Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 6 din 391, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20284 comentarii
Daddy Pentax: Daddy hoo? "Flausatul"?Hi,hi,hi....
Se ridica ceata Pentax: Asta numai ceata nu este.
Montparnasse Autor: Nu este aberatie cromatica , este o reflexie de la panourile  de protectie , din plastic ( au in jur de 15mm grosime ) , care inconjoara ultimul etaj ,al Turnului Montparnasse.De asta si fundalul este putin neclar si are o dominanta albastra. Au si spatii libere pentru foto , intre panouri ( 15-20cm) , dar spre Gara Montparnasse , nu , asta este .
Colorate Vulcano: @Pentax, doar regula de bun simt! Dar cand comentezi negativ lucrarile din concursurile la care participi si daca mai si votezi...
Colorate Pentax: Exista o regula care imi interzice,sa-mi exprim parerea pro sau contra in cepriveste o lucrare ( a oricui ) functie de participarea mea sau nu la competitie? Sa inteleg, ca nu am voie eventual,nici sa votez lucrarile concurente,decit daca este un vot favorabil,adica de curtoazie?
Colorate Vulcano: @Pentax, cum se face ca-ti exprimi parerea doar in sens negativ si tocmai la concursul la care participi? Moderatorii trebuie sa vada/ stie cine ce posteaza, cine/ cum voteaza etc. Altfel unii ca tine si-ar face de cap!   
Colorate Pentax: Eu nu atac nimic in mod special,fac ce fac si altii,imi expun parerea.In ce-i priveste pe moderatori,ei bine ei trebuie sa vada ce postam,dar nu trebuie sa ne cunoasca pt.asta identitatea.Nu este necesar,se duce in derizoriu notiunea de concurs.
Colorate Vulcano: @Pentax, ti se pare normal, insa, sa ataci lucrarile postate la concursurile la care participi. Te cred ca te deranjeaza ca moderatorii vad ceea ce faci!  
Colorate Pentax: Nu sunt penibil de loc,nu este normal sa cunosti identitatea celor care posteaza.Asta ma face sa suspectez eventuale fraude bazate pe simpatii,antipatii etc. Cei care cititi acest comentariu,va rog sa va spuneti parerea.  
Colorate Vulcano: @Pentax, pur si simplu esti penibil. Normal ca vad cine/ ce posteaza. Altfel cum as putea sa moderez?
Colorate Pentax: Scuze:"avant la lettre".
Colorate Pentax: Vulcano! Ti se pare normal,sa cunosti identitatea celor care posteaza "avant la letre",adica inainte de inchiderea concursului? Cel putin asta sugereaza comentariul tau de moderator.
Colorate Pentax: Este atit de greu de observat,ca fetele acelea nu alearga,ca totul se intimpla dupa competitie? Pur si simplu pozeaza.
Gara pentru noi mircea: S-au prelungit concursurile. Nu cred ca cineva se bucura sa castige un concurs doar pentru ca el e singurul care a participat
Montparnasse mircea: Nu cred ca e aberatie cromatica, cred ca e din prelucrarea imaginii. Personal nu cred ca avea nevoie si zona respectiva distrage privirea. Per total e o imagine buna
Colorate Vulcano: Lucrarea este in tema. jogging sn [At: DEX2 / P: gioghing / Pl: ~uri / E: eg jogging] Alergare ușoară practicată pentru întreținerea sănătății. @Pentax, @LiliBo, avand in vedere ca aveti lucrari postate in acest concurs ar trebi sa va abtineti. Apropo, lucrarile voaste, din punct de vedere calitativ, sunt slabe fata de aceasta, ar trebui sa invatati din "Colorate" care sunt setarile necesare pent...
Montparnasse Pentax: Aberatia cromatica din marginea stinga a acestei imagini,este foarte bizara pt.o imagine luata cu o camera digitala.Pare mai degraba proprie une imagini pe film,daca este asa,atunci de unde avem date exif?Obiectivele foto orict de proaste ar fii,nu produc aberatii cromatice selective.
Gara pentru noi Vulcano: @Pentax, concursurile de saptamana trecura s-au prelungit. Inainte sa comentezi aiurea, documenteaza-te!
Colorate Autor: Si unde scrie ca jogging trebuie practicat in mod dezorganizat ? 
Gara pentru noi Pentax: Concursul s-a incheiat Vineri 05.04.2019 la ora 20.
Gara pentru noi Pentax: Aceasta fotografie nu era aici ieri 06.04.2019,sigur.A-ti introdus-o ca sa avem si un loc doi,pai atunci mai introduce-ti inca una.
Colorate liliBo: Numerele de pe tricouri demonstreaza ca este un eveniment organizat. Sportiv sau nesportiv, putin conteaza.
Colorate Pentax: In mod sigur,nu ai inteles enuntul temei.Trebuia sa surprinzi pe cineva alergind,adica facind "jogging".Fetele tale nu fac asta in mod evident,nu de alta dar nimeni, nu alearga cu o haina ( sau ce o fi aia) tinind-o pe brat ( vezi fata din stinga imaginii ). 
Colorate Autor: Actiunea se numeste "Color Run " , este necompetitiva si are ca scop distractia si promovarea miscarii in aer liber (adica exact ceea ce scrie in definitia pe care ati postat-o ). Nu cred ca ati vazut vreodata ca participantii la o adevarata competitie sportiva sa fie vopsiti pe fata si cu tricourile patate de praf colorat . Iar fetele din imagine numai a atlete de performanta nu seamana . Prin urmare cred ca nu ar strica sa ne gandim si sa ne documentam putin inainte "sa dam drumul la por...
O zi la teatru Pentax: Oare este posibil sa iasa pe locul doi,sau chiar...trei?
Curbaaa! Pentax: Am impresia ca pe alergatorul in albastru,il trage foarte tare forta centrifuga in afara curbei.
Colorate liliBo: "JOGGING [dʒógiŋ] (cuv. engl.) subst. Alergare necompetitivă, practicată pe orice fel de teren, în scopul menținerii formei fizice și al reducerii obezității..." Numarul  de pe tricourile "colorate" sugereaza o competitie sportiva sau interpretez eu gresit tema concursului?    
Ora mesei mircea: Reflexiile din gard sunt foarte asemanatoare cu reflexiile de pe o gura de apa. Cum n-ai sa vezi vulturi plutind pe apa hrandindu-se cu alta carcasa, concluzia  a fost ca e o ratza
Ora mesei ovi59: Nu inteleg unde vede programul "rate pe lac" si de ce postarea e apreciata doar cu 35/100. Mie imi pare ca e cea mai in tema. Poate daca te apropiai mai mult si trageai cadrul printr-un ochi de gard era mai bine. Cred ca e inca un exemplu in care nu trebuie sa nu ne lasam "pe mana calculatorului" si fim in stare sa facem o apreciere personala.
Lauta muta Nomad: https://www.artlimited.net/32953/art/image-apple-and-sun-ray/en/11711386 https://www.artlimited.net/32953/art/image-white-kettle/en/617674
Lauta muta Nomad: Exemple de natura moarta: https://www.artlimited.net/32953/art/image-crockery/en/11714707 https://www.artlimited.net/32953/art/image-tribute-to-g-morandi-ii/en/11719011
Lauta muta HinkelAnton:              Natura Statica [sau Moarta] e destul de clar definita si nu prea lasa loc de interpretari. Desigur ca in limitele ei ai totusi o libertate - poti sa pui si baloane, chiar m-a amuzat remarca din clopotelul unei lucrari - cum ca NU SE FOLOSESC BALOANE la naturi moarte - o prostie, evident, caci poti folosi orice te duce capul - cu conditia ca imaginea rezultata sa aiba sens si sa arate bine.            Nici intr-un caz nu inseamna ceva viu si care nu mai este. Cadavre, a...
Lauta muta Autor: https://ro.wikipedia.org/wiki/Natur%C4%83_static%C4%83
Lauta muta Liviu58: E o fotografie bună, dar, în opinia mea, forțează tema. Eu consider că ”natură moartă” presupune ceva care a fost viu și nu mai este.
Cu gandul la toamna .... Nomad: In traducere directa inseamna vazduh, aer. In fotografie cand spui luft, te referi la spatiu liber in jurul subiectului si care lasa subiectul sa "respire". Acest spatiu liber daca este compus corect, devine un element al imaginii si pune in valoare subiectul. O imagine cu luft corect, este o imagine aerisita in care subiectul nu e inghesuit, nu impunge marginile cadrului intr-un mod inestetic.
Cu gandul la toamna .... Autor: Ce înseamnă luft ?
Cu gandul la toamna .... Nomad: Cu mai mult luft si altfel incadrat, era mai bine.
Vicii Nomad: Compozitional e nicicum, nici pe stanga, nici pe dreapta, nici pe mijloc, nici intr-un punct forte. Trebuia altfel compusa. Reflexia paharului e cam aproape de marginea de jos a cadrului, flacara nu arata bine, iar paharul in care e lumanarea da o atmosfera de kitsch imaginii.
Aspiratii Nomad: Am rugat mai multe persoane sa-mi spuna cum interpreteaza ei imaginea asta, tinand cont si de titlui ei. In raspunsurile primite s-a facut referire la: Mary Poppins, o pata colorata intr-o lume gri si "gay". ( 50 % au zis ca imaginea are ceva lagatura cu LGBT ). Poate cea mai corecta concluzie este un raspuns simplu si scurt pe care l-am primit de la cineva in legatura cu imaginea de fata, si care suna exact asa: "Ca omul e satul de gri. Vrea culoare. Sau e gay." Deci, daca nu ai vrut sa ...
Sfanta cruce Autor: Am schimbat fotografia.
Geneva Autor: multumesc!
Geneva kirugoro: As taia partea de sus, cat sa elimin pata luminoasa de pe stalp. In acest fel celelalte pete luminoase proiectate pe stalpi ar forma aproape o diagonala.
Ballerina timo49: Detalii despre loc si fotografie , da . Detalii despre aparatura folosita , nu ! Am votat-o , dar pentru viitor atentie .
Sala de mese Autor: OK. Am mai adaugat niste mese si am obtinut o camera.
Sala de mese kirugoro: Subiectul trebuie sa fie camera, nu mobilierul. Deoarece camera nu se vede, esti inafara temei.
Fratia rozelor Autor: Multumesc pentru observatii. Da, am exagerat voit setarea pentru galben pentru ca am vrut sa creez un galben plat si sa scot in evidenta trandafirul rosu, care nu e afectat de setare. Am incercat incadrare, evidentiere si iesire din normal. Vad ca nu am reusit. A fost un experiment pe care mi-l asum.
Fratia rozelor Liviu58: Dacă ne uităm la exif, vedem și care e cauza (iso+exp). Dar vei avea destul timp, (abia a venit primavara) pentru a exersa fotografia cu flori/trandafiri care, deși pare simplă, nu e chiar așa
Fratia rozelor kirugoro: Pe galben ai o supraexpunere suparatoare. Nu prea ai ce-i face. Subexpunerile sunt mai de dorit decat supraexpunerile fiindca se mai pot corecta la postprocesare. In cazul supraexpunerilor in zonele „arse” nu mai exista detalii, informatie, si de aceea nu se mai pot corecta nicicum.
In lan Autor: Initial exagerarea am facut-o intentionat, dar daca nu place privitorilor m-am conformat si am inlocuit-o
In lan kirugoro: Culoarea graului e absolut nefireasca. Ai exagerat cu setarile.
Sacrificiu kirugoro: Ar fi fost de dorit ca manerul cutitului sa fi fost de alta culoare, sa nu „dispara” dizolvat in intuneric. Altfel, nimic de zis, ideea e faina!
Aspiratii Autor: Exact asta am facut . Pe asta se bazeaza afirmatia anterioara , pe discutii , cinstite, atat cu persoane avizate , cat si cu  persoane care nu au legatura cu fotografia decat ca simpli privitori . Cu totii au remarcat o " pata multicolora " intr-un spatiu gri , careia i-au dat fel de fel de interpretari , fara vreo legatura cu LGBT . In concluzie , oricat ai incerca sa ma convingi ca parerea ta este impartasita de majoritate , nu o sa reusesti . Ps: nimeni nu neaga culoril...
<<<>>>
Pagina 6 din 391, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20284 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl