Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 5 din 388, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20135 comentarii
The door apyki63: Probabil "cea mai in tema". Dupa definitia initiala. Si expusa corect. Poate putin crop pe partea dreapta.
Cer albastru apyki63: Cer albastru - corect ----- 90% albastru - corect ------ "Sfanta treime" - ???
Cu lamaie kirugoro: Da. Original.
Picaturi de ploaie Simgeo: interesant degrade
Traunchi de platan timo49: Platan !!!!???
du-ma acasa, mai tramvai kirugoro: OK. Acum cred ca inteleg. E macro la sina de tramvai? Imagine abstracta, titlu abstract
Inserare kirugoro: Prea mult alb pentru tema „albastru”.
blue sky kirugoro: Aici culoarea albastra e musafir. Iti sugerez sa inlocuiesti imaginea.
du-ma acasa, mai tramvai Autor: E o imagine abstracta. Titlul pe care l-am dat are rolul de a mai aduce o raza de lumina asupra originii ei. Aceasta este logica, si se leaga destul de bine, cred eu... dar daca vii cu un argument solid in sprijinul a ceea ce spui, atunci poate ma mai gandesc sa-l schimb.
La taclale PetruH: M-am abtinut sa îți răspund la ideea de 7 minute.... Eu nu cred in coincidente. Am postat imaginea mea mult înainte si are un titlu, sugestiv, nu e așa? Lucrarea ta contine tot o compozitie, titlul este sinonim cu cel la lucrarii mele, vizand aceeași imagine de „ceainice vorbitoare” Eu cred ca, dacă nu ai plagiat cu intentie, ai făcut-o oricum - poate inconștient, tu știi cel mai bine - după ce ai văzut postarea mea. În oricare situații, ar trebui sa iti analizezi modul în ...
Azul kirugoro: Azul, azul, dar nu inteleg nicidecum mesajul imaginii.
Gratie kirugoro: {{Autor}}, nu m-ai dezamagit. Pot spune chiar ca ai tinut drapelul sus si de data asta. Am marcat doar ceea ce in opinia mea ar fi imbunatatit imaginea. Oricum, felicitari!
du-ma acasa, mai tramvai kirugoro: Titlul nu se leaga cu imaginea.
Ornament Autor: Thank you paris match
Gratie Autor: Multam fain !
Ceainicul bunei dispozitii Autor: Multumesc pt comentariu. Ora aparatului a ramas setata pe cea de UK, asa ca in realitate ora era 18.17
Gratie PetruH: Imaginea este foarte reusita. Merita sa castige, fara indoiala.  
Tea time. Autor: Multumesc pentru comentariu si pentru aprecieri.
Gratie ovi59: Apyki, ai dreptate; autorul e usor de recunaoscut dupa stil. Kirugoro, sa stii ca am criticat de multe ori abuzul de folosire a fundalului negru, dar daca autorul stie sa foloseasca acest fundal, ce sa mai faci. Dupa parerea mea e cu doua clase peste orice postare din acest concurs. Nu e de nata 10, dar cea mai reusita postare.
Rusty world Autor: Punctul de interes se afla la locul lui si e de claritate maxima.
La serviciu ovi59: E haioasa, dar intrarea in tema cred ca e fortata.  
La taclale Autor: Se poate observa ca a fost facuta cu 7 minute inainte de incheierea concursului (cred aparatul nu trece la ora de vara ) . Pur si simplu nu m-am uitat la celelalte fotografii . Mi-am dat seama ca am in casa 2 ceainice si m-am grabit sa fac o poza .
Gratie Autor: Imi pare rau ca te-am dezamagit...Am vazut ca ai marcat o fotografie ca favorita. O sa ma inspir de acolo in privinta " valoratiilor " din fundal
Tea time. kirugoro: Imi place viziunea originala! In plus compozitia este foarte frumoasa.
Cafea in apa kirugoro: Merge, sigur ca merge. Pana la urma si cafeaua e tot un ceai
Old times kirugoro: Fundalul alb, supraexpus, este orbitor.
Gratie kirugoro: Fundalul fara valoratii este monoton si in plus creeaza nefireasca senzatie ca ceainicul leviteaza. Altfel, nimic de comentat. Poate doar ceea ce spunea colegul 63
Rusty world kirugoro: Am inteles din titlu ca intreaga lume e ruginita, OK, dar in „multimea” asta trebuie sa fie un punct de interes, un loc in care sa se opreasca privirea, ori acest lucru lipseste.
tehnica de aparare kirugoro: Prea multa dezordine in cadru. Puteai incadra mai strans in jurul „parbrizului”.
nuante kirugoro: Mi-a placut comparatia dintre cele doua „rugini”, dar imaginea  sufera din punct de vedere estetic.
Baba Cloanta kirugoro: Forma e faina, dar pozitia corpului e artificiala si nu subliniaza ideea de „baba Cloanta”. 
Salutare! kirugoro: Fundalul e fain  Umbra mai putin
Baba Cloanta Autor: Multumesc!
Discutia Autor: Lumina venea din capatul salii, se si vede...
Baba Cloanta apyki63: Mie-mi place rezultatul (in comparatie cu celellte luucrari). Bafta
Old times apyki63: "oldies but goldies" nu se potriveste pentru lucrarea de fata. Sorry
Ceainicul bunei dispozitii apyki63: 1. Am recunoscut ceainicul. 2. Cred ca e putin prea saturata pe canalul/canalele red/orange.Culoarea mainii care tine ceainicul pare ne-naturala. Efectul e de "golden hour" la 16 si 17 minute.
Discutia apyki63: Dupa parerea mea e binisor. Putina punere in scena, putina poveste . . . putin supraexpusa.   Nu inteleg de ce a fost nevoie de 3.2 / 1/40 si ISO 800? Doar nu lucrai pe intuneric?
Gratie apyki63: Stilul mi-pare cunoscut. Altfel spus, cred ca am recunoscut autorul. Astept finalizarea concursului sa vad daca m-am inselat. Bafta
Mister apyki63: 1. DPDV tehnic lucrarea e OK dar nu-mi transmite nimic. E doar un ceainic. . 2. La prima vedere pare inclinata spre dreapta. 3. Daca o compar cu celelalte intrari, se situeaza in top 3. Scuze. Sunt doar pareri personale.
la o cafea Vulcano: Autor, ai dreptate, mai importanta e imaginea. In cazul de fata, imi cer scuze, dar imaginea e mai ratata decat incadrarea in tema. Ideea e buna, insa nu e de ajuns. Data viitoare tine cont de sfatul lui nomad, incerca sa faci imaginea clara (timp de expunere mai scurt sau trepied) si o sa fie mai bine, ca mai rau nu stiu daca se poate. Succes!
La taclale PetruH: Nu e prea original. Mai exista o imagine in concurs cam...tot asa...inclusiv titlul.... nu? 
Flying Dutchman kirugoro: Super faina! Mult mai buna ca cealalta la capitolul „rugina”.
Axa de simetrie Autor: O pozitie centrata pe crapatura ar fi fost buna pentru simetrie, dar banala compozitional. Cand am facut fotografia am optat pentru regula treimilor.
Scantei reci Autor: Dupa scor, clar ca doar mie mi-a placut.
La adapost Autor: Nu mi-a aparut comentul pe chat. Daca m-ai tras de maneca sugerand ca imaginea a mai fost postata, iti pot spune ca de data asta e alta, asemanatoare
Coroziunea sarii kirugoro: Titlul este banal. Faptul ca l-ai tradus in engleza nu il salveaza. Fiind vorba despre o salina puteai sa exploatezi ideea de coroziune, sau sa te legi de compozitie - linii cu cercuri.
Flying Dutchman Autor: Multumesc pentru coment. Am cateva variante pe care le testez. Ramane sa ma hotarasc la una.. Asta este motivul pentru care titlul lucrarii este "titlu"
Flying Dutchman kirugoro: Imaginea este foarte buna, dar subiectul nu este rugina. Rugina nici nu se vede. Mai bine retragi imaginea si o pastrezi pentru o tema la care se incadreaza mai bine.
Agatatoare improvizata. Autor: Am repostat lucrarea, multumesc axxa 13.
Verisorii siamezi ovi59: Imi mentin parerea de la primul comentariu. In plus pot adauga ca sticla e semitransparenta si te incurca la obtinerea unei imagini simetrice.
La adapost ovi59: La postarea asta am comentat pe chat, dar nu ai raspuns.
<<<>>>
Pagina 5 din 388, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20135 comentarii
© PxlShot 2018 sub Creative Commons License Powered by DotPxl