Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 3 din 397, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20642 comentarii
Respect kirugoro: Fotografia e faina, dar trebuie un pic aranjata. In primul rand titlul. Asa cum e acum arunca imaginea in zona satirei. Eu as merge pe ideea politetei, masina care opreste ca sa lase pietonul sa treaca. Apoi e spatiul vid din spatele pietonului, spatiu care nu spune nimic, la fel si cel de deasupra masinii. Pe scurt, lasand doar masina si pietonul in extreme (stanga - dreapta) si dand o alta interpretare (prin titlu), obtii o imagine cu pretentii la clasament.
Time for her Danelinole: Mie fotografia asta mi se pare puțin cam prea revistă. Mâna aceea arcuită pare dusă la gură printr-un gest nenatural, teatral. Poate nu e așa, dar asta e senzația mea. Succes!
Pe pervazul trist... Autor: Am schimbat-o. Sper să fie mai bună acum. Mulțumesc mult!
Drumul spre Casa Danelinole: Mi se pare destul de ok imaginea. Am însă o întrebare în legătură cu datele EXIF ... Era dereglat ceasul aparatului foto? Pentru că fotografia apare făcută la ora 12. Și la ora 12 soarele nu poate fi unde e acum în fotografie. Succes în continuare!
Cerne Zapada! Autor: Imaginea este realizata de jos in sus. Daca m-as fi bagat in zapada, sa fotografiez cerul, as fi fotografiat numai fulgii. Oricum a nins foarte tare in ziua aceea, si cateva zile dupa.
Maramures Danelinole: Cam sa6turați norii ăia... Și aici(ca în multe alte fotografii cu nori) mergea HDR-ul.Mult succes!
Diminetile de altadata Danelinole: Sincer eu aș mai fi lucrat puțin la silueta aceea( poate aș fi așezat-o mai în stânga puțin și aș mai fi luminat imaginea cu un timp de expunere  puțin mai lung sau prin editare). Pe de altă parte, ideea e chiar frumoasă. Succes în continuare!
Fluturi de toamna Danelinole: Cam neclar subiectul imaginii, însă îmi place descrierea... Însă din păcate noi evaluăm fotografia... Eu as fi introdus o siluetă sau macar as mai fi luminat putin imaginea, sa se înțeleagă ceva din ea. Sau e întoarsă? Ce e în dreapta pare parcă o apă, dar nu sunt sigur. Cam indefinită compoziția... Și nici nu e pusă prea bine în valoare contralumina. Succes... și vedeți ce puteți face. 
Cerne Zapada! Camii2828: Interesantă fotografia, însă ai putea încerca să o faci din altă perspectivă. De exemplu, de jos in sus, spre cer.
Arhetipal Danelinole: Mi se pare o imagine grozava, dar calul e asezat parca prea central. In rest imi place, calul bine surprins in ,,habitatul sau``.
Pe pervazul trist... Autor: Cred că din dorința de a avea cât mai mult context am făcut-o așa. Voi încerca să o schimb. Mulțumesc!
Arhetipal mircea: Imaginea e faina.. ar fi bine daca ati putea s-o si rotiti intr-un photo viewer si s-o reuploadati...
Pe pervazul trist... ScarlateanuNicolae: Cam aglomerata compozitia si subiectul- sa inteleg ca este stcla - e cam scoasa din context de perdele, de a doua sticla, incadrarea stramba etc. Refa lucrarea . As incadra-o la low key!
Pe pervazul trist... Autor: Brrr... Aveți vreo idee pentru îmbunătățirea imaginii?. Am lucrat la mai multe cadre și ăsta mi s-a părut cel mai bun, dar poate că aveți voi încă o idee. Deci?
Cazino Danelinole: Am văzut cam multe imagini cu cazinoul din Constanța în ultima vreme... Și, nu știu de ce, dar începe să mi se pară cam clișeic. În altă ordine de idei, oare nu ar fi mers HDR-ul aici? Pentru că văd zona de sus o idee cam supraexpusă. Poate e doar o părere... Eu de obicei cam subexpun imaginile,deci poate doar mi se pare.
Curge, frate! Danelinole: Frumoasă imagine.. Puțin cam mult haos în schimb...În partea dreaptă o țeavă(cred) galbenă iar în colțul de sus(tot dreapta) o frunză. Eu aș fi făcut un crop doar cu băiatul zâmbăreț din stânga. Succes și sper să fie ok ideile mele!
Omul cu sobolani Danelinole: Mie în imaginea asta mi se pare nereușit un singur lucru: prezența frunzelor out of focus din dreapta. Înțeleg, fotograful nu putea încadra altfel... Dar strică puțin compoziția de alt fel foarte bună.
celor nestiuti kirugoro: M-am tot gandit. Sunt cam multe contralumini care-ti intra in ochi. As renunta la petele albe cele mai de sus (si cu asta s-ar mai reduce putin si dimensiunea verticala a imaginii, care este un pic exagerata) si la farama de arc de cerc ce ciupeste latura din stanga. As renunta chiar si la pata gri de pe marginea de jos  (desi asta poate ca „stabilizeaza” cumva cadrul).
celor nestiuti Nomad: De ce sa nu mearga ? Imaginea e buna, chiar foarte buna. 
celor nestiuti kirugoro: Pai, nici eu nu as sti cum sa votez. Imaginea are ceva, dar pe de alta parte nu merge. E ca in cantecul lui Alifantis: „paduri ce ar putea sa fie, dar niciodata nu vor fi”
In lumina primelor raze... kirugoro: In general se evita fotografierea oamenilor si a animalelor din spate. Aici imaginea nu are spatiu in directia actiunii, adica in sus (ratusca pare ca „da cu capul de tavan”)
Japonia Autor: Mai, ce ochi fin ai!!!
celor nestiuti Nomad: Detectia asta automata chiar ca nu stie sa voteze!  Doar 11 puncte din 100 ?!???
Omul cu sobolani Autor: Cadrul 2,analiza pxl 27 pct. Stiu cã nu am voie decât cu 2 lucrãri asemãnãtoare în acelasi concurs,o postasem doar ca sã arãt cum mai îcercasem,o înlocuiam zilele urmãtoare cu o altã fereastrã,era grav ? Nestiindu-se autorul încã,abordam si alt gen. Cum rezolv problema ,o iau de la capãt cu femeia de la fereastrã ?
Summer days Autor: Instantaneu,clar,nu i-am prins bocancii. Dar dacã ii tãiam vreun cot,cum cred cã am prins-o iar. Mãcar nu alerga,ca majoritatea,speriati de ploaia artificialã. Si parcã chiar îmi poza,dar m-a observat abia dupã scena asta în care îsi aranja pãrul. Povestea se întâmplã în fiecare varã,Regenbogen Parade(Pride Parade)  se numeste  evenimentul,iar ploaia a fost introdusã vara trecutã. Vãzând cã pe piste au asternut zãpada(fake,desigur),mi-am zis cã scopul scuzã mijloacele si am gãsit atmosfera...
Omul cu sobolani Autor: Analiza Pxl ,cadrul 1   36pct.   
Omul cu sobolani Autor: Salut si multumesc pentru sfaturi !  Sigur cã mai am 2 cadre,ce fotograful lui peste as fi altfel ? Doar cã nu stiu dacã sunt mai reusite,nu prea am avut spatiu. Fereastra situatã la etaj pe partea dreaptã,în stânga ei un balcon,în fatã un copac. Cum sã vi le arãt pe cele 2,asta mã întreb. O înlocuiesc pe prima cu cea de-a doua si pe ultima o postez pânã o înlocuiesc cu alta. 
Rausor Danelinole: Părerea mea e că ar fi mers HDR aici(dacă nu cumva asta s-a și folosit). Așa cum e acum e cam întunecată în laterale, așa cum spune și BogdanNeacsu. Succes!
Buna dimineața! mircea: Cred ca ai tras mult prea tare de contrast. Cand incepi sa vezi banding pe imagine (degradeul din jurul soarelui care e in trepte) e clar prea mult
Simplicity mircea: Imi place, simpla, la obiect
Japonia Nomad: Imaginea e buna, dar linia orizontului e stramba. Ar trebui sa rasucesti imaginea putin catre stanga, asa si orizontul ar fi perfect orizontal si batul de la steag ar fi mai drept. Ar fi pacat sa o lasi asa cum e acuma.
Simplicity kirugoro: Se spune ca lucrurile simple nu ne dezamagesc niciodata. Iata dovada!
Omul cu sobolani kirugoro: Pacat ca perspectiva deformeaza fereastra. Chiar si asa imaginea are valoare.
Rausor BogdanNeacsu: Oare daca se mai umbla putin la expunere pe laterale nu ar fi ieșit mai bine?Per ansamblu un cadru frumos.
Secrete din bucătărie Autor: Mulțumesc, Axxa. Culorile astea sunt din cauza balansului de alb, nu am folosit filtru de culoare. Chiar am umblat la balans de alb la editare, dar... Se apre că nu prea mi-a ieșit. Da, am avansat destul de mult... Dar de data asta mă mulțumesc cu locul șase... Mulțumesc mult încă odată
Rasaritul in doi Autor: Multumesc! Stiam eu ca trebuie sa fie o setare care sa reduca din noise. Am sa vad acum ce iese. Oricum, ea e decupata dintr-o fotografie facuta cu zoom de 210. 
Coborând odata cu soarele Autor: Multumesc,timo49!
Rasaritul in doi timo49: Frumos , reflexiile ambarcatiunilor si a catargelor pe apa  , dar si proiectia catargelor pe un cer, care are culoarea specifica ,, orei albastre " , iti da senzatia de liniste si intimitate. Putin,,pixelata", daca o treci prin ,, noise ", poate fi o imagine superba .Are ISO 100 , deci se poate . Bafta !
Peisaj rural timo49: Deranjeaza petele neclare ( presupun ca este o ramura ) care se proiecteaza pe oaie . Imaginea are potential , dar ochiul se ,, duce " spre pete si apoi la imagine, in ansamblu.
Un ,,mic " festin Autor: Multumesc , celor care au votat si au comentat aceasta imagine .
Coborând odata cu soarele timo49: Nu prea inteleg chestia asta , votezi la favorite  si nu dai nota . Al treilea vot este al meu , cand am scris mesajul erau doua voturi si trei favorite .O imagine placuta , culoarea fundalului , specifica apusului ,iti da o senzatie de liniste .
Catarge Nomad: Contralumina nu e suficient de bine pusa in valoare. Razele de soare sunt cam spalacite. Trebuia sa folosesti un timp de expunere mult mai scurt.
For a good smell Nomad:  Cu ceva spatiu intre marginea de jos a cadrului si calimara, imaginea ar fi aratat mai bine.
Omul muntelui JustInAR: Salvamontist... da, un adevarat om al muntelui!
Un ,,mic " festin Danelinole: Nomad și click-ul... Are și el dreptate, imaginea trebuie să transmită ceva să spună o poveste. Nu ar fi mers pus ceva mai ,,de interes" în cadru? Aici e haos... Și cam atât. Uneori Nomad exagerează, dar acum chiar mergea ceva pus... Succes pe viitor!
Un ,,mic " festin AlinaMagdalena: Mã scuzati,am comentat lucrarea nu ca profesorul dumneavoastrã preferat,poate ca posibilã privitoare la vreo expozitie.
For a good smell Danelinole: Am și eu o idee.. Nu ar fi arătat mai bine prinzând în cadru și o mică parte din reflexia călimării pe masă? Zic și eu...
Un ,,mic " festin AlinaMagdalena: Sper cã nu este fotograful principal în pauza de masã... 
plachie de crap AlinaMagdalena: Stiti ce mã scoate din sãrite,de fapt ? Titlul scris fãrã majusculã,asta doar ziceam despre ,acum cã mi-am atras atentia,dacã autorul ar fi dorit sã scape de orizontul tãvii,nu ne-ar fi lãsat ultima felie întreagã. Cred... As se citi coadã cap     
Preludiu Danelinole: O siluetă nu cred că ar fi stricat. Poate ar aduce mesajul de care zice Mircea. Așa e cam... goală, sau așa mi se pare mie. Mult succes!
Gogosele Danelinole: Da, fotografia contează, iar compozițional îmi place. Favorita mea din concursul ăsta!(fotografia, nu gogoșica)
Catarge Danelinole: Da, parcă arată ceva mai bine.
<<<>>>
Pagina 3 din 397, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20642 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl