Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

<<<>>>
Pagina 2 din 388, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20133 comentarii
Goldenen Hammer apyki63: Cred ca un crop mic pe partea stanga ar face sa fie perfect simetrica.
Atac la sol! apyki63: "m" versus "M". Asta-i partea frumoasa. Intotdeauna avem cel putin doua optiuni. Probabil "M" era o optiune mai buna. 
Drumul printre Alpi Autor: Danke, Simgeo.  
Atac la sol! Autor: Tema cere...interactiune...majuscula sau minuscula)
Inghesuiala la poze Autor: Cred ca doi catei care se inghesuie pentru o poza sunt mai in tema decat doua animale care stau la distanta una de alta.
Tavan de palat Autor: Am schimbat fotografia. Sper sa fie mai in tema!  
Capra neagra apyki63: 1. Era doar o sugestie referitoare stict la procesare. 2. Ai dreptate. Wildlife-ul e putin altel decat atunci cand aranjezi subiectele in studiou.
Capra neagra Autor: M-am jucat cu umbrele si editarile cat s-a putut. Dar atunci cand fotografiezi capre negre nu prea poti sa te invarti asa mult in jurul lor si nici sa le rogi sa se intoarca. pentru ca o sa fuga. iar daca soarele nu cade optimal pe fata atunci.. In orice caz, prin definitie nu se incadreaza poza in portrete. Astfel, apelez din nou la Admin sa o stearga.  Merci.
Finalul luptei Autor: La momentul pozei, rama era foarte activa si se zbatea, dar ... asa e fotografia surprinde un cadru ce ramane static.
Capra neagra apyki63: Fata este umbrita. Eu m-as fi jucat putin cu "shadow"-ul.
Capra neagra axxa13: https://blog.f64.ro/2014/09/01/fotografia-de-portret-echipament-lumina-si-incadrare/
Atac la sol! apyki63: O relatie "minuscula". In tema, dar minuscula.
Finalul luptei apyki63: Asta pare a fi o reletie animal - cadavru
Capra neagra Autor: Atunci sterge poza te rog, Admin.
Culpa Autor: Multumesc pentru apreciere !
Tavan de palat kirugoro: Regulamentul cere SA PREDOMINE liniile diagonale. Aici predomina liniile orizontale, oricum le-ai numara.
Chip or Dale? kirugoro: Portret inseamna doar cap. Asa cum ai postat imaginea nu te incadrezi in tema.
Capra neagra kirugoro: Portret inseamna doar cap. Asa cum ai postat imaginea nu te incadrezi in tema.
Drumul printre Alpi Simgeo: frumoasa lucrare,imagine de poveste...
Culpa ovi59: Ciudate voturi. Idee deosebita, realizare buna; sigur trebuia sa fie in top trei.
Campionul kirugoro: Fundalul ce face concurenta subiectului (prin forma, contrast si culoare) e total nepotrivit. Altfel, nota 10 pentru premiat
Top-model Autor: Ai avut dreptate. A iesit mai bine in aceasta incadrare.
Top-model kirugoro: Incadrarea pe lat nu te avantajeaza. Ceea ce e la stanga si la dreapta „chipului” nu e nici interesant, nici nu aduce informatii in imagine. Sugerez o incadrate „portret” (pe inalt), focusata pe „chip”.
Biserica PetruH: Nu ar merge si la Nou langa vechi? Nu cred ca ar incalca vreo regula. Concursurile sunt simultane nu succesive.
Vremuri Simgeo: Interesanta locatie
Munci agricole Liviu58: Felicitări! Eu aș fi văzut-o pe primul loc.
doar toamna Pentax: Daca faci un crop,ca sa scoti soarele din cadru,obtii o fotografie mult maj buna.
Restaurata kirugoro: Eu zic ca e muuuult mai buna asa.
Restaurata Autor: OK. Am inteles. Sper sa fie OK acum. (mie-mi placea si varianta cu lumina de apus) Am oscilat intre cele doua variante.
De sezon kirugoro: Nu comentez lumina si umbra, trec direct la faptul ca exista o inscriptie pe cana, care datorita compresiei data de perspectiva se citeste greu creind o stranie senzatie de jenare a privirii. Rezultatul? Imaginea nu atrage privirea ci o respinge. Dupa o sumara vizualizare simti nevoia sa te uiti in alta parte.
Ceaiul de dimineata kirugoro: Apreciez ca ai vrut sa transmiti o idee (e mai mult decat o simpla imagine), dar fundalul incarcat, plin de pete de culoare te face sa-ti doresti sa-ti muti cat mai degraba privirea din cadru. Daca ai fi pus ochelarii si cana pe o fata de masa fara model (doar cu desenul texturii panzei) ai fi avut un fundal mult mai potrivit.
Reflexii kirugoro: Imaginea iese din banal si cade in banal. Pentru subiectul „cana” iese din banal, dar pentru o reflexie cade in banal. In plus fundalul complet negru creaza impresia de „levitatie” .
Cana preferata kirugoro: De obicei lumina frontala e cea mai proasta (cea mai putin sugestiva). In plus folosirea blitzului o incadreaza perfect la capitolul „caprioara surprinsa noaptea in bataia farurilor”. Rezultatul e inestetic, cu zero atmosfera. Hyggeling ar fi fost o lumina moale, invaluitoare, cu niste aburi ridicandu-se la gura canii, cu un fundal neclar (asta il ai) si pastelat.
Restaurata kirugoro: Imaginea iese din banal, dar ... lasa de dorit. Se intelege ca e o cana alba si atunci de ce nu ai facut balansul de alb? Ai cautat lumina portocalie ca sa sugerezi apusul? Apusul canii? Atunci trebuia sa corelezi si titlul. E o discordanta intre mesajele subliminale transmise de imagine.
Friendship kirugoro: Aranjamentul e artificial (in viata cotidiana nu intalnesti aceasta combinatie de lucruri), deci fortat. Lumina e oarecare (ce ai avut la indemana). Concluzia? O fotografie facuta la repezeala, cu un aranjament instant. Rezultatul? Pe masura. Ca sa ai un termen de comparatie a valorii imaginii, gandeste-te daca ar merge ca reclama la cani in paginile unei reviste.
...la nevoie apyki63: EXIF-ul incomplet. Trebuia sa afiseze soiul, cantitatea si (mai ales) calitatea licorii. Bafta
Toamna in sufletul meu apyki63: Banuiesc ca este prima ta lucrare pe PXL. Felicitari pentru curaj. 1. Fav-urile nu te ajuta. Mai mult decat atat, voturile prietenilor de nivel "0" nu influenteaza deloc nota finala dar spun ceva despre modul de a vedea lucrurile. 2. Excesiv prelucrata (culorile evident denaturate) Bafta pe viitor  
Cana lui Dracula Autor: Ai dreptate. Am corectat postarea.
Cana lui Dracula Liviu58: Cred că ai greșit concursul
Frunze mircea: Un pic fortate culorile. Frunze albastre nu tin minte sa fi vazut vreodata.Vignetarea iarasi este excesiva si nu ajuta imaginea
A brown blanket over the frozen ground apyki63: Inclinata spre dreapta. 
Frunze cazute apyki63: Inca una inclinata.
The green worker Liviu58: Compozițional, e bine. Vignetarea însă nu îi aduce nimic în plus, ba dimpotrivă. Părerea mea. Lumină bună!
Strada principala SoundsGood: Felicitări pentru lucrare! Din câte văd, ești singurul participant de până acum în acest concurs și mai mult ca sigur vei câștiga, detașat)
Termocentrala Iernut kirugoro: Partea din dreapta, cu casa stransa intre stalpul electric si cele doua turnuri de racire mi se pare interesanta. 
Termocentrala Iernut Autor: Este drept, dar si faptul ca sunt 4 cosuri.  
Termocentrala Iernut apyki63: Temocentrala abia poate fi ghicita dupa casele din Iernut.
Ascuns dupa gard apyki63: Nu te port contrazice. Uzina (subiectul) este "foarte ascunsa" 
Nu dorm. Visez. apyki63: Cred ca e putin subexpusa (sorry). Probabil in color arata bine dar cand ai trecut-o in alb/negru a pierdut din detalii. Eu m-as fi jucat putin cu black-ul, white-ul, shadow-ul . . .     
Perna mea . apyki63: Ma uit la fata personajului si ma intreb daca nu e putintel prea saturata pe canalul red/orange
Regina axxa13: As fi preferat putin mai mult spatiu in fata subiectului , altfel are tot ce-i trebuie pt o astfel de tema .... ramane preferata mea  . Bafta !
Regina PetruH: In niciun caz nu ai pierdut votul meu. Check it out) Cred ca alb-negru ar fi dus privirea catre chip si faptul ca femeia citeste. Cu cat este tenul mai inchis si indianca are tenul asta, cu atat tusa alb negru pare mai picturala. Mesajul imaginii nu ar mai fi fost mizeria ci licarirea sau ramasita de civilizatie prin gestul de a citi... contrastele alb-negru + cersetor-citit. Asta este perceptia mea.. De gustibus.. Este genul de imagine de care imi pare rau ca nu e a mea)
<<<>>>
Pagina 2 din 388, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20133 comentarii
© PxlShot 2018 sub Creative Commons License Powered by DotPxl