Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 5 din 386, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20025 comentarii
Ceata urbana MolociMage: Editul culorilor nu e neaparat pe gustul meu. Dar compozitia pozei este exceptionala. Imi place mult efectul luminilor care fug in ceata. Bravo!
Bruxelles noaptea MolociMage: Bine facuta poza. Nu cred ca a fost usor, dar s-a meritat.
Stele artificiale MolociMage: Frumos!
Noapte in oras MolociMage: Nu, teoretic nu este. Un tutorial pe youtube spunea ca pana la 1/8 inca se mai poate fotografia cu mana libera.. cam asta este granita.  
Dans MolociMage: Sunt de acord cu faptul ca un timp lung de expunere incepe sa fie timpul la care ai nevoie de un trepied. Aici de exemplu nu pot sa imi dau seama daca ai folosit trepied sau nu, pentru ca nu apare ISO in datele exif. Poza putea sa fie facuta si cu mana, printr-un ISO ridicat. Iar la 1/13 nu ai neaparat nevoie de trepied... Sa dau un timp exact de expunere de la care se incepe mi s-a parut prea strict si lipsit de arta... Dar ce m-as fi asteptat eu sa vad sunt urmele de lumina, acel...
Pasarea din Cheile Dobrogei MolociMage: Frumos exemplu de forma in stanca. Felicitari!
Pasarea din Cheile Dobrogei Autor: Cadrul este mai larg decat il vad eu! Se vede toata fotografia doar cand o deschid!
Apocalipsa mircea: Stii ca nu trebuie doar sa manipulezi imaginea concursului. Poti crea orice doresti din orice imagini stock doresti
Diesel Punk poster mircea: Super tare manipularea. Mult succes
Pasarea din Cheile Dobrogei Autor: Vad ca in concurs apare doar un crop din fotografie!
luminile  Ploiestiului ovi59: Ca sa fiu consecvent in comentarii, cred ca nici 1/5  nu e un timp lung de expunere. Postarea nu e in tema.
Noapte in oras ovi59: Ca sa fiu consecvent in comentarii, cred ca nici 1/8  nu e un timp lung de expunere. Postarea nu e in tema.
Dans ovi59: Autor, daca ai probleme cu cei ce comenteaza postarea ta poti sa blochezi acest lucru. E si vina celui care a dat tema ca nu a solicitat un timp minim de expunere. Eu as fi impus un timp mai mare de o secunda.
Dans ovi59: Nu cred ca 1/13 e un timp lung de expunere. Postarea nu e in tema.
Dans Autor: Lung, scurt sunt termeni relativi. In fotografie un timp lung de expunere incepe sa fie cel pentru care e deja nevoie de trepied, sau cel in care obiectele fotografiate par in miscare. Trecand peste asta e deranjant faptul ca dai la fluierul piciorului fara a stii sigur daca ai dreptate. Consider ca era corect sa pui intrebarea la comentarii, pana te dumiresti, sau daca tragi clopotelul considerand flagrant, sa scrii acelasi lucru fara semnul intrebarii (un indiciu ti-ar fi putut da descri...
Diesel Punk poster MiraMiriam: Imi cer scuze pentru Clopotel. Cand m-am uitat prima oara la tema, am crezut ca trebuie sa modificam imaginea primita de moderator, asa cum eram obisnuita, dar vad ca tema este libera. Bafta autorului!
Pojghita de culoare pe suprafata apei kirugoro: E trist daca trebuie sa explici ceea ce ar trebui sa spuna imaginea.
Casa cucovoare Autor: E un magazin de covoare.
in stil mediteranean apyki63: =D>
Parcare la inaltime MolociMage: Incadrarea lasa de dorit.. desi imi imaginez ca a fost foarte grea chiar si asa.
in stil mediteranean Nomad: Am tras clopotelul la imaginea asta pe motiv ca este prea slaba pt. un concurs foto, iar clopotelul a fost sters. De ce a fost sters ? Considerati imaginea asta destul de buna ca sa participe la un concurs ?!????? Asa trebuie sa arate o fotografie care participa la un concurs pe un site de fotografie ??? Daca considerati ca da, sa nu va mire ca pxlshot nu evolueaza, ba din contra, involueaza. Si nu e vorba doar de poza asta, mai sunt si altele in concursul asta si in celelalte, care sunt ...
Minimalist Autor: Ba citim. Dar inca nu e gata. O secunda te rog.
Casa cucovoare apyki63: Astia si-au spalat toate covoarele odata si le-au intins la uscat. Sau e un magazin de covoare?
Bio apyki63: Inca un hambar
Deasupra tuturor apyki63: Pare putin inclinata. Sau e o replica a turnului din Pisa
in stil mediteranean Pentax: Daca te referi,la faptul ca este inclinata spre dreapta,ei bine, este treaba autorului sa rezolve asta.Dar ca sa afirmi ca este prea slaba pt un concurs foto este exagerat.
Cu nasul pe sus Autor: Initial si eu am gandit-o pe lat, dar dupa cateva incercari m-am reorientat.
Cu nasul pe sus axxa13: Imi place ! Imi place geometria imaginii, dar cred ca ar avantaja mai mult formatul / incadrarea pe lat ( landscape ) . Bafta !
Industriala Autor: Multumesc.
Industriala axxa13: Imi place atat ideea , cat si realizare . Felicitari !
My way Nomad: Ce cauta imaginea asta pe locul 5 ? Trebuia sa fie pe locul intai. Cum se voteaza pe aici, dupa ce criterii ?
Pe bune! kirugoro: Minti odihnite
In medina ovi59: Nu e concurs de gramatica, dar  ... Medina nu e medina.
Drumul printre Alpi Autor: Danke, Simgeo.  
Inghesuiala la poze Autor: Cred ca doi catei care se inghesuie pentru o poza sunt mai in tema decat doua animale care stau la distanta una de alta.
Tavan de palat Autor: Am schimbat fotografia. Sper sa fie mai in tema!  
Capra neagra apyki63: 1. Era doar o sugestie referitoare stict la procesare. 2. Ai dreptate. Wildlife-ul e putin altel decat atunci cand aranjezi subiectele in studiou.
Capra neagra Autor: M-am jucat cu umbrele si editarile cat s-a putut. Dar atunci cand fotografiezi capre negre nu prea poti sa te invarti asa mult in jurul lor si nici sa le rogi sa se intoarca. pentru ca o sa fuga. iar daca soarele nu cade optimal pe fata atunci.. In orice caz, prin definitie nu se incadreaza poza in portrete. Astfel, apelez din nou la Admin sa o stearga.  Merci.
Finalul luptei Autor: La momentul pozei, rama era foarte activa si se zbatea, dar ... asa e fotografia surprinde un cadru ce ramane static.
Capra neagra apyki63: Fata este umbrita. Eu m-as fi jucat putin cu "shadow"-ul.
Capra neagra axxa13: https://blog.f64.ro/2014/09/01/fotografia-de-portret-echipament-lumina-si-incadrare/
Finalul luptei apyki63: Asta pare a fi o reletie animal - cadavru
Capra neagra Autor: Atunci sterge poza te rog, Admin.
Culpa Autor: Multumesc pentru apreciere !
Tavan de palat kirugoro: Regulamentul cere SA PREDOMINE liniile diagonale. Aici predomina liniile orizontale, oricum le-ai numara.
Chip or Dale? kirugoro: Portret inseamna doar cap. Asa cum ai postat imaginea nu te incadrezi in tema.
Capra neagra kirugoro: Portret inseamna doar cap. Asa cum ai postat imaginea nu te incadrezi in tema.
Drumul printre Alpi Simgeo: frumoasa lucrare,imagine de poveste...
Culpa ovi59: Ciudate voturi. Idee deosebita, realizare buna; sigur trebuia sa fie in top trei.
Campionul kirugoro: Fundalul ce face concurenta subiectului (prin forma, contrast si culoare) e total nepotrivit. Altfel, nota 10 pentru premiat
Top-model Autor: Ai avut dreptate. A iesit mai bine in aceasta incadrare.
Top-model kirugoro: Incadrarea pe lat nu te avantajeaza. Ceea ce e la stanga si la dreapta „chipului” nu e nici interesant, nici nu aduce informatii in imagine. Sugerez o incadrate „portret” (pe inalt), focusata pe „chip”.
<<<>>>
Pagina 5 din 386, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20025 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl