Night ride

Realizat de:
Voturi: 10Favorite: 0Pasi: 0Comentarii: 3Rank: 12Scor: 42.4637
Lucrare moderata de: Vulcano

Salut! Bine ai venit

Daca iti place aceasta lucrare si vrei sa lasi un mesaj autorului sau doresti sa evaluezi lucrarea
Creaza cont sau Login
*Note calculate doar pentru utilizatorii ce au votat pe criterii

atunci tin sa atrag atentia asupra faptului ca tramvaiul din spate, cel care se vede pe geam este perfect drept. tramvaiul in care eram era inclinat. nu are un unghi perfect de inclinare deoarece tramvaiul era asa inclinat din cauza sinelor. cel din spate este drept. am avut mai multe cadre, dar acesta inclinat si in care tramvaiul din spate este drept mi-a placut cel mai mult. atrage atentia mai mult decat un cadru simetric. si mai mult decat un cadru inclinat la un unghi perfect. 

Autor  2018-02-08 09:48:09

Salut Colega,

Incearca sa vezi partea plina a paharului. Cineva (apropo.. nu sunt eu ala smiley ), ti-a atras atentia unde trebuie sa fii mai atent atunci cant faci o fotografie. Stiu.. nu e usor sa accepti criticile, mai ales cand sunt asa transante. Totusi, incearca sa depasesti momentul cu "zambetul pe buze". Si mie mi-a sters moderatorul mai multe fotografii. Initial mi s-a parut ca nu are dreptate in totalitate si ca ar putea sa fie mai indulgent. Apoi mi-am dat seama ca de fapt mi-a oferit o opurtunitate: sa inlocuiesc acele fotografii cu altele mai bune. La sfarsitul saptamanii i-am multumit. Noile fotografii erau mult mai reusite decat primele.

Deci, mobilizeaza-te si arata-i ca poti mai mult.

Sfat:

O fotografie putin stramba pare a fi o greseala a fotografului. Una facuta la un unghi accentuat (10, 20 ....45 de grade) este ARTA. Deci daca o faci "stramba", atunci stramb-o frate bine de tot smiley . Mai multe informatii gasesti aici: http://erickimphotography.com/blog/2017/02/24/photography-composition-tip-dutch-angle/

SUCCES!

PS

Cadrul are potential. Intoarce-te si trage 10..20..30 de cadre noi, din diferite unghiuri, cu si fara blitz .. etc. Ca sa ai succes trebuie sa muncesti mult smiley .  

IulianCeausu  2018-02-07 20:37:25

deci ma exasperati cu clopotelel astea trase asa ca nu va place cum arata imaginea si nu are legatura cu poza. NU E STRAMBA!!!! asa am facut-o pentru ca tramvaiul era n miscare. asa am vrut sa fie. acum toate popzele trebuie sa fie perfect drepte? nu face parte din alegerea mea daca vreau sa fie dreapta, simetrica, etc? 

Autor  2018-02-07 15:47:50
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 3 comentarii dintr-un numar total de 3 comentarii

Histograma si setari camera

Camera:
Diafragma:N/A
Expunere:N/A
Flash:N/A
Focala:N/A
W-Balance:N/A
Iso:N/A
Editare:N/A
Culoarea Dominanta: R:18 G:15 B:11

Analiza Pxl (detectie automata)

39/100
Estetica: 39/100
Sugestie Titlu EMPTY CORRIDOR
Taguri Detectate illuminated,lighting equipment,the way forward,indoors,empty,night,architecture,built structure,no people

Alte intrari din acest concurs

Votanti

ElianArthurRusuBotaNomadAdrianaPopescutimo49andrieanaDumitruHJuriuPxlVulcano

0 utilizatori au adaugat aceasta lucrare la favorite

Nu sunt utilizatori care sa fi adaugat aceasta lucrare la favorite. Fii primul care favorizeaza aceasta lucrare.
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl