Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 9 din 404, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20991 comentarii
Tot inainte! mircea: Chestie de gust.. poate un pic mai mult contrast si claritate, luminozitate mai mica pe albastru.. 
Singur mircea: Foarte buna imaginea.. Daca ar fi fost acea gaura in nori un pic mai aproape, pe om, ar fi fost si mai bine.
Batranul copac mircea: Imaginea ar fi fost mult mai buna daca acel copar ar fi fost in focus
Mister mircea: Excelent!
Tot inainte! Autor: In ce sens spui ca imaginea nu e prelucrata suficient? Saturatia culorii? Contrast?
Tot inainte! Nomad: Subiectul are potential, incadrarea e buna, dar pacat ca imaginea nu e lucrata ( prelucrata) suficient. 
Way to remember Autor: @kirugoro, e o insulă frumoasă. 
Just happy Autor: Da! Tehnic , ai dreptate. Dar eu am vrut sa exprim si contextul . Pentru beduinul din fotografie a fost un prilej de bucurie, de mandrie ca am oprit sa-i fotografiez turma de camile . Pe el l-am fotografiat la un impuls.L-am vazut fericit si cumva m-a facut fericit si pe mine.Desertul te calmeaza si iti ofera ceva ce noi am inceput sa pierdem intr-un ritm alert : timpul. In trecut se spunea ca vesnicia s-a nascut la sat. Eu am redescoperit-o in desert alaturi de acesti oameni simpli care t...
PET-uri ,, cristaline " mircea: Thank you! I will try something else :|
PET-uri ,, cristaline " Autor: धन्यवाद! मैं कुछ और कोशिश करूँगा  
No more green Danelinole: 1.Din punct de vedere al culorii e ceva mai bine, dar mi-ar fi plăcut totuși o poveste în jurul acestui cadru. Din punctul de vedere al unui nespecialist ca mine e cam banal cadrul iar paharul se cam pierde în fundal. Asta ce văd acum... E pânza de păianjen care încadrează cumva paharul, și asta îmi place. 2. Mi se pare că acest cadru nu are impact, poveste. Dar e comparativ mai bună decât primele două variante. 3. Până acum ați arătat o singură fotografie editată în două tipuri diferite. Aț...
Trandafir roz Liviu58: O interpretare în genul acesta mi-ar fi plăcut să văd
Nostalgie Autor: M-am jucat și cu punctul de stație. Am vrut să scot în evidență și frunzele și crăpătura din scîndură. Un punct de stație mai jos nu m-ar fi avantajat. Dar l-am încercat și pe acela.
Pe un F frumos... Autor: A trebuit să mă mișc rapid pentru a prinde momentul. Cred că am tras în rafală
PET-uri ,, cristaline " Nomad: Imaginea doar arata subiectul. Pentru un concurs de fotografie e nevoie de mult mai mult.
Just happy kirugoro: E ok omul, dar incurca itele capul camilei ce priveste in sens opus. Cred ca ar fi mers crop in jurul omului si trecerea la orientarea „portret”.
Way to remember kirugoro: Da, Capri, imi amintesc...
Nostalgie kirugoro: Inteleg paralela cu frunzele moarte, dar parca e prea mult spatiu in jurul nostalgiei. Imaginea asa cum e nu cred ca se mai poate aranja, probabil trebuia sa te joci mai mult cu punctul de statie.
Pe un F frumos... kirugoro: Multa rabdare ai avut
Trandafir roz Danelinole: Și fundalul mi se pare ciudat. Dar mai ciudate sunt petele alea de lumină, care distrag atenția de la trandafir. Se mai pot face multe aici.
Trandafir roz Liviu58: Cred că fundalul este ales neinspirat. Mai sînt și alte probleme, dar asta mi-a sărit în ochii.
Nostalgie Danelinole: Ok. Eu nu am încercat să văd cum arată, doar mi-am imaginat. Dacă arată mai bine cum e acum decât cum e cu ideea mea, lăsați-o așa.
Nostalgie Autor: Am făcut un crop, pierd puțin din luft în partea de sus și nu aduce îmbunătățiri substanțiale pe plan estetic. Totuși, e posibil să o schimb.
Nostalgie Danelinole: E adevătrat, colțul acela galben e destul de mic, dar eu așa mă gândesc. Succes!
Nostalgie Autor: E o idee... Mă voi gîndi la sugestie. Mulțumesc perntru trecere și semn.
Nostalgie Danelinole: Nostalgie pentru vremurile când s-a fabricat aparatul foto?. Mă uit atent și vin cu o idee: Nu ar fi mers să tăiați puțin din partea dreaptă sau de sus ca să nu se mai vadă colțul din dreapta sus? Ca bârnele să dea senzația de infinit. Doar o idee... Cum vi se pare?
ceața din zori Autor: Desigur, m-am gîndit și eu la aspectul ăsta, dar am ezitat să schimb formatul imaginii. Ar trebui să renunț la căpița din dreapta sau s-o duc în margine. Voi încerca să tai doar de sus. Mulțumesc pentru sugestie.
ceața din zori Nomad: Ai putea sa mai tai de sus astfel incat sa dispara bucata aia de cer care distrage privirea.
Black or White Autor: kirugoro poti sa explici ce inseamna pentru tine " dar parca prea ai dus efectul grafic la extrem " 
Remember India Autor: Da. Minunat. De fapt, tot ce am vazut a fost deosebit.  
Contrast Autor: @mircea, after party e un pic mai greu cu focusul. :D :D
Black or White kirugoro: Nomad, de acord cu tine. Dar in cazul de fata rezultatul nu-mi place.
Contrast mircea: E un pic neclara imaginea - nu e focusat pe fatza fetei, dar se iarta pt mesaj
#Cine se aseamănă se adună:) Autor: Am făcut aranjamentul, am fotografiat. Imaginea, din perspectiva dumneavoastră, am văzut la primul comentariu, este ,,bunicică". Deci eu deduc de aici că e ok aranjamentul, sper. Nu vă mai stresez cu imaginea asta. Mulțumesc mult, oricum!
Black or White Nomad: De multe ori e fain sa duci efectul grafic la extrem. Asta e si ideea: sa faci grafica cu aparatul foto.
#Cine se aseamănă se adună:) Nomad: Cand poti aranja subiectul dupa bunul plac cum e in cazul unei naturi statice, incearca sa-ti imaginezi o poveste care poate fi spusa si transpusa in imagine cu ajutorul obiectelor pe care vrei sa le pui in cadru. Dupa ce ai povestea si ti-ai gasit obiectele potrivite adica actorii potriviti, poti sa incepi sa construiesti scena. Daca vrei sa ai o poveste, daca nu, poti sa faci clasicele naturi statice cu fructe, vase de lut, cani, flori...care pot fi imagini foarte bune chiar daca nu au o...
#Cine se aseamănă se adună:) Autor: Nomad.... Acum nu știu dacă voi mai putea reface cadrul. Dar ce ar fi trebuit să adaug aici ca să creez o atmosferă, o poveste?
Black or White kirugoro: Ideea e buna, dar parca prea ai dus efectul grafic la extrem
Remember India kirugoro: Fort Amber?
#Cine se aseamănă se adună:) Autor: Am postat câteva două cadre(singurele rămase pe cardul de memorie pe lângă cea postată) și aștept păreri.
#Cine se aseamănă se adună:) Autor: Pff... Alta e treaba, eu chiar am lucrat la mai multe, dar eu am poate prostul obicei de a lăsa fotografia cea mai buna(sau care mi se pare mie că e cea mai bună) iar pe celelalte să le șterg. Cred că tura asta am lăsat două imagini. Trebuie să văd, iar dacă mai am o adaug ca pas zilele astea. Faza e că aveam una si cu F9 și era un profunzime de camp mai mare. În rest, poate ar fi trebuit să pun lumina în partea cealaltă, la lumină am lucrat destul de puțin. În schimb am făcut vreo 10-15 c...
Galop Autor: Multumesc pentru parere. Am tras in rafala, calul era in galop, fiind pe o pista de antrenament. Ma uit sa vad daca gasesc o incadrare mai buna.
#Cine se aseamănă se adună:) kirugoro: Imaginea e lucrata, dar e conceputa gresit. Zona care atrage privirea e central stanga (acolo e lumina cea mai buna, acolo sunt reflexiile), ori tocmai acolo nu e focalizata. Aranjamentul are potential, dar trebuia sa te joci cu lumina, cu focalizarea, cu incadrarea si sa faci cateva zeci de expuneri. Daca ai facut asta, propun sa ne arati o alta varianta.
Galop kirugoro: Pozitia calului nu prea aduce a galop. Dar asta e cea mai mica problema. Necazul e ca ai mult spatiu in spate si cam putin in fata, pe directia miscarii. In rest imaginea are atmosfera si culoare.
No more green Danelinole: Eu aș încerca să fac fundalul să graviteze în jurul subiectului(prin focus, culoare, compoziție. Aș fi încadrat întreaga pânză de păianjen.Dacă într-adevăr doriți să umblați la culoare, eu aș lăsa doar paharul colorat, iar restul alb negru. Jos e prea mult spațiu liber, iar sus pânza de păianjen nu e surprinsă în întregime. Aș fi încercat un echilibru între cele două părți... Altceva... Nu știu, poate vor mai veni și alții cu idei. Succes!
#Cine se aseamănă se adună:) Autor: Mulțumesc mult pentru idei și aprecieri...
#Cine se aseamănă se adună:) Liviu58: E o imagine reușită, ești pe drumul bun, cel puțin la tema still life. Succes și lumină bună! 
#Cine se aseamănă se adună:) Nomad: Pentru incepatori nu e o lucrare rea, e chiar bunicica. Compozitia nu are forta, dar cromatic arata binisor. Te-ai jucat putin cu claritatea, cu reflexia... e ok. Dar nu vad o poveste in imagine.
La tara kirugoro: Balonul e foarte frumos, dar backgroundul nu ajuta imaginea.
2020 kirugoro: Ca sa parafrazez un clasic in viata, si lucrarea asta merita un loc mai in fata
fusion kirugoro: Pentru mine asta era lucrarea de locul 1. Felicitari Hinkel Anton!
Pe pervazul trist... kirugoro: Da. Cu siguranta!
<<<>>>
Pagina 9 din 404, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20991 comentarii
© PxlShot 2020 sub Creative Commons License Powered by DotPxl