ovi59

ovi59
Level 5 x 2 Level 15 5 Lucrari 50 Lucrari 100 Lucrari 200 Lucrari 500 Lucrari Cea mai buna lucrare(saptamanal) x 4 Cea mai buna lucrare(lunar) Prima Lucrare Comentatorul saptamanii x 11 Comentatorul lunii x 2 Votantul saptamanii x 4 Cel mai activ utilizator(saptamanal) x 5 Cel mai comunicativ (saptamanal) x 12 Cel mai comunicativ (lunar) x 2 Bloggerul Saptamanii x 3 Top3 x 31
<<<>>>
Pagina 2 din 7, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 303 comentarii
Inghesuiala la poze Autor: Cred ca doi catei care se inghesuie pentru o poza sunt mai in tema decat doua animale care stau la distanta una de alta.
Finalul luptei Autor: La momentul pozei, rama era foarte activa si se zbatea, dar ... asa e fotografia surprinde un cadru ce ramane static.
Culpa ovi59: Ciudate voturi. Idee deosebita, realizare buna; sigur trebuia sa fie in top trei.
Top-model Autor: Ai avut dreptate. A iesit mai bine in aceasta incadrare.
Restaurata Autor: OK. Am inteles. Sper sa fie OK acum. (mie-mi placea si varianta cu lumina de apus) Am oscilat intre cele doua variante.
Cana lui Dracula Autor: Ai dreptate. Am corectat postarea.
Regina ovi59: Trecerea la alb-negru ar fi deformat realitatea. Am fi pierdut toata mizeria din jurul ei si toate culorile cenusii ce o inconjoara. Nu e o ruina istorica ca sa se preteze la alb-negru. E, poate, o ruina umana care are viata, cenusie,dar viata. Autor ai pierdut votul lui Petru. Din partea mea, felicitari !
Biblioteca ... pentru toti Autor: Analiza ta a fost facuta in mod superficial. In cazul tau Ecipi a facut poza a doua zi dupa postarea ta. Eu am facut poza inaintea colegului de site. (poza lui la ora 16:56  poza mea la ora 12:23). Acuzatia ta e facuta in necunostere de cauza sau din graba ta de a trage o concluzie. (ai si votat in consecinta) Ideea am avut-o din momentul in care am vazut tema si asta e motivul pentru care am facut postarea. Am vazut poza colegului si am avut un gand de renuntare, dar stiind ca nu ...
Povara vietii ovi59: 1. Daca vrei sa compari subiectul cu alti copii care nu se vad - nu e bine 2. Daca tristetea (vie) a copilului o compari cu figurile statuietelor - esti total in afara temei
Povara vietii ovi59: " Un singur element din imagine nu se potriveste cu celelalte elemente (de aceeasi natura)" - zice descrierea temei. O fi de rau, o fi de bine, dar eu tot nu pricep care sunt elementele din imaginea asta, care au un element diferit.
Povara vietii ovi59: Autor - te rog sa-mi explici de ce ai postat lucrarea la acesta tema. Nu inteleg fata de cine e diferit micul indian.
Ganditorul ovi59: Imi pare rau pentru "Ganditorul "  tau pentru ca i-ai taiat din cap si dintr-o ureche si ai lasat iarba in partea de jos. Poate gasesti un cadru mai bun pentru ca e dragut si expresiv catelusul tau.
Caine blajin ovi59: Notele de votare sunt de la 1 la 100. Indemnul meu este sa se voteze responsabil. Autor - daca intrarea in tema o pot considera fortata, clar ca Elian are dreptate in cazul incadrarii imaginii ca fiind total aiurea. Cred ca ai fost preocupat mai mult de descriere si ai cam uitat ca aici e vorba de un concurs foto.
Sinagoga neologa , Oradea ovi59: Apyki: 1. Nimeni nu s-a agitat. Era o discutie despre primcipii. 2. Datele nu sunt "intact postate". Autorul a recunoscut ca sunt date aproximative. 3. "A-ti prins-o pe asta ?" e o exprimare nu tocmai eleganta si total pe langa gramatica. 4. Ramanem "colegi de noapte" Autor - inchei comentariile pentru ca discutam prea mult pe aceasta tema. Raman cu dezamagirea ca nu ai inteles ce voiam sa spun si nu ai vrut sa-ti sustii parerea prin comentarii. 
Sinagoga neologa , Oradea ovi59: Moderator, gandeste-te la toti concurentii care au avut postarile sterse pentru ca nu aveau datele exif. Acum ne induioseaza o postare cu o poza analogica pentru care autorul nu cunoaste datele exif. Nu avem masuri egale ? Daca nu e bun regulamentul, inseamna ca trebuie schimbat, dar pana atunci propun sa-l respectam.
Sinagoga neologa , Oradea ovi59: Eu cred ca sunt categorii foto total diferite - digital si analogic. Cred ca s-ar putea face un concurs separat pentru pozele facute pe film, cu tema la alegere.
Sinagoga neologa , Oradea ovi59: Autor - cand faci un comentariu si vrei sa schimbi ceva, adauga inca unul. In cazul de fata ai corectat primul comentariu si ai ïnlocuit "date exif aproximative" cu "date exif". In aceste conditii comentariul meu pare usor aiurea. PetruH - cred ca ar fi bine sa invatam sa respectam toti regulamentele, regulile sau legile, asa cum sunt. Ele sunt valabile pentru toti. In concursul propus chiar de tine scrie ca "datele exif sunt obligatorii".  
Sinagoga neologa , Oradea ovi59: Datele exif sunt obligatorii, nu aproximative. Reincarca poza, fa ce vrei dar fa sa apara si datele exif.
Axa de simetrie ovi59: Era buna acum in concursul "Crapaturi".  
Fata din tren ovi59: Felicitari. Despre partea cu descrierea ... nu sunt fanul povestilor din spatele pozelor. Nu vreau sa transformam site-ul in cenaclu literar. Am vazut tendinta din ultima vreme cu aparitia povestilor din descriere, povesti care sunt menite sa impresioneze sau sa te faca sa votezi lucrarea mai mult pentru poveste decat pentru calitatea pozei. Lasati-ne sa ne imaginam fiecare povestea noastra. Am trecut peste povestea ta si am stabilit ca e favorita mea din acest concurs.
Chifu ovi59: Alb-negru = simplitate si eleganta Color = real Discutia despre color vs alb-negru nu se poate termina. Cred ca tine de placerea si optiunea fiecaruia. Mie imi place lumea reala, asa cum e, fara sa o imbracam in mister sau sa-i dam sensuri care poate nu exista. Nu-mi imaginez un curcubeu alb-negru, dar pot sa recunosc ca sunt situatii in care culorile nu spun nimic si prefer trecerea la alb-negru; aste sunt exceptiile care intaresc regula. Respect optiunea fiecaruia...
Cu gandurile departe ovi59: E foarte expresiva privirea. Sigur e cu gandul departe. Pe mine ma deranjeaza partea din dreapta - palma, cot, genunchi (sau genunche dupa exprimarea pseudo-ministrilor). E o combinatie nefireasca, normala dar nefireasca din punct de vedere vizual.
La adapost ovi59: Imagineaza-ti ca pui cele doua poze in acelasi concurs. Ce reactie crezi ca ar fi avut privitorii ?
Chifu ovi59: Am uitat un mic amanunt - ma bucur ca nu e alb-negru.
Chifu ovi59: Sper ca pana la termenul limita, sa mai apara lucrari la fel de reusite ca aceasta postare. Pana la confruntarea finala - Felicitari !
Sportivul ovi59: Asta e sigur un sportiv, dar sigur nu e un portret.
Munte oglindit ovi59: Cred ca trebuie sa ne lamureasca Kirugoro; ai vrut oglinda apei sau semioglinda, adica sa vedem ceva si sub apa. Eu asa am inteles tema - si reflexia si transparenta.
Semioglinda in natura ovi59: Cred ca trebuie sa ne lamureasca Kirugoro; ai vrut oglinda apei sau semioglinda, adica sa vedem ceva si sub apa. Eu asa am inteles tema - si reflexia si transparenta.
Protectie ovi59: La plecare aveai pe masina doar o canoe. De unde a aparut bicicleta ?
Nou peisaj urban ovi59: Am observat ca ai plecat in centru imediat dupa postarea mea. Ai facut incadrarea la fel. Am inteles din actiunea ta ca ti-a placut poza mea si mi-ai dat "replica". Aveam si eu exact acest cadru, dar era penibil sa postez tot eu ambele variante. Cred ca pentru un observator neutru, cele doua postari se completeaza perfect si sunt de apreciat.
La adapost ovi59: E alta la "distanta"de 6 secunde. Daca stai in masina si faci poze din zece in zece secunde, nu cred ca inseamna ca ai facut 6 poze intr-un minut. Nu am emoticoane; as pune o figura care scoate limba si rade cu gura pana la urechi.
Gratie ovi59: Apyki, ai dreptate; autorul e usor de recunaoscut dupa stil. Kirugoro, sa stii ca am criticat de multe ori abuzul de folosire a fundalului negru, dar daca autorul stie sa foloseasca acest fundal, ce sa mai faci. Dupa parerea mea e cu doua clase peste orice postare din acest concurs. Nu e de nata 10, dar cea mai reusita postare.
Rusty world Autor: Punctul de interes se afla la locul lui si e de claritate maxima.
La serviciu ovi59: E haioasa, dar intrarea in tema cred ca e fortata.  
Verisorii siamezi ovi59: Imi mentin parerea de la primul comentariu. In plus pot adauga ca sticla e semitransparenta si te incurca la obtinerea unei imagini simetrice.
La adapost ovi59: La postarea asta am comentat pe chat, dar nu ai raspuns.
Scantei reci ovi59: Aici nu am ce comenta si ca sa fiu rautacios, cred ca doar tie ti-a placut postarea asta.
Punctul pe i ovi59: Pacat de ea. Merita o pozitie mult mai buna.
Axa de simetrie ovi59: Pacat ca nu ai prins o pozitie centrata pe crapatura.
Stalpii cerului ovi59: De regula nu gasesti simetrie in biserica; pe o parte un sfant, pe cealalta alt sfant, pe o parte un amvon pe cealalta parte lipsa amvon. Ai gasit pozitia ideala.
la o cafea ovi59: Kirugoro, te satiface o cafea in loc de un ceai ? Daca ai propus tema, esti cel mai in masura sa comentezi la aceasta observatie.
Cafea in apa ovi59: Kirugoro, te satiface o cafea in loc de un ceai ? Daca ai propus tema, esti cel mai in masura sa comentezi la aceasta observatie.
la o cafea ovi59: Vin la o cafea ... dupa ce imi beau ceaiul. La cat e de neclara puteai sa o numesti "La un ceai" ca tot nu faceam diferenta.
Cafea in apa ovi59: Tema concursului solocita un ceainic. Daca n-ai ceai, primim si o cafea.
Casa misterelor ovi59: Referitor la vot, nu puteam vota pentru ca aveam postare in concurs. Am mai motivat de cateva ori de ce nu e fair play sa votezi la concursurile la care participi (ma refer la cei de nivel mai mare de 10). Daca ma uit in clasamentul primilor zece inca e majoritar numarul celor care nu voteaza la concursurile la care participa. Din pacate avem colegi care voteaza doar la concursurile la care participa, influentind in acest fel votul in favoarea lor. Asta e o discutie pe care o putem...
Casa misterelor ovi59: Cred ca apusul de soare trebuia sa fie o alta tema de concurs. Regred ca cei care propun teme nu se implica in comentariile facute la concursurile propuse. In cazul de fata Anton nici macar nu a votat.
Verisorii siamezi ovi59: Cred ca e prea facil sa obtii simetria din reflexia apei sau din folosirea unei oglinzi. Il rog pe Vulcano sa decida daca astfel de postari se incadreaza in acest concurs, sau nu.
În oglindă ovi59: Cred ca e prea facil sa obtii simetria din reflexia apei sau din folosirea unei oglinzi. Il rog pe Vulcano sa decida daca astfel de postari se incadreaza in acest concurs, sau nu.
Casa misterelor ovi59: Interesante voturi. Am crezut mereu ca asta e lucrarea de locul 1.
Vechi peisaj urban Autor: La cererea privitorilor (privitorului) incerc alt titlu. Sper ca acum titlul corelat cu descrierea sa aiba sens pentru toata lumea.
<<<>>>
Pagina 2 din 7, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 303 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl