Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 5 din 399, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20748 comentarii
#Cine se aseamănă se adună:) Autor: Am postat câteva două cadre(singurele rămase pe cardul de memorie pe lângă cea postată) și aștept păreri.
#Cine se aseamănă se adună:) Autor: Pff... Alta e treaba, eu chiar am lucrat la mai multe, dar eu am poate prostul obicei de a lăsa fotografia cea mai buna(sau care mi se pare mie că e cea mai bună) iar pe celelalte să le șterg. Cred că tura asta am lăsat două imagini. Trebuie să văd, iar dacă mai am o adaug ca pas zilele astea. Faza e că aveam una si cu F9 și era un profunzime de camp mai mare. În rest, poate ar fi trebuit să pun lumina în partea cealaltă, la lumină am lucrat destul de puțin. În schimb am făcut vreo 10-15 c...
Galop Autor: Multumesc pentru parere. Am tras in rafala, calul era in galop, fiind pe o pista de antrenament. Ma uit sa vad daca gasesc o incadrare mai buna.
#Cine se aseamănă se adună:) kirugoro: Imaginea e lucrata, dar e conceputa gresit. Zona care atrage privirea e central stanga (acolo e lumina cea mai buna, acolo sunt reflexiile), ori tocmai acolo nu e focalizata. Aranjamentul are potential, dar trebuia sa te joci cu lumina, cu focalizarea, cu incadrarea si sa faci cateva zeci de expuneri. Daca ai facut asta, propun sa ne arati o alta varianta.
Galop kirugoro: Pozitia calului nu prea aduce a galop. Dar asta e cea mai mica problema. Necazul e ca ai mult spatiu in spate si cam putin in fata, pe directia miscarii. In rest imaginea are atmosfera si culoare.
No more green Danelinole: Eu aș încerca să fac fundalul să graviteze în jurul subiectului(prin focus, culoare, compoziție. Aș fi încadrat întreaga pânză de păianjen.Dacă într-adevăr doriți să umblați la culoare, eu aș lăsa doar paharul colorat, iar restul alb negru. Jos e prea mult spațiu liber, iar sus pânza de păianjen nu e surprinsă în întregime. Aș fi încercat un echilibru între cele două părți... Altceva... Nu știu, poate vor mai veni și alții cu idei. Succes!
#Cine se aseamănă se adună:) Autor: Mulțumesc mult pentru idei și aprecieri...
No more green Autor: Am postat si imaginea originala. Pana se termina concursul as vrea sa modific lucrarea. Incepand cu titlul, apoi incadrarea si probabil si culorile. Avand proaspat in minte originalul mi-e greu sa vad cu ochii unuia care se uita prima data. Asa ca m-ar ajuta niste sfaturi. Voi ce vedeti si ce credeti ca ar trebui sa se vada ca sa fie expresiva?
#Cine se aseamănă se adună:) JustInAR: Povestea e sigur una cu final fericit! Sunt delicioase...
#Cine se aseamănă se adună:) Liviu58: E o imagine reușită, ești pe drumul bun, cel puțin la tema still life. Succes și lumină bună! 
#Cine se aseamănă se adună:) Nomad: Pentru incepatori nu e o lucrare rea, e chiar bunicica. Compozitia nu are forta, dar cromatic arata binisor. Te-ai jucat putin cu claritatea, cu reflexia... e ok. Dar nu vad o poveste in imagine.
La tara kirugoro: Balonul e foarte frumos, dar backgroundul nu ajuta imaginea.
2020 kirugoro: Ca sa parafrazez un clasic in viata, si lucrarea asta merita un loc mai in fata
fusion kirugoro: Pentru mine asta era lucrarea de locul 1. Felicitari Hinkel Anton!
Pe pervazul trist... kirugoro: Da. Cu siguranta!
Credinta Danelinole: Ok, ok... Am dat o idee... Imaginea asta chiar are atmosferă, așa e. Renunț la idee și dau un fav.
Florența mircea: Poti cropui lejer partea din stanga. Poti pastra privitorul, creaza interactiune in imagine. De asemenea as mai trage de shadows si blacks pentru a scoate mai multe detalii din zidul din dreapta
La Salon Autor: Nu a prins la public,imi rãmâne la profil ,ce dovadã jenantã,asa nu !!! Te pui cu JuriuPxl    
Credinta timo49: Un contrast mai mare ar incarca mult imaginea , copacii ar estompa subiectul principal, biserica .Atmosfera specifica unei zile de iarna .
La Salon Danelinole: Faza e că concursurile ăstea(Contralumina și Free for all) au avut foarte multe lucrări și lupta a fost destul de mare pentru primele locuri. Sunt câteva imagini mai în față decât asta, dar care nu merită. Dar ce conteaza daca e locul 25 sau locul 30? Important e sa se claseze între primele 11(acolo chiar contează daca e un loc mai în față sau nu) iar aici nu știu dacă era cazul. Dacă o lucrare bună nu intră în top 11 ori existau și altele mai bune, ori e vina noastră, a votanților. Oricum...
celor nestiuti Nomad: Si imaginea asta merita un loc mai in fata.
La Salon Nomad: Imaginea asta pe penultimul loc ??!??? Merita un loc mult mai in fata.
celor nestiuti AlinaMagdalena: O luminã e tãiatã,o încadrare nu prea fericitã ,dublã gresealã as zice...
Credinta Danelinole: Asta așa e, dar eu așa am vazut-o mai ok cu mai mult contrast. Poate e doar o chestie de gust.
Credinta Autor: Prea mult contrast ar trage prea mult inapoi copacii si ar lua destul din mult din atmosfera data de ceata. Nu stiu daca mai am RAW ul, a fost editata acum aprox 2 ani. Probabil acum as edita diferit. Gusturile se schimba
No more green Danelinole: Atunci e cam abstractă imaginea. Eu sincer am văzut țeavă.
No more green Autor: Teava e un pahar de cafea aruncat in iarba.
No more green Danelinole: Mult haos aici. Se vede pânza de păianjen care nu e surprinsă în întregime. Țeavă aia(care nu e chiar un deșeu) se vede pe acolo. Îndemn autorul(cu prietenie) să o schimbe, mai ales pentru că încadrarea în temă e discutabilă. Mult succes!
Parrot timo49: Prea mult negru . Presupun ca fundalul nu te avantaja si l-ai innegrit , perfect , atunci modifica raportul dintre culori , papagalul sa domine imaginea . Mi se pare putin neclara imaginea !
Credinta Danelinole: Mi se pare o imagine grozavă. Eu însă(vin aici cu o idee personală, cu ce aș mai face eu, poate nu e bine, dar zic) aș mai fi îmbunătățit puțin contrastul la editare, pentru că punctul de interes(biserica) să fie mai bine conturată. Nu ar ieși ceva mai bine? 
Unghiuri JustInAR: Valea Bistritei?
Time for her Danelinole: Eu nuam zis că nu ar fi bună din punct de vedere compozițional. Chiar și regizarea am luat-o ca pe un fapt divers. Cele trei linii de sus într-adevăr îmbunătățește geometria fotografiei. Poate chiar asta ați vrut să realizați. Mi se pare o imagine bună, mai ales din punct de vedere compozițional, și asta a fost părerea mea încă de la început. Și mie mi se pare o imagine dinamică, privitorul intuiește următoarea mișcare a subiectului. Mult succes!
Pe pervazul trist... Autor: E mai bine așa?
Time for her Autor: Danelinole, intr-adevar, este asa cum spui tu, insa nu vad nimic rau in a face o fotografie de acest gen, nu toate trebuie sa fie de tip instantaneu, pot fi si inscenate, eu am dorit aici sa fac imaginea sa functioneze din punct de vedere al liniilor, al structurii si formei. 
Pe pervazul trist... kirugoro: Nu e buna. Taie zona neagra din stanga pana sticla ajunge pe o linie forte a imaginii (treimea stanga dreapta). 
Respect kirugoro: Fotografia e faina, dar trebuie un pic aranjata. In primul rand titlul. Asa cum e acum arunca imaginea in zona satirei. Eu as merge pe ideea politetei, masina care opreste ca sa lase pietonul sa treaca. Apoi e spatiul vid din spatele pietonului, spatiu care nu spune nimic, la fel si cel de deasupra masinii. Pe scurt, lasand doar masina si pietonul in extreme (stanga - dreapta) si dand o alta interpretare (prin titlu), obtii o imagine cu pretentii la clasament.
Time for her Danelinole: Mie fotografia asta mi se pare puțin cam prea revistă. Mâna aceea arcuită pare dusă la gură printr-un gest nenatural, teatral. Poate nu e așa, dar asta e senzația mea. Succes!
Pe pervazul trist... Autor: Am schimbat-o. Sper să fie mai bună acum. Mulțumesc mult!
Drumul spre Casa Danelinole: Mi se pare destul de ok imaginea. Am însă o întrebare în legătură cu datele EXIF ... Era dereglat ceasul aparatului foto? Pentru că fotografia apare făcută la ora 12. Și la ora 12 soarele nu poate fi unde e acum în fotografie. Succes în continuare!
Cerne Zapada! Autor: Imaginea este realizata de jos in sus. Daca m-as fi bagat in zapada, sa fotografiez cerul, as fi fotografiat numai fulgii. Oricum a nins foarte tare in ziua aceea, si cateva zile dupa.
Diminetile de altadata Danelinole: Sincer eu aș mai fi lucrat puțin la silueta aceea( poate aș fi așezat-o mai în stânga puțin și aș mai fi luminat imaginea cu un timp de expunere  puțin mai lung sau prin editare). Pe de altă parte, ideea e chiar frumoasă. Succes în continuare!
Fluturi de toamna Danelinole: Cam neclar subiectul imaginii, însă îmi place descrierea... Însă din păcate noi evaluăm fotografia... Eu as fi introdus o siluetă sau macar as mai fi luminat putin imaginea, sa se înțeleagă ceva din ea. Sau e întoarsă? Ce e în dreapta pare parcă o apă, dar nu sunt sigur. Cam indefinită compoziția... Și nici nu e pusă prea bine în valoare contralumina. Succes... și vedeți ce puteți face. 
Cerne Zapada! Camii2828: Interesantă fotografia, însă ai putea încerca să o faci din altă perspectivă. De exemplu, de jos in sus, spre cer.
Arhetipal Danelinole: Mi se pare o imagine grozava, dar calul e asezat parca prea central. In rest imi place, calul bine surprins in ,,habitatul sau``.
Pe pervazul trist... Autor: Cred că din dorința de a avea cât mai mult context am făcut-o așa. Voi încerca să o schimb. Mulțumesc!
Arhetipal mircea: Imaginea e faina.. ar fi bine daca ati putea s-o si rotiti intr-un photo viewer si s-o reuploadati...
Pe pervazul trist... ScarlateanuNicolae: Cam aglomerata compozitia si subiectul- sa inteleg ca este stcla - e cam scoasa din context de perdele, de a doua sticla, incadrarea stramba etc. Refa lucrarea . As incadra-o la low key!
Pe pervazul trist... Autor: Brrr... Aveți vreo idee pentru îmbunătățirea imaginii?. Am lucrat la mai multe cadre și ăsta mi s-a părut cel mai bun, dar poate că aveți voi încă o idee. Deci?
Curge, frate! Danelinole: Frumoasă imagine.. Puțin cam mult haos în schimb...În partea dreaptă o țeavă(cred) galbenă iar în colțul de sus(tot dreapta) o frunză. Eu aș fi făcut un crop doar cu băiatul zâmbăreț din stânga. Succes și sper să fie ok ideile mele!
Omul cu sobolani Danelinole: Mie în imaginea asta mi se pare nereușit un singur lucru: prezența frunzelor out of focus din dreapta. Înțeleg, fotograful nu putea încadra altfel... Dar strică puțin compoziția de alt fel foarte bună.
celor nestiuti kirugoro: M-am tot gandit. Sunt cam multe contralumini care-ti intra in ochi. As renunta la petele albe cele mai de sus (si cu asta s-ar mai reduce putin si dimensiunea verticala a imaginii, care este un pic exagerata) si la farama de arc de cerc ce ciupeste latura din stanga. As renunta chiar si la pata gri de pe marginea de jos  (desi asta poate ca „stabilizeaza” cumva cadrul).
celor nestiuti Nomad: De ce sa nu mearga ? Imaginea e buna, chiar foarte buna. 
<<<>>>
Pagina 5 din 399, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20748 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl