in aer

ElianArthurRusu a deschis discutia: Titlul spune totul. Realizati o imagine in care subiectul vostru este suspendat in aer.Nu se accepta imagini avand ca subiect obiecte legate/atarnate sau vehicule ce pot zbura (avioane, elicoptere, drone etc)Nu am vazut sa scrie nimic de pasari si din acest motiv am postat.O seara faina
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 3 posturi dintr-un numar total de 3 posturi

Adauga Raspuns

Nu e nimic de scuzat. Sper ca urmatoarele teme sa fie mai clare. Puteti propune teme de concurs din sectiunea "Sprijina PxlShot"(mouseover pe logoul-dvs din dreapta sus)


Postat in data de: 2015-08-06 12:38:59
Raspunde
Am incercat doar sa imi scuz postarea cu toate ca parerea mea este ca o tema de concurs ar trebui sa limiteze strict si la subiect genul de fotografie admisa astfel ca va raman mai multe teme de acoperit. Ca exemplu: pasari, tema unde ai posibilitatea sa postezi orice fel de zburatoare sau barza, tema unde din start ai stabilit subiectul si stimulezi interesul eventualilor participanti in cautarea acestei specii. Toata stima si astept cu maxim interes urmatoarele teme :)
Postat in data de: 2015-08-06 11:22:32
Raspunde

Orice tema poate fi interpretata altfel bazat pe o omisiune. Nu ai cum sa prinzi toate cazurile, altfel ar trebui sa elaboram pentru fiecare concurs un intreg contract. Tema cere clar un subiect ce nu poate zbura si este fotografiat suspendat in aer(aruncat sau in cadere).


Postat in data de: 2015-08-06 07:27:21
Raspunde

« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 3 posturi dintr-un numar total de 3 posturi
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl