Poveste de iarna

Realizat de:
Voturi: 12Favorite: 2Pasi: 0Comentarii: 7Rank: 28Scor: 60.0226
Lucrare moderata de: mircea Data Fotografierii: 2016:01:19 15:43:49

Salut! Bine ai venit

Daca iti place aceasta lucrare si vrei sa lasi un mesaj autorului sau doresti sa evaluezi lucrarea
Creaza cont sau Login
*Note calculate doar pentru utilizatorii ce au votat pe criterii

Nu voi vota deoarece nu stiu cum sa evaluez aceasta lucrare . Imi place dar ma incurca partea de jos a imaginii . Faptul ca dvs vi s-a parut mai interesant conteaza mai putin atata timp cat tema concursului cere altceva . Propuneti o tema si noi ne vom conforma . Cu stima si bafta smiley 

ElianArthurRusu  2016-02-04 08:40:33

partea de jos chiar contine un text dar este acoperit, inghetat. Sunat mai multe imagini care, una din ele chiar acoperita in totalitate. Nu mi-am propus neaparat sa arat fotografia salii, cat partea inghetata peste acest obiect si mi s-a parut mai interesant decat o frunza intr-un lac inghetat.

Da, mi-as dori sa pot fotografia palatul si chiar cu o fereastra deschisa sau spre piata, insa asta necesita o mica investitie... deasemenea Casa Poporului... aceeasi situatie.

Autor  2016-02-04 00:56:25

Ingenioasa, poti spune, mai ales ca la prima vedere ai senzatia de PS, si nu e... deci asta a fost tehnica autorului, sa dea impresia de prelucrare... pare si ca un LCD exterior...

Cam trebuie sa ma opun punctului de vedere a lui  ovi59 , fiindca e o mare diferenta intre a reproduce o fotografie tot prin fotografie, sau a pune o fotografie intr-un context...cum ar fi acesta, in care parca te uiti printr-un geam inauntru, si afara totul e nins... [daca faci abstractie de ''rama'' continand ''realitatea'']

mai exista si conceptul de Ready-Made , cred ca am putea-o clasa pe-acolo...

 

HinkelAnton  2016-02-03 23:30:55
Daca este asa cum spui, este o lucrare reusita dar partea de jos ma intriga deoarece pare sa fie partea superioara a unui text si nu un gard. Sper sa gresesc din nou si poate ne vei arata la final si o poza cu gardul cu pricina.
ElianArthurRusu  2016-02-03 13:00:47

Din ceea ce spui tu e vorba de o fotografie din fata unui obiectiv ( ma gandesc ca este o sala din interiorul cladirii din spate ). Da e frumoasa poza, dar nu e poza ta. Ne arati o poza frumoasa prinsa de zapada si ger.

Dupa mine era interesant daca puteai poza sala din imagine prin unul din geamurile inghetate, asa ne atentionezi ca putem vedea o poza reusita ( azi prinsa de zapada ) undeva pe o strada.

ovi59  2016-02-03 12:13:57

suprafata fotografiei care se vede este o fotografie, nu este compozitie sau colaj editat.. si aceasta suprafata nu este prelucrare photoshop, nici zapada inghetata, nici imaginea tablou, o vezi cu ochiul liber exact cum apare in fotografie, pe strada, trebuind doar sa declansezi, deci nu s-au adaugat sau extras elemente in photoshop si nici macar nu s-au schimbat culori, etc..  Crop-ul nu este mare lucru, o vergea de gard in stanga si una in dreapta. Este exact cum fotografiezi o persoana, un portret pe strada si in dreapta ei era o masina care trecea, sau in stanga un copac, care o tai si lasi doar capul persoanei (cum ai face zoom si iei partea centrala sa spun asa). Dupa mine nu este prelucrare photoshop, sau lucrare grafica daca suprafata fotografiei este suta la suta fotografie prin declansare.... la ce anume te-ai referit?

Autor  2016-02-03 11:22:26
Buna dimineata. Dupa cum arata imaginea, sunt ferm convins ca este vorba de un crop al unei prelucrari grafice, lucru ce nu este permis in concursurile de fotografie.
ElianArthurRusu  2016-02-03 07:30:54
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 7 comentarii dintr-un numar total de 7 comentarii

Histograma si setari camera

Camera:Microsoft - Lumia 930
Diafragma:2.4
Expunere: secunde
Flash:Flash did not fire, compulsory flash mode
Focala:4.46
W-Balance:Auto white balance
Iso:64
Editare:Adobe Photoshop CS6 (Windows)
Culoarea Dominanta: R:148 G:146 B:142

Alte intrari din acest concurs

Votanti

AlexandraDamiantimo49PaulTomaRacealaElenaEdmondCsikigabianorobert42mirceaHinkelAntonovi59irys

Un utilizator a adaugat aceasta lucrare la favorite

irys
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl