Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 6 din 386, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20059 comentarii
in stil mediteranean apyki63: =D>
Parcare la inaltime MolociMage: Incadrarea lasa de dorit.. desi imi imaginez ca a fost foarte grea chiar si asa.
in stil mediteranean Nomad: Am tras clopotelul la imaginea asta pe motiv ca este prea slaba pt. un concurs foto, iar clopotelul a fost sters. De ce a fost sters ? Considerati imaginea asta destul de buna ca sa participe la un concurs ?!????? Asa trebuie sa arate o fotografie care participa la un concurs pe un site de fotografie ??? Daca considerati ca da, sa nu va mire ca pxlshot nu evolueaza, ba din contra, involueaza. Si nu e vorba doar de poza asta, mai sunt si altele in concursul asta si in celelalte, care sunt ...
Minimalist Autor: Ba citim. Dar inca nu e gata. O secunda te rog.
Casa cucovoare apyki63: Astia si-au spalat toate covoarele odata si le-au intins la uscat. Sau e un magazin de covoare?
Bio apyki63: Inca un hambar
Deasupra tuturor apyki63: Pare putin inclinata. Sau e o replica a turnului din Pisa
in stil mediteranean Pentax: Daca te referi,la faptul ca este inclinata spre dreapta,ei bine, este treaba autorului sa rezolve asta.Dar ca sa afirmi ca este prea slaba pt un concurs foto este exagerat.
Cu nasul pe sus Autor: Initial si eu am gandit-o pe lat, dar dupa cateva incercari m-am reorientat.
Cu nasul pe sus axxa13: Imi place ! Imi place geometria imaginii, dar cred ca ar avantaja mai mult formatul / incadrarea pe lat ( landscape ) . Bafta !
Industriala Autor: Multumesc.
Industriala axxa13: Imi place atat ideea , cat si realizare . Felicitari !
My way Nomad: Ce cauta imaginea asta pe locul 5 ? Trebuia sa fie pe locul intai. Cum se voteaza pe aici, dupa ce criterii ?
Pe bune! kirugoro: Minti odihnite
In medina ovi59: Nu e concurs de gramatica, dar  ... Medina nu e medina.
Drumul printre Alpi Autor: Danke, Simgeo.  
Inghesuiala la poze Autor: Cred ca doi catei care se inghesuie pentru o poza sunt mai in tema decat doua animale care stau la distanta una de alta.
Tavan de palat Autor: Am schimbat fotografia. Sper sa fie mai in tema!  
Capra neagra apyki63: 1. Era doar o sugestie referitoare stict la procesare. 2. Ai dreptate. Wildlife-ul e putin altel decat atunci cand aranjezi subiectele in studiou.
Capra neagra Autor: M-am jucat cu umbrele si editarile cat s-a putut. Dar atunci cand fotografiezi capre negre nu prea poti sa te invarti asa mult in jurul lor si nici sa le rogi sa se intoarca. pentru ca o sa fuga. iar daca soarele nu cade optimal pe fata atunci.. In orice caz, prin definitie nu se incadreaza poza in portrete. Astfel, apelez din nou la Admin sa o stearga.  Merci.
Finalul luptei Autor: La momentul pozei, rama era foarte activa si se zbatea, dar ... asa e fotografia surprinde un cadru ce ramane static.
Capra neagra apyki63: Fata este umbrita. Eu m-as fi jucat putin cu "shadow"-ul.
Capra neagra axxa13: https://blog.f64.ro/2014/09/01/fotografia-de-portret-echipament-lumina-si-incadrare/
Finalul luptei apyki63: Asta pare a fi o reletie animal - cadavru
Capra neagra Autor: Atunci sterge poza te rog, Admin.
Culpa Autor: Multumesc pentru apreciere !
Tavan de palat kirugoro: Regulamentul cere SA PREDOMINE liniile diagonale. Aici predomina liniile orizontale, oricum le-ai numara.
Chip or Dale? kirugoro: Portret inseamna doar cap. Asa cum ai postat imaginea nu te incadrezi in tema.
Capra neagra kirugoro: Portret inseamna doar cap. Asa cum ai postat imaginea nu te incadrezi in tema.
Drumul printre Alpi Simgeo: frumoasa lucrare,imagine de poveste...
Culpa ovi59: Ciudate voturi. Idee deosebita, realizare buna; sigur trebuia sa fie in top trei.
Campionul kirugoro: Fundalul ce face concurenta subiectului (prin forma, contrast si culoare) e total nepotrivit. Altfel, nota 10 pentru premiat
Top-model Autor: Ai avut dreptate. A iesit mai bine in aceasta incadrare.
Top-model kirugoro: Incadrarea pe lat nu te avantajeaza. Ceea ce e la stanga si la dreapta „chipului” nu e nici interesant, nici nu aduce informatii in imagine. Sugerez o incadrate „portret” (pe inalt), focusata pe „chip”.
Vremuri Simgeo: Interesanta locatie
Munci agricole Liviu58: Felicitări! Eu aș fi văzut-o pe primul loc.
doar toamna Pentax: Daca faci un crop,ca sa scoti soarele din cadru,obtii o fotografie mult maj buna.
Restaurata kirugoro: Eu zic ca e muuuult mai buna asa.
Restaurata Autor: OK. Am inteles. Sper sa fie OK acum. (mie-mi placea si varianta cu lumina de apus) Am oscilat intre cele doua variante.
De sezon kirugoro: Nu comentez lumina si umbra, trec direct la faptul ca exista o inscriptie pe cana, care datorita compresiei data de perspectiva se citeste greu creind o stranie senzatie de jenare a privirii. Rezultatul? Imaginea nu atrage privirea ci o respinge. Dupa o sumara vizualizare simti nevoia sa te uiti in alta parte.
Ceaiul de dimineata kirugoro: Apreciez ca ai vrut sa transmiti o idee (e mai mult decat o simpla imagine), dar fundalul incarcat, plin de pete de culoare te face sa-ti doresti sa-ti muti cat mai degraba privirea din cadru. Daca ai fi pus ochelarii si cana pe o fata de masa fara model (doar cu desenul texturii panzei) ai fi avut un fundal mult mai potrivit.
Reflexii kirugoro: Imaginea iese din banal si cade in banal. Pentru subiectul „cana” iese din banal, dar pentru o reflexie cade in banal. In plus fundalul complet negru creaza impresia de „levitatie” .
Cana preferata kirugoro: De obicei lumina frontala e cea mai proasta (cea mai putin sugestiva). In plus folosirea blitzului o incadreaza perfect la capitolul „caprioara surprinsa noaptea in bataia farurilor”. Rezultatul e inestetic, cu zero atmosfera. Hyggeling ar fi fost o lumina moale, invaluitoare, cu niste aburi ridicandu-se la gura canii, cu un fundal neclar (asta il ai) si pastelat.
Restaurata kirugoro: Imaginea iese din banal, dar ... lasa de dorit. Se intelege ca e o cana alba si atunci de ce nu ai facut balansul de alb? Ai cautat lumina portocalie ca sa sugerezi apusul? Apusul canii? Atunci trebuia sa corelezi si titlul. E o discordanta intre mesajele subliminale transmise de imagine.
Friendship kirugoro: Aranjamentul e artificial (in viata cotidiana nu intalnesti aceasta combinatie de lucruri), deci fortat. Lumina e oarecare (ce ai avut la indemana). Concluzia? O fotografie facuta la repezeala, cu un aranjament instant. Rezultatul? Pe masura. Ca sa ai un termen de comparatie a valorii imaginii, gandeste-te daca ar merge ca reclama la cani in paginile unei reviste.
...la nevoie apyki63: EXIF-ul incomplet. Trebuia sa afiseze soiul, cantitatea si (mai ales) calitatea licorii. Bafta
Toamna in sufletul meu apyki63: Banuiesc ca este prima ta lucrare pe PXL. Felicitari pentru curaj. 1. Fav-urile nu te ajuta. Mai mult decat atat, voturile prietenilor de nivel "0" nu influenteaza deloc nota finala dar spun ceva despre modul de a vedea lucrurile. 2. Excesiv prelucrata (culorile evident denaturate) Bafta pe viitor  
Cana lui Dracula Autor: Ai dreptate. Am corectat postarea.
Cana lui Dracula Liviu58: Cred că ai greșit concursul
Frunze mircea: Un pic fortate culorile. Frunze albastre nu tin minte sa fi vazut vreodata.Vignetarea iarasi este excesiva si nu ajuta imaginea
A brown blanket over the frozen ground apyki63: Inclinata spre dreapta. 
Frunze cazute apyki63: Inca una inclinata.
<<<>>>
Pagina 6 din 386, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20059 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl