Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 6 din 404, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20992 comentarii
Schiță Nomad: Postarea asta e la misto ??
Crochiu Nomad: Daca privesc imaginea asta pe telefon sau pe tableta, unele detalii se pierd si intr-adevar bolul pare sa leviteze, dar pe monitorul de la calculator se vede clar suprafata pe care sta bolul. Unele imagini, mai ales cele in care sunt tonuri de griuri inchise foarte apropitate intre ele trebuie privite pe un ecran mai mare. O imagine buna, perfect in tema. Felicitari !
Crochiu Dhaulagiri: Frumoasa reprezentarea. Si daca deschizi imaginea pe tot ecranul se vede mai bine si scaunul/masa pe care e asezat bolul. Succes!
Crochiu Autor: Leviteaza...Mda...Aici avem o schita, ca asta inseamna  " crochiu ". Am urmarit mai mult sa sugerez prin lumini si umbre forma unui bol. O reprezentare discreta, sumara...Nu era neaparat nevoie sa arat ca sta pe ceva.     
Crochiu kirugoro: Mda, o cana care leviteaza in noapte...
Mister AlinaMagdalena: Nu gãsesc aproape nimic interesant ,poate titlul si o parte dintr-o linguritã din alt set. Praful ar fi ok,dar în alt context.Plus punctul de pe canã,cel mai deranjant.  
Schiță Autor: cred că până la urmă logo-ul mi-a ieșit cel mai bine. Bradul nu mi-a ieșit chiar cum voiam, nici cum e de fapt în imaginea originală. Deși nici logo-ul nu e chiar o copie fidelă
Schiță mircea: nu e bun fontul
Bravo! Liviu58: Asta este o imagine ”școală” din care mulți pot învăța. Dacă ar fi regizată, subiectul poate opri singur mișcarea mîinilor. Imaginea poate fi înghețată (și) printr-un timp de expunere mic, rafală...Dar poate autorul chiar și-a dorit un efect artistic, anume neclaritatea mîinlor aflate în mișcare, un subiect poate fi scos în evidență și printr-un astfel de procedeu. Rămîne de văzut cum vor evalua și alții, deși, știm foarte bine că și voturile pot fi subiective. E bine că o imagine stîrneșt...
Bravo! Dhaulagiri: E alegerea ta, eu foloseam un f16.
Mister kirugoro: Lumina razanta pune in evidenta praful de pe suprafata pe care sta bolul. O solutie eleganta de eliminare a deficientei ar fi de a alege un punct de statie mai jos, aproape razant cu suprafata. In felul asta si compozitia ar avea de castigat. De asemenea, pentru a pune in evidenta si tacamul ar fi buna o lumina si din spate-dreapta.
Bravo! Autor: Mainile sunt in miscare, nu ar fi iesit clare oricum. Daca nici fata nu era focalizata, n-ar fi fost clar nimic.
Bravo! Dhaulagiri: Buna ideea. Parerea mea ca ar fi fost mai bine daca ai fi avut focalizarea pe maini, aici focusul este pe fata iar cu 96mm si f5 DOF-ul e cam mic. Succes!
totul pentru victorie kirugoro: Imaginea asta e net superioara. Pe langa cele comentate mai jos era si plasticul dizgratios din coltul dreapta jos, care aici aproape ca trece neobservat. Eu chiar as mai taia 5mm de jos si inca 5 din stanga.
totul pentru victorie Autor: Am și o variantă tăiată, dar asta mi s-a părut mai dinamică, (prin brațul din fundal care efectuează o mișcare și care dă și o diagonală). Poate o schimb, părerile sînt pertinente.
Schiță Autor: :D
totul pentru victorie Danelinole: Chiar dacă subiectul este tricolorul, încadrarea este dezechilibrată şi, aşa cum spune Kirugoro, ar merge un crop care să nu mai includă partea dreaptă. Succes!
totul pentru victorie JustInAR: Doar ca aici nu actiunea trasului cu arcul e subiectul ci tricolorul de pe mana, care e focalizat foarte bine. 
Clipă Autor: @kirugo, adevărul e că am îngheţat puţin de frig aşteptând să zboare dumnealor. Tot temporar a fost şi asta. )
Clipă Autor: @Nomad, înclină şi tu privirea puţin în dreapta şi gata, problemă rezolvată. :D :D   
Palaria florentina kirugoro: Este mult mai bine. Sunt foarte frumoase nuantele de verde ale ghetii.
Schiță kirugoro: Mi-a placut: a fost reprodus pana si logoul PXLSHOT
Patrioti la Alba kirugoro: Mult mai bine asa.
Prietenie kirugoro: E mai bine asa. Dupa gresia rosie din fundal, prietenia asta se consuma in India. Agra?
Clipă kirugoro: Zborul porumbeilor este o actiune „inghetata”, dar da, din cauza rasaritului merge mai bine decat valul „inghetat”. Simteam ca e mai „temporara”, dar nu-mi dadeam seama de ce
totul pentru victorie kirugoro: Incadrarea e deficitara: exista mai mult spatiu in spate decat pe directia actiunii. Ar fi mai bun un cadru patrat (taie partea stanga, de la cot)
Patriot fashion mircea: Focusul nu e pe fatza copilului, e pe haina. Daca aveti o versiune mai buna cred ca ar aduce mai multe puncte
Clipă Nomad: Orizontul nu e perfect orizontal, e inclinat spre stanga. Ar trebui sa-l indrepti
Clipă Autor: @kirugo da, răsăritul este întotdeauna o stare temporară, la fel și zborul unor porumbei. Mulțumesc!
Clipă kirugoro: Desi e aceeasi poveste ca in cazul valului „inghetat”, aici conceptul de „temporar” pare sa mearga mult mai bine. Succes!
Lacrima naturii kirugoro: Ok, frumos. Ma deranjeaza insa pozitionarea centrala a picaturii.
Patrioti la Alba kirugoro: Umbra din prim plan taie jumatate din patriotism.
Efemer Autor: Stiu ce spui, dar ar fi stricat echilibrul din cadru si apoi turturele ala nu conteaza asa de mult nefiind focalizat
Prietenie kirugoro: Gardul de deasupra mainilor iti strica aranjamentul. Pentru tema asta ar fi de ajuns sa restragi cadrul doar la maini.
Palaria florentina Autor: Da ,am mers pe un contrast mai ,,moale ", sper ca acum este mai bine .
I see steam mircea: Se poate reechilibra lejer cu un crop din dreapta.. 
Freamăt kirugoro: Nu insinuez ca imaginea nu ar fi in tema, dar totusi, temporar inseamna o stare ce dureaza (stagneaza) „un timp”, ori aici e vorba de dinamica. Conceptul „temporar” e un pic fortat.
I see steam kirugoro: Inainte subiectul era mai bine plasat in cadru (acum imaginea este putin dezechilibrata), dar totusi zona aia arsa era mult mai rea. Consider ca per total e mai bine asa.
I see steam Autor: Sper ca e mai bine acum.
Ceaiul de la ora prânzului kirugoro: Mana din cadru nu este expresiva, policarul pare amputat.
I see steam kirugoro: Farfurioara, cana si aburul sunt OK. Ma deranjeaza insa supraexpunerea mesei din partea stanga. Cred ca ar fi trebuit sa lasi pata arsa afara din cadru.
Nu are kirugoro: Nu are ce? Nu-i nevoie sa-mi raspunzi, ma mai gandesc
Natură înfrigurată kirugoro: Da, e o impresie subiectiva. Iti aduce aminte de o traire placuta avuta candva si prin asociere imaginea iti place. Pentru mine, care n-am avut acea stare atunci cand am ajuns la apa, imaginea nu e atat de valoroasa.
Lăsat la răcit Autor: Aranjamentul pe pervaz l-am încercat.... Și nu mi-a ieșit nimic. Cu lumină naturală nu se vede aburul, oricâte surse de iluminat aș pune. Deci nu prea am cum. Cana, da, aș fi putut să o încadrez cu totul, dar era ceva mai complicat cu fundalul.
După-amiază maronie mircea: testerul nr 1 al site-ului  
După-amiază maronie Autor: Pardon pentru autoclopoțel. Credeam că nu pot trage clopoțel pentru propria lucrare, mi se pare cam fără sens că se poate așa ceva. Dar mai fără sens e că am încercat eu.:D. Iertati-mă!
Ceaiul de la ora prânzului Autor: Nu mi se pare subexpusa...  
Dimineata devreme Danelinole: Ne putem inspira din ea pentru concursul ,,Bautura fierbinte”...
Lăsat la răcit AlinaMagdalena: As prefera sã vãd toatã cana,cu toate cã nu e vorba despre cãni. E tãiatã cam brutal,mãcar brãduletul sã-l fi avut în întregime. Mi-o imaginez pe pervaz cu câtiva copaci în fundal,de preferat brãduti .
Natură înfrigurată AlinaMagdalena: O fi asteptat sã se întâmple ceva,dar iarna soarele si cãprioarele sunt rare. Mie nu-mi displace,îmi aduce aminte de râul la care abia am ajuns într-o zi geroasã,loc unde am fãcut popas si m-am bucurat de liniste.
By night Autor: @AlinaMagdalena Există, în Constanţa. Mulţumesc! 
Natură înfrigurată kirugoro: Cu tot respectul, in ciuda subiectivitatii, imaginea este banala. Un hectar de increngaturi si un rau care balteste e o imagine comuna spre care indrepti aparatul si faci click cu singurul efort de a pastra orizontul... orizontal. Daca ar fi traversat cadrul o raza de soare sau daca din toate milioanele de crengi alandala ar fi iesit in evidenta una, daca cromatica ar fi fost deosebita, daca ar fi trecut o caprioara, daca s-ar fi intamplat ceva, orice... dar nu s-a intamplat nimic.
<<<>>>
Pagina 6 din 404, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20992 comentarii
© PxlShot 2020 sub Creative Commons License Powered by DotPxl