Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 4 din 395, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20493 comentarii
Forest beauty Danelinole: Frumoasă fotografie de portret.. Apreciez că subiectul nu este așezat chiar central. Se evită monotonia...
Culoarul toamnei Autor: Mulţumesc!
Toamna in Sinaia Pavlof: Clasica imaginea Pelesului toamna.
Depresie Autor: Multumesc
Depresie Nomad: O imagine buna! Felicitari!
Picaturi intr-un pahar Nomad: Imaginea e in tema, cromatica e ok, ca mesaj pare ceva feminin. Compozitional e neindrazneata, neinteresanta, prea ca la scoala. Punctul de statie e banal. Ca aspect general e un rafinament simulat, vorba unui prieten.
 Swiss imitation Nomad: "in fotografie, ca disciplina, nu sunt acceptate astfel de editari" Asta a fost gluma zilei!
 Swiss imitation axxa13: In  fotografie , ca disciplina , nu sunt acceptate astfel de editari .
A venit, a venit toamna kirugoro: Imaginea actuala e mult mai buna decat prima!
Curiozitate... kirugoro: Nu cunosc, nu stiu: omida asta misca doar in septembrie? Ca altfel din imagine nu reiese ca ar fi in tema.
A venit, a venit toamna Pentax: Nomad are dreptate.De exemplu,acum in emisfera sudica,daca nu ma insel,incepe primavara.
Filtrat Nomad: Tema cere o imagine facuta prin sticla, nu fotografierea unui obiect din sticla. Consider ca ar trebui sa se inteleaga de la sine ca subiectul trebuie sa se afle in spatele unui obiect din sticla. Adica, intre aparatul de fotografiat si subiect trebuie sa fie un geam, borcan, acvariu, lentila etc. In imaginea rezultata trebuie sa se vada atat obiectul din sticla prin care s-a fotografiat cat si subiectul care este in spatele sticlei.  In imaginea de fata degeaba se vede prin filtru...
 Swiss imitation Nomad: In unele cazuri, firele de curent sau alte cabluri deranjeaza, in alte cazuri nu. Oricum, stergerea lor nu ar trebui sa fie pe lista prelucrarilor interzise. Poate ar fi bine ca regulamentul sa se imbunatateasca din cand in cand si sa fie mai permisiv in privinta prelucrarii si mai pretentios in cea ce priveste calitatea artistica a imaginilor postate ( fara vreo aluzie la imaginea de fata, care este destul de buna)
 Swiss imitation axxa13: Intr-adevar, in anumite compozitii , cateva fire de curent nu sunt o mare tragedie, insa , din cate stiu , la Concursurile de Fotografie sunt interzise editarile selective , astfel ca modificarile prin stergere nu sunt recomandate la sectiunea Fotografie ( artistica)  .
 Swiss imitation mircea: Nu e o tragedie in cazul de fata.. Sunt imagini in care tot ce vezi e numai fire, stalpi si aparate de aer conditionat.
 Swiss imitation Autor: Da, stiu să scot firele de curent in Photoshop. Dar daca fac asta se vor sterge si datele efix. Dar nu inteleg ce e e in neregula cu firele de curent, pana la urma fac parte din acel loc, nu cred ca strica fotografia, defapt mi se pare ca o face mai interesanta pentru ca e cumva un contrast intre frumusetea peisajului si simplitatea cabluri de curent, asta e parerea mea
 Swiss imitation Nomad: Firele de curent se pot  scoate cu usurinta in Photoshop sau in alt program de editare.
Culoarul toamnei Danelinole: Atenție la expunere și la calitate. Părerea mea este că se putea obține un efect spectaculos dacă se mai lucra puțin la ele. Probabil că nu este făcută cu un DSLR, dar la editare se putea remedia puțin problema. Succes în continuare!
 Swiss imitation Danelinole: Am văzut numeroase lucrări în care firele de curent ,,strică" peisajul. Nu știu dacă autorul putea alege altă încadrarecare să nu le includă. Totuși, succes pe viitor!
Turnul ranit Nomad: Parca e tot cam portocalie.
În cer Danelinole: Da, rezultatul e spectaculos, oricum. Succes în continuare!
Un nou inceput Autor: Am vrut sa surprind atmosfera primei zile de scoala, cu curtea scolii, scoala si muntii. Cred ca m-a furat peisajul. Dar n-am s-o sterg.
Turnul ranit Autor: Sper ca de data aceasta sa fiu in tema.
În cer Autor: E pe varful Säntis. Are doar 2502 m, dar am prins nori josi. 
Un nou inceput Liviu58: Dacă n-ar fi fost explicația autorului aș fi crezut că subiectul este clădirea sau munții. Din dorința de a prinde în obiectiv cît mai mult, autorul a ratat tema. O părere subiectivă, desigur.
Un nou inceput Danelinole: Lucrarea asta mi se pare destul de interesantă, dar nu înțeleg rolul boschetelui/ salcâmului din dreapta. Se putea evita, părerea mea.
Gara Danelinole: Sincer, nu înțeleg rolul celor două fire paralele. Având în vedere încadrarea strânsă, puteau fi evitate.
În cer Danelinole: Pasărea din colț dreapta a fost bine imortalizată. Sunt totuși curios: E făcută pe un munte sau cum?
Lectia de Engleza Danelinole: în general, încadrarea asta ,,de sus” mi se pare cam nepotrivită. Privitorul vede o carte, um caiet un stilou și cam atât. Încadrarea nu mi se pare deloc creativă...
Salcia Nomad: E in tema, dar atat. Imaginea nu are un centru clar de interes, e dezastru din punct de vedere compozitional. Click.
Turnul ranit Nomad: Chiar nu inteleg de ce imaginea asta nu e stearsa din concurs, e clar ca nu e sepia, plus ca nici ca imagine nu e interesanta. Orice imagine care evident nu e in tema si totusi ramane in concurs, din partea mea va primi 1 pe linie  
Lectia de Engleza Nomad: Se incadreaza in tema, dar cam atat. Imaginea e neinteresanta, banala. Mai at timp sa o schimbi.
A venit, a venit toamna Nomad: Poate ar fi bine daca autorul temei ar specifica daca din continutul imaginii ar trebui sa se inteleaga clar ca a fost facuta in luna septembrie, pt. ca din descriere nu se specifica aspectul asta, se spune doar ca subiectul este la alegere.  Adica trebuie sa facem un pesaj, o imagine cu primele frunze cazute,  una cu o vita-de-vie si niste oameni culegand struguri...sau putem face si fotografie abstracta, fotografie de produs sau de moda...,la care doar datele exif sa ateste data la care ...
Turnul ranit Pentax: Ai schimbat-o degeaba,tot nu este in sepia.  
Curiozitate... Danelinole: Lucrarea mi se pare ok, nu înţeleg de ce s-a tras clopoţelul...
Curiozitate... timo49: Lucrarea nu esta rea , dar trebuie umblat la incadrare. Taie ,, fara mila " din partea de sus pana aproape de marginea trandafirului ,se poate putin  si din trandafir  ( scoate cladirea si cei doi trandafiri) , iar din partea de jos , cu frunze, taie in asa fel incat omida sa nu fie in centru (sa fie de prefarat in partea superioara a imaginii). Bafta ! 
Turnul ranit Autor: Am schimbat fotografia. Multumesc.  
Din nou la teme... mircea: simplu ... la obiect
Unde te-ai adapostit de ploaie? mircea: Din culoarea dominanta nu prea iese alb negru. E drept, lucrarea e destul de seaca.. mergea asteptata o persoana care sa treaca prin cadru sau o persoana cu spatele.. De asemenea e o diferenta destul de mare intre stanga si dreapta ca lumina. Inafara de lucrurile astea lucrarea e doar ok.. nimic memorabil
Unde te-ai adapostit de ploaie? Danelinole: îndemn autorul să schimbe lucrarea. Este alb-negru, nu sepia, cum spune regulamentul.
Spre orizont... Autor: Am vrut să intensific ideea răsăritului. Dacă voi avea ocazia, o voi schimba. Sunt de acord, nu e prea bună pentru sepia...
Plutire kirugoro: Dincolo de faptul ca e o imagine color, nu sepia, are un mesaj ambiguu. Adica nu spune ceva clar. Te tot uiti si nu-ti dai seama ce l-a determinat pe fotograf sa apese pe declansator.
Turnul ranit kirugoro: E sepia? Mie imi pare color...
Spre orizont... kirugoro: Tehnic, orice imagine poate fi virata in sepia, dar aceasta procedura nu se potriveste oricarui subiect (e potrivita atmosferelor desuete). Aici doar urateste creind impresia unui portocaliu murdar.
A venit, a venit toamna kirugoro: Nu neg ca n-ar fi fost facuta in septembrie, dar niciu un pixel din imagine nu evoca aceasta luna. Mai ai timp sa schimbi imaginea (ceea ce te sfatuiesc )
fiindcă oaia ne dă nouă... Pentax: ...lapte,brinza,unt si oua.
Oil Simgeo: Buna lucrare!
Curiozitate mircea: Incadrarea si scena e super tare.. Pacat ca imaginea nu e perfect focusata pe capre
The Bee Danelinole: Albinuța e cam mică și abia dacă se vede. Eu, dacă nu citeam descrierea, nu o vedeam. În schimb, floarea aceea din stânga putea fi focusată. E mult mai mare...
The essence of life mircea: Imaginea e frumoasa. Spune-mi te rog.. unde ai gasit dromaderi langa Urechesti ?
Lacul de smarald Danelinole: Sincer, nu văd rolul scaieților în fotografie. Distrag atenția de la lac, după părerea mea.
By the sea mircea: sunt frumoase imaginile, dar cred ca puteau fi dispuse mai bine.. macar cu margini egale si intr-o oarecare simetrie
<<<>>>
Pagina 4 din 395, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20493 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl