Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 7 din 395, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20506 comentarii
Umblet kirugoro: Interesant efectul de „intretesut” (pasii clari/neclari) si jocul negru/rosu (trecand la rosu si pielea picioarelor feminine).
Pe malul Begai kirugoro: Care ar fi aici refractia?
Lac intuneric kirugoro: Reflexia o vad, dar nu vad refractia.
Refractar mircea: Nu vad unde este refractia in imaginea ta
Coup de foudre Nomad: Exista imagini care transmit o informatie, imagini cu mesaj dar care sufera din punct de vedere estetic, compozitional... Astea sunt imagini care se incadreaza la fotojurnalism, imagini care se publica  pe site-uri de stiri, in ziare... La un concurs de fotografie cum e cel de fata, pe langa mesaj, prezentarea unui subiect interesant...imaginea nu trebuie sa sufere la capitolul estetica, fotografia trebuie sa arate si bine.
Umblet Danelinole: Interesantă fotografie! Dă senzația dinamicului. Pe de altă parte, unul dintre pantofii roșii este bine conturat.
Tricou cu scris Danelinole: Fotografia asta pare destul de artificială. Subiectul aranjat nu reprezintă întodeauna un avantaj, consider eu...
Mandala Danelinole: Nomad are dreptate. Fotografia în sine nu atrage neapărat privirile, dar broderia dă un alt aer fotografiei. Dar în descrierea concursului ,, Fotografiază un tricou" se propune fotografierea unor detalii interesante ale tricoulului. Eu cred că autorul a respectat tema concursului.
Coup de foudre Autor: Merci Nomad pentru raspuns! De acord cu tine privind datoria fotografului de a pune subiectul in valoare prin compunerea unui cadru armonios, si totusi... Imaginile care sunt doar armonioase se potrivesc doar fotografiei de peisaj. Neavand altceva a spune decat „uite ce frumos” ele de regula nu au titlu sau atunci cand titlul trebuie neaparat sa existe e in cel mai bun caz  numele locului geografic sau e complet tampit. Daca e reusita, fotografia de peisaj e placuta, dar daca e pro...
Coup de foudre Liviu58: Nomad are dreptate și observ că e (poate) prima oară cînd nu insultă un autor.
Dupa drumetie Danelinole: Hmmm... Se asortează maroniul pământului cu cel al bocancilor, deși de nuanțe diferite. Asta poate fi un avantaj bun
Montaniarzii Danelinole: Imaginea atrage privirile mai ales spre zona de sus a acesteia, la vale, decat la bocanci. Totuși, imaginea e interesantă, dar privirile ,,alunecă" de la subiect, care sunt bocancii de munte.
Coup de foudre Nomad: Raspund aici, nu vreau sa scriu pe blog. Asta e o poza pe care o faci repede cu telefonul cand esti in piata si vrei sa o trimiti cuiva ca sa-i arati ce tricouri ai gasit si intrebi daca vrea sau nu sa-i cumperi, dupa care ai sters poza. De ce sa postezi asa o poza la un concurs de fotografie ? Cum pot sa votez poza asta ?  Fotografia, e arta si inseamna mai mult decat simpla aratare a subiectului. In fotografia artistica ( ca despre asta e vorba in concursul asta ) nu subi...
Coup de foudre Autor: Nomad, te rog sa definesti din unghiul tau, notiunea de fotografie. Fiind un subiect de larg interes (cred ca fiecare membru al acestui forum ar vrea sa afle secretul), nu trebuie sa raspunzi aici, ci poti scrie pe larg, pe blog.
Leg over leg mircea: Autor... ce anume gasesti artistic la aceasta imagine?
Coup de foudre Nomad: Avem doua tricouri dar nu avem o fotografie. Click.
Mandala Nomad: Ce votam aici, broderia de pe tricou sau "fotografia" ? 
Leg over leg Liviu58: ISO 50, dar văd mult zgomot și lipsa detaliilor. Înclin să cred că ai exagerat cu cropul.
Apa curgatoare Autor: E totusi o cascada dar mai mica , 
Oaia Neagra Danelinole: Îmi place armonia voită dintre oaia de jucăriile și cele de pe tricou. Ma amuza.
Sectiune Vulcano: Cum ziceam, una e sa-ti spui pararea si alta e sa dai sfaturi!
Sectiune Danelinole: Am înțeles că Vulcano nu are o părere prea bună despre mine și nu vreau să declanșez o ceartă. După cum ați văzut probabil, sunt relativ nou pe site-ul ăsta și chiar în lumea fotografiei. Totuși, prin comentariile mele vreau să îmi exprim părerea. Chiar dacă nu am cunoștințele necesare, cum susține Vulcano, pot să îmi spun părerea și să spun ce cred. Oricum, eu nu scriu comentarii pentru puncte, ci pentru a încerca să ajut, să spun ce cred. Probabil că am dreptul la liberă exprimare atâta tim...
Sectiune Vulcano: Nu ma refeream la a-ti exprima parerea, ci la a avea cunostintele necesare pentru a-ti permite sa dai sfaturi. Dar poate sunt eu pe alta lungime de unda si ar fi timpul sa schimb postul.
Sectiune mircea: Oricine, indiferent de experienta are dreptul la propria opinie. Atata timp cat parerea e exprimata in mod civilizat nu e nicio problema
Tara si Rex kirugoro: E mai bine asa! 
Apa curgatoare kirugoro: Asta nu e o cascada. Este cel mult un repezis.
Familia kirugoro: India.
Familia Autor: Scuzati! Am schimbat fotografia.
Familia Nomad: Ia uiteee....doi papagali cu blana, urechi lungi si patru picioare. Ce papagali sunt magarii astia....
Sectiune Vulcano: Sfaturi dau cei care au habar de ceva in fotografie, in rest comentarii doar pentru puncte de activitate. Una e sa-ti exprimi parerea si alta e sa-ti permiti sa dai sfaturi!  
Fluid Autor: Multumesc , am inlocuit-o cu o imagine mai  ,, moale " . Artificiala sau nu , asta am avut de oferit !
Flow Simgeo: frumos lucrat!  
Diferit Autor: Mulțumesc pentru atenție și feed-back. Recunosc, este o fotografie destul de nereușită, făcută unor pești în acvariu (de aceea piatra nefirească). Am publicat-o, mai mult, pentru a arăta ceea ce înseamnă să fii diferit. Dacă ați observat, pe lângă faptul că trăiesc într-un acvariu, unul dintre pești are coada/spinarea îndoită.  Nu am pretenția de a câștiga acest concurs, așa că nu vad rostul schimbării fotografiei, decât dacă deranjează pe cineva, atunci îmi spuneți și o șterg.
Defileu Verde Autor: Mulțumesc, pe viitor o să acord mai multă atenție supra-expunerii. Sunt la începutul începutului de drum în această artă, așa că am prelucrat imaginea după cum mi s-a părut mie că arată bine. De aceea cred că efectul orbitor se datorează modului în care am editat fotografia, fiindcă originalul nu este atît de strălucitor.
Nakuru Autor: Ai dreptate! M-am cam chinuit un pic; am fost in miezul zilei si nici camera nu m-a ajutat. Multumesc pentru sugestii.
Sectiune Danelinole: Ok Totuși puteai fotografia mai din stânga. Puteai folosi crop-ul să tai puțin din partea de jos a imaginii, e cam întunecata iarba. Oricum, fotografia în sine e destul de ok. Ți-am dat doar câteva sfaturi... Spor în continuare!
Sectiune Autor: Am si varianta cascadei surprinsa din fata, dar se pierde efectul de transparenta al caderii de apa. In ceea ce priveste punctul de statie, terenul accidentat nu oferea prea multe alternative. Una peste alta, mi s-a parut cea mai buna imagine expusa cu aceasta cascada.
Diferit Danelinole: Peștii aceea nu arată rău, dar piatra aceea cu tente mov(cred că piatră este) ocupă un loc nefiresc de mare în fotografie. Domină fotografia, distrage privitorul și distrage atenția de la subiect(care sunt peștii). Succes în continuare și sper că am fost folositor
Aglomeratie kirugoro: Imaginea e dinamica, dar din pacate neclara. In plus culoarea mov nu e naturala in mediul subacvatic.
Sectiune Danelinole: Dacă nu greșesc, aici s-a folosit un trepied. Eu aș fi plasat aparatul în fața cascadei sau puțin mai spre stânga. Mi se pare totuși că în dreapta jos e cam întuneric iar în stânga sus cam lumină. În rest, fotografia este destul de interesantă... Poate aș mai fi strâns puțin imaginea jos... Iarba aceea distrage atenția. Succes în continuare!
Defileu Verde kirugoro: Caderile de apa sunt orbitoare, din cauza supraexpunerii. Nu merge.
Diferit kirugoro: Imaginea nu respecta nici o regula de compozitie iar culorile sunt puternic denaturate. Mai ai timp sa schiombi imaginea.
Nakuru kirugoro: Marirea saturatiei ar fi datr un plus de culoare de care imaginea are nevoie. Timpul de expunere nu e bine ales: e prea scurt si apa arata nefiresc.
Izvorul Minunilor kirugoro: Timpul de expunere nu e potrivit: apa arata de parca ar fi inghetat instantaneu.
Fluid kirugoro: Imaginea are zone deranjant de supraexpuse. In plus e o cadere artificiala (se inscrie in tema, dar nu rivalizeaza cu cascadele naturale). 
Gentleman Danelinole: Într-adevăr, mi se pare că mesajul e ,,descris" prin fotografie destul de forțat. Altfel, e clar că autorul a gândit mult pentru această fotografie, dar putea fi mai subtil zic eu...
Echilibru Danelinole: Observ că mărul a fost lustruit înainte. Se întrevede o umbră firavă sub el și un contrast la fel de firav dintre roșu și alb. Una peste alta, imaginea îmi place mult...
Davey Jones timo49: Detalii , forme si culori , foarte bine puse in evidenta . Oimagine care place .
Flow timo49: Imi place imaginea . Privind la ISO , calitatea fotografieii este doesebita . Bravo !
cu...remorci Danelinole: Îmi place compoziția și mesajul acestei fotografii. Subiectul nu iese din zona de focalizare.
Edessa Liviu58: Cred că punctul de stație e ales neinspirat. De jos ar fi fost mai bine. Părerea mea, de amator.
Edessa mircea: Nu ma uimeste cu nimic in imaginea de fata.. nici compozitia, nici formele de relief
<<<>>>
Pagina 7 din 395, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20506 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl