Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 7 din 400, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20749 comentarii
Un ,,mic " festin Nomad: Uite o masa plina de mancare, multa mancare. Click ! Gata ! Asta nu e o poza de concurs !
plachie de crap Autor: Mulțumesc, timo49 pentru răspuns. Eu, personal, am considerat că AlinaMagdalena comentează doar pentru punctele de activitate, nu are nevoie de un răspuns (pe care îl putea găsi la o simplă căutare pe google)
plachie de crap timo49: PLACHÍE, plachii, s.f. 1. Mâncare de peşte preparată cu multă ceapă şi cu mult untdelemn, rumenită la cuptor. De obicei comentam imaginea si mai putin cunostintele culinare !!!!!!
Un ,,mic " festin Autor: Multumesc , chiar asta am ,, pozat " . De obicei se mai spune , fotografia este arsa , continutul nu spune nimic , incadrarea lasa de dorit, ai taiat din cadru , culorile sunt prea saturate , etc.
Secrete din bucătărie Autor: Ok... Pentru cadrul ăsta nu voi mai avea timp să lucrez(mâine concursul intră în perioada de votare) dar voi mai încerca la altele. Mulțumesc mult! 
Secrete din bucătărie Nomad: Ti-a iesit. Mai trebuie sa te joci cu lumina si si umbra.  
Secrete din bucătărie Autor: Mulțumesc, da, asta am încercat să și fac, să creez o poveste, ceva. Vad ca mi-a ieșit
Secrete din bucătărie Nomad: Imaginea e destul de buna, nu e un simplu click la un castron cu mancare trantit pe masa. Subiectul e pus intr-un context.
Black Pasta Nomad: Observ ca se fac comentarii care se refera mai mult la felul de mancare, in loc sa se discute despre incadrare, compozitie, lumina... Daca si notele sa dau in in functie de cat de apetisanta sau de exotica e mancarea, atunci e grav.
Secrete din bucătărie Autor: Păreri, idei, feed-back?  
La pescuit Autor: Sunt de acord cu tine.Cadrul a fost gandit sa exprime o fotografie facuta fara stirea subiectului(incognito).
La pescuit mircea: Lipseste un pic contextul imaginii.. Ne dam seama ca baiatul sta la peste, dar nu vedem prea mult din mediul inconjurator. Un cadru un pic mai larg in care sa se vada si reflexia apei si restul batului cred ca ar fi fost mai bine
Summer days kirugoro: E clar, un instantaneu. Dat fiind ineditul personajului si al momentului ma roade curiozitatea privind circumstantele ...
Black Pasta Autor: 1. Am vrut sa fac ceva mai diferit decat clasicul gratart, prajitura etc. , si sunt convins ca genul asta nu ii apetisant pentru toata lumea dar pentru unii poate fi.  2. Pastele de regula se consuma singure, adica fara salata, dressing, maioneza... sa nu confundam cu sawarma unde arunci 10 ingrediente la un loc si gata. 3. O parte din mine a vrut sa puna niste frunze maruntite pentru extra culoarea (cur ar fi cerut reteta), dar in final am decis sa nu incarc prea mult.
Un ,,mic " festin AlinaMagdalena: Salatã de icre cu mãsline,salatã de peste în jumãtãti de grefã,supã de alge,creveti,Crãciunul în Nord. Dar podeaua,buline,masa de fier ?
plachie de crap AlinaMagdalena: Putin respect pt. crap.plachie e vreo tochiturã specificã zonei ( ...) ? Asta m-a deranjat mereu,titlul ca semn sau ca al meu.
Preparing the cake AlinaMagdalena: Mai trebuie un pic umblat la titlu,dar poate îti zice alt utilizator iar.
Preparing the cake AlinaMagdalena: Zic sã ne imaginãm... Culinar,da ! Apetisant ,nu ! Creativ,da ! Pané de legume,cã prãjiturile nu se coc asa. 
Gogosele timo49: Pai nu le vezi pentru ca autorul a modificat imaginea , la sugestia mea , ca are dreptul . Cu gelatina sau nu , gogoselele sunt apetisante.
Gogosele AlinaMagdalena: Eu nu vãd firele de praf si mã întreb dacã s-a fãcut mare crop.  Dacã cireasa n-ar fi în gelatinã,as încerca una. Cu brânzã de oaie aveti ? 
yum yum AlinaMagdalena: Frunza de mentã din stânga sau felia de sus ?  
Black Pasta AlinaMagdalena: Apetisant ???  Culinar,da,sepia si speciile.Farfuria nu prezintã o încardare fericitã,animalele sunt bãgate cu forta în paste,lipseste dressing,salatã,maionezã si un pic de feelingzzz . De scrie iei gustul
Dinner is served AlinaMagdalena: Analiza Pxl  e super,felicitãri !  Dar eu de unde încep,sunt dreptace ! Sunt curioasã dacã ai plimbat* (mutat) farfuria mãcar de 2 ori.
Bol de fructe AlinaMagdalena: Fructe,da ! Uitã de bol,ceva legat de mare. Sper sã nu te derutez,mi-ar fi poate greu sã accept un titlu indicat,mi-ar rãmâne ca titlu undeva,în gând,pe foi.Greu uneori cu titlul,descrierea nu stiu la ce ar ajuta dacã n-am simti din prima.
Bol de fructe AlinaMagdalena: Autor,mie nu mi se pare titlul potrivit,mai sunt si vegetarianã. Cu toate cã feliile de pâine nu sunt în focus,tot le observ crocante.Crispy,crunchy,cruste,asta vãd. Sigur au fost frumoase vii,poftã mare ! 
Dinner is served Mihaela11: Corect scris este ''dinner''.
Dinner is served Autor: Multumesc pentru observatii si obiectivitate. Nu as vrea sa crezi ca lucrurile subliniate de tine sunt scapari. Asa am gandit fotografia si incadrarea. 
Black Pasta timo49: Un octopus care incearca sa evadeze, din stransoarea pastelor negre . Interesanta imagine si in tema .
Dinner is served timo49: Pai sa o luam asa , am votat-o , dar acum revin cu niste observatii , se mai intampla . Mi-ar fi placut daca toate produsele din farfurie ar fi fost in ,, focala" , daca nu se ,, taia" din farfurie si atat.
Preparing the cake timo49: Imaginea este interesanta , dar pentru mine combinatia de galbenusuri si faina , nu este ,, apetisanta " ,poate deveni apetisanta, imaginandu-mi ce va fi in final .Repet , imaginea este fara cusur ,dar nu reprezinta ceva apetisant ,asa cum cere tema.
Pe lângã noi kirugoro: E foarte bine ce ai facut. Doar ca daca ai urmarit contrastul dintre generatii, jumatatea din stanga a imaginii (cu tot cu jetul de apa), nu se mai justifica. Eu as fi decupat imaginea pastrand doar partea dreapta in format portret.
Pe lângã noi Autor: Ca sã scot în evidentã bãtrâna (cã pe bãtrân n-am avut norocul sã-l prind),am fost obligatã sã scot curcubeul si fântâna din peisaj. Asta mi s-a pãrut important,generatiile si nu culorile. O sã încerc editare color,dar sigur nu o sã îmi placã.
Gânduri Autor: Multumesc ! Am tãiat doar putin din partea stângã,mã deranja ceva. Restul nu m-a deranjat tare,prinsesem curba. O sã mai editez una cu altã ocazie,asta a fost norocoasa alegere.
Confruntare înscenată Autor: Dacă aș mai fi întunecat imaginea, pentru a nu fi tonurile de gri, nu s-ar mai fi distins aproape nimic... Poate că nu e prea potrivită pentru tema asta... Vedem ce loc ia
Singuratate Danelinole: Da, Kirugoro are dreptate. Fundalul(cu pete albe) distrage atenția de la subiect, dar nu contrastează cu acesta... Eu așa zic...
La castel Danelinole: Castelul de la Hunedoara, probabil... Fotografia nu ar fi mers facuta un pas mai la stânga, pentru a se vedea complet toate umbrele alea semiovale?
Raze de soare peste munti Danelinole: Interesant cum se văd razele de soare. Acum știu că nu mai poate fi schimbată... Dar nu ar fi mers puțin mai mult contrast?
Anonimi Danelinole: O fotografie grozavă!
La orizont Nomad: Stalpul ala e aproape pe centru, dar nu chiar pe centru, e usor descentrat, iar orizontul usor stramb spre stanga.  Lucrurile se puteau corecta intr-un program de editare. Micile detalii fac diferenta. Oricum, e o imagine destul de buna.
KAFFEE Nomad: Arata foarte grafic, tonurile sunt placute, compozitional e ok, dar imaginea are o deformare de tip trapez. Daca punctul de statie era ceva mai jos, adica se fotografiau obiectele putin mai de jos astfel incat sa se obtina o perspectiva mai fortata, deformarea trapez era chiar binevenita. Asa e intre: nici dreapta, nici fortata. Imaginea e si un pic inclinata spre stanga. Se putea corecta intr-un program de editare. Oricum, fotografic arata bine, imaginea e buna, daca era dreapta e...
Podul Nomad: Kirugoro are dreptate, cele doua margini de beton nu au ce cauta in cadru. Daca punctul de statie era exact pe mijloc, imaginea era buna. Asa e ca o "simetrie descentrata" . Daca ai o simetrie de genul asta in imagine, nu o prezinta usor asimetric, stramb. E cel mai rau lucru pe care il poti face unei imagini de genul asta. 
Pe orbită Autor: ,,Nu postati 2 sau mai multe imagini in acelasi concurs avand acelasi subiect dar prins din unghiuri diferite. Incercati sa fiti creativi si sa va diversificati lucrarile. 2-3 imagini avand acelasi subiect vor crea monotonie si vor duce la scaderea aprecierii utilizatorilor asupra lucrarii voastre. Selectati mereu cea mai buna imagine din seria respectiva". Asta e în regulament. Dar nu e aceeași compoziție și în imaginea pe care ați mai văzut-o... Deci nu știu dacă se aplică.
Pe orbită Autor: Lucrarea mi-a fost moderată, deci probabil nu mai e valabil. Oricum, nu ar fi corect să îmi fie ștearsă acum, când nu mai pot înscrie altă lucrare. Păreri despre fotografia în sine?
Pe orbită eugen: Pe vremuri era un punct in regulament unde zicea ca se interzice postarea a doua sau mai multe poze  in acelas concurs, avand acelas subiect ( " Reguli fotografie "). Mai e valabil ?
Muzeul de arta timo49: Imi place comentariul autorului , dar cel mai mult linia sinuoasa a comentariilor  critice , care trec de la negare , la acceptare si in final ,, s-o lasam asa" ! Raman la prima impresie , o compozitie in tema si cu multe mesaje !
Arhitectura metalului Autor: Cercurile ,sunt lumini suspendate , pregatiri pentru sarbatorile de iarna , sfarsitul lunii noiembrie. Multumesc !
Muzeul de arta Nomad: E bine ca sustii imaginea in cuvinte, dar fotografia trebuie sa fie mai puternica decat descrierea, trebuie sa vorbeasca de la sine. O imagine buna face cat o mie de cuvinte.
yum yum MolociMage: Ma duce cu gandul la expresia "as manca-o si cu ochii".
Pe lac MolociMage: Din pacate nu ai destul contrast. Poza in sine are potential enorm. Asa... imi da impresia ca trebuie spalata cu Persil si va deveni apoi de un alb imaculat; pasarile sunt doar pete gri.
Arhitectura metalului MolociMage: Doar eu vad cercuri de ceapa in poza asta? ) Frumoasa lucrare. Contrastul e dat aproape naibii de sus, dar inca e o lucrare frumoasa. 
Frunza MolociMage: Vi s-a pus pata pe pată )  
Muzeul de arta Autor: Insa desigur, obiectia ta are si ea partea sa de adevar. Haide sa vedem daca imi pot evalua singur lucrarea dincolo de niste exprimari mai dure: Incadrarea in tema: reusita. Compozitional: aici iti dau dreptate, incadrarea elementelor lasa de dorit deoarece liniile nu duc nicaieri. Dar la cat de imprastiate sunt, mi-a fost greu sa le potrivesc. Totusi imi place sa cred ca ele cuprind pe cei doi din centru. Mesaj: Exact despre haos este vorba. Sa nu crezi ca cei de la muzeul de arta au pus ...
<<<>>>
Pagina 7 din 400, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20749 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl