timo49

timo49
Level 5 Level 15 5 Lucrari 50 Lucrari 100 Lucrari x 2 200 Lucrari 500 Lucrari Cea mai buna lucrare(saptamanal) x 6 Prima Lucrare Comentatorul saptamanii x 6 Comentatorul lunii Votantul saptamanii x 15 Votantul Lunii x 3 Cel mai activ utilizator(saptamanal) x 11 Cel mai activ utilizator(lunar) Cel mai comunicativ (saptamanal) x 5 Cel mai comunicativ (lunar) Top3 x 31
« Anterioara >>>
Pagina 1 din 4, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 192 comentarii
Ortodoxism Autor: Da, aveti dreptate , am fotografiat o pictura, deja pictata!!!!
Montparnasse Autor: Nu este aberatie cromatica , este o reflexie de la panourile  de protectie , din plastic ( au in jur de 15mm grosime ) , care inconjoara ultimul etaj ,al Turnului Montparnasse.De asta si fundalul este putin neclar si are o dominanta albastra. Au si spatii libere pentru foto , intre panouri ( 15-20cm) , dar spre Gara Montparnasse , nu , asta este .
Ballerina timo49: Detalii despre loc si fotografie , da . Detalii despre aparatura folosita , nu ! Am votat-o , dar pentru viitor atentie .
dialog intre generatii timo49: Place , este perfect in tema . Acest dialog intre generatii ,este extraordinar de bine prins . Bravo !
Nostalgia timo49: Foarte bine prins momentul . Perfect in tema .
Fragilitatea unui apus timo49: Da , o imagine frumoasa si cu un titlu pe masura . Bravo !
Brasov vazut de sus timo49: Autor , imaginea ,, curge" spre dreapta . Indreapt-o , ca in weekend ,, binevoitorii " or sa propuna stergerea ei si nu o sa mai poti face nimic . Imi place imaginea , dar.... !
Bruxelles noaptea Autor: Multumesc !
Ceainic de argint timo49: Imaginea in sine  ,este buna , dar este afectat tocmai subiectul , ceainicul . Poate gasesti o imagine cu ceanicul , intreg !!!!???? Totusi este un concurs ?????
Epoca de gheata Autor: !!!!! Este un concurs !
In Bruges Autor: În Bruges 2008 ‧ Dramă/Film polițist ‧ 1 h 47 min  Premiul  BAFTA 2009 , pentru cel mai bun scenariu original , Martin McDonagh Globul de Aur 2009 , pentru cel mai bun actor (comedie / muzical ) , Colin Farrell Oscar 2009  , nominalizat , pentru cel mai bun scenariu original , Martin McDonagh
Disputa timo49: Alekto , citeste datele exif , focala este 124 !!!!
Răsfăț Autor: Asta-i tema si ,,mustele " astea arata bine la ,,locul de munca ".
Biciclist la malul marii Autor: Da , biciclistul este devina !!!!
Artefact dacic timo49: ???!!! De ce clopotel ????
Printre stânci și pâraie timo49: Atentie , trebuie rotita . Bafta!
Printre stânci și pâraie timo49: Fara detalii , aparatul folosit apare la EXIF , dupa terminarea concursului . Este posibil sa-ti sune   ,,clopotelul". Putin contrast in partea superiaoara a fotografiei si o sa fie o imagine frumoasa.
La plimbare cu ... Smena 8 ! Autor: Nu ,  nu se inscrie in EXIF-ul fisierului , ma refer la imagine , in sine . Aproximativ asa ar fi aratat o fotografie facuta cu Smena si folosind un film foto de granulatie medie.  
Gata , nu mai tai nimic ! Autor: La setari , vad ca apare ,, imagine prelucrata". Mentionez ca imaginea postata este asa cum a fost descarcata din aparat . Daca moderatorii cer , pot posta cele trei imagini luate in ,,rafala' , ca toate au iesit aiurea.
Caruta cu flori Autor: Nu , in trecere .Multumesc !  
Carpe diem . Autor: Sa citim cu atentie descrierea concursului ,,In descrierea lucrarii trebuie specificat proverbul la care se face referire ". Deci nu trebuie ,ca lucrarea sa aiba ca denumire proverbul in latina . Eu asa am inteles , daca este gresit ,se poate modifica titlul.
Ploaie de vara Autor: Multumesc ! A fost o scapare , s-a remediat .
Shopping Autor: Money !
Viena Autor: Fotografia este facuta din Turnul Catedralei Sfantul Stefan ,din Viena .
Anatomia unui pradator Autor: !!!!?????
evolutia banilor timo49: ,,Omul ãla " sau ,, nenea " , ehei , datorita lui multi au pierdut bacalaureatul. Mie  ,lucrarea  imi place, este in tema si am votat-o .    
Pasarile Autor: Multumesc ! Era o ceata usor ,, transparenta " si am prins momentul cand pontonul era luminat de soare.
Paris Autor: Multumesc de intrebare . Nu ma supar .
Covor autumnal Autor: Pe mine ma bucura dezbaterea asta furtunoasa . Inseamna ca am starnit interesul . Eu o las , mie imi place , chiar daca, pare ,ca se afla la limita temei .  Va multumesc !
Covor autumnal Autor: Multumesc , Silviu ! M-am grabit , frunze in mediul natural.
Covor autumnal Autor: Am modificat incadrarea . Multumesc !
La camara . Sa vina nepotii ! Autor: Multumesc . Este un contrast mai puternic , ca sa evidentiez muraturile din borcane , a mai fost un crop si asta este tot. Sufocanta , aglomerata? Se poate , dar ,, gustoase " la iarna .
Culori Autor: Cum va place ?! Focalizare gresita , nu . Editare excesiva , nu . Aripile erau in miscare , mie imi place asa . Multumesc  !
La datorie Autor: Da , am modificat !
Macro, la zero grade. Autor: Accept . Am modificat. Multumesc !
Macro, la zero grade. Autor: Multumesc . Am incercat o alta incadrare.
Surori Gemene timo49: Felicitari !
Am un musafir timo49: Felicitari !
capitanul timo49: Felicitari !
Melancolie timo49: Felicitari !
protectie totală timo49: Felicitari !
Textura Galbena timo49: Felicitari !
Spectatori timo49: Felicitari !
Să umplem silozul! timo49: Felicitari !
cameleon timo49: Felicitari !
Viteza...vine furtuna! timo49: Felicitari !
big one timo49: Felicitari !
Work hard timo49: Felicitari !
Uitat timo49: Felicitari !
Aranjament timo49: Felicitari !
« Anterioara >>>
Pagina 1 din 4, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 192 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl