Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 9 din 386, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20025 comentarii
La adapost ovi59: La postarea asta am comentat pe chat, dar nu ai raspuns.
Scantei reci ovi59: Aici nu am ce comenta si ca sa fiu rautacios, cred ca doar tie ti-a placut postarea asta.
Punctul pe i ovi59: Pacat de ea. Merita o pozitie mult mai buna.
Axa de simetrie ovi59: Pacat ca nu ai prins o pozitie centrata pe crapatura.
Stalpii cerului ovi59: De regula nu gasesti simetrie in biserica; pe o parte un sfant, pe cealalta alt sfant, pe o parte un amvon pe cealalta parte lipsa amvon. Ai gasit pozitia ideala.
la o cafea ovi59: Kirugoro, te satiface o cafea in loc de un ceai ? Daca ai propus tema, esti cel mai in masura sa comentezi la aceasta observatie.
Cafea in apa ovi59: Kirugoro, te satiface o cafea in loc de un ceai ? Daca ai propus tema, esti cel mai in masura sa comentezi la aceasta observatie.
la o cafea ovi59: Vin la o cafea ... dupa ce imi beau ceaiul. La cat e de neclara puteai sa o numesti "La un ceai" ca tot nu faceam diferenta.
Cafea in apa ovi59: Tema concursului solocita un ceainic. Daca n-ai ceai, primim si o cafea.
Agatatoare improvizata. axxa13: Click pe butonul cu numele tau de utilizator ( bara de sus )  >>> " Lucrarile mele " >>> " Modifica "...
Agatatoare improvizata. Autor: Imi cer scuze, nu stiu sa cum rotesc imaginea pe site. A fost RAW transformata in jpeg online si asa a iesit postata pe site
Perfectiune kirugoro: Vitraliul/fereastra din mijloc e supraexpusa si cu reflexiile albastru-indigo iti strica echilibrul cromatic. As fi taiat-o afara.
Ploaie acasa la Mozart kirugoro: Subiectul e cam... transparent
Rflexii urbane Autor: Mi-a scapat,cam tirziu pt.corectare.  
Cafea in apa kirugoro: Imaginea e buna, dar incadrarea centrala e gresita. In mijlocul cadrului nu se plaseaza decat imagini simetrice sau cu valoare de simbol (ex: nufar). Aici nu e cazul. Personal as merge pe un cadru patrat si as elimina tot ce e in dreapta ceainicului si o margine subtire din stanga.
pe terasa Nomad: Nu era necesar. Faptul ca se vad picaturile de pe geam era suficient. Tocul de la geam e un element care strica imaginea. Fara era mult mai bine.
pe terasa Autor: am  vrut sa subliniez ca eu sant inauntru ca privitor
La Tete Carree Nomad: Compozitional e un dezastru.
pe terasa Nomad: De ce nu ai taiat tocul de la geam din dreapta ? Strica imaginea.
la o cafea Nomad: Imaginea nu are luft, e inghesuita, sufocata si e inclinata spre dreapta.
Rflexii urbane Liviu58: Autor, imaginea este interesantă dar titlul este văduvit de o vocală
Promenada Autor: )) ok, ai dreptate, o tai si o pun la loc. :D  
Ceainic de argint kirugoro: Arata ca o closca cu pui
Promenada kirugoro: Promenada ca promenada, dar jumatate de imagine contine un cer cvasiplat, inexpresiv. De acolo poti sa tai cu darnicie.
Casa misterelor ovi59: Referitor la vot, nu puteam vota pentru ca aveam postare in concurs. Am mai motivat de cateva ori de ce nu e fair play sa votezi la concursurile la care participi (ma refer la cei de nivel mai mare de 10). Daca ma uit in clasamentul primilor zece inca e majoritar numarul celor care nu voteaza la concursurile la care participa. Din pacate avem colegi care voteaza doar la concursurile la care participa, influentind in acest fel votul in favoarea lor. Asta e o discutie pe care o putem...
Casa misterelor Autor: Votand imaginile putem influenta clasamentul. E ca in politica: cine nu voteaza trebuie sa se multumeasca cu optiunea celorlalti... Merci pentru complimentul indirect
În oglindă kirugoro: Nu cred ca e o pista buna interzicerea imaginilor reflectate. Facil sau nu, conteaza rezultatul final. Parerea mea...
Casa misterelor ovi59: Cred ca apusul de soare trebuia sa fie o alta tema de concurs. Regred ca cei care propun teme nu se implica in comentariile facute la concursurile propuse. In cazul de fata Anton nici macar nu a votat.
Verisorii siamezi ovi59: Cred ca e prea facil sa obtii simetria din reflexia apei sau din folosirea unei oglinzi. Il rog pe Vulcano sa decida daca astfel de postari se incadreaza in acest concurs, sau nu.
În oglindă ovi59: Cred ca e prea facil sa obtii simetria din reflexia apei sau din folosirea unei oglinzi. Il rog pe Vulcano sa decida daca astfel de postari se incadreaza in acest concurs, sau nu.
Casa misterelor ovi59: Interesante voturi. Am crezut mereu ca asta e lucrarea de locul 1.
Vatican Nomad: Asta nu e simetrie. E o imagine stramba.
Nou peisaj urban Liviu58: Ok, am pățit-o și eu cu un 25-105, dar n-am îndrăznit să postez. Îmi retrag obiecțiunea.
Nou peisaj urban Vulcano: @Liviu, daca nu ai obiectiv fix, e mai greu sa prinzi focala exact de 35. De aceea in descrierea concursului am specificat +/- 3mm.  
Ceainic de argint timo49: Imaginea in sine  ,este buna , dar este afectat tocmai subiectul , ceainicul . Poate gasesti o imagine cu ceanicul , intreg !!!!???? Totusi este un concurs ?????
Nou peisaj urban Liviu58: focala 32, imaginea nu e în temă
Vechi peisaj urban kirugoro:  
Vechi peisaj urban Autor: La cererea privitorilor (privitorului) incerc alt titlu. Sper ca acum titlul corelat cu descrierea sa aiba sens pentru toata lumea.
Vechi peisaj urban kirugoro: Eu inteleg ce vrei sa spui (sunt oradean), dar pentru marea majoritate a celor ce se uita la imagine titlul este inexplicabil.
Impact matinal kirugoro: Da, titlul asta imi place! 11.09.2001   Continui sa sustin ca titlul poate da valoare unei imagini.
Impact matinal Autor: Dacă nu mă înșel, Șerban Foarță a scris versurile. Unul dintre poeții mei preferați. Cît despre imagine, am înțeles ideea, probabil o voi șterge
Peisaj marin Autor: Multumesc pentru aprecieri.Recunosc ca nu aleg mai fericit titlurile...
Impact matinal kirugoro: Daca ar fi doar peisaj, ar fi de contemplat si atat. Dar pasarea lipita de soare sugereaza o poveste care se lasa ghicita. Fiindca nu e evidenta, cauti in titlu parerea autorului. Mie imaginea asta imi aduce aminte de cantecul Phoenicsilor: „Fara parghie, fara scripet/ O ganganie-asa marunta/Ca ar fi ea intr-un sipet/ Piatra pe-un inel de nunta/ Discul soarelui împinge/ Soarelui de la Eghipet/ Ca pe-o bila, ca pe-o minge/ Numai aure și sclipet...” etc. Soarele pare o sfera pe un plan incli...
Peisaj marin kirugoro: Cel mai slab titlu e acela care spune in cuvinte ceea ce oricine vede in imagine - marea la apus. Fiind vorba despre peisaj, un titlu mai bun e acela care sugereaza o stare pe care ar trebui sa o induca imaginea, de exemplu „Liniste” sau „Calm”. Dincolo de titlu insa,  imaginea face toti banii. 
O plimbare la apus kirugoro: Partea buna e ca imaginea nu e aglomerata si din aceasta cauza nu contine haos. Partea mai putin buna este ca 80% din suprafata este ocupata de un cer inexpresiv iar restul de 20% de lucruri neinteresante, altfel spus o imagine plata care nu retine atentía.
Impact matinal Autor: Mie îmi plac poveștile lui Urmuz iar arta nu trebuie să aibă neapărat logică. Despre titlu pot spune că ai dreptate, dar eu nu cred că un titlu poate influența foarte mult valoarea unei imagini, de aceea nici nu mă preocupă prea mult alegerea unui titlu sugestiv. Puteam s-o intitulez ”domnișoarele de la malul mării” sau ”impact matinal” că tot poza aia era. N-am pretenția că am spart bariere estetice cu poza asta, e decorativă și va sta pe peretele unei pensiuni de pe litoral nu într-o exp...
Impact matinal kirugoro: „Coliziunea” dintre stabilopod, soare si pasare atrage privirea, dar e ca o poveste de Urmuz, lucrurile nu se leaga, nu au logica si nici titlul nu face lumina in aceasta privinta. Imaginea e ca un obiect pe care nu te induri sa-l arunci fiindca este inca functional, insa nu-l poti folosi la nimic. Singura salvare ar fi sa-i gasesti o poveste pe care sa o sugerezi prin titlu. In alta ordine de idei, titlul actual e prea lung: ar fi fost destul „Gardienii”. Nu se justifica precizare...
Bila de sticla LucaMadalina: Buna! De unde as putea achiziționa așa ceva?
Camera lui Gershwin ovi59: Lucrurile sunt un pic strambe; comoda intr-un sens si tabloul in celalalt sens.
Ansamblu Autor: Multumesc. Onorat...
Pe coama Liviu58: O fotografie foarte bună. Poate o abordare landscape ar fi fost mai potrivită, e doar o părere. Argumentul ar fi că, în general, privitorii (prin urmare și votanții) preferă imaginile landscape. Cu scuze pentru deranj, L
Albastru si verde kirugoro: Claritatea e pe fundal...
<<<>>>
Pagina 9 din 386, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20025 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl