Se mai incheie un concurs.. mai pleaca 1-2 utilizatori

mircea a deschis discutia: M-am hotarat sa scriu acest post din cauza unui fenomen cel putin dubios(dupa opinia mea) si pe care as vrea sa-l lamuresc.De ceva vreme incoace, aproape in fiecare duminica seara dupa incheierea concursurilor primesc mesaje de notificare ca 1-2 utilizatori(de obicei la prima participare) isi sterg conturile nemultumiti de punctajul obtinut. Ocazional dupa cateva ore primesc email in care mi se solicita restaurarea contuluiDupa cum stiti, site-ul nostru nu stocheaza date cu caracter personal, inafara de adresa de email si un pseudonim dat de dumneavoastra la crearea contului.De asemenea fiind un site relativ mic exista o problema constanta a spatiului de stocare si a optimizarii din acest punct de vedere. Prin urmare nu exista soft delete sau backupuri pe host extern... hmm pentru nimic :) de la comentarii, lucrari pana la conturile de utilizatori.De aceea vreau sa atrag atentia utilizatorilor nostri ca in momentul in care decideti sa stergeti contul, TOATE informatiile postate de dumneavoastra pe site-ul nostru se vor sterge fara posibilitatea recuperarii lor.Voi ce solutie ati vedea?
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 2 posturi dintr-un numar total de 2 posturi

Adauga Raspuns

Ai dreptate, irys, dar pentru multi dintre contemporanii nostri rabdarea nu mai este o calitate. Vor totul deodata, indiferent de domeniu. De exemplu, daca omul si-a luat aparat foto, crede ca deja stie sa fotografieze ca un profesionist, iar cand posteaza prima poza si este criticat, se supara si poate chiar se lasa de "meserie". Eu cred ca cei cei care vin pe site-ul asta o fac sa invete una-alta, nu sa castige bani sau faima. Cei care renunta rapid nu isi dau seama ca primii care pierd la chestia asta sunt tocmai ei. Daca vor renunta la fel de fiecare data cand primesc un "sut" de la viata, nu ii vad bine. Dar fiecare este stapan pe el si poate actiona cum doreste. 


Postat in data de: 2015-01-24 18:22:12
Raspunde

O solutie sincer nu am, dar as avea un sfat pt cei care la primul impuls dau sa stearga contul pentru ca au obtinut un punctaj mic

si anume:

sa persevereze si sa continue, din greseli si lucrari proaste cu punctaj mic se invata si se ajunge si la lucrari foarte bune cu punctajul mare obtinut, nu trebuie sa ne imaginam ca suntem geniali sau cei mai buni, ca sa fim cei mai buni trebuie sa avem concurenta si sa ii facem fata. Cum repetarea e mama invatarii la fel perseverenta este mama succesului .


Postat in data de: 2015-01-24 16:41:54
Raspunde

« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 2 posturi dintr-un numar total de 2 posturi
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl