Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 4 din 399, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20748 comentarii
Sweet September Sunday Danelinole: Vin și eu cu părerea mea... Deși poate că nu ar trebui să intru în discuția asta. Eu zic că această fotografie prezintă locul așa cum îl vede orice om(poate de asta celor din acel oraș le place) și nu îl prezintă grafic, compoziția și cromatica nu are greutate. Este perspectiva din care mulți oameni văd lumea. Există curba aceea roșie care coordoneează direcția privirii, dar mie nu mi se pare destul. Succes!
Sweet September Sunday Autor: Nici n-am mai editat-o,i-am fãcut un mini crop,era un furtun în iarbã.
Sweet September Sunday Autor: Cred cã tine de gusturi. O înlocuiesc,cu toate cã fusese aleasã de redactie ca best of september în orasul ei. Poza mea de copertã... Zâmbesc. 
Sweet September Sunday Nomad: Prea stridente culorile, imaginea nu are rafinament.
Twisted Nomad: Si la imaginea asta se putea prelucra mai mult, iar stanca din prim plan parca ocupa prea mult loc in cadru. 
Reflexie Liviu58: Poate corectezi titlul
Tot inainte! Nomad: https://m.youtube.com/watch?v=nc0SV2B00KI  Vizionati de la minutul 7.
Tot inainte! Nomad: Chestie de gust...da si nu. Cum zice si Mircea, trebuia mai multa claritate si contrast iar cerul trebuia sa fie mai intunecat. Se poate merge mai departe, umblat la culori, poate desaturat sa fie aproape alb-negru, umblat la luminozitate, accentul sa cada pe drumul serpuit...cerul intunecat...imaginea ar putea arata mult mai bine, mult mai grafic.  Pana la urma, ideea e ca imaginea pe care o prezinti sa fie diferita de felul cum o vezi in realitate, sa merite sa fie privita, admir...
In padurea cu alune Nomad: Culorile sunt cam prea stridente, imaginea nu are rafinament, arata ca un "tablouas' de pe scara blocului. 
La barieră kirugoro: Prin compozitie imaginea nu leaga omul care munceste (de pe semnul de circulatie) cu cel care cerseste. Ar fi fost un filon bun de exploatat, mai ales ca amandoua personajele au cam aceeasi pozitie si fiecare se sprijina intr-un bat...
Tot inainte! mircea: Chestie de gust.. poate un pic mai mult contrast si claritate, luminozitate mai mica pe albastru.. 
Singur mircea: Foarte buna imaginea.. Daca ar fi fost acea gaura in nori un pic mai aproape, pe om, ar fi fost si mai bine.
Batranul copac mircea: Imaginea ar fi fost mult mai buna daca acel copar ar fi fost in focus
Mister mircea: Excelent!
Tot inainte! Autor: In ce sens spui ca imaginea nu e prelucrata suficient? Saturatia culorii? Contrast?
Tot inainte! Nomad: Subiectul are potential, incadrarea e buna, dar pacat ca imaginea nu e lucrata ( prelucrata) suficient. 
Way to remember Autor: @kirugoro, e o insulă frumoasă. 
Just happy Autor: Da! Tehnic , ai dreptate. Dar eu am vrut sa exprim si contextul . Pentru beduinul din fotografie a fost un prilej de bucurie, de mandrie ca am oprit sa-i fotografiez turma de camile . Pe el l-am fotografiat la un impuls.L-am vazut fericit si cumva m-a facut fericit si pe mine.Desertul te calmeaza si iti ofera ceva ce noi am inceput sa pierdem intr-un ritm alert : timpul. In trecut se spunea ca vesnicia s-a nascut la sat. Eu am redescoperit-o in desert alaturi de acesti oameni simpli care t...
PET-uri ,, cristaline " mircea: Thank you! I will try something else :|
PET-uri ,, cristaline " Autor: धन्यवाद! मैं कुछ और कोशिश करूँगा  
Trandafir roz JustInAR: Datorita luminii trandafirul are o transparenta ce-l face foarte delicat. Fundalul insa se vede intradevar prea clar.
No more green Danelinole: 1.Din punct de vedere al culorii e ceva mai bine, dar mi-ar fi plăcut totuși o poveste în jurul acestui cadru. Din punctul de vedere al unui nespecialist ca mine e cam banal cadrul iar paharul se cam pierde în fundal. Asta ce văd acum... E pânza de păianjen care încadrează cumva paharul, și asta îmi place. 2. Mi se pare că acest cadru nu are impact, poveste. Dar e comparativ mai bună decât primele două variante. 3. Până acum ați arătat o singură fotografie editată în două tipuri diferite. Aț...
Trandafir roz Liviu58: O interpretare în genul acesta mi-ar fi plăcut să văd
No more green Autor: Acum e  mai bine sau mai rau? Am pastrat pasii pentru comparatie.
Nostalgie Autor: M-am jucat și cu punctul de stație. Am vrut să scot în evidență și frunzele și crăpătura din scîndură. Un punct de stație mai jos nu m-ar fi avantajat. Dar l-am încercat și pe acela.
Pe un F frumos... Autor: A trebuit să mă mișc rapid pentru a prinde momentul. Cred că am tras în rafală
PET-uri ,, cristaline " Nomad: Imaginea doar arata subiectul. Pentru un concurs de fotografie e nevoie de mult mai mult.
Just happy kirugoro: E ok omul, dar incurca itele capul camilei ce priveste in sens opus. Cred ca ar fi mers crop in jurul omului si trecerea la orientarea „portret”.
Way to remember kirugoro: Da, Capri, imi amintesc...
Nostalgie kirugoro: Inteleg paralela cu frunzele moarte, dar parca e prea mult spatiu in jurul nostalgiei. Imaginea asa cum e nu cred ca se mai poate aranja, probabil trebuia sa te joci mai mult cu punctul de statie.
Pe un F frumos... kirugoro: Multa rabdare ai avut
Trandafir roz Danelinole: Și fundalul mi se pare ciudat. Dar mai ciudate sunt petele alea de lumină, care distrag atenția de la trandafir. Se mai pot face multe aici.
Trandafir roz Liviu58: Cred că fundalul este ales neinspirat. Mai sînt și alte probleme, dar asta mi-a sărit în ochii.
Nostalgie Danelinole: Ok. Eu nu am încercat să văd cum arată, doar mi-am imaginat. Dacă arată mai bine cum e acum decât cum e cu ideea mea, lăsați-o așa.
Nostalgie Autor: Am făcut un crop, pierd puțin din luft în partea de sus și nu aduce îmbunătățiri substanțiale pe plan estetic. Totuși, e posibil să o schimb.
Nostalgie Danelinole: E adevătrat, colțul acela galben e destul de mic, dar eu așa mă gândesc. Succes!
Nostalgie Autor: E o idee... Mă voi gîndi la sugestie. Mulțumesc perntru trecere și semn.
Nostalgie Danelinole: Nostalgie pentru vremurile când s-a fabricat aparatul foto?. Mă uit atent și vin cu o idee: Nu ar fi mers să tăiați puțin din partea dreaptă sau de sus ca să nu se mai vadă colțul din dreapta sus? Ca bârnele să dea senzația de infinit. Doar o idee... Cum vi se pare?
Black or White JustInAR: Fotografia ma duce cu gandul la o pictograma, ar putea fi lupele de zoom sau chiar cunoscutul  patratel jumatate alb jumatate negru cu +/-. Iar orice treaba la calculator merge mai bine cu o cafea alaturi. Dar nu-mi displace nici lapticul. Si poate ca intradevar e un efect grafic dus la extrem dar nu-mi displace, chiar daca din motive subiective. Doar ca mi-e greu sa aleg o jumatate, prefer intregul. Deci... Black&White for me, please!
ceața din zori Autor: Desigur, m-am gîndit și eu la aspectul ăsta, dar am ezitat să schimb formatul imaginii. Ar trebui să renunț la căpița din dreapta sau s-o duc în margine. Voi încerca să tai doar de sus. Mulțumesc pentru sugestie.
ceața din zori Nomad: Ai putea sa mai tai de sus astfel incat sa dispara bucata aia de cer care distrage privirea.
Black or White Autor: kirugoro poti sa explici ce inseamna pentru tine " dar parca prea ai dus efectul grafic la extrem " 
Remember India Autor: Da. Minunat. De fapt, tot ce am vazut a fost deosebit.  
Contrast Autor: @mircea, after party e un pic mai greu cu focusul. :D :D
Black or White kirugoro: Nomad, de acord cu tine. Dar in cazul de fata rezultatul nu-mi place.
Contrast mircea: E un pic neclara imaginea - nu e focusat pe fatza fetei, dar se iarta pt mesaj
#Cine se aseamănă se adună:) Autor: Am făcut aranjamentul, am fotografiat. Imaginea, din perspectiva dumneavoastră, am văzut la primul comentariu, este ,,bunicică". Deci eu deduc de aici că e ok aranjamentul, sper. Nu vă mai stresez cu imaginea asta. Mulțumesc mult, oricum!
Black or White Nomad: De multe ori e fain sa duci efectul grafic la extrem. Asta e si ideea: sa faci grafica cu aparatul foto.
#Cine se aseamănă se adună:) Nomad: Cand poti aranja subiectul dupa bunul plac cum e in cazul unei naturi statice, incearca sa-ti imaginezi o poveste care poate fi spusa si transpusa in imagine cu ajutorul obiectelor pe care vrei sa le pui in cadru. Dupa ce ai povestea si ti-ai gasit obiectele potrivite adica actorii potriviti, poti sa incepi sa construiesti scena. Daca vrei sa ai o poveste, daca nu, poti sa faci clasicele naturi statice cu fructe, vase de lut, cani, flori...care pot fi imagini foarte bune chiar daca nu au o...
#Cine se aseamănă se adună:) Autor: Nomad.... Acum nu știu dacă voi mai putea reface cadrul. Dar ce ar fi trebuit să adaug aici ca să creez o atmosferă, o poveste?
Black or White kirugoro: Ideea e buna, dar parca prea ai dus efectul grafic la extrem
Remember India kirugoro: Fort Amber?
<<<>>>
Pagina 4 din 399, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20748 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl