Cort albastru la Marea Neagra

Realizat de:
Voturi: 4Favorite: 0Pasi: 0Comentarii: 7Rank: 18Scor: 55.129
Lucrare moderata de: mircea

Salut! Bine ai venit

Daca iti place aceasta lucrare si vrei sa lasi un mesaj autorului sau doresti sa evaluezi lucrarea
Creaza cont sau Login
*Note calculate doar pentru utilizatorii ce au votat pe criterii

Total neadecvat (tehnic) si cam nepoliticos (ca stil) mi se pare ultimul tau comentariu dar, in nici un caz, nu ma gandesc sa polemizez cu tine in noaptea de Inviere sau in ziua de Paste. Cred ca nu ai citit atent ce am scris, cred deasemenea ca am invatat acest sport (considera ca am folosit si eu ghilimelele – aici suntem de acord) la scoli diferite. Asta nu inseamna ca nu putem comunica (colabora). Mai mult decat atat, ar trebui sa fie un motiv in plus de a face schimb de pareri. Imi asum faptul ca fotografia de fata nu justifica incrancenarea la care tind sa ajunga comentariile. Oricum, juriul Pxl a votat, vad ca ai votat si tu (banuiesc ca ai votat consecvent comentariilor facute), O.K., nu am nici un fel de problema cu faptul ca aceasta fotografie va fi ultima sau penultima din concurs. Abia astept sa ma inveti regulile de compozitie la care faci referire. Sper din tot sufletul ca ele nu se rezume la regula treimilor sau la procedee de a face sa se evidentieze cat mai repede si cat mai clar subiectul fotografiei, eventual corelat cu titlul, sau chestii legate de focalizare si expunere. Daca, totusi, ne vom situa in aceasta nefericita situatie (adica nu ai altceva interesant sa imi spui) nu trebuie sa iti faci probleme, colaborarea noastra va fi oricum un succes: iti spun eu alte 10 – 12 reguli. Tu le vei comenta, toata lumea va fi in castig.Dar, cum spuneam, toate acestea de marti-miercuri incolo. Pana atunci, sa ai parte de Paste fericite alaturi de cei dragi. Hristos a inviat !

Autor  2014-04-20 00:00:00

@Ovidiu: Consider ca o fotografie nu trebuie sa fie extrem de explicita, nu trebuie sa spuna totul in titlu sau in prima secunda de vizionare. Privitorul ar trebui sa ramana cu senzatia inefabilului, sa vrea sa o revada, sa aiba ceva de descoperit si la a doua, a treia contemplare. Nu cred ca o fotografie trebuie judecata dupa suprafata pe care o ocupa subiectul ci mai degraba dupa context, dupa senzatia indusa. „ Blue tent lovers ” era o varianta de titlu dar am optat in final pentru o varianta in romana. Cortul este „ blue ” din cauza atmosferei, a clipelor traite in el (ar fi fost „ albastru ” chiar daca era galben sau verde...) este doar al lor, izolati de lume, doar ei si marea (de aceea cadrul este general, se vede si bunker-ul si o bucata de plaja, de mare – nu este prim-plan cu ei), etc. O.K., pot fi de acord ca un privitor grabit poate „ rata ” ideea la care ma refeream, poate „trece pe langa” povestea de mai sus, poate este o interpretare dusa spre extrem. La extremitatea cealalta ar fi comentariul tau. Cei care privesc fotografia se vor situa probabil intre cele doua limite, mai aproape de una sau alta, in functie de felul in care percep (simt) imaginea.

Autor  2014-04-19 00:00:00

@criss: Mda, frumos la Corbu... (toata zona de nord a litoralului are minunatul farmec al naturii neamenajate). Fotografia este facuta (dimpotriva...) in cealalta extremitate a litoralului, in 2 Mai, capatul din sud al satului. Imediat „dupa colt ”, pe dreapta, incepe golful de nudisti apoi faleza continua spre Vama.

Autor  2014-04-19 00:00:00

Plaja Corbu?

 

crisss  2014-04-18 00:00:00
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 4 comentarii dintr-un numar total de 4 comentarii

Histograma si setari camera

Camera:
Diafragma:N/A
Expunere:N/A
Flash:N/A
Focala:N/A
W-Balance:N/A
Iso:N/A
Editare:N/A
Culoarea Dominanta: R:124 G:131 B:140

Alte intrari din acest concurs

Votanti

JuriuPxlElenaCososchiStanescuClaudiu

0 utilizatori au adaugat aceasta lucrare la favorite

Nu sunt utilizatori care sa fi adaugat aceasta lucrare la favorite. Fii primul care favorizeaza aceasta lucrare.
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl