Trisori

admin a deschis discutia: Cateva cuvinte despre cei CE SE GANDESC ca pot trisa
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 5 posturi dintr-un numar total de 5 posturi

Adauga Raspuns
Inca o data oameni buni, inteleg ca este foarte tentant si usor sa creezi un al doilea cont si sa-ti votezi propriile lucrari, dar intelegeti ca e inutil. Sistemul compara ipurile si locatiile participantilor si anuleaza voturile date in modul acesta. Vom incepe sa suspendam conturi daca astfel de practici continua.
Postat in data de: 2013-04-21 10:13:44
Raspunde
Cu dreptul ca este site-ul meu si eu fac regulile. Nu-ti plac poti sa nu participi. Ai fost avertizat! Tot ce am avut sa-ti transmit ti-am spus in mesaje private dar daca vrei sa ti se spuna si in public, foarte bine. In momentul in care IP ul tau si locatia ta este identica cu cea a altui cont, iar voturile tale sunt de 100 numai pentru contul acela si 5 pentru toti ceilalti, avem o problema. Pe langa asta mai exista alte 2 conturi (cele 2 au acelasi IP si locatie) care au acealasi comportament de vot. IN PLUS de pe aceste 3 conturi nu exista activitate, intrari deloc, exista numai voturi dedicate pentru un singur utilizator. Am si eu o nelamurire. Mesajul prin care am anuntat ca voturile au fost sterse a fost trimis contului "beneficiarului" voturilor. Tie nu ti s-a trimis nimic de acest gen :) De unde stii tu ca ti s-au sters voturile?
Postat in data de: 2013-04-01 05:32:17
Raspunde
Cu ce drept, si cu ce baza legala, se anuleaza un vot? Ca nu iti place tie nota? Caci tare nu inteleg.
Postat in data de: 2013-03-31 21:19:20
Raspunde
PS: toate voturile suspicioase au fost anulate si nu vor fi luate in calcul
Postat in data de: 2013-03-30 14:56:32
Raspunde
Intamplarea face ca in aceasta saptamana a fost finalizat sistemul de verificare a voturilor. S-au observat comportamente dubioase in procesul de votare pentru anumiti utilizatori. CONSIDERATI ACEST MESAJ UN AVERTISMENT!. Nimic nu ma infurie mai mult decat trisorii!. Daca acestee practici vor continua va vom sterge conturile si toate lucrarile de pe acest site
Postat in data de: 2013-03-30 14:55:18
Raspunde

« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 5 posturi dintr-un numar total de 5 posturi
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl