Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 5 din 404, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20991 comentarii
1 Decembrie Dhaulagiri: Asta se intampla cand fotografiezi la orele pranzului, lumina e putrnica si apar unele portinui supraexpese iar unele subexpuse...contrast prea ridicat.
Crepuscular Dhaulagiri: Frumos...o lucrare reusita: atomsfera (poveste), incadrare, expunere. Felicitari si succes!
Pe muchie de cutit Dhaulagiri: Buna si asta, ''felicitari'' autorului!
Exprimand sentimente Dhaulagiri: Wow, ce HDD are autorul de isi permite sa tina asa ceva!
De-al lui Stefan Voda Dhaulagiri: Super, o "fotografie'' de pus in rama!
Cu pluta pe  Bistrita Dhaulagiri: Lasand la o parte inclinarea spre stanga a cadrului, imaginea pare sa se incadreze in ceea ce se vrea la acest concurs!
Schiță Autor: Nu e nimic de rău, e mai mult vorba de o remarcă, dar prefer să fiu precaut. Aşa că nu zic nimic, poate e mai bine.
Schiță Nomad: Autor, daca bradul nu ti-a iesit chiar cu vroiai, de ce ai mai postat desenul ? Ai reusit sa demonstrezi ce nu stii sa faci in loc sa demonstrezi ce stii sa faci. Spui ca daca foloseai un program de editare ti-ar  fi iesit o imagine identica sau una mai slaba. Una identica nu avea cum sa-ti iasa, una mai slaba da, dar doar daca nu stii ce ai de facut. Oricum, ai reusit sa faci una mai slaba si fara program de editare.   Te cred ca ai lucrat la desenul asta, dar doar munca s...
Alimentare Liviu58: Tema este ”mîna”, este subiectul, adică, nu călimara. Atenția ar trebui să cadă pe subiect. Sfatul meu este să o refaci, sau să o mai editezi, încearcă să umbli la expunere.
Alimentare Autor: Liviu58- mulțumesc mult. nu le puteam împăca pe amândouă- și mâna și călimara. Am încercat, credeți-mă.  Dhaulagiri- CE vi se pare atât de prost la lucrarea asta? Să știți că într-adevăr am MUNCIT la ea. Dovadă sunt cele peste 15 fotografii pe care le-am făcut până să ajung la asta tot schimbând încadrarea și direcția luminii. 
Schiță Liviu58: Nu trageți în pianist! Chiar dacă falsează Poate învață din critici
Schiță Nomad: Din punct de vedere tehnic, imaginea nici macar nu se incadreaza la mix-media. Mix-media inseamna folosirea a mai multor materiale si a mai multor tehnici de prelucrare in aceeasi lucrare.
Schiță Dhaulagiri: De acord cu Nomad, ce cauta desenul asta la un concus de  mix media?! Poate la o incercare la gradinita! Faptul ca nu a mai postat cineva la acest concurs nu face asta din rahat bici!
Mister Dhaulagiri: Cum te poti prezenta cu o asemenea porcarie la un concurs de fotografie?
Viața în albastru Dhaulagiri: Cum te poti prezenta cu o asemenea porcarie la un concurs de fotografie?
În galben Dhaulagiri: Daca nu stii...macar scrii articole si le dai lectii altora...penibil!
Alimentare Dhaulagiri: Aceeasi imagine cu ''Nectar", proaste amandoua!
Alimentare Liviu58: O fotografie bună. Lumina cade foarte bine pe călimară, mai puțin inspirat pe mînă.
Schiță Liviu58: Eu apreciez intenția (și efortul) autorului, chiar dacă rezultatul este modest. Măcar a avut curaj să încerce. Dacă n-aș fi atît de leneș aș fi încercat și eu să improvizez ceva în Corel.  
Schiță Autor: Kirugoro- mulțumesc mult, cred că ai dreptate. Atâta timp cât nimeni nu a încercat măcar ceva, eu am încercat să desenez ceva- așa cum mi-ai ieșit, cu părți bune și rele- nu am terminat facultatea de arte, deci nu am pretenții prea mari când desenez AlinaMagdalena- nu s-a folosit guma de șters, am încercat să reproduc umbrele- poate că NICI asta nu mi-a ieșit prea bine. Nomad- dacă aș fi folosit un program cel mai probabil mi-ar fi ieșit fie o imagine identică cu cea dată, ...
Schiță Nomad: Tema nu e tampita deloc, e nevoie doar de imaginatie si stapanirea unui program sau doua de editare. Desenul postat este la nivel de gradinita si nu e nimic original in asta. Mai jos de atat nu cred ca se poate.
Our hands bring light kirugoro: ... „am cãlcat pe bec,încã te iubesc” - genial!
Schiță kirugoro: Oameni buni, think ouside the box! Da, se poate comenta referitor la stangacia desenului, la incadrarea in pagina etc. dar la originalitate cel putin merita o nota mare (mai ales ca tema e atat de tampita incat nimeni altcineva n-a putut imagina ceva)! Autor, eu te apreciez
juxtaposition Autor: Triunghiuri reflectorizante
Crochiu Autor:  D 145 mm / I 85mm 
Atelierele Mosului AlinaMagdalena: În ce an e realizatã ? Dacã mai am dreptul la o întrebare,în ce tarã ? 
Crochiu AlinaMagdalena: Supã de alge sau sake ? Empty tea cup (detectia automatã ) ,ok,nu mã asteptam,mãcar verde . Ce curioasã sunt despre mãrime,nu pot citi din setãri .  
Tokyo 2020 AlinaMagdalena: Când am vãzut si lucrarea asta,mi-am dat seama cã nu mai are rost sã scot vreun bol din raft,bolul meu preferat nu e,dar era planificat... Sigur altã mãrime,am vreo 3,dar am rãmas socatã,bolul meu ...
Our hands bring light AlinaMagdalena: Acum apare iar în format normal,pot vedea si eu mai bine. Se poate duce alb-ul mai jos,luminozitatea,iar cablurile poate pot fi interpretate ca parte din flori,tulpini. Sau poate se doreste joaca cu lustra,am cãlcat pe bec,încã te iubesc .
Schiță AlinaMagdalena: Comentez eu... nu cu drag,dar zâmbind. Bradul este înclinat spre stânga. Îi lipsesc globulete si e prea gras.  Nu s-a lucrat prea curat,s-a folosit guma de sters des sau sunt intentionat umbre ? Autor,poti mai mult,deseneazã ceva pt. si cu sufletul tãu ,ori mai relaxat,ori mai calculat. Putem cred si coace,decupa,picta cu dulceatã,poza trebuie si ea fãcutã,nu-i usor,dar nic...
juxtaposition AlinaMagdalena: Analiza pxl nu-i dãduse decât vreo 20 si ceva pct,m-am mirat. Felicitãri,astea cred cã sunt stopuri pt. pauza cu masina ? 
Ploaia de stele Autor: Nici n-am observat,dar nu cred cã îi fãceam crop,rãmâneam cu prea putine urme de la sanie sau cãrucior.
Schiță Autor: Prefer să nu comentez la ceea ce ați spus, ci să pun o întrebare... Poate ies cu ceva folos din chestia asta, decât să mă supăr(nu de alta, dar nu cred că aș rezolva ceva dacă aș spune- poate doar mi s-ar șterge lucrarea) Ce nu vi se pare ok la imaginea asta? Am reprodus imaginea dată, deci am respectat tema și nu cred că aș fi putut adăuga nimic creativ. Chiar aș vrea să știu răspunsul la întrebare, ca să aflu ce pot corecta. Mulțumesc și aștept un răspuns.
Schiță Nomad: Chiar nu stiu ce cauta desenul asta aici, la un concurs de mix-media. Locul lui ar fi pe peretele  de unei clase de gradinita, la grupa mijlocie.  Mai mult de 1 pe linie nu pot sa-i dau. Pacat ca nu se pot nota unele intrari cu zero.
În galben Autor: Nu puteam scurta timpul de expunere, ar fi ieșit mai rău. Am încercat și alte variante, dar asta mi s-a părut cea mai reușită. Mulțumesc!
epuizat Liviu58: Cum zici tu...îmi cer scuze pentru intervenție
epuizat Autor: Partea de jos are rolul ei in poveste.
epuizat Liviu58: Ironia e bună, imaginea lasă de dorit. Un crop fără partea de jos cred că ar ajuta.
În galben Liviu58: Cam arsă brățara, reflexia însă e ok
Reclama de Craciun Liviu58: Cam slăbănog moșul, probabil este atlet. Un alt punct de stație l-ar fi pus (oare?) în valoare. 
Ploaia de stele kirugoro: Imaginea e creativa. Ma deranjeaza insa zapada supraexpusa din partea de jos. Propun sa mai scurtezi imaginea.
Our hands bring light kirugoro: E bine ca ai incercat o poveste, dar aici lizibilitatea imaginii lasa de dorit: in lipsa detaliilor mainile nu pot fi recunoscute decat prin contur, ori aici acesta e parazitat de bratele lustrei.
the flag...our flag Danelinole: Am şi eu o părere(o să îi rog pe colegii de pe aici să mă contrazică dacă nu gândesc bine). Eu cred că un steag nu reprezintă neapărat patriotism... E discutabil, ştiu, dar patriotismul înseamnă iubirea de ţară şi un steag şi un cer întunecat mi se pare un subiect prea... sec pentru o astfel de temă. Mult mai reprezentativ ar fi fost, după părerea mea, fotografierea unui copil zâmbitor cu un steag în mână. Poate părerea mea e subiectivă nu doresc să influenţez voturile altora, dar eu nu aş...
Clipă Autor: @Nomad, orizontul strâmb este într-adevăr o greșeală primară, dar nu doar la mare. Tu ești puțin cârcotaș acum, te legi de 1mm înclinare spre stânga, da' te iert, că, deh, spiritul Crăciunului. PS: comentariul meu a fost o glumă, nu prea ai tratat-o ca atare. Cât despre notă, la școală am luat și nota 1, deci nu-i cu supărare.
Schiță Autor: Aştept să voteze şi cineva cu putere în vot... Iar ne trezim fără scoruri. Juriul votează la mix media şi grafică?
Clipă Nomad: Chiar daca as inclina privirea in dreapta, orizontul din imaginea asta tot stramb ar ramane, iar un orizont stramb la mare este o greseala elementara in fotografie, iar nota pe care o dau la imaginile strambe sau cu orizont stramb sunt mult sub jumatate din nota pe care as da-o la aceasi imagine daca ar avea orizontul drept.
Our hands bring light AlinaMagdalena: Autor,ai rotit fotografia ? Parcã avea altã mãrime,acum e asa micã.     
Al tau... Liviu58: Revin, simt nevoia de a fi mai explicit, poate cuiva chiar i-ar fi util (mă refer la începători) Îmi place din punct de vedere compozițional, îmi place felul cum ai gestionat lumina (poate puțin cam tare pe degete, dar asta e doar o părere personală) și ideea. Ca să fiu și puțin cîrcotaș (în glumă, desigur) aș spune că ceva nu se leagă între imagine și titlu. ”Al tău” e o formulă de încheiere, presupune că închei epistola, ori aici e doar la al treilea rînd.
Schiță Autor: Nu... Nu la asta m-am referit cand am spus ca nu mi-a ieșit munca. Chiar am lucrat la bradul ăsta și NU l-am facut deloc la misto. M-am alăturat glumelor generale doar cand am pus emoticoanele. Voiam sa subliniez faptul ca nu sunt un desenator prea bun.
Al tau... Liviu58: Îmi place abordarea
Crochiu Autor: Multzam fain
Schiță Nomad: Postarea asta e la misto ??
<<<>>>
Pagina 5 din 404, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20991 comentarii
© PxlShot 2020 sub Creative Commons License Powered by DotPxl