Port in Martinique

Realizat de:
Voturi: 12Favorite: 0Pasi: 0Comentarii: 13Rank: 5Scor: 69.2745
Lucrare moderata de: admin

Salut! Bine ai venit

Daca iti place aceasta lucrare si vrei sa lasi un mesaj autorului sau doresti sa evaluezi lucrarea
Creaza cont sau Login
*Note calculate doar pentru utilizatorii ce au votat pe criterii

Ay...ay...ay...tot o tin pe a mea: relax and have fun!

Adriana 

Am sa ti spun doar cartile preferate din care am invatat sa folosesc filtre si  rolul lor.The Camera si The Negative de Ansel Adams, The Photographer s Handbook de John Hedgecoe,The Art of Photography de Bruce Barnbaum,Creative Nature & Outdoor Photography de Brenda Tharp, Visions de la National Geographic .Din ele am inteles ca rolul principal al filtrelor colorate este in fotografie alb negru.Eu inca  astept un raspuns la intrebarile mele legate de acest filtru portocaliu,Cokin sau nu,aici sau pe forum pt ca m am uitat pe net si n am prea gasit exemple elocvente.cadre asemanatoare cu al meu doar 3.restul sunt cu peisaje unde soarele lipseste din cadru.

Autor 

Ok.. ni s-a reconfirmat.. artistii au personalitati puternice smiley . Kiss and make up.. Poza e frumoasa, comentariile sunt pertinente si constructive.. nu vad unde e problema. Mugurel.. daca tot ai dat atata atentie acestei lucrari.. poti sa o si votezi.. facand abstractie de comentarii(de asemenea, nu inteleg ce anume te-a suparat din ele) smiley.

Anaxor 

 wtf?! vorbesti serios? smiley)  eu ti am prezentat niste argumente.Daca ele sunt gresite te rog frumos,comenteaza si demonteaza le.Eu  am crezut util sfatul meu cu privire la filtre.Decat sa platesti 100 de euro pe 3 filtre pe care sa le arunci intr un sertar mai bine platesti 70 100 de euro pe un singur filtru pe care l ai toata viata si de care o sa fii mereu multumit.Si va spun asta din proprie experienta,pt ca eu sunt prostul care a platit pt mizeriile astea Cokin,Vivitar si Kenko.Spune mi te rog frumos cu ce am gresit cand am spus ca filtrul acela orange e inutil in situatia de fata ?Ai tu acel filtru?L ai folosit vreodata pe camera ta?L ai folosit intr o astfel de situatie?Daca raspunsul este unul afirmativ atunci explica mi ceea ce nu inteleg.De asta ma aflu aici in calitate de fotograf amator.Ca sa invat,ca sa ma inveti.Daca eram profesionisti discutam pe site uri profi de profil.Cred ca reise destul de bine ceea ce am vrut sa zic prin faptul ca am alergat.

Autor 

eu ca sa fac poza asta am alergat cred ca mai mult de 200 de metri pe puntea unui vapor ca sa ajung la prova,loc din care am facut poza.din cauza asta n am apucat sa prind vaporasul in treimea din dreapta.si daca as fi avut timp,sincer,nu as fi inteles rostul acestui filtru mai ales ca am fotografiat atunci cand soarele este inca pe cer si in cadru,iar culorile sunt vii,puternice.filtrul asta de care zici tu e bun la apus dar in conditii lipsite de soare.DAR am sa incerc sa folosesc unul virtual sa te inteleg mai bine smileySfat : filtrele ieftine sunt cea mai proasta achizitie intr o trusa.Eu personal am 3 filtre Kenko,cokin si Vivitar aruncate printr un sertar. Toate faceau un singur lucru si anume stricau calitatea optica a lentilei.Transormau o lentila cu focala fixa de 400 de euro intr o lentila de kit.Sunt inutile atata vreme cat nu sunt Hoya hmc ,super,dmc,hd sau Schneider B&W.Pretul este piperat,dar nu denatureaza caliatea optica.

Autor 

Doar apus si atat? ...imagineaza-ti cate intrari am fi avut... nu le-am fi facut fata! E greu sa fotografiezi un subiect in miscare, in lumina naturala de apus!

Adriana 

Daca ...smiley Asta a fost momentul .Altul n am mai avut

Autor 

Ah! Barca daca o prindeai mai in treimea din dreapta...Siluetele de palmieri ce frumoase sunt.

Adriana 
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 8 comentarii dintr-un numar total de 8 comentarii

Histograma si setari camera

Camera:NIKON D90
Diafragma:11
Expunere:1/250 secunde
Flash:N/A
Focala:60
W-Balance:AWB
Iso:200
Editare:N/A
Culoarea Dominanta: R:136 G:95 B:20

Alte intrari din acest concurs

Votanti

antonioAdrianaaskarandreea002upavelSilviaPSurikIulia21tudoricusJuriuPxlPredaGeorgeDariaV

0 utilizatori au adaugat aceasta lucrare la favorite

Nu sunt utilizatori care sa fi adaugat aceasta lucrare la favorite. Fii primul care favorizeaza aceasta lucrare.
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl