Thriller

Realizat de:
Voturi: 11Favorite: 3Pasi: 3Comentarii: 7Rank: 2Scor: 74.885
Vezi pasii

Descriere:

Focus on the story!

Lucrare moderata

Salut! Bine ai venit

Daca iti place aceasta lucrare si vrei sa lasi un mesaj autorului sau doresti sa evaluezi lucrarea
Creaza cont sau Login
*Note calculate doar pentru utilizatorii ce au votat pe criterii

La originalitate, cand votez, niciodata nu stiu exact de unde s-o apuc... originala fata de restul, un unghi original, un subiect original... o imagine pur si simplu ''originala''... nu-i chiar asa de lesne.

Acu' n-am sa ma pun sa fac printscreenuri la toate cum as vota, dar da, sunt povesti cu probleme... si le voi vota ca atare..adica sper, ca in weekend de-obicei votez, iar weekendul asta ma intalnesc cu ''niste oameni'' si nu sunt prea sigur daca mai apuc...

HinkelAnton  2016-05-17 19:34:40

Ma baieti, eu apreciez comentariile voastre si parerea voastra conteaza pentru mine, fapt pentru care am hotarat sa pregatesc o alta poveste. Da acuma...intre noi fie vorba... ceilalti nu vad nu aud nimic... daca aici avem probleme cu incadrarea in tema, sunt curios cum ai vota incadrarea in tema la 90% din lucrarile din tema asta...ar trece de 10% ? Cat despre originalitate... desigur e mult mai original sa ai o oala de mamaliga si o papadie suflata de vant... foarte original ...100%... doar ca ai ratat scopul concursului de a spune o poveste. Pana la urma povestile vor fi intotdeauna vechi de cand lumea... nu-i nimic nou sub soare si de asta ne place sa ascultam o poveste si de 10 ori daca e buna, sa vedem un film bun de 3 ori si de fiecare data sa mai descoperim ceva ce ne-a scapat data trecuta... cred ca originalitatea trebuie votata aici in functie de felul in care ai reusit sau nu sa iti pui amprenta pe o anume poveste si sa o faci a ta.

Autor  2016-05-17 09:56:31

Discutabila treaba. Nomad era chiar pe la mine cand a ajuns in discutie si lucrarea asta, si i-am dat dreptate - e doar o secventa... insa mai mestecand ideea... ajungi la concluzia ca de fapt toate povestile nu sunt decat niste secvente, nimic nu are cu adevarat un inceput si un sfarsit... doar ca intervalul difera. Nu pot nega, chiar o ''poveste'' n-am simtit din fotografia ta... in fine, cred ca mai bine in loc de fotografie ai fi zis '' unghi'', ca e acelasi unghi cu transfer de sharf.

Cum sa zic... inteleg si nedumerirea lui Nomad, si dorinta ta de a mai rupe filmul...

cam asa as vota:

 

 

1/3 in tema fiindca e destul de greu sa-ti faci o poveste; 15% originalitate, fiindca povesti cu alergari prin padure parca am mai vazut... la tehnica as zice destul de bine, unghi, focala, compozitie...

La calitate am preferat sa ma consider neutru. Deci imi place dar nu ma da pe spate.

cam asta smiley

HinkelAnton  2016-05-17 03:09:46

Ma bucur ca ma intrebi... hai sa iti zic care a fost ambitia mea in concursul asta... mi-am propus sa nu folosesc mai mult de un cadru pentru a spune o poveste... practic sa folosesc aceeasi fotografie dar sa arat privitorului doar anumite detalii.

Pentru acest colaj am ales sa las focusul sa spuna povestea care initial te duce cu gadul la un padurar care a iesit la taiat de lemne in padure (1)... intriga se dezvolta pe masura ce apar indicii noi in poveste... un vesmant si un telefon (2)... o fi ziua lui norocoasa... s-o fi intamplat ceva in padurea aia...inca nu stim nimic, ca sa aflam (3) ca defapt padurarul nu e deloc padurar... e un killer cu toporu care urmarea o biata fetiscana in padure, care a scapat probabil telefonu in timp ce suna dupa ajutor, si a carei haine s-au agatat prin crengi si acum se ascunde de urmaritor... daca o prinde s-au n-o prinde...nu era intentia mea sa scot in evidenta... ambitia mea era sa spun o poveste dintr-o fotografie.

Autor  2016-05-14 13:05:01

Imaginile sunt bune, dar povestea ? Mie-mi pare ca vad doar o secventa dintr-o poveste nu toata povestea.

Nomad  2016-05-14 10:50:17

Ehh... s-a ascuns... da n-a scapat. Am pus la pasi fotografiile separat pentru detalii.

Autor  2016-05-10 17:55:46

Good. Very good! In prima faza nu mi-am dat seama. Succes! smiley

IonutCostrut  2016-05-09 19:08:47
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 7 comentarii dintr-un numar total de 7 comentarii

Histograma si setari camera

Camera:
Diafragma:N/A
Expunere:N/A
Flash:N/A
Focala:N/A
W-Balance:N/A
Iso:N/A
Editare:N/A
Culoarea Dominanta: R:73 G:74 B:69

Alte intrari din acest concurs

Votanti

Cosminteo201ludovicrobert42IonutCostrutemapislaruMariusFloroiuCasianPetruTincVladGabiMirysmircea

3 utilizatori au adaugat aceasta lucrare la favorite

mircea
FranciscToth
AnnaRednic
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl