Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 6 din 386, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20069 comentarii
Scena Nasterii Domnului Autor: Asa am citit si eu in descrierea concursului si am gandit ca se potriveste cu tema data, de aceea am ales sa o postez. Si acum observ ca are clopotel. Este nevoie sa o inlocuiesc?
Sinagoga neologa , Oradea Autor: Stimabililor , daca nu este corect , se poate sterge . Sunt moderatori care sa decida ce este bine si ce nu este bine . Cu stima
Sinagoga neologa , Oradea Autor: Stimabililor , daca nu este corect , se poate sterge . Sunt moderatori care sa decida ce este bine si ce nu este bine . Cu stima
Sinagoga neologa , Oradea mircea: PetruH ... nu recomand toolul respectiv, cel putin pentru motivul ca nu e corect pentru ceilalti utilizatori
Sinagoga neologa , Oradea ovi59: Datele exif sunt obligatorii, nu aproximative. Reincarca poza, fa ce vrei dar fa sa apara si datele exif.
Sinagoga neologa , Oradea Autor: Datele exif : F 3,3 , 1/50 , iso 400 . 
Rock Autor: Am inlocuit-o!
Noroi si gaze Autor: Exista miscare numai in prtiunea in care gazele imping noroiul, Se creeaza acele forme ciudate in timp ce lichidul vascos produce un vartej in jurul noroiului.
Noroi si gaze kirugoro: Imaginea e miscata. N-ai mai tras vreuna?
Balta de noroi kirugoro: Te rog sa o intorci.
Axa de simetrie Autor: Era Dar fiind tema propusa de mine, n-ar fi participat.
Axa de simetrie ovi59: Era buna acum in concursul "Crapaturi".  
bune pentru foc Autor: Onorat de trecere și sugestie. Ai dreptate, inițial am avut aceeași idee, dar n-am vrut să renunț la o diagonală și la efectul ”depth of field”. Probabil că am s-o refac.
Seceta Autor: Acum         cred ca este mai bine
Traseu dificil kirugoro: Originale crapaturi! Nu la asa ceva m-am gandit cand am lansat tema, dar imi este greu sa te contrazic. Succes!
Seceta kirugoro: Atata titlul cat si compozitia scoate in evidenta contrastul dintre partea arida si cea fertila a solului, in aceasta metafora crapaturile ocupand un rol secundar. Se incadreaza in tema, dar nu face senzatie.
bune pentru foc kirugoro: Imaginea se centreaza foarte bine in tema, dar personal as mai restrange cadrul (as mai taia din margini). Daca lemnul crapat va umple cadrul, crapaturile vor capata o si mai mare importanta.
Rock kirugoro: Imaginea este la marginea temei. Nu neg ca n-ar fi si ceva crapaturi in scandurile alea, dar ponderea lor este neglijabila. Recomand inlocuirea lucrarii.
Fata din tren kirugoro: E OK sa povestesti cum si ce ai simtit cand ai facut o fotografie. Mie imi place sa aflu iar cele cateva randuri nu deranjeaza (cui nu-i place, sa nu se uite ).
Portret de taran Autor: Multumesc tuturor
Chifu Autor: Multam fain
Boy in Berlin Autor: Multumesc!
Fata din tren Autor: Buna, Apy si Ovi. Aveti dreptate cu descrierea, e o tentatie mare sa te intinzi la povesti mai ales cand esti amator entuziasmat ca mine.  Am sa iau aminte pe viitor. Multumesc de aprecieri!
Boy in Berlin apyki63: Autor, felicitari 
Fata din tren apyki63: 1. Flicitari pentru lucrare. Ea este motivul pentru care m-am logat astazi. 2. De acord cu postarea lui Ovi referitor la comenetariile atasate fotografiilor.
Look at me! kirugoro: Fotografia este in tema: are si transparenta si reflexie.
Chifu MolociMage: Eu cred ca filtrul alb-negru depinde foarte mult de detaliile fotografiei, pentru ca in multe cazuri atunci cand anihilezi culorile nu se mai inteleg prea multe (de exemplu munti sau perete de stanca in care pietrele si formele se scot cu greu in evidenta prin culori). Cum spunea si Ovi, "simplitate si eleganta", imi suna destul de just. Adica cele mai puternice fotografii alb negru chiar sunt cele in care mesajul este simplu, simbolic, dar evidentiat printr-un contrast din doar do...
Fata din tren ovi59: Felicitari. Despre partea cu descrierea ... nu sunt fanul povestilor din spatele pozelor. Nu vreau sa transformam site-ul in cenaclu literar. Am vazut tendinta din ultima vreme cu aparitia povestilor din descriere, povesti care sunt menite sa impresioneze sau sa te faca sa votezi lucrarea mai mult pentru poveste decat pentru calitatea pozei. Lasati-ne sa ne imaginam fiecare povestea noastra. Am trecut peste povestea ta si am stabilit ca e favorita mea din acest concurs.
Chifu ovi59: Alb-negru = simplitate si eleganta Color = real Discutia despre color vs alb-negru nu se poate termina. Cred ca tine de placerea si optiunea fiecaruia. Mie imi place lumea reala, asa cum e, fara sa o imbracam in mister sau sa-i dam sensuri care poate nu exista. Nu-mi imaginez un curcubeu alb-negru, dar pot sa recunosc ca sunt situatii in care culorile nu spun nimic si prefer trecerea la alb-negru; aste sunt exceptiile care intaresc regula. Respect optiunea fiecaruia...
Noroi si gaze Autor: M-a amuzat foarte mult analiza Pxl (automata) care spune despre noroiul umflat de gaze in craterul din fotografie ca este un animal care inoata in mare. Mi-a placut!
Cu gandurile departe ValentinDan: la portret ma deranjeaza genunchi care nu se incadreaza in ansamblu
La adapost Autor: In cazul sugerat nu merge. Dar la doua concursuri diferite, cu teme diferite, de ce nu?
Cu gandurile departe ovi59: E foarte expresiva privirea. Sigur e cu gandul departe. Pe mine ma deranjeaza partea din dreapta - palma, cot, genunchi (sau genunche dupa exprimarea pseudo-ministrilor). E o combinatie nefireasca, normala dar nefireasca din punct de vedere vizual.
La adapost ovi59: Imagineaza-ti ca pui cele doua poze in acelasi concurs. Ce reactie crezi ca ar fi avut privitorii ?
Chifu ovi59: Am uitat un mic amanunt - ma bucur ca nu e alb-negru.
Chifu ovi59: Sper ca pana la termenul limita, sa mai apara lucrari la fel de reusite ca aceasta postare. Pana la confruntarea finala - Felicitari !
Sportivul ovi59: Asta e sigur un sportiv, dar sigur nu e un portret.
La adapost Autor: Ai si nu ai dreptate. Daca fac doua fotografii inseamna ca le fac diferite, ca altfel functioneaza copy/paste. Diferentele pot fi mici, dar semnificative. In cazul de fata am incadrat in alt mod pentru a avea un altfel de prim plan.
Protectie Autor: Am gasit-o pe drum Nu, era vorba despre alta plecare.
Nou peisaj urban Autor:
Shopping Autor: Scuzati, am schimbat fotografia cu una din interior!  
Shopping Liviu58: Eu cred că este în interior și argumentez cu personajul de la etaj care n-ar putea fi în exterior.  
Shopping kirugoro: Fotografii la mall înseamnă din magazin, nu din fata magazinului. Fabiola a sesizat corect. E timp destul pentru înlocuirea imaginii.
Shopping Fabiola: Fotografia n-ar fi trebuit să fie în mall? Întreb şi eu. 
Munte oglindit ovi59: Cred ca trebuie sa ne lamureasca Kirugoro; ai vrut oglinda apei sau semioglinda, adica sa vedem ceva si sub apa. Eu asa am inteles tema - si reflexia si transparenta.
Semioglinda in natura ovi59: Cred ca trebuie sa ne lamureasca Kirugoro; ai vrut oglinda apei sau semioglinda, adica sa vedem ceva si sub apa. Eu asa am inteles tema - si reflexia si transparenta.
Protectie ovi59: La plecare aveai pe masina doar o canoe. De unde a aparut bicicleta ?
Nou peisaj urban ovi59: Am observat ca ai plecat in centru imediat dupa postarea mea. Ai facut incadrarea la fel. Am inteles din actiunea ta ca ti-a placut poza mea si mi-ai dat "replica". Aveam si eu exact acest cadru, dar era penibil sa postez tot eu ambele variante. Cred ca pentru un observator neutru, cele doua postari se completeaza perfect si sunt de apreciat.
La adapost ovi59: E alta la "distanta"de 6 secunde. Daca stai in masina si faci poze din zece in zece secunde, nu cred ca inseamna ca ai facut 6 poze intr-un minut. Nu am emoticoane; as pune o figura care scoate limba si rade cu gura pana la urechi.
pecetea timpului apyki63: " doar suprafata patata, fara alte obiecte (suruburi, ferestre, etc.). "
The door apyki63: Probabil "cea mai in tema". Dupa definitia initiala. Si expusa corect. Poate putin crop pe partea dreapta.
Cer albastru apyki63: Cer albastru - corect ----- 90% albastru - corect ------ "Sfanta treime" - ???
<<<>>>
Pagina 6 din 386, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20069 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl