Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 8 din 391, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20285 comentarii
Aspiratii Simgeo: interesanta lucrare!
cu spatele la zid Nomad: Acuma e mult mai bine.
Jos palaria Liviu58: Mi-ar fi plăcut un fundal de altă culoare, care să scoată în evidență subiectul  
Transmisie in eter. Autor: Rog persoana care a tras clopotelul sa explice de ce considera ca imaginea nu se incadreaza in tema. Nu se vede clar patina timpului pe materialele din care este confectionat radioul ?
Ignorand ploaia Liviu58: Singurul indiciu că ar fi vorba de turiști este camera foto agățată de gîtul bărbatului. Nu pot spune că n-ar fi în temă, dar asocierea cu turismul este cam subțire. Lumină bună și succes!
cu spatele la zid Autor: Cred că ai dreptate
cu spatele la zid Nomad: Ar trebui sa mai tai putin de jos cat sa dispara din coltul din dreapta jos petul ala si ce mai e acolo, chiar daca prin asta tai si din picioarele personajului din stanga. Elementele alea din dreapta sunt in plus si distrag atentia. Poti sa tai putin de jos, putin din dreapta si imaginea ar fi mai buna.
Spre alte zări Autor: Ok, schimb. 
Brasov vazut de sus Autor: Merci de sfat!
Spre alte zări kirugoro: Aripile deschise sugereaza zborul, dar atata timp cat pasarea e la sol mi se pare nepotrivit titlul. E mai degraba un vis de inaltare, ca in Penes Curcanul: as vrea sa zbor, dar rana din pulpa nu ma lasa.
Brasov vazut de sus timo49: Autor , imaginea ,, curge" spre dreapta . Indreapt-o , ca in weekend ,, binevoitorii " or sa propuna stergerea ei si nu o sa mai poti face nimic . Imi place imaginea , dar.... !
Noroc kirugoro: Este de apeciat ca ai brodit o poveste in care titlul conlucreaza cu elementele din cadru. Tot de apreciat ca ai evidentiat subiectul prin clar. Din pacate e cam haos in imagine. Ai fi putut sa aranjezi mai bine lucrurile in cadru.
Loc pentru Fumat kirugoro: Esti la limita temei. Patina timpului se refera intr-adevar la ceva imbatranit, dar cu referire stricta la aspectul suprafetei, la estetica speciala pe care o capata acel material. Poate ca daca ai fi lasat imaginea color si s-ar fi vazut petele de pe inscriptia „Loc pentru fumat” ai fi fost mai aproape de tema.
masina de scris Liviu58: Poate îndrepți imaginea, ar fi altceva
masina de scris Laur: Superb
Mantuirea axxa13: Imi place ce ai facut, desi preferam  formatul pe lat ( landscape ) . Bafta ! 
Confruntarea Simgeo: Bine vazut!
Zăpadă pufoasa Autor: Multumesc! Este fotografiată în cădere,nașul meu a erea in tufișuri scuturand iar eu trăgeam cadre pe secundă )
Zăpadă pufoasa Simgeo: Foarte frumos redat efectul de miscare al zapezilor
Iarna la munte kirugoro: Balansul de alb...
Bucegii iarna antonio: zapada nu lipseste deloc, muntele este plin de zapada problema este ca nu se vede... Soarele fiind "in spate", plus faptul ca in stare bruta pozele de iarna precum si cele contre-jour ies intunecate...
Am ajuns sus ovi59: Sper ca pe langa cainele din capatul cararii, ai fost asteptat cu o mancare calda si o bautura buna.
Iarna la munte ovi59: Foarte buna ideea si unghiul, dar ... jumatatea de sus e prea inchisa fata de zapada care reflecta soarele.
Iarna la munte ovi59: Obositor de mult albastru; cer, zapada, brazi, totul e albastru. Cred ca ai exagerat la culoare.
Tihuța ovi59: Frumos peisaj, dar pacat de gardul care are doar rolul sa-ti strice cadrul. Daca nu erai lenes, mergeai pana langa gard si acolo aveai o perspectiva mult mai frumoasa.
Rasaritul (vazut de la spate ) ovi59: Kiru, ai ramas in urma cu partea muzicala. Asculta cantecul pentru ca merita atat din punct de vedere melodic cat si pentru versuri.
La final ovi59: Autor, am urmarit postarea ta. Ai plecat de la o apreciere slaba a programului de analiza, dar lucrarea a  crescut constant in punctaj. In tema si fara exagerari cromatice. Felicitari.
Bucegii iarna ovi59: Acestui peisaj de iarna ii lipseste un lucru esential si anume zapada. Peticele mici de zapada nu prea creaza atmosfera de iarna. Norul compenseaza lipsa de alb, dar in ansamblu cred ca intrarea in tema e fortata chiar daca poza e facuta in februarie.
Frozen tree kirugoro: Cele mai slabe titluri sunt cele care descriu in cuvinte ceea ce se vede cu claritate in imagine. Traduse in alta limba aceste titluri nu sunt cu nimic mai bune (ca in aritmetica, zero inmultit cu orice da tot zero). Sa alegi un titlu potrivit tine de conexiunile mentale. Ai aici un arbust „imbracat”, nu e deloc ceva banal, sunt sigur ca se poate scoate mai mult.
Fintina drumetului. Autor: Ai dreptate,dar ce vrei,apucaturi de rebusist.
Rasaritul (vazut de la spate ) Autor: Pai da.Asculta The Motans piesa "Inainte sa ne fi nascut".
Rasaritul (vazut de la spate ) kirugoro: Vazut de la spate? Adica apusul?
Fintina drumetului. kirugoro: Daca scoti in evidenta prin titlu fantana, e nefiresc sa o ai in imagine din unghiul cel mai putin caracteristic. In schimb cu drumetul nu sunt probleme
Paltinis - Sibiu kirugoro: E nefiresc ca zapada sa fie mov. In acest caz corectia culorilor (balansul de alb) este obligatoriu. In cazul peisajelor cu zapada, exista tendinta umbrelor albastre. In acest caz balansul albului ar trebui facut manual. Daca nu s-a realizat acest lucru pe camera foto, culorile trebuie corectate la postprocesare.
viața bate filmul Autor: Mulțumesc! 
viața bate filmul kirugoro: Apreciez titlul
Atinge nori! kirugoro: Asta-i atitudinea corecta: incearca sa imbunatatesti sa sa repostezi imaginea.
Mandri ovi59: M-am intors cu doua observatii: 1. toti brazii, exceptand bradul din mijloc, sunt foarte inclinati spre centru 2. trecerea la alb-negru nu cred ca te avantajeaza in cazul de fata
Mandri ovi59: Autor, daca te referi la acei brazi mandri pe care-i vedem in fotografie, ai in titlu un " i " in plus.
Atinge nori! Autor: Asa e,ai dreptate Dar cat de cat se încadrează în temă incerc sa mai revin cu poza mai reușită pe tema
1974 vs 2018 Nomad: Parca ma uit la o poza de pe olx, nu de pe un site foto.
Zenit cu noul obiectiv de 35 ml Nomad: Din punct de vedere cromatic, ai nimerit-o, fundalul galbui si griul usor colorat al aparatuiui foto, dau o tenta retro care e potrivita cu subiectul de fata, dar cam atat. Lumina nu e grozava, compozitional e stangace, iar felul in care ai asezat paharul de bautura in locul obiectivului, e cam "ieftin". Imaginea e cel mult o glumita.
Atinge nori! kirugoro: Copacul tau este cam imbracat. In plus este ca un om intr-o multime, i se pierde biografia.
Vintage light Autor: @kirugo, mulțumesc, voi ține cont data viitoare de sfaturi.
Vintage light Autor: @molcuti86, nu mai am cum să o refac. Mulțumesc, oricum!
Singurul meu prieten ce Imi atârna la gât! Autor: Mersi!
Singurul meu prieten ce Imi atârna la gât! ovi59: OK. Asta e varianta pe care o alegeam si eu. Succes !
Vintage light molcuti86: Modelul de filament al becului e foarte interesant . Daca refaci imaginea si o imbunatatesti , cum ti-au indicat kirugoro si Ecaterinaionescu , ai sanse mari . Succes !
Vintage light kirugoro: Senzatia de artificial de care pomenea Ecaterina este data de utilizarea flashului. Plantele din prim plan sunt iluminate mai tare decat cele de langa bec, si mai ales pe fata care ar fi trebuit sa fie umbrita. Aici modul auto al aparatului a socotit ca fiind vorba despre o contralumina (cea a becului) trebuie o lumina de compensare, dar efectul contrariaza. Nu e bine.
Zenit cu noul obiectiv de 35 ml Autor: E deja cropată, mai mult nu puteam decât din lateral dar eu mi-am dorit un format landscape. Mulțumesc pentru intervenție!
Zenit cu noul obiectiv de 35 ml kirugoro: Imaginea e OK, ideea e OK, umorul e la el acasa. Singurul lucru care ma deranjeaza (nu foarte tare) e formatul imaginii, cu raportul laturilor mai putin armonios.Suprafetele fara detalii din stanga si din dreapta parca ar cere un crop. Ai incercat varianta patrata?
Singurul meu prieten ce Imi atârna la gât! Autor: Ovi59 am rezolvat
<<<>>>
Pagina 8 din 391, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20285 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl