Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 4 din 404, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20991 comentarii
Balet hibernal Nomad: Si imaginea asta e mai mult close-up decat macro.
6:40 AM. Dhaulagiri: E bine ca lina orizontului e dreapta, insa, aproape aceeasi greseala e sa o pozitionezi la mijlocul imaginii (exceptie cazul cand ai simetrie)! Nu comentez pentru puncte, stai linistit, pentru asta pot scrie un articol de kkt (vezi Danelione) si am rezolvat problema. 
Feerie nocturna Autor: Multumesc , Dhaulagiri , am modificat contrastul .
6:40 AM. Autor: Da am remarcat si eu ca linia orizontului ,, este dreapata " ( Nomad nu a comentat nimic aici), in privinta mijlocului  imaginii .... , ce anume nu este corect( daca pare a fi o distorsiune , este o iluzie optica din cauza luminii soarelui , daca vrei sa stii , linia orizontului , in dreapta, este mai sus cu 0,1mm). Legat de faptul ca am ales aceste setari , ce sa spun , da-mi alte setari si .... ca doar avem programe . Sa nu comentam numai pentru puncte , este o parere !
Schiță ADDunav: Interesanta lucrarea.
Feerie nocturna Dhaulagiri: Cam aglomerat si prea mult contrast, zic eu.
O fi , n-o fi ! Dhaulagiri: O imagine la care e greu sa comentezi ce are bun sau ce are rau...pana la urma e in tema, are subiect, expunere si incadrare. Cu toate astea nu iese in evidenta...nici pozitiv, nici negativ. Succes!
Mos Crăciun din globuleț Dhaulagiri: Aici este mosul tau, incadrat central fara luft si poveste, Click si atat!
Nobody... Dhaulagiri: Incerc sa deduc din comentarii evolutia imaginii...Apreciez autorul pentru deschidere. Imaginea are atmosfera si potential! Succes!
6:40 AM. Dhaulagiri: Orizontul e drept (autorul atent la obiectiile lui Nomad), dar la mijlocul imaginii!? In rest, cromatica e buna,  expunere la fel (starile la alegera autorului)
Foggy Dhaulagiri: E in tema si atat! 
Morning Dhaulagiri: O imagine cu atmosfera si in tema (zic eu), Felicitari autorului pentru oportunitate si realizare!
Emotia intalnirii Dhaulagiri: Poate Kirugoro nu l-a vazut niciodata pe "Mos Craciun", insa are dreptate in privinta ''blurului". Sau poate imagine se vrea a fi facuta din afara, printr-un geam aburit... Oricum succes!
Culori Dhaulagiri: Imi place cromatica. Succes!  
Miriapod Dhaulagiri: De data asta, de acord cu Kirugoro. Incadrare, expuenere, in tema, titlu. Felicitari si succes!
Fructe confiate Dhaulagiri: Ooo, da. frumos, atent, ingrijit si...felicitari!
Christmas tree Dhaulagiri: Fara trepied asta se intampla la expunerea asta. Fac pariu ca autorul habar nu are despre ce vorbesc.
Anatomie Dhaulagiri: Buna atat lucrarea cat si titlu. Succes!  
Culorile diminetii Dhaulagiri: In tema, insa, putin inclinata spre stg (nu vreau sa fiu carcotas, dar ajuta mult incadrarea). Posibil autorul a vrut sa puna in evidenta curcubeul si de aici contrastul putin prea ridicat. Oricum, cu potential!
Hmm Simpaticul Moș Crăciun înghețat Dhaulagiri: In tema dar o lucrare slaba, nedemna de un concurs de fotografie!
Copacul de gheata Dhaulagiri: Mda, frumos si in tema. Poate mergea putin mai multa lumina...
totul pentru victorie Dhaulagiri: Ia uite...s-a trezit "maestrul" Daneoline sa dea lectii!  
Anatomie Autor: Aparatul are un meniu „Microscop” in care focalizeaza pana aproape sau chiar pe lentila frontala. Pe scurt, da, am apropiat aparatul mai sa atinga zapada.
Anatomie Danelinole: Autor. Am o curiozitate... Cum a ieșit macro cu focala de 18 mm? Ați apropiat foarte mult aparatul de subiect? Mult succes și aștept un răspuns
Nobody... Autor: Ah,okey,imediat... Multumesc pentru idee!
Nobody... kirugoro: Imi place mai mult asa. E mai bine fara scris.
Nobody... kirugoro: Fara scris imaginea pare goala fix in partea centrala, de aceea nu am sugerat asta. daca insa nu ai prelucrat originalul si nu poti sa faci nimic acolo jos, incearca un crop cam de la baza primilor copaci.
Emotia intalnirii kirugoro: Daca n-ar fi tematica concursului, n-as banui ca e vorba de Mos Craciun. Blurul e fain, dar daca nu ai niciun pixel clar in cadru efectul trece de partea ratarii focusului.
Nobody... Autor: Mda, într-adevăr, are perfectă logică cea ce spui...însă, din păcate, acesta este singurul cadru surprins în acel loc, poza nefiind cropată la edit. Voi încerca să elimin de tot scrisul din partea de jos, poate ajută...
Miriapod kirugoro: Foarte faina imaginea, dar mai ales titlul
Nobody... kirugoro: Scrisul de jos de pe asfalt pare sufocat. Daca in imaginea originala mai ai cativa milimetri in partea de jos ai putea sa-i mai dai „aer”.
Foggy kirugoro: E clar o imagine de atmosfera, dar parca totusi sunt prea putine lucruri inteligibile.
Exprimand sentimente Autor: Recunosc , am gresit !!!!!
Incepe o noua zi kirugoro: N-am spus ca nu e in tema, dar nu surprinde caracteristicile diminetii.
Incepe o noua zi AlinaMagdalena: Nu se specificã la descriere nimic despre cer,putem astepta si lãptãreasa,putem bea cafeaua la brutãria din colt. Eu o gãsesc în temã,curãtenia de dimineatã. 
Exprimand sentimente AlinaMagdalena: Vezi sugestie titlu,funny. 
juxtaposition AlinaMagdalena: Ok,I see   
Crochiu AlinaMagdalena: Multumesc !  
Alimentare kirugoro: Aici mana este mai degraba decor, eclipsata de pana si calimara. Nici lumina nu cade bine pe mana.
Exprimand sentimente kirugoro: Ah, ce dizgratioase pot fi acele unghii false! Autorul n-are vina in asta, dar are vina in alta parte: gerunziul nu prea se potriveste titlurilor.
Incepe o noua zi kirugoro: Ideea este sa prinzi caracteristica diminetii, adica lumina oblica sau portocalie, umbre lungi sau macar un spect specific acestui moment al zilei, rasaritul sau trezirea etc. Imaginea de fata putea fi facuta in orice moment al zilei.
Schiță kirugoro: Mi-am adus aminte de bancul cu americanii care confruntati cu problemele zborurilor spatiale au oferit milioane de dolari pentru un pix care sa functioneze in imponderabilitate. Dupa multe incercari nereusite la unul ii vine ideea sa intrebe cum se descurca rusii. -Ei folosesc creionul!!!
Reclama de Craciun Dhaulagiri: Mosul se pare ca e sportiv, asta nu e rau. Eu as fi imbunatatit imaginea cu o vignetare... scoti in evidenta mosul si elimini supraexpunerea stanga sus. Bafta!
The dance of clouds over the mountain Autor: Mulțumesc frumos...numai bine!
Early morning Dhaulagiri: Puitin mai multa lumina pe subiect o face perfecta, din punctul meu de vedere.  Felicitari si succes!  
drumul anevoios spre performantă Dhaulagiri: Nu  e rea, dar nici de pus in rama. Succes!
...ce tanar ești Dhaulagiri: Tanar, batran, setarile sun alese corect = o imagine buna! Succes!
The dance of clouds over the mountain Dhaulagiri: In tema, cromatica, incadrare...felicitari si succes!  
Proporții Dhaulagiri: Despre ce vorbim aici? Incadrea jalnica, lumina si mai jalnica, despre poveste (originalitate) ce sa mai zic...vorba lui Nomad: 0 pe linie
Nectar Dhaulagiri: No comment!, ce cauta asta aici?  
Touch Dhaulagiri: Alt Kitsch!
Holding hands Dhaulagiri: Mda, o fotografie buna! Felicitari pentru idee si realizare!
<<<>>>
Pagina 4 din 404, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20991 comentarii
© PxlShot 2020 sub Creative Commons License Powered by DotPxl