Juriul PXL

AlinaMagdalena a deschis discutia: Cum si de ce se modificã nota datã de juriul pxl ? Cu aproape 20 pct. în minus într-o zi,de ce ? Poate si creste nota sau doar scade ? La mine în minus,3 lucrãri în 12 ore cu alte note. De ce s-ar lua dupã primul votant ? De ce îsi schimbã ´pãrerea´ ? Cum îl ademenesc sã-mi dea notã mai mare ,fiind asa de important dupã nivel,are maxim,nu ? Sincer,pe mine mai mult mã încurcã,de ajutat ...are niste gusturi uneori,mã doare capul. Iar acum nu vorbesc despre pozele mele,am vãzut lucrãri bunicele notate sub 30 pct,si invers. Eu l-as trimite în concediu o vreme,pânã se regleazã la cap. Ori iti place,ori nu-ti mai place,ori mai mult,ori mai putin,hotãrãste-te odatã cã m-ai zãpãcit ! 
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 4 posturi dintr-un numar total de 4 posturi

Adauga Raspuns

Într-adevãr,nota s-a modificat dupã un singur vot. O fi fost intentionat ? :)  Avea notã prea mare oricum,peste 90,poate 93,nu mai ´pãtisem´. La final a pãstrat totusi 68 pct la analizã. 


Postat in data de: 2019-12-17 16:08:25
Raspunde

Exista un coeficient de incredere in nota. Nota e data pe baza unui algoritm care evalueaza estetica. Daca dupa nota data vine un utilizator cu nivel mare si da total opusul ei nota se va modifica spre directia data de acel utilizator.. NU TOTAL.. daca nota data de algoritm e 80 de ex.. si vine un utilizator cu nivel mare si da 20 .. nota juriului NU va fi 20.. va incepe sa scada un pic. Daca mai multi utilizatori cu level mare dau 20 atunci coeficientul de incredere in algoritm scade, iar nota va tinde din ce in ce mai mult catre mediana voturilor lor.

Nota finala e luata in calcul pe viitor in cazul imaginilor similare.. pe scurt.. programul invata din voturile voastre.


Postat in data de: 2019-12-17 14:47:00
Raspunde

Ce fericire am trãit,câteva ore. Deci,fãrã sã mã explic iar de 17 ori,asta,nota pxl mi se pare ... în plus . Nu înteleg rostul,se schimbã de la un vot la altul,credeam cã mãcar unul stia ce zice.ÎN  clz,nimeni nu stie ce valoare are poza lui,decât dacã mai încearcã...


Postat in data de: 2019-12-14 19:55:27
Raspunde

Dintr-un post pe forum de când a apărut chestia asta(sper să nu se supere autorul că l-am plagiat:D). Este din discuţia `Cum evoluăm` postată acum ceva vreme pe forum. Deci: 

 

,,Pana una alta a evoluat site-ul.

La imaginile de fotografie in dreapta sub histograma in maxim 1 ora de la postare va aparea o evaluare automata facuta de site a imaginii pe criteriul estetica.

De asemenea va afisa si ce "crede" el ca se afla in imaginea respectiva si sugestii de taguri. Se mai intampla sa confunde iepurele cu un cal.. dar per total functioneaza zic eu ok pe partea de estetica si din ce am testat pica pe note asemanatoare cu notele date de oameni in concursurile vechi" .

 

Din câte am înţeles, pe asta se bazează notele juriului. Şi am înţeles că sr modifică odată cu notele date de votanţi. De ex.: dacă detecţia automată dă 45 la o lucrare, şi vin eu şi dau 95 tot la lucrarea aia, nota se modifică şi urcă.. poate ajunge destul de sus. Iar daca dau 30 detecţia o să coboare. Aşa puteţi vedea cât de zgârciţi sunt oamenii:). Deci nu e vina juriului, e vina votanţilor... Deh... Dacă lucrarea e bună şi se bazeaza pe estetică lucrarea o sa fie cotata destul de bine. Oricum, detecţia e aşa... ca să ne facem o idee despre nota lucrarii. Nu are  CHIAR tot timpul dreptate, dar de obicei nu prea greşeşte. Nu cred că e chiar aşa de rău juriul... pentru că se bazează în mare parte pe notele date chiar de noi. Succes!


Postat in data de: 2019-12-14 13:55:56
Raspunde

« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 4 posturi dintr-un numar total de 4 posturi
© PxlShot 2020 sub Creative Commons License Powered by DotPxl