Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 9 din 386, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20059 comentarii
Ornament Autor: Thank you paris match
Gratie Autor: Multam fain !
Ceainicul bunei dispozitii Autor: Multumesc pt comentariu. Ora aparatului a ramas setata pe cea de UK, asa ca in realitate ora era 18.17
Gratie ovi59: Apyki, ai dreptate; autorul e usor de recunaoscut dupa stil. Kirugoro, sa stii ca am criticat de multe ori abuzul de folosire a fundalului negru, dar daca autorul stie sa foloseasca acest fundal, ce sa mai faci. Dupa parerea mea e cu doua clase peste orice postare din acest concurs. Nu e de nata 10, dar cea mai reusita postare.
Rusty world Autor: Punctul de interes se afla la locul lui si e de claritate maxima.
La serviciu ovi59: E haioasa, dar intrarea in tema cred ca e fortata.  
La taclale Autor: Se poate observa ca a fost facuta cu 7 minute inainte de incheierea concursului (cred aparatul nu trece la ora de vara ) . Pur si simplu nu m-am uitat la celelalte fotografii . Mi-am dat seama ca am in casa 2 ceainice si m-am grabit sa fac o poza .
Gratie Autor: Imi pare rau ca te-am dezamagit...Am vazut ca ai marcat o fotografie ca favorita. O sa ma inspir de acolo in privinta " valoratiilor " din fundal
final Autor: nu inteleg ce vrei sa spui,regulamentul il fac monitori eu ma supun regulamentului,daca doriti ma putine postari din cauza puntelor care nu se pot lua atunci faceti cum doriti.
Cafea in apa kirugoro: Merge, sigur ca merge. Pana la urma si cafeaua e tot un ceai
Old times kirugoro: Fundalul alb, supraexpus, este orbitor.
Gratie kirugoro: Fundalul fara valoratii este monoton si in plus creeaza nefireasca senzatie ca ceainicul leviteaza. Altfel, nimic de comentat. Poate doar ceea ce spunea colegul 63
Rusty world kirugoro: Am inteles din titlu ca intreaga lume e ruginita, OK, dar in „multimea” asta trebuie sa fie un punct de interes, un loc in care sa se opreasca privirea, ori acest lucru lipseste.
tehnica de aparare kirugoro: Prea multa dezordine in cadru. Puteai incadra mai strans in jurul „parbrizului”.
nuante kirugoro: Mi-a placut comparatia dintre cele doua „rugini”, dar imaginea  sufera din punct de vedere estetic.
Baba Cloanta kirugoro: Forma e faina, dar pozitia corpului e artificiala si nu subliniaza ideea de „baba Cloanta”. 
Salutare! kirugoro: Fundalul e fain  Umbra mai putin
Baba Cloanta Autor: Multumesc!
Baba Cloanta apyki63: Mie-mi place rezultatul (in comparatie cu celellte luucrari). Bafta
Old times apyki63: "oldies but goldies" nu se potriveste pentru lucrarea de fata. Sorry
Ceainicul bunei dispozitii apyki63: 1. Am recunoscut ceainicul. 2. Cred ca e putin prea saturata pe canalul/canalele red/orange.Culoarea mainii care tine ceainicul pare ne-naturala. Efectul e de "golden hour" la 16 si 17 minute.
Gratie apyki63: Stilul mi-pare cunoscut. Altfel spus, cred ca am recunoscut autorul. Astept finalizarea concursului sa vad daca m-am inselat. Bafta
Mister apyki63: 1. DPDV tehnic lucrarea e OK dar nu-mi transmite nimic. E doar un ceainic. . 2. La prima vedere pare inclinata spre dreapta. 3. Daca o compar cu celelalte intrari, se situeaza in top 3. Scuze. Sunt doar pareri personale.
la o cafea Vulcano: Autor, ai dreptate, mai importanta e imaginea. In cazul de fata, imi cer scuze, dar imaginea e mai ratata decat incadrarea in tema. Ideea e buna, insa nu e de ajuns. Data viitoare tine cont de sfatul lui nomad, incerca sa faci imaginea clara (timp de expunere mai scurt sau trepied) si o sa fie mai bine, ca mai rau nu stiu daca se poate. Succes!
la o cafea Autor: poti sa o iei cum vrei , ceai cafea,nes  important e imaginea.
Flying Dutchman kirugoro: Super faina! Mult mai buna ca cealalta la capitolul „rugina”.
Axa de simetrie Autor: O pozitie centrata pe crapatura ar fi fost buna pentru simetrie, dar banala compozitional. Cand am facut fotografia am optat pentru regula treimilor.
Scantei reci Autor: Dupa scor, clar ca doar mie mi-a placut.
La adapost Autor: Nu mi-a aparut comentul pe chat. Daca m-ai tras de maneca sugerand ca imaginea a mai fost postata, iti pot spune ca de data asta e alta, asemanatoare
Coroziunea sarii kirugoro: Titlul este banal. Faptul ca l-ai tradus in engleza nu il salveaza. Fiind vorba despre o salina puteai sa exploatezi ideea de coroziune, sau sa te legi de compozitie - linii cu cercuri.
Flying Dutchman Autor: Multumesc pentru coment. Am cateva variante pe care le testez. Ramane sa ma hotarasc la una.. Asta este motivul pentru care titlul lucrarii este "titlu"
Flying Dutchman kirugoro: Imaginea este foarte buna, dar subiectul nu este rugina. Rugina nici nu se vede. Mai bine retragi imaginea si o pastrezi pentru o tema la care se incadreaza mai bine.
Agatatoare improvizata. Autor: Am repostat lucrarea, multumesc axxa 13.
Verisorii siamezi ovi59: Imi mentin parerea de la primul comentariu. In plus pot adauga ca sticla e semitransparenta si te incurca la obtinerea unei imagini simetrice.
La adapost ovi59: La postarea asta am comentat pe chat, dar nu ai raspuns.
Scantei reci ovi59: Aici nu am ce comenta si ca sa fiu rautacios, cred ca doar tie ti-a placut postarea asta.
Punctul pe i ovi59: Pacat de ea. Merita o pozitie mult mai buna.
Axa de simetrie ovi59: Pacat ca nu ai prins o pozitie centrata pe crapatura.
Stalpii cerului ovi59: De regula nu gasesti simetrie in biserica; pe o parte un sfant, pe cealalta alt sfant, pe o parte un amvon pe cealalta parte lipsa amvon. Ai gasit pozitia ideala.
la o cafea ovi59: Kirugoro, te satiface o cafea in loc de un ceai ? Daca ai propus tema, esti cel mai in masura sa comentezi la aceasta observatie.
Cafea in apa ovi59: Kirugoro, te satiface o cafea in loc de un ceai ? Daca ai propus tema, esti cel mai in masura sa comentezi la aceasta observatie.
la o cafea ovi59: Vin la o cafea ... dupa ce imi beau ceaiul. La cat e de neclara puteai sa o numesti "La un ceai" ca tot nu faceam diferenta.
Cafea in apa ovi59: Tema concursului solocita un ceainic. Daca n-ai ceai, primim si o cafea.
Agatatoare improvizata. axxa13: Click pe butonul cu numele tau de utilizator ( bara de sus )  >>> " Lucrarile mele " >>> " Modifica "...
Agatatoare improvizata. Autor: Imi cer scuze, nu stiu sa cum rotesc imaginea pe site. A fost RAW transformata in jpeg online si asa a iesit postata pe site
Perfectiune kirugoro: Vitraliul/fereastra din mijloc e supraexpusa si cu reflexiile albastru-indigo iti strica echilibrul cromatic. As fi taiat-o afara.
Ploaie acasa la Mozart kirugoro: Subiectul e cam... transparent
Rflexii urbane Autor: Mi-a scapat,cam tirziu pt.corectare.  
Cafea in apa kirugoro: Imaginea e buna, dar incadrarea centrala e gresita. In mijlocul cadrului nu se plaseaza decat imagini simetrice sau cu valoare de simbol (ex: nufar). Aici nu e cazul. Personal as merge pe un cadru patrat si as elimina tot ce e in dreapta ceainicului si o margine subtire din stanga.
pe terasa Nomad: Nu era necesar. Faptul ca se vad picaturile de pe geam era suficient. Tocul de la geam e un element care strica imaginea. Fara era mult mai bine.
pe terasa Autor: am  vrut sa subliniez ca eu sant inauntru ca privitor
La Tete Carree Nomad: Compozitional e un dezastru.
<<<>>>
Pagina 9 din 386, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20059 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl