Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 9 din 395, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20493 comentarii
Din gradina Vulcano: Am preferat sa sterg comentariile voastre pentru ca nu fac bine nimanui. Sunteti doi dintre cei mai buni utilizatori ai acestui site si din lucrarile voastre multi au de invatat. De aceea va rog ca si comentariile pe care le faceti sa va reflecte valoarea. In caz ca nu va puteti stapanii, va rog sa treceti pe privat. Multumesc
Din gradina axxa13: {{Comentariu sters de moderator}}
Din gradina Autor: {{Comentariu sters de moderator}}
Din gradina axxa13: Apreciez interventia lui Mircea , intrucat este cam singurul care mai are curaj sa ia atitudine fata de limbajul jignitor pe care-l foloseste acest utilizator . Cu aceasta ocazie recomand tuturor utilizatorilor sa nu se lase intimidati si sa nu tolereze comportamente jignitoare pe acest site .
La birou Autor: Multumesc!
La birou Danelinole: Frumoasa fotografie
Din gradina Liviu58: Mie îmi place și așa am și văzut-o clasată, de cînd a fost postată. Cred totuși că o plasare a subiectului puțin mai spre stînga ar fi fost de preferat. 
Repaus ScarlateanuNicolae: Citește cu atenție cerințele concursului ! Un pahar de bere cu brandul producătorului pe el - așa am înțeles eu ! Raman la părerea că este de un nivel foarte jos ! Nu sunt acru sunt amar că berea!
Aterizare Autor: Multumesc pentru sfaturi, O sa incerc, nu mai stiu daca am raw-ul, o sa verific si o sa pun in practica. Nici eu nu stiu cum a reusit, avand in vedere ca e un obiectiv vechi Sigma 185mm f5,6...
Aterizare mircea: E tare cum ai `inghetat` imaginea la 1/500 . As putea sugera sa tragi un pic de shadows si blacks daca ai fisierul raw pentru a scoate mai multe detalii pe corpul albinei
Din gradina mircea: Fiecare are dreptul la opinia proprie, fiecare autor are dreptul de a accepta sau nu o critica . Putem sa ne calmam?
Gentleman kirugoro: Apreciez efortul de a gandi si compune o imagine cu mesaj. Probabil autorul e la inceput de drum si compozitiile sale sunt inca artificiale si nerafinate. Pentru autor recomand tenacitate. Pentru privitori, rabdare
Din gradina Autor: {{Comentariu sters de moderator}}
Repaus Autor: Buna ziua si tie! 1. Nu sterg nicio fotografie, daca o fi sa o stearga, o sterge un admin sau un moderator, asta daca considera ca nu se incadreaza in tema sau nu respecta regulamentul. 2. In al doilea rand, tema concursului este "Bere" si nu fotografie de produs. Nu scrie nicaieri in tema ca sunt solicitate fotografii cu marci de bere, da? Scrie "Bere", simplu, fotografia mea contine bere, e o compozitie timida, urata, neurata, se incadreaza in tema. 3. Nu trebuie ...
Repaus ScarlateanuNicolae: Care-i brandul? La o fotografie de produs trebuie sa obtii o informatie minima: cine a produs respectivul obiect ? La tine nu se vede numele producatorului! Sterge ce ai postat - nu are nimic de a face cu tema, iar compozitia lasa mult de dorit. Privind poza ta imi vine sa ma las de baut bere!
Din gradina eugen: Bine. Cum spui tu...
Din gradina axxa13: {{Comentariu sters de moderator}}
Din gradina eugen: Excelent ! Din cand in cand ne tii cate o lectie despre fotografia artistica. 
alt fel de MacBook Air Autor: Multumesc! Am incercat mai multe incadrari, dar iluminarea a fost facuta cu o schema foarte primitiva si in momentul in care schimbam putin unghiul, diferentele erau uriase si inestetice... o sa reiau proiectul dupa ce reusesc sa montez un snoot pe o lampa de iluminare.
Din gradina Simgeo: frumoasa lucrare,titlu nu prea e sugestiv...
Muscatura Evei. Autor: Duminica desigur.
surpriza Pentax: Totusi imi place ideea.
surpriza Pentax: Imprimanta ta 3D este defecta.Hi,Hi,Hi!
Muscatura Evei. Autor: Daca era pe film nu ai fi avut date Exif,dar da este captata cu un senzor mai vechi. Primul meu aparat digital,nu-ti spun care,o sa afli dupa ora 20.
Gentleman mircea: Da, dar macar autorul si-a dat interesul sa realizeze o compozitie.. si o explicatie. Imaginea nu e rea, dar cred ca mergea un unghi mai jos si un pic mai strans pe ochelari si trandafir(se profita si mai mult de diafragma deschisa) .. in felul asta se ascundea si hartia pusa ca fundal.
Muscatura Evei. mircea: Imi lasa impresia ca ar fi prinsa pe film sau pe un senzor mai vechi. Eu inca mai folosesc un 450D vechi doar pt ca imaginile arata mai `raw`. Per total imi place imaginea
Echilibru mircea: E simpla, e ok, s-a mers pe ideea e bokelicious, dar parca ar mai fi mers ceva pe langa mar
alt fel de MacBook Air mircea: Super tare ideea, poate ar fi fost un pic mai bine sa fie mai stransa incadrarea pe mar si `umbra` si acestea sa fie mai apropiate
Timiditate! mircea: Banuiesc ca ati desaturat selectiv verdele.. Nu vad avantajul/dezavantajul. Incadrarea nu e grozava
Merele bunicii! mircea: Cred ca ar fi fost o imagine cu adevarat interesanta daca ati fi incadrat mai larg. Ex. merele batrane in prim plan, o diafragma un pic mai inchisa gen F8, F11 care sa lase mai mult din fundal si in spate mainile de bunica/femeie in varsta. Cred ca e o ocazie pierduta, daca imaginea e un crop din imaginea initiala propun sa reganditi incadrarea
Mere rosii mircea: Avem mere, n-avem compozitie. Cred ca ati tras prea tare de saturatie in prelucrare
Recolta bogata mircea: Uitati-va un pic pe histograma -> dreapta sus a paginii, liniile rosii. Exista zone de negru absolut si zone arse unde nu mai exista deloc informatie. Daca tot fotografiati in soare puternic la ora pranzului, incercati sa fotografiati la o umbra difuza, in cel mai rau caz folositi un tricou, cearceaf sau orice material care mai taie din lumina. In al doilea rand, incercati sa realizati o compozitie placuta ochiului. Imaginea in sine e un snapshot, negandita si facuta pe graba
Cravata cu motive florale Nomad: Cromatica vietii ?!??? Serios ?
Gentleman Nomad: O imagine slaba are nevoie de explicatii, de o descriere pompoasa, asa cum e si in cazul de fata.
between the lines Pentax: Corect este: "between the railway".
Muscatura Evei. Autor: Eva a muscat dintr-un singur mar,desi pomul era plin.In ce priveste chestia cu "aranjatul",nu-mi apartine,eu doar am surprins momentul,dealtfel la data aeea nici nu stiu,daca exista"PxlShot".  
Muscatura Evei. kirugoro: Nu prea se imapaca marul muscat cu ideea de plural (mai multe mere). Apoi, faptul ca marul inceput e chiar dedesubt, da o nota de artificial, de aranjat, de „pus cu mana”.
light ball Simgeo: Bine lucrat!
Stafia kirugoro: Imaginea e neclara. Cand fotografiezi subiecte la mila hazardului (cum e subiectul de fata) trebuie sa tragi muuuuulteeee cadre, din care sa ai, cu noroc, unul bun la final.
Big Bang! kirugoro: Cele doua obiecte care iti intra in cadru in colturi iti strica Big Bangul. Personal as incerca un crop.
Graur in copac Pentax: Nu conteaza.Arata bine tilharul asta.
Graur in copac Autor: Este intr-un tei, nu in vie!
Graur in copac Pentax: Pasarea ta nu este in copac,ci mai de graba in vie.Nici nu stii cit le plac strugurii.
Randunica GabiM: Asta e randunica sub acoperire!
Pescarus la bord kirugoro: Fundalul este prea dezordonat si nu are nici legatura cu subiectul, nici nu intregeste atmosfera. Cred ca te-ar avantaja un crop pe pasare (caz in care, evident, trebuie sa schimbi si titlul).
Pace pentru tine ! Liviu58: S-a tras un clopoțel aici. Cel care a tras clopoțelul are dreptate dar, în opinia mea lucrurile sînt discutabile. Ce ar putea face un fotograf în fața unei picturi (opere artistice vizuale) ? Un răspuns ar fi să-și regleze setările camerei. Al doilea răspuns ar fi să facă un scenariu, de exemplu să introducă un personaj. Sau să găsească un punct de stație interesant. Tema propusă nu e foarte restrictivă.
Pace pentru tine ! Simgeo: In ce biserica e pictura ???
Ortodoxism Autor: Da, aveti dreptate , am fotografiat o pictura, deja pictata!!!!
Stairway to Heaven ovi59: Postarea e reusita, dar din pacate spirala nu e cerc. Din acest motiv cred ca esti in afara temei. In locul tau pastram lucrarea pentru alt concurs.
Miezul cunoasterii CristinaSirbu: cred ca daca era cuprins tot cercul in imagine era mai bine...imi place ca domina o culoare..e un tot-unitar
Stairway to Heaven CristinaSirbu: colona infinitului pe interior...asa am simtit...minunat ...mi-ar fi placut alb-negru
Marele pas CristinaSirbu: Minunat unghi!
<<<>>>
Pagina 9 din 395, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20493 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl