Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 5 din 386, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20059 comentarii
Soare cu dinti CătălinaCătă: Îmi place mult cum cade lumina pe suprafata fotografiata. Ar fi fost interesant sa putem deslusi mai mult din cerul albastru, dar tinand cont de faptul ca accentul cade pe irizatiile de gheata, este o poza potrivita pentru concurs. 
Pierdut in multime kirugoro: Nu te contrazic, se poate auzi zgomotul aglomeratiei si al trenurilor insa mesajul este ambiguu. Cine priveste imaginea e mult mai atras de alte aspecte mai percutante, cum ar fi zapada dintre linii si de pe peron. Nu lasa alternative, alege un subiect unic, specific cum ar fi de exemplu coarda vibrand a unui instrument muzical si vei fi mult mai aproape de ideea de sunet decat daca alegi o scena cu zgomot nedefinit.
La pensie kirugoro: In cele ce urmeaza vin cu o sugestie. In incercarea de a face ordine in cadru e important sa aranjam si marginile, adica sa lasam afara micile pete nerelevante cum ar fi in cazul de fata cladirea din stanga. Taind din marginea stanga cativa milimetri castigai un plus de ordine in imagine.
A fost odata... kirugoro: E bolnava fotografia: e palida
Acasa ... pe terasa Autor: Kiru, asta a fost intentia mea. Pentru mine, abajurul e cel ce creaza atmosfera si da lumina calda in jurul lui. Trebuie sa te simti ca stai pe o terasa, fiind totusi in casa ta. Am lasat in partea de jos un minim de evidenta ca e vorba despre un corp de iluminat. Vorba ta ... daca trebuie sa explic poza, inseamna ca nu mi-am atins scopul.
Ambient ovi59: Acum e OK. Succes.
Acasa ... pe terasa kirugoro: De acord cu abajurul, doar ca asa cum l-ai fotografiat aproape ca poate fi confundat cu un afis lipit pe perete. Ai lasat afara din cadru exact elementele ce ar fi sugerat atmosfera...
Ambient Autor: M-am conformat
The Race Autor: Desi am incarcat de doua ori imaginea,observ ca site-ul,nu afiseaza inf.completa despre expunere.Aceasta este 1/80 secunde.
Romanta tarzie Autor: Am schimbat fotografia, folosind insa aceeasi sursa.
Acasa ... pe terasa Autor: Detaliu unui abajur, cred ca reprezinta ceea ce cere tema. De ce un bec e mai in tema decat abajurul care-l acopera ? E vorba de o lumina interioara si atmosfera pe care o creaza.
Candelabru Nomad: Nu trebuia sa tai din imagine. Se putea indrepta si prin alte metode
Candelabru Autor: Am indreptat putin, dar cred ca mai degraba este o iluzie optica!
Nuante de maro... Nomad: Si aici e valabil comentariul de la imaginea " Lumini interioare care te linistesc..."
Ambient ovi59: Autor, fa o repostere ca sa apara si datele exif.  
Candelabru Nomad: In imaginea asta, candelabrul e inclinat spre stanga, iar greseala asta strica toata simetria imaginii.
CRH Autor: Am reurcat imaginea. Avem date exif
Aventura in ...alb ovi59: Sper ca aventura nu a stricat vacanta. Daca nu centrai masina era si mai bine.
Priveliște ovi59: Cu un alt titlu cred ca ne puteai apropia mai mult de ideea de vacanta. Apreciez abordarea diferita fata de celelalte postari.
Bucuriile iernii... ovi59: Dintre putinele postari care au legatura cu vacanta, aceasta imi transmite bucuria unei vacante reusite.
Braduț ovi59: Autor, ca sa nu repeti lucrarea, trebuie sa alegi doar una din cele doua postari "Bradut"
Glouri Liviu58: Nu cumva lipsește o literă din titlu?
Silueta Autor: Obelisc
Silueta ovi59: Autor, nu vrei sa ne ajuti sa intelegem ce silueta vezi ?
Contemplare Autor: Sunt in tema. Imaginea are descriere.
Acul Cleopatrei Autor: Multumesc, am rectificat!
Dans Autor: Da, Ovi, asta se intampla cand nu incadrezi bine o lucrare: chiar daca are valoare, pierzi punctaj si ulterior, cand vine o tema la care s-ar incadra, pierzi trenul. 
Acul Cleopatrei ovi59: Pana la schimbarea regulamentului, datele exif sunt obligatorii. Autor, ai timp sa inlocuiesti poza.  
Dans ovi59: Pacat de poza; puteai castiga cu ea la alte doua teme ce imi vin acum in minte. Nu sunt adeptul blocarii comentariilor. Ba chiar pot spune ca ma deranjeaza foarte tare cand cineva blocheaza comentariile. Concursurile sunt facute pentru toata lumea; pentru cei ce participa si in egala masura pentru cei ce privesc si vor sa-si exprime o parere. In ceea ce priveste clopoteii sunt pentru asumarea lor; comenatriu si apoi clopotel. Ai dreptate cand spui ca se trag "clopotele" cam...
Dans Autor: Am revenit dupa terminarea concursului. Dupa cum se vede, cei ce au votat au avut discernamant si au depunctat o lucrare care nu era in tema sau era la marginea temei. In concluzie, pentru imaginile ce nu incalca flagrant regulamentul propun sa nu mai facem zgomot cu clopoteii, ci sa lasam sa fie marginalizate de catre juriu. Comentariile sunt in continuare binevenite (cei ce nu le doresc pot sa le blocheze, cum a sugerat Ovi).
 Steel Wool Photography Autor: Mersi
 Steel Wool Photography ovi59: Expunere lunga, idee buna, realizare buna => Felicitari !
Apocalipsa Autor: Buna, Mircea. Multumesc de atentionare. M-am "prins" abia dupa ce o terminasem de editat si nu am dorit sa o arunc la "gunoi". Dupa care m-am lamurit si am creat alte doua :D
Bruxelles noaptea Autor: Multumesc !
Ceata urbana MolociMage: Editul culorilor nu e neaparat pe gustul meu. Dar compozitia pozei este exceptionala. Imi place mult efectul luminilor care fug in ceata. Bravo!
Bruxelles noaptea MolociMage: Bine facuta poza. Nu cred ca a fost usor, dar s-a meritat.
Stele artificiale MolociMage: Frumos!
Noapte in oras MolociMage: Nu, teoretic nu este. Un tutorial pe youtube spunea ca pana la 1/8 inca se mai poate fotografia cu mana libera.. cam asta este granita.  
Dans MolociMage: Sunt de acord cu faptul ca un timp lung de expunere incepe sa fie timpul la care ai nevoie de un trepied. Aici de exemplu nu pot sa imi dau seama daca ai folosit trepied sau nu, pentru ca nu apare ISO in datele exif. Poza putea sa fie facuta si cu mana, printr-un ISO ridicat. Iar la 1/13 nu ai neaparat nevoie de trepied... Sa dau un timp exact de expunere de la care se incepe mi s-a parut prea strict si lipsit de arta... Dar ce m-as fi asteptat eu sa vad sunt urmele de lumina, acel...
Pasarea din Cheile Dobrogei MolociMage: Frumos exemplu de forma in stanca. Felicitari!
Pasarea din Cheile Dobrogei Autor: Cadrul este mai larg decat il vad eu! Se vede toata fotografia doar cand o deschid!
Apocalipsa mircea: Stii ca nu trebuie doar sa manipulezi imaginea concursului. Poti crea orice doresti din orice imagini stock doresti
Diesel Punk poster mircea: Super tare manipularea. Mult succes
Pasarea din Cheile Dobrogei Autor: Vad ca in concurs apare doar un crop din fotografie!
luminile  Ploiestiului ovi59: Ca sa fiu consecvent in comentarii, cred ca nici 1/5  nu e un timp lung de expunere. Postarea nu e in tema.
Noapte in oras ovi59: Ca sa fiu consecvent in comentarii, cred ca nici 1/8  nu e un timp lung de expunere. Postarea nu e in tema.
Dans ovi59: Autor, daca ai probleme cu cei ce comenteaza postarea ta poti sa blochezi acest lucru. E si vina celui care a dat tema ca nu a solicitat un timp minim de expunere. Eu as fi impus un timp mai mare de o secunda.
Dans ovi59: Nu cred ca 1/13 e un timp lung de expunere. Postarea nu e in tema.
Dans Autor: Lung, scurt sunt termeni relativi. In fotografie un timp lung de expunere incepe sa fie cel pentru care e deja nevoie de trepied, sau cel in care obiectele fotografiate par in miscare. Trecand peste asta e deranjant faptul ca dai la fluierul piciorului fara a stii sigur daca ai dreptate. Consider ca era corect sa pui intrebarea la comentarii, pana te dumiresti, sau daca tragi clopotelul considerand flagrant, sa scrii acelasi lucru fara semnul intrebarii (un indiciu ti-ar fi putut da descri...
Diesel Punk poster MiraMiriam: Imi cer scuze pentru Clopotel. Cand m-am uitat prima oara la tema, am crezut ca trebuie sa modificam imaginea primita de moderator, asa cum eram obisnuita, dar vad ca tema este libera. Bafta autorului!
Pojghita de culoare pe suprafata apei kirugoro: E trist daca trebuie sa explici ceea ce ar trebui sa spuna imaginea.
Casa cucovoare Autor: E un magazin de covoare.
<<<>>>
Pagina 5 din 386, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20059 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl