Noapte inghetata

Realizat de:
Voturi: 8Favorite: 0Pasi: 0Comentarii: 7Rank: 60Scor: 48.5871

Descriere:

Lacul Herastrau, Bucuresti intr-o noapte cu temperatura scazuta

Lucrare moderata de: mircea Data Fotografierii: 2015:12:07 19:09:42

Salut! Bine ai venit

Daca iti place aceasta lucrare si vrei sa lasi un mesaj autorului sau doresti sa evaluezi lucrarea
Creaza cont sau Login
*Note calculate doar pentru utilizatorii ce au votat pe criterii

Ar fi perfect perfect sa nu mai fie discutii de acest gen pe site.... (sper ca nu doresti asta din cauza pariului propus, m-am gandit prima data ca daca esti asa sigur pe ceea ce spui cu maro-ul, de ce nu ai pune si un pariu, pentru ca ar trebui sa-l castigi, nu??), dar daca acuzi direct un utilizator, intr-o zi poti sa te astepti sa te si injure... Conteaza mult felul cum deschizi o discutie.

Acum legat de elementele fotografice.... categoric poate ai facut fotografii iarna si noaptea..... dar probabil cerul iesit gri, a fost pe o noapte nu foarte intunecata sau alt caz cand iese altceva, cu cerul rosiatic de iarna, inainte de momentul cand va incepe sa ninga, fiecare cer e diferit, sa nu mai spun de temperatura de afara si rezultatele vor fi diferite. Niciodata eu nu voi spune unui utilizator sau fotograf ca "am facut eu si stiu mai bine si nu poate iesi decat asa!" asta mi se pare o aiureala.

Sunt perfect de acord cu tine de fotonii luminii care nu exista!... exact asta spuneam si eu, ca nu a fost lumina sa faci reflexie, compozitie, etc.... Daca nu ai lumina deloc, ar trebui sa iasa o fotografie absolut neagra, categoric! dar nu este cazul aici.... sunt luminitele orasului care si sa vrei, intotdeauna nu scapi de ele.

si... n-are nici o legatura cu a fi misogin, ar fi inclus si esteticul, nu doar temperamentul ..... doar nu voiai in propozitia de mai jos sa spun "baietel" in loc de femeiusca... ca suna chiar ca naiba.... smiley)

Si tie succes, n-am nimic cu tine, dar felul cum ai abordat o discutie este agresiva, acuzatoare sau.... fara rost cum e  --- vad ca ai facut balans manual, dar nu stiu daca e setat bine ----- serios acum, daca vrei sa dai un sfat, spune si cum trebuie facut altfel !!.... (sa trec pe strada vad niste muncitori ca restaureaza o casa si sa le spun, hei, nu e bine ce faceti... si cand ma intreaba ce vreau sa spun eu sa spun, nu stiu cum trebuie facut...., nu are rost sa o mai spui, nu e normal....).

Imi pare rau ca este perioada de votare si nu pot sterge aceasta fotografie, care te-a deranjat asa mult, si toate comentariile aferente, si ar fi fost asa de liniste... (daca poti tu vorbi cu un admin, puteti sa stergeti lucrarea fara nicio problema din partea mea)

Nicio data in comentariile mele nu ma iau de un utilizator, eu primul fara argumente si alta varianta care ar fi fost mai buna, poate ar fi bine asa sa faca toti...

Autor  2016-01-30 14:25:18

Sa incheiem discutia! Vad ca balansul de alb e setat manual. nu stiu daca l-ai setat corect. Am facut si eu poze noaptea cu expunere lunga si vara si iarna, cerul iese in nuante de gri.Nu stiu ce vrei sa spui cu transportul de fotoni care nu exista. Cand n-ai lumina deloc, n-ai nici fotografie, oricat ai expune.Apoi, nu fi misogin,exista si"femeiusti" curajoase. Mult succes in continuare!

SilviuOlteanu  2016-01-30 09:09:42

si am uitat, nu are ce mama ei de treaba sa se reflecte..... daca e bezna!. Reflexia presupune transport de fotoni, care nu prea exista aici...... repet, fotografia are 20 secunde expunere!

Autor  2016-01-30 01:03:12

Prietene, daca tot ma iei asa, tot sunt eu acum mai amarat si nu o duc prea bine, daca tot ai tupeu sa-mi spui ca nu iese maro din aparat, eu iti spun ca da, tu ca nu....pune domnule un pariu pe bani, 500 ron e suficient, asta daca ai curaj si demnitate si esti un barbat si nu vreo femeiusca, mergem tata la notariat incheiem contractul legal, platesc si taxele statului ca asa cere legea si ma aleg si eu cu ceva, ca e viata oricum prea amara..... ce spui te bagi, sau arunci doar pisica in curtea vecinului si spui ca doar tu spui adevarul si ceilalti mint.... astept raspuns daca ai caracter!

Autor  2016-01-30 01:00:55

Prietene, daca tu spui ca pe cer era un OZN maro, mare, mare  si se reflecta in apa, colorand-o pe toata, te cred...asta pentru ca erau -15 grade si nu-ti ardea de nimic...altfel nu te-as crede!

SilviuOlteanu  2016-01-30 00:51:23

nu este cazul acestei fotografii.... la orice alta fotografie sunt de acord cu lumini, compozitie, ce vrei tu... la butoane de manipulare si schimbare a culorii sunt impotriva la aceasta fotografie, nu contine asa ceva.... cerul acela maro a iesit maro la toata seria cu expunere de 20 secunde noaptea cu f8. La minus 15 grade fara manusi cu degetele degerate mai ca tipand de durere, iti spun sigur ca nu-ti mai ardea de nimic.... smiley

Autor  2016-01-30 00:39:07

O asemenea imagine se manipuleaza simplu din "butoane:, o faci galbena, violet, verde, albastra, etc. Cerul acela maro ma face sa spun asta! Sa gasesti un obiect maro , sa incerci un unghi, o lumina, sa faci o compozitie, ti-ar lua timp, nu?... ce rost are!

SilviuOlteanu  2016-01-30 00:27:28
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 7 comentarii dintr-un numar total de 7 comentarii

Histograma si setari camera

Camera:NIKON CORPORATION - NIKON D5300
Diafragma:8
Expunere:20/1 secunde
Flash:Flash did not fire
Focala:55
W-Balance:Manual white balance
Iso:100
Editare:Adobe Photoshop CS6 (Windows)
Culoarea Dominanta: R:119 G:64 B:27

Alte intrari din acest concurs

Votanti

timo49SilviuGhAnaxorEdmondCsikimirceaAdrian24NomadDanelinole

0 utilizatori au adaugat aceasta lucrare la favorite

Nu sunt utilizatori care sa fi adaugat aceasta lucrare la favorite. Fii primul care favorizeaza aceasta lucrare.
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl