Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 8 din 386, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20025 comentarii
Shopping Fabiola: Fotografia n-ar fi trebuit să fie în mall? Întreb şi eu. 
Munte oglindit ovi59: Cred ca trebuie sa ne lamureasca Kirugoro; ai vrut oglinda apei sau semioglinda, adica sa vedem ceva si sub apa. Eu asa am inteles tema - si reflexia si transparenta.
Semioglinda in natura ovi59: Cred ca trebuie sa ne lamureasca Kirugoro; ai vrut oglinda apei sau semioglinda, adica sa vedem ceva si sub apa. Eu asa am inteles tema - si reflexia si transparenta.
Protectie ovi59: La plecare aveai pe masina doar o canoe. De unde a aparut bicicleta ?
Nou peisaj urban ovi59: Am observat ca ai plecat in centru imediat dupa postarea mea. Ai facut incadrarea la fel. Am inteles din actiunea ta ca ti-a placut poza mea si mi-ai dat "replica". Aveam si eu exact acest cadru, dar era penibil sa postez tot eu ambele variante. Cred ca pentru un observator neutru, cele doua postari se completeaza perfect si sunt de apreciat.
La adapost ovi59: E alta la "distanta"de 6 secunde. Daca stai in masina si faci poze din zece in zece secunde, nu cred ca inseamna ca ai facut 6 poze intr-un minut. Nu am emoticoane; as pune o figura care scoate limba si rade cu gura pana la urechi.
pecetea timpului apyki63: " doar suprafata patata, fara alte obiecte (suruburi, ferestre, etc.). "
The door apyki63: Probabil "cea mai in tema". Dupa definitia initiala. Si expusa corect. Poate putin crop pe partea dreapta.
Cer albastru apyki63: Cer albastru - corect ----- 90% albastru - corect ------ "Sfanta treime" - ???
Cu lamaie kirugoro: Da. Original.
Picaturi de ploaie Simgeo: interesant degrade
du-ma acasa, mai tramvai kirugoro: OK. Acum cred ca inteleg. E macro la sina de tramvai? Imagine abstracta, titlu abstract
Inserare kirugoro: Prea mult alb pentru tema „albastru”.
blue sky kirugoro: Aici culoarea albastra e musafir. Iti sugerez sa inlocuiesti imaginea.
du-ma acasa, mai tramvai Autor: E o imagine abstracta. Titlul pe care l-am dat are rolul de a mai aduce o raza de lumina asupra originii ei. Aceasta este logica, si se leaga destul de bine, cred eu... dar daca vii cu un argument solid in sprijinul a ceea ce spui, atunci poate ma mai gandesc sa-l schimb.
Azul kirugoro: Azul, azul, dar nu inteleg nicidecum mesajul imaginii.
Gratie kirugoro: {{Autor}}, nu m-ai dezamagit. Pot spune chiar ca ai tinut drapelul sus si de data asta. Am marcat doar ceea ce in opinia mea ar fi imbunatatit imaginea. Oricum, felicitari!
du-ma acasa, mai tramvai kirugoro: Titlul nu se leaga cu imaginea.
Ornament Autor: Thank you paris match
Gratie Autor: Multam fain !
Ceainicul bunei dispozitii Autor: Multumesc pt comentariu. Ora aparatului a ramas setata pe cea de UK, asa ca in realitate ora era 18.17
Gratie ovi59: Apyki, ai dreptate; autorul e usor de recunaoscut dupa stil. Kirugoro, sa stii ca am criticat de multe ori abuzul de folosire a fundalului negru, dar daca autorul stie sa foloseasca acest fundal, ce sa mai faci. Dupa parerea mea e cu doua clase peste orice postare din acest concurs. Nu e de nata 10, dar cea mai reusita postare.
Rusty world Autor: Punctul de interes se afla la locul lui si e de claritate maxima.
La serviciu ovi59: E haioasa, dar intrarea in tema cred ca e fortata.  
La taclale Autor: Se poate observa ca a fost facuta cu 7 minute inainte de incheierea concursului (cred aparatul nu trece la ora de vara ) . Pur si simplu nu m-am uitat la celelalte fotografii . Mi-am dat seama ca am in casa 2 ceainice si m-am grabit sa fac o poza .
Gratie Autor: Imi pare rau ca te-am dezamagit...Am vazut ca ai marcat o fotografie ca favorita. O sa ma inspir de acolo in privinta " valoratiilor " din fundal
final Autor: nu inteleg ce vrei sa spui,regulamentul il fac monitori eu ma supun regulamentului,daca doriti ma putine postari din cauza puntelor care nu se pot lua atunci faceti cum doriti.
Cafea in apa kirugoro: Merge, sigur ca merge. Pana la urma si cafeaua e tot un ceai
Old times kirugoro: Fundalul alb, supraexpus, este orbitor.
Gratie kirugoro: Fundalul fara valoratii este monoton si in plus creeaza nefireasca senzatie ca ceainicul leviteaza. Altfel, nimic de comentat. Poate doar ceea ce spunea colegul 63
Rusty world kirugoro: Am inteles din titlu ca intreaga lume e ruginita, OK, dar in „multimea” asta trebuie sa fie un punct de interes, un loc in care sa se opreasca privirea, ori acest lucru lipseste.
tehnica de aparare kirugoro: Prea multa dezordine in cadru. Puteai incadra mai strans in jurul „parbrizului”.
nuante kirugoro: Mi-a placut comparatia dintre cele doua „rugini”, dar imaginea  sufera din punct de vedere estetic.
Baba Cloanta kirugoro: Forma e faina, dar pozitia corpului e artificiala si nu subliniaza ideea de „baba Cloanta”. 
Salutare! kirugoro: Fundalul e fain  Umbra mai putin
Baba Cloanta Autor: Multumesc!
Baba Cloanta apyki63: Mie-mi place rezultatul (in comparatie cu celellte luucrari). Bafta
Old times apyki63: "oldies but goldies" nu se potriveste pentru lucrarea de fata. Sorry
Ceainicul bunei dispozitii apyki63: 1. Am recunoscut ceainicul. 2. Cred ca e putin prea saturata pe canalul/canalele red/orange.Culoarea mainii care tine ceainicul pare ne-naturala. Efectul e de "golden hour" la 16 si 17 minute.
Gratie apyki63: Stilul mi-pare cunoscut. Altfel spus, cred ca am recunoscut autorul. Astept finalizarea concursului sa vad daca m-am inselat. Bafta
Mister apyki63: 1. DPDV tehnic lucrarea e OK dar nu-mi transmite nimic. E doar un ceainic. . 2. La prima vedere pare inclinata spre dreapta. 3. Daca o compar cu celelalte intrari, se situeaza in top 3. Scuze. Sunt doar pareri personale.
la o cafea Vulcano: Autor, ai dreptate, mai importanta e imaginea. In cazul de fata, imi cer scuze, dar imaginea e mai ratata decat incadrarea in tema. Ideea e buna, insa nu e de ajuns. Data viitoare tine cont de sfatul lui nomad, incerca sa faci imaginea clara (timp de expunere mai scurt sau trepied) si o sa fie mai bine, ca mai rau nu stiu daca se poate. Succes!
la o cafea Autor: poti sa o iei cum vrei , ceai cafea,nes  important e imaginea.
Flying Dutchman kirugoro: Super faina! Mult mai buna ca cealalta la capitolul „rugina”.
Axa de simetrie Autor: O pozitie centrata pe crapatura ar fi fost buna pentru simetrie, dar banala compozitional. Cand am facut fotografia am optat pentru regula treimilor.
Scantei reci Autor: Dupa scor, clar ca doar mie mi-a placut.
La adapost Autor: Nu mi-a aparut comentul pe chat. Daca m-ai tras de maneca sugerand ca imaginea a mai fost postata, iti pot spune ca de data asta e alta, asemanatoare
Coroziunea sarii kirugoro: Titlul este banal. Faptul ca l-ai tradus in engleza nu il salveaza. Fiind vorba despre o salina puteai sa exploatezi ideea de coroziune, sau sa te legi de compozitie - linii cu cercuri.
Flying Dutchman Autor: Multumesc pentru coment. Am cateva variante pe care le testez. Ramane sa ma hotarasc la una.. Asta este motivul pentru care titlul lucrarii este "titlu"
Flying Dutchman kirugoro: Imaginea este foarte buna, dar subiectul nu este rugina. Rugina nici nu se vede. Mai bine retragi imaginea si o pastrezi pentru o tema la care se incadreaza mai bine.
Agatatoare improvizata. Autor: Am repostat lucrarea, multumesc axxa 13.
Verisorii siamezi ovi59: Imi mentin parerea de la primul comentariu. In plus pot adauga ca sticla e semitransparenta si te incurca la obtinerea unei imagini simetrice.
<<<>>>
Pagina 8 din 386, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20025 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl