Stergere lucrare

ovi59 a deschis discutia: M-am intaors de la munte si am gasit lucrarea Ora de adihna stearsa - motivul nu respecta cerintele concursului. Nu inteleg care cerinte nu au fost respectate. Atunci cand moderatorii sterg o lucrare cred ca ar face bine sa spuna si care este motivul stergerii - poate invatam si noi ceva. Astept un raspuns.
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 4 posturi dintr-un numar total de 4 posturi

Adauga Raspuns

Nu ai avut descriere. Dovada mai jos


Postat in data de: 2015-05-25 22:19:49
Raspunde

Imi pare rau, nu am timp sa stau sa scot backupuri si sa caut prin ele dupa date(Ultima poza a ta pe care o am intr-un backup local e de la concursul cu panza de paianjeni) . Din cate stiu Ovidiu a postat saptamana asta mesaje pentru fiecare lucrare care avea probleme in care autorul era indemnat sa citeasca descrierea concursului. Lucrul asta e confirmat si in loguri.

concurs-foto-zoo-wildlife-ora-de-odihna-35443 NULL NULL 1230 Ovidiu a adaugat un nou comentariu la lucrarea <st..

De asemenea primesti mail de fiecare data cand cineva comenteaza la lucrarea ta. Cand voi avea un pic de timp voi mai incerca sa ma uit dupa lucrare

Imi pare rau ca ai fost plecat si nu ai putut remedia lucrarea in timp util, dar vor mai fi ocazii sa o repostezi, caz in care te rog sa citesti cu atentie cerinta din acel concurs.


Postat in data de: 2015-05-25 20:42:46
Raspunde

Cred ca avem nevoie de administrator pentru a lamuri problema. In rubrica DESCRIEREA FOTOGRAFIEI era trecut Zoo Barcelona.

In conluzie ii cer lui Mircea sa verifice postarea pe care am fact-o si sa dea un verdict.

 

 


Postat in data de: 2015-05-25 15:49:36
Raspunde

Hai sa lamurim cateva lucruri:

- Am fost plecat aproape o saptamana la munte. Dupa ce am postat lucrarea am avut un vot dar nici un comentariu. Nu stiu ce s-a comentat pe marginea ei din moment ce nu mai exista.

- Lucrarea avea exif si locatia specificata

- Legat de citi, te rog sa ma crezi ca stiu sa citesc. La acest aspect ma opresc aici pentru a nu denatura si a pastra un ton decent discutiei. Tu nu vrei sa ma inveti sa citesc, iar eu nu vreau sa te invat sa comunici cu semenii tai.

In concluzie astept in continuare un raspuns din partea moderatorilor care mi-au scos lucrarea din concurs - care a fost motivul ?

 


Postat in data de: 2015-05-25 01:41:58
Raspunde

« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 4 posturi dintr-un numar total de 4 posturi
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl