Nici nu-l vezi

Realizat de:
Voturi: 16Favorite: 0Pasi: 0Comentarii: 5Rank: 13Scor: 62.7436
Lucrare moderata de: mircea Data Fotografierii: 2016:02:09 10:13:52

Salut! Bine ai venit

Daca iti place aceasta lucrare si vrei sa lasi un mesaj autorului sau doresti sa evaluezi lucrarea
Creaza cont sau Login
*Note calculate doar pentru utilizatorii ce au votat pe criterii

HinkelAnton  cand vine vorba de surprins un tren, cu un obiectiv fisheye poti face o lucrare fara artificii si fara devire de la tema care sa te lase cu gura cascata. aici e un concurs de fografiere cu cerinte foarte clare. toata lumea incearca sa forteze nota ca sa iasa ceva diferit fata de restul concurentilor poate poate o sa ii lase pe cilanti cu gura cascata. Intodeauna cand e vorba de un cuncurs si exista o lucrare diferita de celelante, acea lucrare poate sa fie ultima sau prima. Daca esti bun fa ceva deosebit fara sa fortezi nota incercand sa nu te abati deloc de la tema. in stilul asta intr-o buna zi o sa se ajunga ca sa fie tema un stilou si cineva sa fotografieze un stilou da sa fie foarte mult in afara focusului incat sa se vada un cerc. De ce nu sunteti seriosi? 

OvidiuIlie  2017-08-02 22:32:17

Ovidiu, nu sunt de acord.

Pana la urma, de ce avem aparatele astea? Acum, nu zic, un tren surprins in miscare nu e nici pe de parte descoperirea secolului, dar face parte din libertatea noastra de a interpreta temele.

Un aparat foto este o tentativa de ochi, si in plus, il poti pune in locuri in care ochiul nu are acces sau il poti seta in asa fel incat sa vada lucrurile in moduri in care ochiul nu poate, ca altfel, n-o sa facem decat sa ducem aparatul la ochi si sa declansam la ''ce se vede''... rezultand aceleasi si aceleasi clisee ras-obosite. Si sa te repeti la nesfarsit, devine un non-sens. Eu unul, apreciez devierea de la norma a acestei postari.

HinkelAnton  2017-08-02 01:03:45

undei trenul? el trebuia sa fie subiectul principal, sa surprinzi cat mai bine un tren. eu aici vad doar o dara de lumina si cateva ramasite de culori care sunt tot lumina smiley, foarte buna lucrarea pentru o tema in care sa evidentiezi viteza. Un efect sau un fenomen fizic, optic, cum o fi el nu este tot una  cu un lucru. era ok daca daca se vedea trenul adica tehnica panning, timp te expunere 1/25-1/35 restul setarilor in functie de mediu. smiley

OvidiuIlie  2017-08-01 20:08:46

Este  o gara , mai exact gara din Bologna .In alte tari , garile au 3-4 niveluri subterane . Prin urmare se incadreaza in tema concursului .

Autor  2017-08-01 19:40:16

aici pare a fi o statie de metrou, nu se vede trenul daca era folosit un timp de expunere putin mai mic, macar sa de vada totusi putin de tren era in regula. Dupa cum interpretez eu descrierea, lucrarea nu se incadreaza in tema.

OvidiuIlie  2017-07-31 23:07:06
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 5 comentarii dintr-un numar total de 5 comentarii

Histograma si setari camera

Camera:Canon - Canon EOS 70D
Diafragma:N/A
Expunere:1/5 secunde
Flash:Flash did not fire, compulsory flash mode
Focala:N/A
W-Balance:Auto white balance
Iso:320
Editare:Adobe Photoshop CC 2015 (Windows)
Culoarea Dominanta: R:74 G:61 B:46

Analiza Pxl (detectie automata)

57/100
Estetica: 57/100
Sugestie Titlu PEOPLE AT SUBWAY STATION
Taguri Detectate real people,transportation,indoors,men,lifestyles,leisure activity,public transportation,illuminated,rail transportation,women,subway station,large group of people,architecture,day,people

Alte intrari din acest concurs

Votanti

AurAlienCessikarobert42mvoikaovi59ValentinDanvizitiubKisÁrpádIspasIJuriuPxleugenmircea

0 utilizatori au adaugat aceasta lucrare la favorite

Nu sunt utilizatori care sa fi adaugat aceasta lucrare la favorite. Fii primul care favorizeaza aceasta lucrare.
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl