Egg

Realizat de:
Voturi: 12Favorite: 1Pasi: 0Comentarii: 18Rank: 7Scor: 76.6531

Descriere:

Stiu ca lucrarea a mai fost pusa si aici. Am vazut prima data acest gen acum un an pe alt site. Eu incerc o alta abordare cu lumina si merg putin pe abstract.

Lucrare moderata de: mircea

Salut! Bine ai venit

Daca iti place aceasta lucrare si vrei sa lasi un mesaj autorului sau doresti sa evaluezi lucrarea
Creaza cont sau Login
*Note calculate doar pentru utilizatorii ce au votat pe criterii

Perioada de votare s-a terminat din pacate... Lucrarea a fost a doua din cele 10 lucrari alese ca numar de voturi, acum depinde si de editor din ce am inteles eu. El va lua decizia finala. Va voi tine la curent. Pt mine e suficient ca a fost aleasa in cele 10 din mii de fotografii urcate zilnic Pe site ul National Geographic. Tot ce va veni extra e bonus.

Autor 

Felicitari. Sa ne tii la curent despre cum merge competitia.

mircea 

Mircea, fotografia a fost aleasa la Daily Dozen Pe site-ul National Geographic. Si acum daca voi strange destule voturi va aparea in National Geographic Magazine. Multumesc Pxlshot Romania.

Autor 

Multumesc Mircea si multumesc Mugurel64

Autor 

Felicitari pentru lucrare Catalin(nah.. s-a terminat concursul pot sa-ti zic pe nume ). Ma bucur ca intelegi scopul site-ului. 

Nu stiu cati participa pentru premiile in bani.. asta sa zicem ca e extra.. Ideea e sa formam o comunitate si sa ne dam cu parerea asupra lucrarilor postate, iar in felul asta sa invatam ceva, sa cream prietenii, sa ne simtim bine intr-un cuvant. De abia astept primul fotograf care se dezvolta pe Pxl sa participe intr-o competitie internationala si mai mult s-o castige.

Mult succes, ai deja un portofoliu frumos

mircea 

Am inteles Ovidiu ce ai vrut sa transmiti...Chiar faptul ca fotografia mea creeaza interes de oricare ar fi el pe mine ma bucura: sfaturile obiective sunt practic cel mai mare premiu pe care il pot obtine de la concursuri. Multumesc

Autor 

Droste ai dreptate...doar ca nu e spot light ci e vignetare...

Autor 

Ovidiu, fotografia am facut-o cu mult timp inainte sa observ ca mai e o alta in concurs care e asemanatoare. Chiar daca e asemanatoare, Eu zic ca are originalitate Prin abordare. Asta e parerea mea. Sunteti cam exigenti astazi zic Eu smiley

Autor 

Adriana: nu am vrut sa copiez o idee minimalista... Eu am incercat o idee minimalista care Nu am mai vazut-o nicaieri. Furculitele au fost puse Pe televizor. Lumina nu e spot, e bounce flash din tavan. Conceptul de spot light l-am obtinut Prin adaugarea unei vignette. Imagine a a fost prelucrata in Lightroom 5.3. Am folosit ce am avut la indemana pentru a obtine o imagine Pe gustul meu, cu amprenta mea.

Autor 

Droste: Nu m-am exprimat niciunde ca o lucrare ar fi mai originala decat alta, ....sau mai buna!

Adriana 

Autor: am o singura carcoteala.. privind din nou imaginea la rezolutie mai mare.. Spotul este adaugat dupa in post? Pare a avea pasi de gradient, similar cu ce scoate photoshopul. Daca ma insel, imi cer scuze, daca nu, ar trebui sa specifici lucrul asta in descriere.

Adriana.. ma indoiesc ca si cealalta imagine este complet originala smiley Sunt imagini care au mai fost facute. E plin internetul de  oua pe furculite. Este ok sa reproduci un lucru atata timp cat lucrul pe care il reproduci este de calitate, iar ceea ce-ti iese din mana are amprenta ta personala si nu este doar o copie fidela.

Droste 

As fi vrut sa vii cu o alta imagine creativa, nu chiar acelasi aranjament scenic. Lumina chiar daca e spot, bate frontal in suprafata oului si iti da o pata alba inestetica chiar in mijloc. Claritatea in imagine lipseste fix unde e subiectul iar linia fundalului/ suportului se intrepatrunde cu furculitele, iti da o aglomerare de linii. Daca vroiai sa copiezi o idee minimalista, trebuia sa mergi pe directia asta, "less is more". 

Adriana 

Multumesc, am mentionat in descriere acest lucru. Am incercat o alta abordare.

Autor 

Foarte bine luminata imaginea.. A mai fost o lucrare pe o tema asemanatoare tot in acest concurs.. nu stiu daca iti apartine tot tie. Mult succes!

Droste 
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 14 comentarii dintr-un numar total de 14 comentarii

Histograma si setari camera

Camera:undefined - undefined
Diafragma:N/A
Expunere:N/A
Flash:N/A
Focala:N/A
W-Balance:N/A
Iso:N/A
Editare:N/A
Culoarea Dominanta: R:13 G:13 B:13

Alte intrari din acest concurs

Votanti

crisssKaterinamvoikaMiuu13AdrianamirceaSilviaPStanescuClaudiuJuriuPxl

Un utilizator a adaugat aceasta lucrare la favorite

crisss
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl