Amintire de la (...)

AlinaMagdalena a propus tema: Ieri am spart cana de ceai primitã în dar de la mãtusa mea. Si îmi pare nespus de rãu cã nu o am mãcar într-o pozã. Fotografiati un obiect primit în dar de la o persoanã dragã,fie lingura preferatã primitã de la mama,fie sosetele primite de Crãciun de la sotie,fie oglinda primitã de la sorã,paharul de la fiu,poseta de la bunic,bluza de la bunicã,pãpusa de la nepoatã,cartea de la tatã. Obiectul sã-l aveti fie necesar,util,fie la suflet,primit în dar,nu cumpãrat de dumneavoastrã ca amintire a vreunui loc vizitat. Se poate schimba titlul,se poate modifica si continutul putin,în caz cã nu m-am exprimat fotografic destul. 
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 2 posturi dintr-un numar total de 2 posturi

Adauga Raspuns

Ar fi frumos sã fie la descriere si o mini poveste,dar n-am vrut sã fortez,oblig,nu toti au poate chef sã dea explicatii. Eu m-as bucura tare sã aflu si câteva povesti din spatele obiectelor .


Postat in data de: 2019-12-01 10:44:22
Raspunde

Eu zic că ar merge o astfel de temă... Vin sărbătorile și imaginile din acest concurs vor fi mai mult cu valoare sentimentala. Dar sentimentul(iubire față de persoana care a dăruit, nostalgie) ar trebui cuprinsă in imagine. Și la descriere ar putea fi spusă ,, povestea" din spatele obiectului fotografiat. Sper să fie transformata in concurs tema!

 


Postat in data de: 2019-11-30 19:10:38
Raspunde

« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 2 posturi dintr-un numar total de 2 posturi
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl