Familia fericita.

Realizat de:
Voturi: 14Favorite: 1Pasi: 0Comentarii: 7Rank: 1Scor: 63.1656
Lucrare moderata de: Liviu58

Salut! Bine ai venit

Daca iti place aceasta lucrare si vrei sa lasi un mesaj autorului sau doresti sa evaluezi lucrarea
Creaza cont sau Login
*Note calculate doar pentru utilizatorii ce au votat pe criterii

Raman la parerea ca e cea mai reusita din acest concurs si o notez ca atare.

ovi59  2018-04-15 02:42:57

Existenta datelor exif atrage dupa sine si prezenta datelor legate de data si ora la care a fost facuta poza. Daca ai un minut la dispozitie, lumina care cade in diverse unghiuri , punct de statie diferit poti trage o suta de cadre cu acelasi subiect si sa para poze facute la distanta de o mie de ani. Urmarind logica de mai sus, patru sau cinsprezece flori nu inseamna ca sunt date si subiecte diferite. Nu am nevoie de date GPS. ( o ironie inutila ) Astea sunt motivele pentru care doream sa vad datele exif. Perioada petrecuta pe acest site, poate m-a facut prea suspicios.

Dupa parerea mea, aceasta postarea, e una din cele mai reusite din acest concurs. Am comentat lucrerea pentru ca imi place si nu as dori sa cazi in pacatul altor colegi de site cu postari repetate.

Succes !

ovi59  2018-04-14 00:59:40

ovi 95 incerc totusi sa inteleg, din datele exif,in ce fel ai intelege tu unde si cand a fost facuta poza,din moment ce la datele exif se vede diafragma, expunerea,iso,etc? Sau nu se vede ca o fotografie este inghetata si una nu,asta nu iti da totusi ideea ca sunt facute in perioade diferite? In plus,intr-o imagine sunt 4 flori (subiecte) iar in alta imagine sunt 15 flori adica subiecte. Asta nu este de ajuns sa iti dai seama ca cele doua fotografii sunt facute in locuri diferite? Sa nu imi ceri acuma coordonatele GPS ca alea nu le am.

 

Autor  2018-04-13 22:04:08
ovi95 in ce sens nu este sustinut de imagini ceea ce spun eu? Nu au datele exif pentru ca le-am salvat de pe Facebook pentru a le publica aici, pentru a nu mai pierde juma de ora sa le caut pe hdd esterne unde arhivez pozele.
Autor  2018-04-13 21:53:34

Autor, fara datele exif, ce spui tu e o poveste care nu e sustinuta de imagini.

ovi59  2018-04-13 17:51:44

Iulian Ceausu, in primul rand iti multumesc pentru aprecieri dar vreau sa te informez,atat pe tine cat si moderatorii ca nu este absolut vorba de acelasi subiect fotografiat din unghiuri diferite. Sunt doua subiecte diferite fotografiate in locuri diferite si in zile diferite. Dupa cum vezi, o fotografie este compusa din 4 elemente,inghetate si una este compusa din mai mult de 4 elemente, neinghetate. Este ca si cum,la un concurs in care fotografiem persoane,cineva ar sustine ca nu putem publica mai multe fotografii cu oameni pentru ca se aseamana toti,sunt toti la fel,au 2 maini ,2 picioare si cap deci e acelasi subiect. Cel putin,asta este parerea mea. Am citit regulamentul in intregime si cand am postat am avut grija sa fie subiecte diferite,nu aceleasi ( dintre zecile pe care le am).

Autor  2018-04-12 09:18:38

Superb! Felicitari!

Totusi ai grija. In regulament scrie: "Nu postati 2 sau mai multe imagini in acelasi concurs avand acelasi subiect dar prins din unghiuri diferite. Incercati sa fiti creativi si sa va diversificati lucrarile. 2-3 imagini avand acelasi subiect vor crea monotonie si vor duce la scaderea aprecierii utilizatorilor asupra lucrarii voastre. Selectati mereu cea mai buna imagine din seria respectiva "

Eu am patit-o de 2 ori la 2 concursuri diferite. Mi-au fost sterse ambele fotografii inscrise in concurs din cauza acestui paragraf. Am vazut ca si altii au patit acelasi lucru.

Trimite un mesaj lui Liviu58 (moderatorul concursului) si vezi cum interpreteaza el acest paragraf. Ar fi pacat sa patesti si tu acelasi lucru. Macar una sa ramana in concurs.

Succes in continuare si La Mai Bune!

 

IulianCeausu  2018-04-12 08:32:13
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 7 comentarii dintr-un numar total de 7 comentarii
Locatie Aproximativa: DJ109U 65, Strâmbu-Băiuț 437025, Romania

Histograma si setari camera

Camera:
Diafragma:N/A
Expunere:N/A
Flash:N/A
Focala:N/A
W-Balance:N/A
Iso:N/A
Editare:N/A
Culoarea Dominanta: R:160 G:154 B:156

Analiza Pxl (detectie automata)

57/100
Estetica: 57/100
Sugestie Titlu CLOSE-UP OF PURPLE CROCUS FLOWERS ON FIELD
Taguri Detectate purple,flower,plant,flowering plant,growth,beauty in nature,vulnerability,fragility,freshness,nature,crocus,close-up,selective focus,iris,field,land,no people,petal,day,inflorescence,flower head,outdoors,springtime,dew

Alte intrari din acest concurs

Votanti

CirtCarmenDorinaIulianCeausurobert42EcipiLiviu58NomadmvoikaSilviuGhMiraMiriamovi59ValentinDanJuriuPxltimo49

Un utilizator a adaugat aceasta lucrare la favorite

AncaJamy
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl