Ghid PxlShot

Cititi acest ghid de folosire a site-ului inainte de a participa la concursurile noastre

Intro

O componenta importanta a acestui site este sistemul de votare. Daca acest sistem nu functioneaza corect, lucrarile nu vor fi evaluate corect, utilizatorii vor fi frustrati etc. Prin urmare NU puteti participa in competitii decat daca aveti minim 10 puncte de activitate. Orice utilizator care se inregistreaza primeste 100 de puncte de activitate. Pentru fiecare lucrare pe care o posteaza pe acest site, pierde 10 puncte de activitate. Pentru fiecare comentariu postat pe acest site, primesti 2 puncte de activitate, iar pentru fiecare vot 1 punct de activitate. Daca ramaneti fara puncte de activitate, este suficient sa postati 5 comentarii sau sa votati 10 lucrari si puteti posta din nou. De asemenea, puteti posta articole pe blog pentru care veti primi 250 de puncte de activitate.
Deoarece informatiile din pagina de home a utilizatorului sunt cachuite, acestea se vor actualiza dupa o relogare. De asemenea, informatiile din pagina statistici/profil vor fi tot timpul actualizate imediat.

Voturi

Este destul de simplu sa votezi. Scara pe care se voteaza este de la 1 la 100, inclusiv, dar puteti vota si pe categorii (Tema, Originalitate, Tehnica, Calitate)
Votarea se face prin mutarea sliderelor sau prin introducerea directa a valorii votului in casuta rezervata pentru acesta
Poti lista toate lucrarile care asteapta voturile tale mergand in sectiunea: Voturile Mele
panou user
Poti vota pentru fiecare lucrare din pagina de concurs
vot simplu
Sau poti vota pe categorii din pagina de listare a unei lucrari
vot simplu

Pe masura ce castigati concursuri sau va clasati pe pozitii bune in concursuri, veti creste in nivel. Pragurile de nivel sunt afisate in sectiunea intrebari frecvente.
In functie de nivelul vostru ca artist, va creste puterea de vot. Un user level 2 in categoria photoshop va avea o influenta de 2 ori mai mare in votare decat un user level 1 asa cum mai departe un user nivel 4 va avea influenta dubla fata de cel cu nivel 2.. si tot asa.
Aceste nivele de influenta se calcuzeaza pe specialitatea voastra. Daca sunteti specializati in fotografie si aveti un nivel mare in fotografie, votul vostru va conta in competitiile de fotografie.

Comentarii

Poate mai important decat sistemul de votare sunt comentariile. Utilizatorii isi doresc un feedback verbal din partea celorlalti care sa-i ajute sa-si imbunatateasca lucrarile. Prin urmare, sa nu va fie frica sa comentati sau sa criticati o anumita lucrare. Majoritatea utilizatorilor vor tine cont de parearea voastra. Ceilalti pot dezactiva comentariile la lucrari din sectiunea de editare a lucrarii
comentarii comentarii

Favuri

Daca iti place o lucrare, arata lucrul asta, adaug-o la favorite. Autorul va aprecia lucrul asta si e.. cel putin un deschizator de conversatii :) hehe.. Cu toate astea fara invitatii la cafele in rubricile de comentarii ale lucrarilor. Pentru asta avem forumul ;)
fav

Clopotei

In cazul in care consideri ca o lucrare nu respecta tema concursului sau regulile site-ului, poti atrage atentia moderatorilor folosind "clopotelul" bell ok | bell not ok
© PxlShot 2020 sub Creative Commons License Powered by DotPxl