Trepied

GabiM a deschis discutia: Care ar fi trepiedul pe care vi l-ati cumpara? Sau hai sa zic...pe care le-ati pune pe locul 1, 2 si 3...daca ar fi sa va alegeti unul pe care sa il folositi in calatorii...excursii...etc.??? Evident...puteti sa il puneti si pe cel pe care deja il aveti, daca el este cel care corespunde cerintelor. Insa as vrea si argumentele pentru care le-ati ales.  
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 4 posturi dintr-un numar total de 4 posturi

Adauga Raspuns

Ciao!Referitor la cap depinde ce vrei sa faci.Pt. panorama ia-ti unul cu 3 pozitii, care il poti manevra usor pe orizontala.Pt. alte poze, gen portret, nocturne samd ia-ti un cap cu bila.La joystic nu ma pricep si n-am idee la ce ar fi bun.


Postat in data de: 2016-07-15 19:16:57
Raspunde

Vezi sa nu alegi unul prea usor... important e sa aiba si el cat de cat o greutate, sa nu-l bata vantul.... :)

La capuri nu ma pricep, dar ti-as sugera sa pui camera pe el inainte sa-l cumperi, sa vezi sa-ti fie cat mai usor de manevrat si simplu de blocat pe pozitie, sa aiba un joc cat mai mic, ca pot iesi miscate si de pe trepied...


Postat in data de: 2016-07-15 12:14:31
Raspunde

Multumesc de raspuns.  Asa ca idee, as vrea unul care sa fie usor, in acelasi timp stabil, sa nu ocupe mult loc....si m-am oprit la cap....cap 3 way, cu bila, panoramic, fara cap, joystick....care ar fi cel mai ok? Sau chiar nu are importanta si atunci aleg fara sa imi bat capul prea mult cu chestia asta?


Postat in data de: 2016-07-15 09:54:48
Raspunde

Functie de buget  si /sau de preferinte iti alegi trepiedul.Eu iti recomand unul din fibra de carbon. Este mai scump dar este usor si solid.Iti recomand sa vizitezi magazinul F64.Este online sau daca esti din Bucuresti te poti duce la ei.Ca marci consacrate sunt Manfroto,Velbon,Hahne.Eu am un trepied din otel Mantona.Este middle class, dar mie imi satisface nevoile.Nu-ti lua second hand!Mai bine strangi bani si-ti cumperi unul de calitate.Sper ca te-am ajutat.Bafta!


Postat in data de: 2016-07-14 22:14:41
Raspunde

« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 4 posturi dintr-un numar total de 4 posturi
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl