Cazul "Balta din Parcare"

HinkelAnton a deschis discutia: Este vorba despre interpretarea absolut gresita a comentariilor, si aici chiar vorbim despre incapacitatea autorului fotografiei de a se bucura de disputa aprinsa, si zic eu, foarte prietenoasa si constructiva in jurul acestei lucrari, care personal imi place...in toate formele ei, si in forma decisa de autor a fi finala, si in celelalte variante, si in varianta propusa de un utilizator, caci...toate aveau "ceva", iar aceasta incapacitate, presupun, deriva din tonul cu care, se pare, autorul a citit multe din cele scrise, interpretandu-le ca fiind spuse poate cu rautate? necunostinta de cauza? Chiar m-a mirat reactia lui. Eu am simtit, in schimb, parca o placere a utilizatorilor de a se uita la ce a facut, de a-si da cu parerea si chiar a felicita autorul pentru demersul sau mai aparte, cel putin, eu tot ce i-am spus, am facut-o din respect si cred in continuare ca dupa ce timpul va mai trece, autorul isi va da seama ca a exagerat respingandu-ne, si mai mult, se va trezi [karma] intr-o zi in pozitia de a face un comentariu prietenos cuiva, care va crede ca l-a atacat etc etc.... Chestia e ca acesta e un caz mai extrem, dar de-acum cred ca n-ar strica sa punem un pic de umor si prietenie...in felul in care citim ceea ce scriu unii si altii...fiindca vreau sa va intreb un lucru, pe fiecare: scrie careva "in ura si dusmanie", indiferent daca lucrarea e buna sau proasta? Ma gandesc ca nu... si-atunci, de ce sa ne complicam interpretand gresit? Nu e usor in spatiul virtual, in care cam dispar personalitatile noastre reale, din cauza ca stam de fapt undeva si ne tastam gandurile, si poate parem niste ..."monstri".Si uite-asa, am trecut toti printr-o noua experienta, sper sa ne fie de folos. Cheers! :)
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 4 posturi dintr-un numar total de 4 posturi

Adauga Raspuns

Aici nu comentam fotografia in discutie. E doar un semnal de alama despre cum putem interpreta foarte gresit ceea ce tasteaza utilizatorii, dat fiind faptul ca nu ne cunoastem personal.   Si eu scriu ca si cum as scrie unor prieteni, dar uneori prietenii cred, se pare, ca le-a scris un inamic... fiindca le-am scris de pe un mail nou unde nu apare numele meu. Credeau ca e de la ANAF - fiindca ei se ocupa de gainarii, nu ca DNA-ul. Dar nu era nici una, nici alta.


Postat in data de: 2015-05-16 02:47:13
Raspunde

Toleranti trebuie sa fie in primul rand autorii. Ei sunt cei care nu pot primi o critica.


Postat in data de: 2015-05-15 16:43:24
Raspunde

Pe scurt, am putea sa privim cu ochi mai blanzi comentarii care la prima vedere, par "rautacioase". Nici nu propun sa mai discutam acea lucrare, era doar un pretext pentru a mai promova si ideea tolerantei, de care e nevoie din cand in cand.


Postat in data de: 2015-05-15 10:08:19
Raspunde
Nu merita discutata problema. Autorul a decis ca nu vrea comentarii. PS nu stiu cine are rabdare sa citeasca ce e mai sus. Fii concis si la subiect cand propui o discutie
Postat in data de: 2015-05-15 09:15:45
Raspunde

« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 4 posturi dintr-un numar total de 4 posturi
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl