Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 6 din 400, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20749 comentarii
celor nestiuti Nomad: De ce sa nu mearga ? Imaginea e buna, chiar foarte buna. 
celor nestiuti kirugoro: Pai, nici eu nu as sti cum sa votez. Imaginea are ceva, dar pe de alta parte nu merge. E ca in cantecul lui Alifantis: „paduri ce ar putea sa fie, dar niciodata nu vor fi”
In lumina primelor raze... kirugoro: In general se evita fotografierea oamenilor si a animalelor din spate. Aici imaginea nu are spatiu in directia actiunii, adica in sus (ratusca pare ca „da cu capul de tavan”)
Japonia Autor: Mai, ce ochi fin ai!!!
celor nestiuti Nomad: Detectia asta automata chiar ca nu stie sa voteze!  Doar 11 puncte din 100 ?!???
Omul cu sobolani Autor: Cadrul 2,analiza pxl 27 pct. Stiu cã nu am voie decât cu 2 lucrãri asemãnãtoare în acelasi concurs,o postasem doar ca sã arãt cum mai îcercasem,o înlocuiam zilele urmãtoare cu o altã fereastrã,era grav ? Nestiindu-se autorul încã,abordam si alt gen. Cum rezolv problema ,o iau de la capãt cu femeia de la fereastrã ?
Summer days Autor: Instantaneu,clar,nu i-am prins bocancii. Dar dacã ii tãiam vreun cot,cum cred cã am prins-o iar. Mãcar nu alerga,ca majoritatea,speriati de ploaia artificialã. Si parcã chiar îmi poza,dar m-a observat abia dupã scena asta în care îsi aranja pãrul. Povestea se întâmplã în fiecare varã,Regenbogen Parade(Pride Parade)  se numeste  evenimentul,iar ploaia a fost introdusã vara trecutã. Vãzând cã pe piste au asternut zãpada(fake,desigur),mi-am zis cã scopul scuzã mijloacele si am gãsit atmosfera...
Omul cu sobolani Autor: Analiza Pxl ,cadrul 1   36pct.   
Omul cu sobolani Autor: Salut si multumesc pentru sfaturi !  Sigur cã mai am 2 cadre,ce fotograful lui peste as fi altfel ? Doar cã nu stiu dacã sunt mai reusite,nu prea am avut spatiu. Fereastra situatã la etaj pe partea dreaptã,în stânga ei un balcon,în fatã un copac. Cum sã vi le arãt pe cele 2,asta mã întreb. O înlocuiesc pe prima cu cea de-a doua si pe ultima o postez pânã o înlocuiesc cu alta. 
Rausor Danelinole: Părerea mea e că ar fi mers HDR aici(dacă nu cumva asta s-a și folosit). Așa cum e acum e cam întunecată în laterale, așa cum spune și BogdanNeacsu. Succes!
Buna dimineața! mircea: Cred ca ai tras mult prea tare de contrast. Cand incepi sa vezi banding pe imagine (degradeul din jurul soarelui care e in trepte) e clar prea mult
Simplicity mircea: Imi place, simpla, la obiect
Japonia Nomad: Imaginea e buna, dar linia orizontului e stramba. Ar trebui sa rasucesti imaginea putin catre stanga, asa si orizontul ar fi perfect orizontal si batul de la steag ar fi mai drept. Ar fi pacat sa o lasi asa cum e acuma.
Simplicity kirugoro: Se spune ca lucrurile simple nu ne dezamagesc niciodata. Iata dovada!
Omul cu sobolani kirugoro: Pacat ca perspectiva deformeaza fereastra. Chiar si asa imaginea are valoare.
Rausor BogdanNeacsu: Oare daca se mai umbla putin la expunere pe laterale nu ar fi ieșit mai bine?Per ansamblu un cadru frumos.
Secrete din bucătărie Autor: Mulțumesc, Axxa. Culorile astea sunt din cauza balansului de alb, nu am folosit filtru de culoare. Chiar am umblat la balans de alb la editare, dar... Se apre că nu prea mi-a ieșit. Da, am avansat destul de mult... Dar de data asta mă mulțumesc cu locul șase... Mulțumesc mult încă odată
Rasaritul in doi Autor: Multumesc! Stiam eu ca trebuie sa fie o setare care sa reduca din noise. Am sa vad acum ce iese. Oricum, ea e decupata dintr-o fotografie facuta cu zoom de 210. 
Coborând odata cu soarele Autor: Multumesc,timo49!
Rasaritul in doi timo49: Frumos , reflexiile ambarcatiunilor si a catargelor pe apa  , dar si proiectia catargelor pe un cer, care are culoarea specifica ,, orei albastre " , iti da senzatia de liniste si intimitate. Putin,,pixelata", daca o treci prin ,, noise ", poate fi o imagine superba .Are ISO 100 , deci se poate . Bafta !
Peisaj rural timo49: Deranjeaza petele neclare ( presupun ca este o ramura ) care se proiecteaza pe oaie . Imaginea are potential , dar ochiul se ,, duce " spre pete si apoi la imagine, in ansamblu.
Un ,,mic " festin Autor: Multumesc , celor care au votat si au comentat aceasta imagine .
Coborând odata cu soarele timo49: Nu prea inteleg chestia asta , votezi la favorite  si nu dai nota . Al treilea vot este al meu , cand am scris mesajul erau doua voturi si trei favorite .O imagine placuta , culoarea fundalului , specifica apusului ,iti da o senzatie de liniste .
Catarge Nomad: Contralumina nu e suficient de bine pusa in valoare. Razele de soare sunt cam spalacite. Trebuia sa folosesti un timp de expunere mult mai scurt.
For a good smell Nomad:  Cu ceva spatiu intre marginea de jos a cadrului si calimara, imaginea ar fi aratat mai bine.
Omul muntelui JustInAR: Salvamontist... da, un adevarat om al muntelui!
Un ,,mic " festin Danelinole: Nomad și click-ul... Are și el dreptate, imaginea trebuie să transmită ceva să spună o poveste. Nu ar fi mers pus ceva mai ,,de interes" în cadru? Aici e haos... Și cam atât. Uneori Nomad exagerează, dar acum chiar mergea ceva pus... Succes pe viitor!
Un ,,mic " festin AlinaMagdalena: Mã scuzati,am comentat lucrarea nu ca profesorul dumneavoastrã preferat,poate ca posibilã privitoare la vreo expozitie.
For a good smell Danelinole: Am și eu o idee.. Nu ar fi arătat mai bine prinzând în cadru și o mică parte din reflexia călimării pe masă? Zic și eu...
Un ,,mic " festin AlinaMagdalena: Sper cã nu este fotograful principal în pauza de masã... 
plachie de crap AlinaMagdalena: Stiti ce mã scoate din sãrite,de fapt ? Titlul scris fãrã majusculã,asta doar ziceam despre ,acum cã mi-am atras atentia,dacã autorul ar fi dorit sã scape de orizontul tãvii,nu ne-ar fi lãsat ultima felie întreagã. Cred... As se citi coadã cap     
Preludiu Danelinole: O siluetă nu cred că ar fi stricat. Poate ar aduce mesajul de care zice Mircea. Așa e cam... goală, sau așa mi se pare mie. Mult succes!
Gogosele Danelinole: Da, fotografia contează, iar compozițional îmi place. Favorita mea din concursul ăsta!(fotografia, nu gogoșica)
Catarge Danelinole: Da, parcă arată ceva mai bine.
Catarge Autor: Multumesc. Sper sa fie mai bine.  
Catarge Danelinole: Cam neclară imaginea... Nu se putea umbla puțin la contrast în timpul editării? Eu zic că ar arăta mai bine.... Și dacă ar fi fost surprins mai mult din cer și capetele de sus ale catargelor?
Calauza in noapte Autor: Am schimbat-o, pentru ca taind fotografia era destul de neclara.  
De dimineata Autor: Multumesc!
Calauza in noapte mircea: Poti incerca o simplificare de genul. In partea dreapta n-ai nimic important care sa contribuie la imagine  
Coborând odata cu soarele Autor: Înțeleg ce vrei sa spui,am preferat totuși o imagine de ansamblu,cu ceva elemente și din background.
Sunrise in Winter Autor: Nu am asemenea program de editare pe telefonul meu.
A U T U M N Nomad: Cromatic nu e rea, dar in rest imaginea e banala, nu transmite nimic, nu e potrivita pentru un concurs foto. Incearca sa o schimbi cu o imagine mai buna.
La pescuit mircea: Da mi se intampla si mie des sa nu fiu pe faza si sa pierd momentul sau sa incadrez aiurea. `Practice makes perfect.`
Coborând odata cu soarele mircea: E un pic mult spatiu nefolosit. Poate un crop mai strans pe parasutisti?
Preludiu mircea: mult oranj, putin mesaj.
De dimineata mircea: Imaginea are mult potential. Poate un pic de prelucrare te-ar ajuta. In dreapta jos ai un pic de mov.. Nu stiu daca e un fringing de obiectiv sau e o reflexie, dar poti trage un pic in jos de magenta. Impinge in sus un pic din shadows si blacks ca sa scoti cateva detalii in copaci.
La etajul 26 in Oslo mircea: In dreapta sus e o zgarietura ceva.. probabil pe geam. Ce anume iese in evidenta din imagine?
Angel in black&amp;white mircea: Personal nu incurajez postarea imaginilor cu copii pe site si nici nu fotografiez copii in general. Sper ca exista acord parental. In rest imaginea e frumoasa.. poate un pic prea stransa ca incadrare, dar e chestiune de gust aici
Sunrise in Winter mircea: In primul rand.. vezi histograma. Eu zic ca e subexpusa .. Cum fotografiezi zapada.. poti usor sa supraexpui cu un stop. In lightroom poti folosi un gradual pt partea de sus ca sa nu supraexpuneti cerul. Apoi creanga din stanga sus.. + la oranj si galben pe saturatie si impins un pic shadows si blacks
Sunrise in Winter Nomad: Poti sa-i mai faci multe...
Sunrise in Winter Nomad: Compozitional e ceva mai bine. Ar trebui sa mai umblii putin la culori, la contrast, la luminozitate...
Omul cu sobolani Nomad: Subiectul e interesant, dar incadrarea nu e prea reusita. E singurul cadru sau mai ai si altele cu acelasi subiect ?
<<<>>>
Pagina 6 din 400, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20749 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl