Dans

Realizat de:
Voturi: 15Favorite: 0Pasi: 0Comentarii: 7Rank: 16Scor: 43.1224
Lucrare moderata de: Vulcano Data Fotografierii: 2009:10:09 20:47:20

Salut! Bine ai venit

Daca iti place aceasta lucrare si vrei sa lasi un mesaj autorului sau doresti sa evaluezi lucrarea
Creaza cont sau Login
*Note calculate doar pentru utilizatorii ce au votat pe criterii

Da, Ovi, asta se intampla cand nu incadrezi bine o lucrare: chiar daca are valoare, pierzi punctaj si ulterior, cand vine o tema la care s-ar incadra, pierzi trenul. 

Autor  2018-12-13 06:17:05

Pacat de poza; puteai castiga cu ea la alte doua teme ce imi vin acum in minte.

Nu sunt adeptul blocarii comentariilor. Ba chiar pot spune ca ma deranjeaza foarte tare cand cineva blocheaza comentariile. Concursurile sunt facute pentru toata lumea; pentru cei ce participa si in egala masura pentru cei ce privesc si vor sa-si exprime o parere.

In ceea ce priveste clopoteii sunt pentru asumarea lor; comenatriu si apoi clopotel. Ai dreptate cand spui ca se trag "clopotele" cam des.

ovi59  2018-12-13 02:53:23

Am revenit dupa terminarea concursului. Dupa cum se vede, cei ce au votat au avut discernamant si au depunctat o lucrare care nu era in tema sau era la marginea temei. In concluzie, pentru imaginile ce nu incalca flagrant regulamentul propun sa nu mai facem zgomot cu clopoteii, ci sa lasam sa fie marginalizate de catre juriu. Comentariile sunt in continuare binevenite (cei ce nu le doresc pot sa le blocheze, cum a sugerat Ovi).

Autor  2018-12-10 07:26:37

Sunt de acord cu faptul ca un timp lung de expunere incepe sa fie timpul la care ai nevoie de un trepied. Aici de exemplu nu pot sa imi dau seama daca ai folosit trepied sau nu, pentru ca nu apare ISO in datele exif. Poza putea sa fie facuta si cu mana, printr-un ISO ridicat. Iar la 1/13 nu ai neaparat nevoie de trepied...

Sa dau un timp exact de expunere de la care se incepe mi s-a parut prea strict si lipsit de arta... Dar ce m-as fi asteptat eu sa vad sunt urmele de lumina, acele linii colorate pe care majoritatea chiar le-au surprins. Si imi place mult cum au raspuns provocarii majoritatea concurentilor.

Despre poza asta nu stiu ce sa spun... atunci cand fotografiezi apa, timpul lung de expunere incepe de la cadrul in care nu se mai pot vedea picaturi izolate; ci doar "silky water".

Un weekend placut tuturor!

MolociMage  2018-12-08 13:19:38

Autor, daca ai probleme cu cei ce comenteaza postarea ta poti sa blochezi acest lucru. E si vina celui care a dat tema ca nu a solicitat un timp minim de expunere. Eu as fi impus un timp mai mare de o secunda.

ovi59  2018-12-07 20:20:45

Nu cred ca 1/13 e un timp lung de expunere. Postarea nu e in tema.

ovi59  2018-12-07 20:17:14

Lung, scurt sunt termeni relativi. In fotografie un timp lung de expunere incepe sa fie cel pentru care e deja nevoie de trepied, sau cel in care obiectele fotografiate par in miscare. Trecand peste asta e deranjant faptul ca dai la fluierul piciorului fara a stii sigur daca ai dreptate. Consider ca era corect sa pui intrebarea la comentarii, pana te dumiresti, sau daca tragi clopotelul considerand flagrant, sa scrii acelasi lucru fara semnul intrebarii (un indiciu ti-ar fi putut da descrierea detectiei automate). Ca sa fiu bine inteles, nu ma intereseaza soarta imaginii de fata, ci o anume atitudine pe acest site. E ca la fotbal: poti sa scoti cartonasul galben la orice gest, fragmentand jocul, sau poti lasa avantaj. Folosind mai departe metafora, cred ca pe acest site se scoate prea des cartonasul galben.

Autor  2018-12-05 07:27:30
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 7 comentarii dintr-un numar total de 7 comentarii
Locatie Aproximativa: Palatul Culturii, Strada Sublocotenent Erou Călin Cătălin 1, Ploiești 100066, România

Histograma si setari camera

Camera:Canon - Canon PowerShot S3 IS
Diafragma:3.2
Expunere:1/13 secunde
Flash:Flash did not fire, compulsory flash mode
Focala:9.3
W-Balance:Auto white balance
Iso:N/A
Editare:N/A
Culoarea Dominanta: R:45 G:43 B:57

Analiza Pxl (detectie automata)

31/100
Estetica: 31/100
Sugestie Titlu ILLUMINATED FOUNTAIN AT NIGHT
Taguri Detectate night,illuminated,motion,arts culture and entertainment,architecture,long exposure,fountain,blurred motion,building exterior,nightlife,music,city,no people,built structure,light - natural phenomenon,spraying,water,travel destinations,multi colored,purple,concert,stage

Alte intrari din acest concurs

Votanti

andrieanaKisÁrpádFabiolaMiraMiriamAndreea000TudorBuzilătimo49mirceacrisssMolociMageIleanaovi59JuriuPxlNomadHinkelAnton

0 utilizatori au adaugat aceasta lucrare la favorite

Nu sunt utilizatori care sa fi adaugat aceasta lucrare la favorite. Fii primul care favorizeaza aceasta lucrare.
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl