Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 7 din 404, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20991 comentarii
Iluzii AlinaMagdalena: Nu prea a fost în temã,64.44. Din o sutã ? Mai ai vreo 2-3 sã ne bucuri pe toti,aveai mult spatiu în spate,te întinsesei pe spate la soare si nu ai prins tocmai mãrimea si frumusetea copacului(îi dau dreptate lui Mircea acum) ,ce te-a împiedicat ? Cu barca cu vâsle,data viitoare,as ajunge si eu cu drag. Felicitãri! Si unde era pescarul ???  
Podul lui Dumnezeu AlinaMagdalena: Oh,locul 13 ? E cu noroc ! Test: se potriveste masina în peisaj ? E pe drum. Se integreazã personajele în peisaj? Ajutã ! Mergi de la masinã pe jos,cautã lacul . Vezi podul?,Doamne ajutã !
little color AlinaMagdalena: Da, eu una o sã-i acord atentia maximã data viitoare,poate de peste drum.  
little color Autor: Da, podul si zona sunt foarte frumoase, pacat insa ca este inchis de ani buni, nu poate fi traversat din pacate... Succes in cautarea unor perspective de a-l fotografia, merita din plin!
Aninata'n cer AlinaMagdalena: Nu-mi dau seama de ce lucrarea asta nu-mi vorbeste,nici de bine,nici de rãu.
Arcade AlinaMagdalena: Sã mai fi scos putin din alb,la nor si la asfalt. Baftã !
By night AlinaMagdalena: SciFi made in Romania. Nu mã asteptam sã fie pe la noi,pare mai complicat decât este.Good job !
Un simbol al Bratislavei AlinaMagdalena: Aproape,dar încã destul de vizibil OZN-ul. UFO, asta îl face special.Vorbesc despre farfuria situatã deasupra pilonului,chiar asa se numeste. Dar pilonul nu stiu dacã se numeste asa,stâlp cred cã nu i se zice. Baftã !
Fericirea din spatele florii AlinaMagdalena: Fericire trecãtoare . Fericirea-i trecãtoare. Frumusete trecãtoare. Frumusetea-i trecãtoare. De obicei când primesc flori plâng,pt. cã stiu cã o sã moarã. De aia prefer copaci si plante în ghivece,au viatã mai lungã. Dacã-mi mor iar orhideele,nici nu mai zâmbesc.
Podul lui Dumnezeu AlinaMagdalena: Am gãsit si locatia(multumesc! ),aproape de orasul meu natal. Trebuie vizitat,nici nu cred sã fi auzit de el pânã acum. 
Podul lui Dumnezeu AlinaMagdalena: Mi-au trebuit câteva secunde bune (dacã nu chiar zeci) sã realizez cã este totusi un pod. Privirea a luat-o pe stânci în jos,crezusem cã am dat de-un lac. Dacã nu erau personajele,ar fi durat o eternitate pânã as fi priceput si eu lucrurile cum sunt de fapt. Bunã pt. test,spune-mi ce vezi prima datã si-ti spun cum gândesti,sau nu. Cea mai bunã iluzie opticã,baftã si felicitãri ! Mi-ai dat bãtãi de neuroni(cap).
little color AlinaMagdalena: Asearã l-am gãsit si eu pe un card,nici nu stiam cã-l am. M-am bucurat iarãsi,iubesc locul. La mine e cerul albastru,în schimb plantele din stânga ocupã un sfert din pozã. Nu e usor cu el,nu oferã multe variante sau nu le-am cãutat eu. Abia astept sã-l exploatez,poate-l traversez. Baftã !
-15°C kirugoro: Din nou se confunda titlul cu descrierea.
Natură înfrigurată kirugoro: Infrigurata, da, dar in rest banala.
Fericirea din spatele florii kirugoro: Titlul nu este potrivit. Un titlu nu trebuie sa fie o descriere, el trebuie sa fie scurt, condensat. 
Cioplind... Autor: Se rezolva  
Cioplind... Nomad: Ar trebui sa stergi textul din stanga jos si apoi sa repostezi imaginea.
Efemer Nomad: Si aici mai trebuia putin spatiu in partea de jos, astfel incat sa se vada varful turturelui.
Un simbol al Bratislavei kirugoro: Simbol, simbol, dar in aceasta imagine podul aproape ca se pierde in peisaj...
Cioplind... kirugoro: Piciorul turistului iti strica imaginea. Un cadru mai strans poate e mai bun.
Iluzii Autor: In dreapta copacului era un gard dizgratios din plasa, pe care am ales sa-l las afara din cadru.
little color Autor: Da, ar fi aratat mai bine, insa asta mi-a iesit
Iluzii AlinaMagdalena: Copacul asteaptã pescarul sã-i ofere umbrã,gãleata asteaptã tot pescarul,în dreapta e gard,de ce ai tãiat totusi copacul ?
Paris AlinaMagdalena: Claritate,da,asta nu gãseam;definitie o numisem. Cerul pare pictat,deranjeazã liniile create din nu stiu ce cauze,mai ales dacã misc ecranul si privesc de jos în sus. Asa vãd eu zonele arse în pozele mele,le privesc de sus în jos.
Iluzii mircea: Ideea e ca e un copac foarte frumos pe mal care ofera un context
Paris Danelinole: Vin și eu cu părerea mea... Cred că s-a tras exagerat de mult de contrast, claritate. Asta în partea de jos. Sus mi se pare că se cam pierd detaliile iar albastrul ăla mi se pare puțin prea... Ireal. Succes!
Epoca de piatra AlinaMagdalena: Mie nu-mi plac zidurile albe. Dacã ar putea sã decupeze de pe pod si sã aplice în locul varului,ar fi super.Alb negru nu cred cã ar merge,mai saturat iar nu cred,sau doar pe portiuni,ceea ce nu stiu cum. Cum si-ar dori Nomad nu-mi pot imagina,dar as fi curioasã. Nomad,poate ne arãti o variantã sau descrii ideea ta. Baftã,autor ! 
Reflexii AlinaMagdalena: Tare mult as vrea sã vãd cum ar arãta cu mai putin alb,mai mult contrast si mai multã culoare. Mie mi-ar tipa cerul pt. mai mult albastru,ghivecele de pe pod mai mult luate in seamã,ca bijuterii sau parte din el. Ar dura mult cu ea,posibil cã ai ales mai bine,o lucrare complicatã pt. mine. Baftã !
little color AlinaMagdalena: Mi-ar fi plãcut un cer albastru.
Poduri AlinaMagdalena: Singurul alb negru,de fapt sunt 3 ? 
Golden Gate AlinaMagdalena: Încadrare la mustatã,aproape pânã la cer. Bãnuiesc cã nu o fi usor cu uriasul ãsta metalic,de aia nici nu mai zic cã poate putin mai mult spatiu deasupra stâlpului as fi preferat .Cred cã nici nu se numesc stâlpi,piloni cumva ? Baftã !  
Lumini AlinaMagdalena: Un bec nici întreg,nici jumãtate. Încadrare nu prea fericitã,prea mult lipsã din stâlpul luminat(cu toate cã nu lipseste mult),prea mult peisaj negru. Lipseste sus ce e în plus jos,vorbesc de partea stângã. Spor si concentrare !
Medieval AlinaMagdalena: Sã fi fost diagonala perfectã, ar fi fost ceva... Baftã !  
Iluzii AlinaMagdalena: Poate nu a avut spatiu în spate,o fi fost deja în apã pânã la brâu. Podul ãsta cred cã ar merge bine fotografiat din bãrcutã,la rãsãrit,la apus,mai la dreapta,mai larg,de sub. Si totusi îmi place stânga,pare infinit. Dacã ar fi fost mai mult spatiu acolo as fi zis cã s-a terminat,asa stau si mã întreb,e vreun portal ? Baftã !  
Intersectare AlinaMagdalena: Balustrada din partea stângã si stâlpul din partea dreaptã nu prea si-ar avea locul în cadru. Posibil as fi coborât 2 trepte,m-as fi întins pe burtã,as fi încercat mãcar sã scap de cele enumerate,dacã nu chiar o altã încadrare.
Lisabona AlinaMagdalena: Deja încep sã mã obisnuiesc cu asa mult albastru,dar parcã tot mã deranjeazã nuanta dealurilor .Sincer,nu am idee cum as edita-o,poate la fel si ar deranja pe altul .
Paris AlinaMagdalena: Cu ceva s-a exagerat aici si e pãcat,în afarã de cerul din partea dreaptã sus pare totul bine aranjat. O fi de la definitie,prea sharp,nu-mi dau seama dar am avut si eu probleme gen. Super încadrare ,baftã !
Epoca de piatra Nomad: Se putea scoate mai mult din imaginea asta, mai ales ca acuma regulamentul permite prelucrarea selectiva.
Ger la malul marii Autor: Multumesc !
Iluzii mircea: O idee mai larg cadrul si ar fi fost super. Aveam mai mult din copac, mai mult din pod.
Ger la malul marii ucenic: Un cadru bine ales. Cred că imaginea are luminozitatea necesară pentru a sugera gerul năprasnic într-o zi, cred însorită, în care doar țipătul pescarusilor tulbura liniștea acèlui loc ce pare încremenit în timp. O fotografie reușita.
winter is coming Danelinole: Mi se pare că aici e cam haos.... Cred că ar fi mers mai bine un macro reprezentativ ca să iasă o compoziție mai... Aerisită. Succes!
Ice House ucenic: Imaginea pare desprinsă dintr-o pictură. Cred că puteau fi puse în valoare și plantele înghețate din ghivece. E deosebită.
Aninata'n cer Danelinole: Da, mai ales că acum e mai permisiv regulamentul cu editările. Copacii din centru(mie, personal) mi se par puțin cam prea întunecați la bază. Eu aș fi optat probabil și pentru mai mult contrast. Succes!
Aninata'n cer Nomad: Avem un pod, chiar si un personaj ceea ce e bine, avem si o oarecare compozitie, dar imaginea nu arata bine, sufera mult la partea de estetica. Recomand prelucrarea imaginilor.
Aninata'n cer ucenic: Simbol al simplității, legătura dintre două lumi. Un cadru bine ales, silueta surprinsă în imagine întărește ideea de siguranță.
Medieval Nomad: Da, avem un pod care formeaza o diagonala in imagine, dar cam atat. Pentru albumul cu amintiri merge dar pentru un concurs nu e suficient. Imaginea nu e deloc spectaculoasa.
În tinereţea mea... Autor: Eu văd că la lucrarea asta e un vot, la cea de pe locul doi sunt trei voturi, iar la cea de pe locul trei iarasi un vot. Cu astea nu s-au putut face scorurile?
În tinereţea mea... mircea: nu a votat nimeni
Medieval Danelinole: Mulţumesc
Ice House Liviu58: Dacă nu mă înșeală privirea, imaginea este înclinată spre dreapta. E drept, după 300 ml votcă simțurile se mai atenuează
În tinereţea mea... Autor: De ce nu avem scoruri???
<<<>>>
Pagina 7 din 404, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20991 comentarii
© PxlShot 2020 sub Creative Commons License Powered by DotPxl