Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 8 din 387, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20073 comentarii
Sinagoga neologa , Oradea Autor: F5 .... este tipul de aparat folosit si din acest motiv este si trecut in fata obiectivului . Daca aveti timp , putem sta putin de vorba despre aparatele analogice dar sa nu deviem din necunostinta de cauza . Deci : Nikon F5 , este body , Nikon 28-80 este obiectiv cu F 3,3 si Fuji este filmul . Cu stima
Sinagoga neologa , Oradea ovi59: Apyki: 1. Nimeni nu s-a agitat. Era o discutie despre primcipii. 2. Datele nu sunt "intact postate". Autorul a recunoscut ca sunt date aproximative. 3. "A-ti prins-o pe asta ?" e o exprimare nu tocmai eleganta si total pe langa gramatica. 4. Ramanem "colegi de noapte" Autor - inchei comentariile pentru ca discutam prea mult pe aceasta tema. Raman cu dezamagirea ca nu ai inteles ce voiam sa spun si nu ai vrut sa-ti sustii parerea prin comentarii. 
Sinagoga neologa , Oradea apyki63: Dupa ce ne-am agitat atata, am realizat ca lucrarea respecta in totalitate cerintele regulamentului. Datele exif sunt "intact postate". A-ti prins-o pe asta? "Asa stie" camera asta sa lucreze. Nu e vina/interventia autorului.
Sinagoga neologa , Oradea apyki63: Nu conteaza ce tip de camera folositi; point and shoot, DSLR, Mirrorless, pe film etc. Imaginile sunt acceptate in concursurile noastre Pe cat posibil incercati sa postati imagini cu EXIF-ul intact (ISO, expunere, diafragma etc.); acest lucru va ajuta la evaluarea lucrarilor. Acestea sunt cele doua reglementari din regulament care se aplica in cazul de fata. Prima stipuleaza obligativitatea primirii lucrarii in concurs. A doua, ...
Sinagoga neologa , Oradea ovi59: Moderator, gandeste-te la toti concurentii care au avut postarile sterse pentru ca nu aveau datele exif. Acum ne induioseaza o postare cu o poza analogica pentru care autorul nu cunoaste datele exif. Nu avem masuri egale ? Daca nu e bun regulamentul, inseamna ca trebuie schimbat, dar pana atunci propun sa-l respectam.
Scena Nasterii Domnului Autor: Am inteles. Atunci rog frumos moderatorii sa imi spuna daca este nevoie sa o inlocuiesc sau nu. Multumesc.
Sinagoga neologa , Oradea ovi59: Eu cred ca sunt categorii foto total diferite - digital si analogic. Cred ca s-ar putea face un concurs separat pentru pozele facute pe film, cu tema la alegere.
Sinagoga neologa , Oradea axxa13: Ma bucura faptul ca mai sunt utilizatori care inca fac fotografie pe film  Nu am obervat daca autorul a anuntat de la inceput ca este vorba de o fotografie pe film , dar daca a facut-o, consider ca imaginea nu terbuie retrasa . Parerea mea este ca nu trebuie retrasa nici daca nu a anuntat inca de la inceput , insa , pt a evita aceste discutii , la primele semnale trebuia sa anunte imediat ca imaginea este facuta pe film  ....
Sinagoga neologa , Oradea Autor: Pt a nu da dovada de lipsa de respect fata de cerintele mentionate de colegii de mai jos , voi sterge poza . Mie , personal , imi vine greu sa tin minte datele exif la fiecare cadru , din toate cele 36 . Am mentionat ca fiind aproximative deoarece imi amintesc in ce conditii de lumina am tras . Nu pot sa stau sa scriu la fiecare , in carnetel , datele . Folosesc rar aparatul si de multe ori la developare imi mai rasare cate un cadru de care uit . Va multumesc pt intelegere si imi cer scuze a...
Sinagoga neologa , Oradea ovi59: Autor - cand faci un comentariu si vrei sa schimbi ceva, adauga inca unul. In cazul de fata ai corectat primul comentariu si ai ïnlocuit "date exif aproximative" cu "date exif". In aceste conditii comentariul meu pare usor aiurea. PetruH - cred ca ar fi bine sa invatam sa respectam toti regulamentele, regulile sau legile, asa cum sunt. Ele sunt valabile pentru toti. In concursul propus chiar de tine scrie ca "datele exif sunt obligatorii".  
Scena Nasterii Domnului Autor: Asa am citit si eu in descrierea concursului si am gandit ca se potriveste cu tema data, de aceea am ales sa o postez. Si acum observ ca are clopotel. Este nevoie sa o inlocuiesc?
Sinagoga neologa , Oradea Autor: Stimabililor , daca nu este corect , se poate sterge . Sunt moderatori care sa decida ce este bine si ce nu este bine . Cu stima
Sinagoga neologa , Oradea Autor: Stimabililor , daca nu este corect , se poate sterge . Sunt moderatori care sa decida ce este bine si ce nu este bine . Cu stima
Sinagoga neologa , Oradea mircea: PetruH ... nu recomand toolul respectiv, cel putin pentru motivul ca nu e corect pentru ceilalti utilizatori
Sinagoga neologa , Oradea ovi59: Datele exif sunt obligatorii, nu aproximative. Reincarca poza, fa ce vrei dar fa sa apara si datele exif.
Sinagoga neologa , Oradea Autor: Datele exif : F 3,3 , 1/50 , iso 400 . 
Rock Autor: Am inlocuit-o!
Balta de noroi kirugoro: Te rog sa o intorci.
Axa de simetrie Autor: Era Dar fiind tema propusa de mine, n-ar fi participat.
Axa de simetrie ovi59: Era buna acum in concursul "Crapaturi".  
bune pentru foc Autor: Onorat de trecere și sugestie. Ai dreptate, inițial am avut aceeași idee, dar n-am vrut să renunț la o diagonală și la efectul ”depth of field”. Probabil că am s-o refac.
Traseu dificil kirugoro: Originale crapaturi! Nu la asa ceva m-am gandit cand am lansat tema, dar imi este greu sa te contrazic. Succes!
bune pentru foc kirugoro: Imaginea se centreaza foarte bine in tema, dar personal as mai restrange cadrul (as mai taia din margini). Daca lemnul crapat va umple cadrul, crapaturile vor capata o si mai mare importanta.
Rock kirugoro: Imaginea este la marginea temei. Nu neg ca n-ar fi si ceva crapaturi in scandurile alea, dar ponderea lor este neglijabila. Recomand inlocuirea lucrarii.
Fata din tren kirugoro: E OK sa povestesti cum si ce ai simtit cand ai facut o fotografie. Mie imi place sa aflu iar cele cateva randuri nu deranjeaza (cui nu-i place, sa nu se uite ).
Portret de taran Autor: Multumesc tuturor
Chifu Autor: Multam fain
Boy in Berlin Autor: Multumesc!
Fata din tren Autor: Buna, Apy si Ovi. Aveti dreptate cu descrierea, e o tentatie mare sa te intinzi la povesti mai ales cand esti amator entuziasmat ca mine.  Am sa iau aminte pe viitor. Multumesc de aprecieri!
Boy in Berlin apyki63: Autor, felicitari 
Fata din tren apyki63: 1. Flicitari pentru lucrare. Ea este motivul pentru care m-am logat astazi. 2. De acord cu postarea lui Ovi referitor la comenetariile atasate fotografiilor.
Look at me! kirugoro: Fotografia este in tema: are si transparenta si reflexie.
Chifu MolociMage: Eu cred ca filtrul alb-negru depinde foarte mult de detaliile fotografiei, pentru ca in multe cazuri atunci cand anihilezi culorile nu se mai inteleg prea multe (de exemplu munti sau perete de stanca in care pietrele si formele se scot cu greu in evidenta prin culori). Cum spunea si Ovi, "simplitate si eleganta", imi suna destul de just. Adica cele mai puternice fotografii alb negru chiar sunt cele in care mesajul este simplu, simbolic, dar evidentiat printr-un contrast din doar do...
Fata din tren ovi59: Felicitari. Despre partea cu descrierea ... nu sunt fanul povestilor din spatele pozelor. Nu vreau sa transformam site-ul in cenaclu literar. Am vazut tendinta din ultima vreme cu aparitia povestilor din descriere, povesti care sunt menite sa impresioneze sau sa te faca sa votezi lucrarea mai mult pentru poveste decat pentru calitatea pozei. Lasati-ne sa ne imaginam fiecare povestea noastra. Am trecut peste povestea ta si am stabilit ca e favorita mea din acest concurs.
Chifu ovi59: Alb-negru = simplitate si eleganta Color = real Discutia despre color vs alb-negru nu se poate termina. Cred ca tine de placerea si optiunea fiecaruia. Mie imi place lumea reala, asa cum e, fara sa o imbracam in mister sau sa-i dam sensuri care poate nu exista. Nu-mi imaginez un curcubeu alb-negru, dar pot sa recunosc ca sunt situatii in care culorile nu spun nimic si prefer trecerea la alb-negru; aste sunt exceptiile care intaresc regula. Respect optiunea fiecaruia...
Cu gandurile departe ValentinDan: la portret ma deranjeaza genunchi care nu se incadreaza in ansamblu
La adapost Autor: In cazul sugerat nu merge. Dar la doua concursuri diferite, cu teme diferite, de ce nu?
Cu gandurile departe ovi59: E foarte expresiva privirea. Sigur e cu gandul departe. Pe mine ma deranjeaza partea din dreapta - palma, cot, genunchi (sau genunche dupa exprimarea pseudo-ministrilor). E o combinatie nefireasca, normala dar nefireasca din punct de vedere vizual.
La adapost ovi59: Imagineaza-ti ca pui cele doua poze in acelasi concurs. Ce reactie crezi ca ar fi avut privitorii ?
Chifu ovi59: Am uitat un mic amanunt - ma bucur ca nu e alb-negru.
Chifu ovi59: Sper ca pana la termenul limita, sa mai apara lucrari la fel de reusite ca aceasta postare. Pana la confruntarea finala - Felicitari !
Sportivul ovi59: Asta e sigur un sportiv, dar sigur nu e un portret.
La adapost Autor: Ai si nu ai dreptate. Daca fac doua fotografii inseamna ca le fac diferite, ca altfel functioneaza copy/paste. Diferentele pot fi mici, dar semnificative. In cazul de fata am incadrat in alt mod pentru a avea un altfel de prim plan.
Protectie Autor: Am gasit-o pe drum Nu, era vorba despre alta plecare.
Nou peisaj urban Autor:
Shopping Autor: Scuzati, am schimbat fotografia cu una din interior!  
Shopping Liviu58: Eu cred că este în interior și argumentez cu personajul de la etaj care n-ar putea fi în exterior.  
Shopping kirugoro: Fotografii la mall înseamnă din magazin, nu din fata magazinului. Fabiola a sesizat corect. E timp destul pentru înlocuirea imaginii.
Shopping Fabiola: Fotografia n-ar fi trebuit să fie în mall? Întreb şi eu. 
Munte oglindit ovi59: Cred ca trebuie sa ne lamureasca Kirugoro; ai vrut oglinda apei sau semioglinda, adica sa vedem ceva si sub apa. Eu asa am inteles tema - si reflexia si transparenta.
Semioglinda in natura ovi59: Cred ca trebuie sa ne lamureasca Kirugoro; ai vrut oglinda apei sau semioglinda, adica sa vedem ceva si sub apa. Eu asa am inteles tema - si reflexia si transparenta.
Protectie ovi59: La plecare aveai pe masina doar o canoe. De unde a aparut bicicleta ?
<<<>>>
Pagina 8 din 387, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20073 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl