44

Aştept să voteze şi cineva cu putere în vot... Iar ne trezim fără scoruri. Juriul votează la mix media şi grafică?

Autor  2019-12-14 13:15:29

Nu... Nu la asta m-am referit cand am spus ca nu mi-a ieșit munca. Chiar am lucrat la bradul ăsta și NU l-am facut deloc la misto. M-am alăturat glumelor generale doar cand am pus emoticoanele. Voiam sa subliniez faptul ca nu sunt un desenator prea bun.

Autor  2019-12-13 16:58:38

Postarea asta e la misto ??

Nomad  2019-12-13 12:14:27
12
« Anterioara >>>
Pagina 1 din 2, se afiseaza 15 comentarii dintr-un numar total de 19 comentarii

Alte intrari din acest concurs

Votanti

MalvinaOitaEmanuelaTudorescuIuliaBubuletekirugoromirceaNomadADDunavMihaela11JustInAR

0 utilizatori au adaugat aceasta lucrare la favorite

Nu sunt utilizatori care sa fi adaugat aceasta lucrare la favorite. Fii primul care favorizeaza aceasta lucrare.
© PxlShot 2020 sub Creative Commons License Powered by DotPxl