Intrebare

RuxandraB a deschis discutia: Salutare! Eu sunt noua in acest concurs si as avea o intrebare. Cei care imi voteaza si imi critica lucrarile cine sunt si in ce calitate o fac? Sunt amatori sau profesionisti? Mie mi se pare ca am unele lucrari interesante si unele comentarii mi se par chiar rautacioase.
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 6 posturi dintr-un numar total de 6 posturi

Adauga Raspuns

Ruxandra, nu ai postat decat trei lucrari, insa sunt bune. Te invit sa postezi in continuare. In ceea ce priveste comentariile sunt ca orice lucru din viata, uneori mai dure, alteori ca un balsam, uneori mai inspirate, alteori pe langa subiect, dar tot ca in viata important e sa nu te doboare, sa mergi mai departe. Succes! Astept cu interes noile lucrari!


Postat in data de: 2019-11-08 08:47:35
Raspunde

Va multumesc pentru raspunsuri. Eu sunt noua aici si nu stiam unele caracteristici ale siteului. Succes tuturor!


Postat in data de: 2019-11-05 11:35:24
Raspunde

În niciun domeniu artistic nu există critică obiectivă indiferent că vine de la un specialist sau de la un amator. În reviste de specialitate, mai există o (auto)cenzură, mai ales că acolo te semnezi. Din spatele monitorului ai libertate mai mare, chiar și de a jigni, atunci cînd te reprezintă un nickname. Ar trebui să faci o distincție între comentarii, să încerci să tragi foloase chiar și dintr-un comentariu negativ, poate omul chiar are dreptate, dar vrea să pară mai interesant folosind expresii mai dure. Personal, sînt adeptul criticii de întîmpinare, adică încerc să găsesc (acolo unde se poate, desigur) o parte pozitivă și să dau o sugestie (în principiu, nu dau sfaturi, am constatat că în proporție covîrșitoare nu sînt luate în seamă și nici nu sînt vreun profesionist în materie, doar experiență, lecturi și un curs foto de scurtă durată).


Postat in data de: 2019-11-05 11:30:20
Raspunde

Sunt de acord cu dvs. Unii folosesc un limbaj mai prietenos, altii sunt mai la subiect si depinde si cum interpretati un anumit comentariu. Data fiind natura impersonala a site-ului se poate ca un comentariu pozitiv sa fie interpretat aiurea.

Arta prin definitie e subiectiva. Sper sa trecem peste toate astea si sa postam fotografii bune. 

Apropos, imaginile sunt anonime(tineti cont de asta), prin urmare nu ar trebui ca un comentariu sau altul sa fie directionat catre dvs personal. Am avut si eu lucrari care au fost facute ferfenita, iar mie personal mi se pareau deosebite. Privind in urma obiectiv, comentariile respective nu erau chiar pe langa.


Postat in data de: 2019-11-05 11:30:12
Raspunde

Ok. Dar parerea mea poate subiectiva este ca unele lucrari mai slabe au comentarii de lauda iar altele mai bune au critici... Macar sa fie obiectiva si corecta critica :) O zi buna!


Postat in data de: 2019-11-05 11:15:07
Raspunde

Toata lumea e in calitate de toata lumea. V-a cerut cineva diploma la intrare pe site? Unele comentarii pot fi rautacioase, dar majoritatea sunt la obiect. Imi pare rau daca nu sunteti in stare sa apreciati critica.. de oricare natura ar fi.


Postat in data de: 2019-11-05 11:10:05
Raspunde

« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 6 posturi dintr-un numar total de 6 posturi
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl