Comportament Utilizatori

mircea a deschis discutia: Despre comportamentul utilizatorilor pe site
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 9 posturi dintr-un numar total de 9 posturi

Adauga Raspuns

e o idee foarte buna.. eventual sa fie un calificativ pozitiv sau negativ la comentariu si daca e un calificativ pozitiv sa creasca in puncte de activitate si invers. Astept pareri in privinta asta :)


Postat in data de: 2013-11-09 14:12:04
Raspunde

tehnic  nu stiu cum s-ar putea face, dar, poate ca acele comentarii "sterile", adica fara mesaj fotografic , fara o apreciere adecvata, explicita doar unul, dopua sau trei cuvinte de genul: "frumos!!", "felicitari", "interesant", "imi place", samd sa dea  puncete negative celui care le-a postat.

No coment daca aceste aprecieri apar intr-un context de comentariu adevarat.. Este cu totul altceva.


Postat in data de: 2013-11-08 09:59:59
Raspunde

Accept mai bine un comentariu de genul "Poza ta e mediocra" de la cineva avizat decat un "Frumos" doar pt puncte de activitate. Se va dezvolta si comunitatea noastra si vom avea mai multi fotografi capabili. Eu unul am vazut utilizatori care au inceput cu poze slabute si au inceput sa creasca in calitate. Mizez pe faptul ca se vor cerne utilizatorii interesati sa invete fotografie de cei care considera ca acest site un concurs de popularitate (de ex. :) )


Postat in data de: 2013-10-30 13:11:01
Raspunde

Sunt perfet de acord cu tine. Ar putea fi considerate veritabile "studii de cazi" comentarile / criticile/ observatiile pertinente la fotografii.  Pe mine  personal m-a autat un asemenea comentariu.. :)


Postat in data de: 2013-10-30 12:42:41
Raspunde

Teoretic, lumea ar trebui sa voteze in perioada de votare cand sunt postate toate lucrarile. In ceea ce priveste votarea, consider ca un utilizator care nu voteaza isi face un deserviciu si nu castiga nimic prin asta.


Postat in data de: 2013-10-30 06:14:18
Raspunde

Nu m-am referit la critica constructiva! Comentarii gen: interesant, frumos, :), etc.....si atat! Acolo unde exista o observatie pertinenta, OK, n-am nimic impotriva sa nu voteze, dar la comentarii de asa-zisa admiratie....le este teama ca daca vor vota vor acorda o sansa in plus postarii respective fata de lucrarea lor?


Postat in data de: 2013-10-30 05:33:58
Raspunde

Sunt importante si comentariile. Prefer critica constructiva decat 100 de voturi la o lucrare. Cred ca autorul obtine mai mult in acest fel


Postat in data de: 2013-10-29 18:17:59
Raspunde

Din regulament: Pentru fiecare vot dat primesti 1 punct de activitate pentru fiecare comentariu primesti 2 puncte de activitate...se pare ca pentru a castiga puncte de activitate, in ultima perioada,  unii prefera doar sa comenteze fara sa voteze!!


Postat in data de: 2013-10-29 16:00:07
Raspunde
Stimati utilizatori.
In ultima vreme am observat o agresivitate din ce in ce mai mare in comentariile voastre si o reticenta si mai mare la critica. Acest site are scopul de a permite utilizatorilor mai putin experimentati sa participe in concursuri de fotografie. Prin urmare este inevitabil ca unele lucrari sa fie criticate pentru calitatea lor. Fiind un site in special dedicat amatorilor, este normal ca unele lucrari sa fie mai slab calitative. De partea cealalta, am rugamintea sa fiti mult mai critici cu lucrarile pe care le postati. NU mai postati orice imagine pe care o aveti pe calculator, doar pt ca se potriveste intr-o tema. Iesiti, faceti poze pt acea tema, construiti-va o idee in cap asupra a ceea ce vreti de la acea imagine, invatati sa faceti fotografie. Mai mult, daca ati postat o imagine slaba nu va asteptati la comentarii care sa va ridice in slavi si acceptati critica intr-un mod constructiv. Fara mailuri catre admin@pxlshot.. pt ca cineva v-a comentat dur la lucrare si fara vaicareli de genul acesta catre moderatori. De asemenea, probabil ati observat ca sistemul ajusteaza automat rezultatele la calculul notelor. Daca votati aiurea, primiti acelasi tratament la calculul notelor. IN plus, comentarii de genul "Vaaaaaaii.. ce frumos" insotit de voturi de 5-10 au inceput sa fie o moda (Avem mai multi "clienti" de acest gen). Va asigur ca nu faceti decat sa va autopenalizati lucrarile prin acest gen de practica.
Acest gen de comportament nu este cel pe care mi l-am dorit/imaginat cand am creat acest site. Vreau sa fim o comunitate unita, iar Pxl sa fie o unealta care sa ne ajute sa evoluam.Am reusit sa evoluam destul de mult fata de prima luna de functionare, iar numarul trisorilor a scazut foarte mult. Vreau ca acest site sa fie un mod de a crea prietenii si de a ne simti bine, nu o comunitate de frustrati.
MULT SUCCES!
Postat in data de: 2013-09-02 05:42:48
Raspunde

« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 9 posturi dintr-un numar total de 9 posturi
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl