Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 8 din 404, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20991 comentarii
Medieval Autor: Merci pentru sfat! Ai ochi buni
Medieval Danelinole: Interesantă diangonala formată de pod, dar eu aș mai fi saturat puțin culorile. Succes!
Pe cărări de munte Nomad: Danelinole, practic in comentariul tau ne spui ca nu ai nimic concret de zis. Nu asa se face un comentariu.
Donau City Autor: Ok,înlocuitã.
Peste drum Danelinole: Originală idea distorsiunii. Este reflecția unui geam, așa-i?. La început mi s-a părut editare grafică și distorsiune într-un program de editare, însă m-am răzgândit. Super cum e împărțită imaginea.
Donau City Danelinole: Nu, nu este în temă.
Donau City Nomad: Imaginea nu prea e in tema.  
Lips of Leaves Autor: Nu stiu ce sã zic. Dacã scot pãrul,mi se pare incompletã,subiectul fiind femeia,nu pantofii. Mi-am pus chiar mascã o frunzã. Dacã o editez altfel,color de ex. ,subiectul devine vreo frunzã plutind în ulei.Iar cât despre pata neagrã de sus,o fi ce-a mai rãmas curat din apã,nu stiu cine ce a turnat,îngrãsãminte poate,nu ulei. Observ cã nici analiza nu e satisfãcãtoare,mã mai gândesc .
Amintirile unui batran Autor: Am adaugat si fata batranului ,,original" pentru ca mi se parea prea seaca si neexpresiva imaginea de dupa editare. Asa ca am suprapus. E vreo problemă?
Ramasitele zilei mircea: Imaginea e subexpusa. Cand fotografiezi lucruri albe, in cazul asta zapada.. aparatul tinde sa compenseze la expunere si de aia zapada iese gri in loc de alb. 
pofta buna! Autor: Pai ma bucur ca nu se intelege, asa se cere in enuntul temei. Poate te ajuta titlul un pic? sau sa continui..? e perspectiva fripturii.
pofta buna! kirugoro: Nu se intelege nimic. Imaginea e sora cu cea facuta in salina, dar mult mai buna (macar are o oarecare estetica).
Water Drop timo49: Mai taie din partea de jos a imaginii , putin indreptata ( este inclinata dreapta) si picatura nu o sa mai para asa izolata . Cel mai bine ar fi o alta imagine , poate ai o incadrare mai buna .
Drumul spre Incertitudine Autor: Multumesc foarte mult pentru observatie. Data viitoare nu 'gresesc'.
Diagonale Autor: Balcoanele unui hotel de pe litoral (Amfiteatru - Olimp) în afara sezonului
Diagonale Danelinole: Super cromatica, albastrul puternic combinat cu negrul din fundal. Mă întreb însă ce reprezintă.
Lips of Leaves Danelinole: Mie mi se pare că părul out of focus din stânga mai mult strică decât ajută. Aici mă refer compozițional și estetic. În rest, curba aceea și pantofii ajută destul de mult și reprezintă practic subiectul principal. Este poate doar o părere subiectivă, dar eu cred că părul cam strică compoziția. Îmi place însă textura de pe jos, dar parcă petele acelea negre(cele două, cea din dreapta colț sus și cea de lângă curbă) prea distrag atenția de la pantofi.Succes!
Steps Danelinole: Eu la fotografia asta aș mai umbla puțin la contrast. Eu prima dată am crezut că sunt ceva coloane sau ceva element arhitectural, și am fost destul de dezamăgit să văd că este o fotografie întoarsă a unor trepte. Altceva nu aș modifica. Mult succes!
Drumul spre Incertitudine Nomad: As taia din partea de sus cam un sfert din actuala inaltime a imaginii. Partea de sus, cerul e prea luminat si ocupa o suprafata prea mare in imagine si astfel distrage prea tare atentia de la subiect care e soseaua.
Drumul spre Incertitudine Autor: Multumesc!
Sweet September Sunday Danelinole: Fotografia este într-adevăr bine realizată, dar pe acest site și la această temă nu a avut succes. Poate că vine întrebarea: De ce?. Păi pentru că imaginea asta ar fi trebuit poate să ajungă într-un album sau un pliant informativ și poate într-un eventual concurs ,, Prezintă locul". Eu am învățat să aștept cu anumite imagini, pentru că le va veni rândul să fie postate. M-am uitat la clasamentul de la concursul ăsta și imaginea de pe locul trei a mai fost postată și în concursul ,, Îeși afa...
Drumul spre Incertitudine Danelinole: Da, până la urmă și lumina scăzută transmite ceva... Poate singurătate, poate tristețe, poate teamă. Ok atunci. Bine și așa. Succes!
Sweet September Sunday Autor: Multumesc,kirugoro ! Mi se pare un subiect greu de fotografiat,mereu plin de turisti,lanturi pe alei. Nu e locul meu preferat,dar o sã mai trec pe acolo sã vãd cum l-as putea vedea altfel. Acum poate e poate plin de cãbãnute,mai devreme diferiti artisti cu diferite piese pe lângã,m-am bucurat sã-l prind asa ... plictisitor.  
Drumul spre Incertitudine Autor: Concepția a fost prezentarea peisajului și emotiile care am avut la locul dat. Ceață mare intr-o padure cu copaci inalti care blocheaza lumina, nimeni pe drum și cu fiecare curba trecuta omul simte mai singur. Ceața era ca o perdea in jurul omului. Pe baza elementelor mentiunate am hotarat sa l nu fac mai 'luminos'
Calare Liviu58: E o fotografie bună. Personal, aș fi preferat varianta landscape, cu mai mult spațiu în stînga. 
Priveste cerul Danelinole: Coșul de fum? Chiar nu pare...
Priveste cerul Autor: Sorry de dislike, încă ma acomodeze. Dacă este vorba de un palmier,it mine.
Sunset &amp; Road Autor: Apreciez comentariul
Priveste cerul Autor: Multumesc, este coșul de fum al casei.
Priveste cerul JustInAR: Cred ca si mai putini l-ar fotografia de sus in jos
Calare JustInAR: Ce-i lipsea acestei fotografii de-i doar pe locul 7? Nu e o intrebare retorica... 
Drumul spre Incertitudine Danelinole: Zilele astea am văzut că autorii reacţionează din ce în ce mai ok la comentariile mele. Vremurile vin, vremurile trec. Si eu am fost în perioada în care tocmai trecusem pe manual iar expunerea îmi dădea coșmaruri. Din toate învăţăm, dar mai ales din fotografiile care au anumite nereguli. Mult succes! Apropo, aţi putea prin editare să o mai luminaţi o idee. 
Sunset &amp; Road Danelinole: Mie îmi place fotografia asta. Poate pentru faptul că te duce cu gândul la momentul când te prinde seara pe drum... Poate pentru faptul că se văd curbele albe de pe drum, dsr cerul nu e supraexpus... Citeam undeva ,,iubesc România pentru drumurile care, deşi sunt de proastă calitate, duc întodeauna acasă". Poate că alţii vor spune că imaginea asta e banală(doar o supoziţie) dar mie îmi place.
Drumul spre Incertitudine Autor: Danelinole, multumesc foarte mult pentru distribuirea viziunii tale. Am fost și eu in agonie cu luminozitatea. Acum, in urma vad si eu, si sunt deacord cu toate aspectele mentiunate de tine. Am invatat din asta. Multumesc foarte mult!
Priveste cerul Danelinole: Puţini oameni se gândesc să fotografieze un copac de jos în sus(am mai văzut totuşi o încadrare de genul ăsta în alt concurs-Free for all sau unul de genul ăsta) dar aici îmi place textura scoarţei de copac. Poate în colţ dreapta jos e puţin cam întunecat, dar e doar o părere. Pe latura din dreapta mijloc văd o construcţie portocalie. E o căsuţă în copac sau un fruct?
Butterfly Danelinole: Da... Un cadru care îşi merită poziţia în clasamentul concursului. Sincere felicitări!
Butterfly zolib: Felicitari !
Sweet September Sunday kirugoro: Ok, de acord, imaginea nu are o anume poveste si prezinta realitatea dintr-o perspectiva banala (normala), dar macar o prezinta bine! Este o imagine corecta, frumoasa si armonioasa si un fotograf trebuie sa munceasca ceva ca sa fie in stare sa faca astfel de imagini. Eu o apreciez!
Water Drop mircea: Chiar partea care era in focus e izolata undeva in coltul imaginii
Drumul spre Incertitudine Danelinole: Frumos cum este adăugată doza de mister. Nu se observă însă cât de sinuos este drumul, așa că nu prea știu cum să votez la 'Temă' în votul pe categorii. Altfel, destul de ok, nu văd nimic care ar trebui schimbat, poate doar luminozitatea. Succes!
Cel trist timo49: Imaginea este inclinata , mai trebuia putina lumina , contrast , iar subiectul este central . Trebuia sa faci aceste corecturi , acum este tarziu , pacat .
Sweet September Sunday Autor: Multumesc pentru pãreri,revin la prima variantã. Nu caut sã mai editez vreuna, nu cred cã ar avea rost. Linia aceea este în culorile drapelului,am cãutat sã o integrez dupã posibilitãti si restrictii. 
Sweet September Sunday Danelinole: Vin și eu cu părerea mea... Deși poate că nu ar trebui să intru în discuția asta. Eu zic că această fotografie prezintă locul așa cum îl vede orice om(poate de asta celor din acel oraș le place) și nu îl prezintă grafic, compoziția și cromatica nu are greutate. Este perspectiva din care mulți oameni văd lumea. Există curba aceea roșie care coordoneează direcția privirii, dar mie nu mi se pare destul. Succes!
Sweet September Sunday Autor: Nici n-am mai editat-o,i-am fãcut un mini crop,era un furtun în iarbã.
Sweet September Sunday Autor: Cred cã tine de gusturi. O înlocuiesc,cu toate cã fusese aleasã de redactie ca best of september în orasul ei. Poza mea de copertã... Zâmbesc. 
Sweet September Sunday Nomad: Prea stridente culorile, imaginea nu are rafinament.
Twisted Nomad: Si la imaginea asta se putea prelucra mai mult, iar stanca din prim plan parca ocupa prea mult loc in cadru. 
Reflexie Liviu58: Poate corectezi titlul
Tot inainte! Nomad: https://m.youtube.com/watch?v=nc0SV2B00KI  Vizionati de la minutul 7.
Tot inainte! Nomad: Chestie de gust...da si nu. Cum zice si Mircea, trebuia mai multa claritate si contrast iar cerul trebuia sa fie mai intunecat. Se poate merge mai departe, umblat la culori, poate desaturat sa fie aproape alb-negru, umblat la luminozitate, accentul sa cada pe drumul serpuit...cerul intunecat...imaginea ar putea arata mult mai bine, mult mai grafic.  Pana la urma, ideea e ca imaginea pe care o prezinti sa fie diferita de felul cum o vezi in realitate, sa merite sa fie privita, admir...
In padurea cu alune Nomad: Culorile sunt cam prea stridente, imaginea nu are rafinament, arata ca un "tablouas' de pe scara blocului. 
La barieră kirugoro: Prin compozitie imaginea nu leaga omul care munceste (de pe semnul de circulatie) cu cel care cerseste. Ar fi fost un filon bun de exploatat, mai ales ca amandoua personajele au cam aceeasi pozitie si fiecare se sprijina intr-un bat...
<<<>>>
Pagina 8 din 404, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20991 comentarii
© PxlShot 2020 sub Creative Commons License Powered by DotPxl