Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 9 din 391, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20284 comentarii
Negruta molcuti86: O fotografie reusita . Dar nu prea predomina bokehul.
Singurul meu prieten ce Imi atârna la gât! ovi59: "Prietenul" si "Sony Alpha" e acelasi subiect postat de doua ori. Alege o postare din cele doua.
fluture kirugoro: Fain titlu i-ai pus!
Vintage light Autor: Multumesc pentru sfaturi.  
Trepte...florale Autor: Natura e simpla, nu-i asa?
Martorul tacut al desertului Autor: Nu am prelucrat deloc imaginea. Nu vad ce contrast sa accentuez cand ce se vede in poza reflecta ce se vede la fata locului!
ceaiul de dimineață Autor: Cred că mai trebuia puțină lumină din stînga, biscuiții nu preau au detalii. De reținut pentru viitor. Mulțumesc pentru voturi!
last night ovi59: Kiru, cred ca era mai simplu sa-i spui autorului ca poza trebuia intoarsa.
last night kirugoro: Imaginea este spectaculoasa si corect expusa. Din pacate este un peisaj, cand ar fi trebuit sa fie portret
Bomba cu ceas kirugoro: Fotografia e un pic supraexpusa in zona „deflagratiei”, insa demult n-am mai dat peste un titlu atat de izbutit
ceaiul de dimineață Autor: Din toate comentariile, observ că faci un fel de critică de întîmpinare, lucru tot mai rar pe acest site. Foarte bine, deși ai putea puncta și lipsurile, fără sarcasm și miștocărie, desigur. Aștept de la tine fotografii inspirate. Lumină bună! 
Freamăt Autor: Mulțumesc!
Abordare normala Nomad: Intr-adevar si cauza si remediul sunt surprinse in cadru, dar sunt doar " aratate", nu s-a creat o fotografie cu ajutorul lor. Click!
Abordare normala CătălinaCătă: Și cauza și remediul surprinse in acelasi timp. Interesant. Rosu si verde, contrast reusit. Transpare totusi o anumita raceala la nivelul fotografiei...
Bllluuch... CătălinaCătă: Idee reusita, surprinde tumultul din adancul scoartei terestre. Cromatica si textura interesante. 
Leac impotriva mahmurelii... CătălinaCătă: Fotografia este una de atmosfera, creeaza un sentiment placut de dimineata petrecuta in doi, la munte. Urmeaza cu siguranta o tura de ski si o ciorbita calda la pranz...si niste papanasi, evident.
sfrrr CătălinaCătă: Ingenioasa alegere, se poate auzi intr-adevar sfaraitul cartofilor in ulei. Posibil sa existe variante mai bune de incadrare a subiectului fotografiat, insa fotografia si-a atins scopul. 
Soare cu dinti CătălinaCătă: Îmi place mult cum cade lumina pe suprafata fotografiata. Ar fi fost interesant sa putem deslusi mai mult din cerul albastru, dar tinand cont de faptul ca accentul cade pe irizatiile de gheata, este o poza potrivita pentru concurs. 
Pierdut in multime kirugoro: Nu te contrazic, se poate auzi zgomotul aglomeratiei si al trenurilor insa mesajul este ambiguu. Cine priveste imaginea e mult mai atras de alte aspecte mai percutante, cum ar fi zapada dintre linii si de pe peron. Nu lasa alternative, alege un subiect unic, specific cum ar fi de exemplu coarda vibrand a unui instrument muzical si vei fi mult mai aproape de ideea de sunet decat daca alegi o scena cu zgomot nedefinit.
La pensie kirugoro: In cele ce urmeaza vin cu o sugestie. In incercarea de a face ordine in cadru e important sa aranjam si marginile, adica sa lasam afara micile pete nerelevante cum ar fi in cazul de fata cladirea din stanga. Taind din marginea stanga cativa milimetri castigai un plus de ordine in imagine.
A fost odata... kirugoro: E bolnava fotografia: e palida
Acasa ... pe terasa Autor: Kiru, asta a fost intentia mea. Pentru mine, abajurul e cel ce creaza atmosfera si da lumina calda in jurul lui. Trebuie sa te simti ca stai pe o terasa, fiind totusi in casa ta. Am lasat in partea de jos un minim de evidenta ca e vorba despre un corp de iluminat. Vorba ta ... daca trebuie sa explic poza, inseamna ca nu mi-am atins scopul.
Ambient ovi59: Acum e OK. Succes.
Acasa ... pe terasa kirugoro: De acord cu abajurul, doar ca asa cum l-ai fotografiat aproape ca poate fi confundat cu un afis lipit pe perete. Ai lasat afara din cadru exact elementele ce ar fi sugerat atmosfera...
Ambient Autor: M-am conformat
The Race Autor: Desi am incarcat de doua ori imaginea,observ ca site-ul,nu afiseaza inf.completa despre expunere.Aceasta este 1/80 secunde.
Romanta tarzie Autor: Am schimbat fotografia, folosind insa aceeasi sursa.
Acasa ... pe terasa Autor: Detaliu unui abajur, cred ca reprezinta ceea ce cere tema. De ce un bec e mai in tema decat abajurul care-l acopera ? E vorba de o lumina interioara si atmosfera pe care o creaza.
Candelabru Nomad: Nu trebuia sa tai din imagine. Se putea indrepta si prin alte metode
Candelabru Autor: Am indreptat putin, dar cred ca mai degraba este o iluzie optica!
Nuante de maro... Nomad: Si aici e valabil comentariul de la imaginea " Lumini interioare care te linistesc..."
Ambient ovi59: Autor, fa o repostere ca sa apara si datele exif.  
Candelabru Nomad: In imaginea asta, candelabrul e inclinat spre stanga, iar greseala asta strica toata simetria imaginii.
CRH Autor: Am reurcat imaginea. Avem date exif
Aventura in ...alb ovi59: Sper ca aventura nu a stricat vacanta. Daca nu centrai masina era si mai bine.
Priveliște ovi59: Cu un alt titlu cred ca ne puteai apropia mai mult de ideea de vacanta. Apreciez abordarea diferita fata de celelalte postari.
Bucuriile iernii... ovi59: Dintre putinele postari care au legatura cu vacanta, aceasta imi transmite bucuria unei vacante reusite.
Braduț ovi59: Autor, ca sa nu repeti lucrarea, trebuie sa alegi doar una din cele doua postari "Bradut"
Glouri Liviu58: Nu cumva lipsește o literă din titlu?
Silueta Autor: Obelisc
Silueta ovi59: Autor, nu vrei sa ne ajuti sa intelegem ce silueta vezi ?
Contemplare Autor: Sunt in tema. Imaginea are descriere.
Acul Cleopatrei Autor: Multumesc, am rectificat!
Dans Autor: Da, Ovi, asta se intampla cand nu incadrezi bine o lucrare: chiar daca are valoare, pierzi punctaj si ulterior, cand vine o tema la care s-ar incadra, pierzi trenul. 
Acul Cleopatrei ovi59: Pana la schimbarea regulamentului, datele exif sunt obligatorii. Autor, ai timp sa inlocuiesti poza.  
Dans ovi59: Pacat de poza; puteai castiga cu ea la alte doua teme ce imi vin acum in minte. Nu sunt adeptul blocarii comentariilor. Ba chiar pot spune ca ma deranjeaza foarte tare cand cineva blocheaza comentariile. Concursurile sunt facute pentru toata lumea; pentru cei ce participa si in egala masura pentru cei ce privesc si vor sa-si exprime o parere. In ceea ce priveste clopoteii sunt pentru asumarea lor; comenatriu si apoi clopotel. Ai dreptate cand spui ca se trag "clopotele" cam...
Dans Autor: Am revenit dupa terminarea concursului. Dupa cum se vede, cei ce au votat au avut discernamant si au depunctat o lucrare care nu era in tema sau era la marginea temei. In concluzie, pentru imaginile ce nu incalca flagrant regulamentul propun sa nu mai facem zgomot cu clopoteii, ci sa lasam sa fie marginalizate de catre juriu. Comentariile sunt in continuare binevenite (cei ce nu le doresc pot sa le blocheze, cum a sugerat Ovi).
 Steel Wool Photography Autor: Mersi
 Steel Wool Photography ovi59: Expunere lunga, idee buna, realizare buna => Felicitari !
Apocalipsa Autor: Buna, Mircea. Multumesc de atentionare. M-am "prins" abia dupa ce o terminasem de editat si nu am dorit sa o arunc la "gunoi". Dupa care m-am lamurit si am creat alte doua :D
Bruxelles noaptea Autor: Multumesc !
Ceata urbana MolociMage: Editul culorilor nu e neaparat pe gustul meu. Dar compozitia pozei este exceptionala. Imi place mult efectul luminilor care fug in ceata. Bravo!
<<<>>>
Pagina 9 din 391, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20284 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl