Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 3 din 391, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20285 comentarii
Coup de foudre Autor: Nomad, te rog sa definesti din unghiul tau, notiunea de fotografie. Fiind un subiect de larg interes (cred ca fiecare membru al acestui forum ar vrea sa afle secretul), nu trebuie sa raspunzi aici, ci poti scrie pe larg, pe blog.
Leg over leg mircea: Autor... ce anume gasesti artistic la aceasta imagine?
Coup de foudre Nomad: Avem doua tricouri dar nu avem o fotografie. Click.
Mandala Nomad: Ce votam aici, broderia de pe tricou sau "fotografia" ? 
Leg over leg Liviu58: ISO 50, dar văd mult zgomot și lipsa detaliilor. Înclin să cred că ai exagerat cu cropul.
Apa curgatoare Autor: E totusi o cascada dar mai mica , 
Oaia Neagra Danelinole: Îmi place armonia voită dintre oaia de jucăriile și cele de pe tricou. Ma amuza.
Sectiune Vulcano: Cum ziceam, una e sa-ti spui pararea si alta e sa dai sfaturi!
Sectiune Danelinole: Am înțeles că Vulcano nu are o părere prea bună despre mine și nu vreau să declanșez o ceartă. După cum ați văzut probabil, sunt relativ nou pe site-ul ăsta și chiar în lumea fotografiei. Totuși, prin comentariile mele vreau să îmi exprim părerea. Chiar dacă nu am cunoștințele necesare, cum susține Vulcano, pot să îmi spun părerea și să spun ce cred. Oricum, eu nu scriu comentarii pentru puncte, ci pentru a încerca să ajut, să spun ce cred. Probabil că am dreptul la liberă exprimare atâta tim...
Sectiune Vulcano: Nu ma refeream la a-ti exprima parerea, ci la a avea cunostintele necesare pentru a-ti permite sa dai sfaturi. Dar poate sunt eu pe alta lungime de unda si ar fi timpul sa schimb postul.
Sectiune mircea: Oricine, indiferent de experienta are dreptul la propria opinie. Atata timp cat parerea e exprimata in mod civilizat nu e nicio problema
Tara si Rex kirugoro: E mai bine asa! 
Apa curgatoare kirugoro: Asta nu e o cascada. Este cel mult un repezis.
Familia kirugoro: India.
Familia Autor: Scuzati! Am schimbat fotografia.
Familia Nomad: Ia uiteee....doi papagali cu blana, urechi lungi si patru picioare. Ce papagali sunt magarii astia....
Sectiune Vulcano: Sfaturi dau cei care au habar de ceva in fotografie, in rest comentarii doar pentru puncte de activitate. Una e sa-ti exprimi parerea si alta e sa-ti permiti sa dai sfaturi!  
Fluid Autor: Multumesc , am inlocuit-o cu o imagine mai  ,, moale " . Artificiala sau nu , asta am avut de oferit !
Flow Simgeo: frumos lucrat!  
Diferit Autor: Mulțumesc pentru atenție și feed-back. Recunosc, este o fotografie destul de nereușită, făcută unor pești în acvariu (de aceea piatra nefirească). Am publicat-o, mai mult, pentru a arăta ceea ce înseamnă să fii diferit. Dacă ați observat, pe lângă faptul că trăiesc într-un acvariu, unul dintre pești are coada/spinarea îndoită.  Nu am pretenția de a câștiga acest concurs, așa că nu vad rostul schimbării fotografiei, decât dacă deranjează pe cineva, atunci îmi spuneți și o șterg.
Defileu Verde Autor: Mulțumesc, pe viitor o să acord mai multă atenție supra-expunerii. Sunt la începutul începutului de drum în această artă, așa că am prelucrat imaginea după cum mi s-a părut mie că arată bine. De aceea cred că efectul orbitor se datorează modului în care am editat fotografia, fiindcă originalul nu este atît de strălucitor.
Nakuru Autor: Ai dreptate! M-am cam chinuit un pic; am fost in miezul zilei si nici camera nu m-a ajutat. Multumesc pentru sugestii.
Sectiune Danelinole: Ok Totuși puteai fotografia mai din stânga. Puteai folosi crop-ul să tai puțin din partea de jos a imaginii, e cam întunecata iarba. Oricum, fotografia în sine e destul de ok. Ți-am dat doar câteva sfaturi... Spor în continuare!
Sectiune Autor: Am si varianta cascadei surprinsa din fata, dar se pierde efectul de transparenta al caderii de apa. In ceea ce priveste punctul de statie, terenul accidentat nu oferea prea multe alternative. Una peste alta, mi s-a parut cea mai buna imagine expusa cu aceasta cascada.
Diferit Danelinole: Peștii aceea nu arată rău, dar piatra aceea cu tente mov(cred că piatră este) ocupă un loc nefiresc de mare în fotografie. Domină fotografia, distrage privitorul și distrage atenția de la subiect(care sunt peștii). Succes în continuare și sper că am fost folositor
Aglomeratie kirugoro: Imaginea e dinamica, dar din pacate neclara. In plus culoarea mov nu e naturala in mediul subacvatic.
Sectiune Danelinole: Dacă nu greșesc, aici s-a folosit un trepied. Eu aș fi plasat aparatul în fața cascadei sau puțin mai spre stânga. Mi se pare totuși că în dreapta jos e cam întuneric iar în stânga sus cam lumină. În rest, fotografia este destul de interesantă... Poate aș mai fi strâns puțin imaginea jos... Iarba aceea distrage atenția. Succes în continuare!
Defileu Verde kirugoro: Caderile de apa sunt orbitoare, din cauza supraexpunerii. Nu merge.
Diferit kirugoro: Imaginea nu respecta nici o regula de compozitie iar culorile sunt puternic denaturate. Mai ai timp sa schiombi imaginea.
Nakuru kirugoro: Marirea saturatiei ar fi datr un plus de culoare de care imaginea are nevoie. Timpul de expunere nu e bine ales: e prea scurt si apa arata nefiresc.
Izvorul Minunilor kirugoro: Timpul de expunere nu e potrivit: apa arata de parca ar fi inghetat instantaneu.
Fluid kirugoro: Imaginea are zone deranjant de supraexpuse. In plus e o cadere artificiala (se inscrie in tema, dar nu rivalizeaza cu cascadele naturale). 
Gentleman Danelinole: Într-adevăr, mi se pare că mesajul e ,,descris" prin fotografie destul de forțat. Altfel, e clar că autorul a gândit mult pentru această fotografie, dar putea fi mai subtil zic eu...
Echilibru Danelinole: Observ că mărul a fost lustruit înainte. Se întrevede o umbră firavă sub el și un contrast la fel de firav dintre roșu și alb. Una peste alta, imaginea îmi place mult...
Davey Jones timo49: Detalii , forme si culori , foarte bine puse in evidenta . Oimagine care place .
Flow timo49: Imi place imaginea . Privind la ISO , calitatea fotografieii este doesebita . Bravo !
cu...remorci Danelinole: Îmi place compoziția și mesajul acestei fotografii. Subiectul nu iese din zona de focalizare.
Edessa Liviu58: Cred că punctul de stație e ales neinspirat. De jos ar fi fost mai bine. Părerea mea, de amator.
Edessa mircea: Nu ma uimeste cu nimic in imaginea de fata.. nici compozitia, nici formele de relief
Bigăr Autor: Mulțumesc timo49! Există mai multe opinii pro și contra timpului lung de expunere. Eu cred că în acest caz, mai ales pentru această cascadă, e de preferat. Am avut și norocul să prind un debit mare al apei.
Bigăr timo49: O imagine frumoasa  . Timpul de expunere lung , nuantele de verde si alb, pun in evidenta frumusetea acestei cascade.
Efes Nomad: Am citit comentariul autorului prin care sustine imaginea de fata, dar nu m-a prea convins. Printre imaginile postate in acest concurs, cea de fata e cea mai rasarita si merita locul intai, dar sa nu ne imbatam cu apa rece. Daca cu un Logan depasesti un Matiz, nu inseamna ca ai o masina de curse. Nivelul imaginilor si din acest concurs e cam scazut.
Edessa Danelinole: O fotografie care uimește repede privitorul. Apreciez compoziția! Cascada, în prim-plan, ocupă un spațiu generos în cadru. În spate se observă foarte bine formele de relief!
On the boardwalk Nomad: Orizontul e inclinat, asta e o greseala elementara, dar puteai sa il indrepti cu usurinta.
orange mood Danelinole: Frumos! Și eu folosesc modul manual, îmi dă mai multă libertate. Pot regla totul cum vreau eu și pot întuneca sau lumina imaginea prin timpii de expunere. Eu folosesc imaginea RAW și o editez. Îi mai schimb white balance-ul. E o tehnică pe care o folosesc mulți fotografi pentru că poate fi editată mai ușor și transformată în imagine JPG. E foarte clară imaginea ta. Cred că de asta ai folosit F18.
orange mood Autor: Nu e niciun secret, ai intuit bine. Un fundal negru și oglindă. Mai trebuie un trepied, mod manual...
Frozen love. Autor: Tema cere sa ilutram,ideea de romantism,asa cum il percepe fiecare.Nu vad de ce ideea mea,trebuie amendata pt. ca nu coincide cu a ta sau pt.ca nu am cules trandafirul.Daca era un buchet de trei,era acceptabil?
orange mood Danelinole: Mulțumesc! Poate îl voi întreba pe Mircea. Îmi place mult imaginea asta. Aș vrea totuși să îi înțeleg secretul. Ați folosit o oglindă și ați întunecat imaginea? Văd că e neprelucrată. Foarte reușită!
la ocean Autor: Precizare date EXIF - ora locala era 19:24:03 !
On the boardwalk Autor: Precizare date EXIF - ora locala era 21:14:09 de fapt !!!
orange mood Autor: Mulțumesc pentru apreciere. La cealaltă problemă nu am informații, dar îl puteți întreba direct și personal pe Mircea. Probabil lucrările dumneavoastră au ”beneficiat” de clopoței sau au fost apreciate ca nesatisfăcătoare. Lumină bună!
orange mood Danelinole: Foarte frumos se observă efectul oglindă. Totuși, am și eu o întrebare: De ce lucrările mele de la concursul ăsta dispar, chiar daca sunt în temă, au date exif? Le postez și peste zece minute, când mă mai uit pe site, nu mai sunt... Am pățit asta cu mai multe fotografii, de mai multe ori. Poate să îmi răspundă un moderator?
<<<>>>
Pagina 3 din 391, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20285 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl