Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 3 din 404, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 21002 comentarii
,,Orasul de aur" , toamna kirugoro: Se pare ca nu m-am uitat la descriere... Merci! Sa ti se implineasca dorinta
Pink Autor: Multumesc , am redus partea stanga !
,,Orasul de aur" , toamna Autor: Da , am specificat la descriere !
suprapuneri Autor: kirugoro, am mîncat subiectul, nu mai cumpăr altele, sînt bugetar
suprapuneri JustInAR: Mai reusita aceasta imagine...
Ponsettia  roz Dhaulagiri: Mergea, zic eu, o usoara vignetare. Succes!
Time wind Dhaulagiri: Frumoasa dorinta, iti doresc sa o realizezi, tot in Caraibe impreuna cu skipper Constantin. Lucrare imi place, are poveste iar setarile alese pentru expunere sunt ok. Succes!
Specialiatatea casei Dhaulagiri: La fotografia culinara recomand un DOF mai mare, macar F6,3. Succes!
Finding the path light... kirugoro: Inteleg mesajul, dar esdtetic imaginea nu sta in picioare. Mi se pare mai potrivita incadrarea portret, taind din ambele laturi, stanga/dreapta
Dreaming of something new kirugoro: Ideea e faina, lumina e interesanta, dar estetica imaginii lasa de dorit. Ar fi meritat sa te mai joci cu aceasta tema.
Phalaenopsis amabilis kirugoro: Detaliile din lumina (stanga) complica imaginea. Poate ar fi mai bine sa fie lasate afara (crop).
think pink kirugoro: Cred ca ar merge mai bine formatul portret (crop stanga/dreapta, pastrand inflorescenta)
Pink kirugoro: As renunta la partea din stanga a imaginii (tot ce e in stanga inflorescentei - crop).
Pool kirugoro: E destul de mult haos in imagine, dar cel mai mult ma deranjeaza coltul de masa din prim plan ce ocupa o suprafata mult prea mare.
suprapuneri kirugoro: Ideea imaginii e jocul de benzi crem cu cele maronii. Din aceasta perspectiva partea rupta care faramiteaza dungile nu concura la mesaj. Cred ca ar fi dat mai bine sectiuni drepte prin napolitane...
suprapuneri Danelinole: Una peste alta, mie fotografia îmi place, cu titlul ăsta(cam neinspirat) sau cu altul.
Specialiatatea casei kirugoro: Merge si asa, dar ar fi fost mai apetisant cu focusul pe fructe, sau pe o profunzime in camp extinsa.
,,Orasul de aur" , toamna kirugoro: Care e orasul de aur? Praga, cumva?
think pink Autor: Schimbat. De la început am vrut s-o pun pe asta, dar n-o găseam pe hard. Nu că ar fi mult mai bună
Cumpatare kirugoro: Eu zic ca e mai bine.
La placinte inainte! Nomad: Rama aia nu arata bine, strica imaginea.
think pink Nomad: Fundalul e prea puternic fata de subiect, petele albe din dreapta sus atrag privirea, vasul in care sta planta e taiat prea brutal, iese din cadru si subiectul nu e pus intr-un context. Daca nu vrei sa pui subiectul intr-un context, poti incerca un macro la floarea asta sau un close-up de sus, nu din lateral, poate rezultatul e mai bun. Asa cum e acuma imaginea nu e reusita.
La placinte inainte! Liviu58: Personal, o consider o fotografie interesantă, mult peste analiza automată. Cred că poți lucra la fundal, nu aduce nimic pe plan estetic, dimpotrivă.
Noaptea de Sabat Autor: Nu e imaginea unei alte imagini... e o fotografie proasta si atat!
La placinte inainte! Autor: Bun, am mai adaugat un pas in care am pus o rama noua si o data sub cea veche in acelasi program de editare. Rama am gasit-o pe aceeasi de acum 7 ani, alta nuanta ca sa poata fi comparate, doar fontul e putin diferit, oricum vedeti umbrele pe care le lasa scrisul, comparati si daca voi considerati ca e o problema, o stergem si gata. Oricum programul pxl o coteaza ca fiind slaba.
Serotonina Nomad: In partea de sus era mult mai bine inainte, doar in dreapta daca stergeai crengile sau mai taiai putin din ele era suficient.
Serotonina Autor: Ai dreptate, dar dacă tai din dreapta fără să schimb raportul, înseamnă că tai din cap. Totuși, în fotografia de portret se acceptă și tăierea creștetului, așa că voi încerca și varianta asta.
La placinte inainte! Danelinole: Ok, nu m-am uitat exact in regulament cand am scris comentariul. Știu că s-au făcut și ceva schimbări la el în legătură cu editările.
Cumpatare Autor: Ceva mai ok acum? Am încercat să umblu puțin la luminozitate și la culori, dar nu văd mare diferență și la culoare nu am îndrăznit prea mult(am schimbat puțin, dar cred că dacă aș fi lucrat mai mult pe acolo și-ar fi pierdut din atmosferă). Totuși, e mai ok acum?
Serotonina Nomad: Incadrarea centrala e ok, dar crengile din dreapta deranjeaza putin.
La placinte inainte! Nomad: Stergerea unui element dintr-o imagine nu este o editare nepermisa.  Fotografierea unei fotografii existente care a fost facuta de altcineva si prezentata ca propria lucrare este nepermisa. Exceptie ar putea fi cazul in care autorul a facut pe vremuri fotografii pe film, a marit imaginile pe hartie foto si acuma vrea sa le prezinte pe un site. In cazul asta cred ca fotografierea unor poze existente ar trebui sa fie permisa cu conditia ca originalele sa fie facute de cel car...
Cumpatare kirugoro: Mi-ar fi placut un pic mai multa lumina. Parca si la balansul de alb ar trebui umblat (mi se pare ca imaginea vireaza in galben).
Tattos and cake kirugoro: In mod normal jumatatea de tel ce nu a mai incaput in cadru ar fi deranjat, dar felul cum se incadreaza in liniile oblice multiple ale imaginii il fac acceptabil. Imaginea e buna!
La placinte inainte! Danelinole: Mie nu mi se pare chiar vignetare ci mai mult laturile unei alte fotografii... Iar scrisul din primul pas mi se pare evident scris cu pixul(unele litere sunt mai mici, alele mai mari) și chiar mă întreb și întreb și autorul: Prin ce editare(care ar putea fi nepermisă de regulament) a fost eliminat scrisul din imaginea finală?
La placinte inainte! Danelinole: Încep să nu mai țin pasul cu toate glumele astea...
Noaptea de Sabat mircea: Ar fi bine sa nu mai avem pe site imagini ale altor imagini.. 
Noaptea de Sabat kirugoro: La prima vizionare ma descumpaneste titlul: imaginea pare facuta ziua iar titlul o plaseaza noaptea. Lumina e abundenta, nu apare in cadru iluminatul stradal, deci titlul nu e potrivit. Apoi sunt multe gunoaie, cabluri electrice, panouri... cam haos. Apoi o fi evident sarbatoare in ochii unor cunoscatori (evrei), dar mie mi s-a parut o scena cotidiana. Una peste alta isi cam merita nota.
La placinte inainte! Autor: Nu, bineinteles ca nu e poza la fotografie. Am vazut ca Pentax prinsese gluma, si recunosc am vrut sa provoc comentarii constructive. Am vazut o situatie asemanatoare la o lucrare in care autorul fusese acuzat ca a editat lucrarea si au fost pareri motivate pro si contra foarte interesante pana a aparut autorul care a lamurit totul. Nu m-am gandit o clipa ca moderatorii nu vad din prima ca e doar o vignetare si ca bat campii. Eram curioasa de ceilalti cum vad si cum...
La placinte inainte! Liviu58: Probabil că e tot o glumă, dar nu ne prindem noi. Totuși, acesta este un site de fotografie, nu ”times new roman”, umorul ar trebui să rezulte din imagini, situații, compoziție...
La placinte inainte! Nomad: La pasul nr. 1 in dreapta sus este scrisa data de 6 oct 2011 si pare scrisa cu pixul. Deci ai pozat o fotografie sau nu ? 
La placinte inainte! Autor: Fiindca am fost acuzata ca as fi publicat o lucrare pentru care nu am drepturi de autor si prin urmare a fost stearsa de moderatori revin si cu pasii. Bunica si masina de razboi nemteasca era evident doar o gluma care spre surprinderea a fost luata ad literam...  
Noaptea de Sabat Liviu58: Cred totuși că lucrarea s-ar fi potrivit unei alte teme, fiind o copie a altei imagini.
Last day of the year Autor: Într-adevăr... my bad.
Noaptea de Sabat Pentax: Ai copiat-o cumva,dintr-un ziar?
Last day of the year Pentax: Cred ca ai vrut sa spui "First day..."judecind dupa ora la care ai realizat fotografia.
Impodobirea bradului Danelinole: Mie principala problemă(tehnică)aici mi se pare zgomotul de imagine...
Alice in Wonderland VasilePetru: Frumos ! Imi place că culoarea peisajului este rozaliu .
Fructe confiate VasilePetru: Mie mi se pare ca dumneata trebuia să fi pe primul loc.
Un pahar cu o bautura Danelinole: Autor, titlul nu trebuie să fie o descriere a fotografiei, mai ales că subiectul este evident. Altceva... În legătură cu încadrarea... Mi se pare prea puțin spațiu sus.
Like them i wanna... Autor: Mulțumesc frumos pentru feedback și sfat... îl voi lua în considerare. O să încerc un crop pentru a vedea diferențele... poate într-adevăr ai dreptate și imaginea ar arăta mai drăguț.
Like them i wanna... Danelinole: Fără descriere nu cred că m-aș descurca cu povestea fotografiei. Totuși, mie mi se pare interesantă imaginea. Când a apărut concursul, m-am tot gândit cum se poate transpune într-o fotografie o dorință. Altceva... Mi se pare puțin cam mare suprafața neagră din dreapta, dar poate că e doar o părere personală. Poate ar merge încercat un crop totuși. Succes!
Hmm Simpaticul Moș Crăciun înghețat Nomad: Autor, echipa ta de votanti formata din noi membrii ai site-ului tocmai a fost banata. 
<<<>>>
Pagina 3 din 404, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 21002 comentarii
© PxlShot 2020 sub Creative Commons License Powered by DotPxl