lola

lola
5 Lucrari Prima Lucrare Votantul saptamanii
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 23 comentarii dintr-un numar total de 23 comentarii
Pastel de primavara lola: As fi desaturat un pic mai mult (ca doar este "pastel" ). Oricum, lucrarea imi pare mult mai buna decat arata clasamentul final.
Sunset lola: Aualeu, vai steaua noastra, iar avem pandemie de conturi! (Alekto: nu mai sunt 11, s-au facut 16, ce ne facem fato ?...
Hiding in the dark lola: Un camuflaj inedit! As fi umblat un pic la luminozitate. Oricum, este una din fotografiile reusite. Succes!
Curbe 3D lola: Asa cum este definita tema, lucrarea se incadreaza. Succes!
Vedete lola: O lumina laterala (stanga) sau difuza ar fi evitat umbrele de pe perete. Daca o refaci (ai timp), departeaza subiectul de fundal. Succes!
Intalnire lola: Excelenta idee! (a patronului de restaurant dar si a fotografului... ).
Oras Medieval lola: Vad "orasul" dar care este "monumentul" ?...
Oferta de toamna lola: Focus-ul nu este pe subiect (capatul din stanga al pastai de fasole este chiar deranjant de neclar).
Sens unic lola: "Strutzocamila" la care face probabil aluzie ovi59 (adica fotografia aceleiasi cladiri, expusa intr-un alt concurs, acum 4-5 luni, sub denumirea de STRUTZOCAMILA) era intr-adevar o fotografie reusita. Nu stiu daca cea de fata este o "supa reincalzita" a aceluias autor (eu nu cred, dar ne vom lamuri duminica seara). Insa, "cu spirit de observatie si minte deschisa" (am citat un antecomentator) nu pot sa nu remarc faptul ca fotografia este usor neclara, incadrarea este indoielnica iar cablul di...
The Force lola: Imi place si mi se pare inspirata optiunea pentru monocrom.
Triumful culturii asupra gravitatiei... lola: Foarte tare chestia cu cartile care se ridica de pe raftul pe care stateau si tind sa se alinieze pe partea inferioara a raftului de deasupra ! Corelat cu celelalte elemente si cu timpul de expunere, chiar da senzatia de levitatie (spre deosebire de unele lucrari in care este evident ca ceva cade sau a fost aruncat in sus - cu timpi de expunere 1/1000 ... 1/2000). Succes!
Mai astept putin lola: Cum ai realizat fotografia ?!...
Clopote lola: Fotografiile SPIRALA MUZICALA si CLOPOTE sunt interesante, imi place mult abordarea (independent de problemele tehnice, semnalate deja de colegi). Exista insa o problema: „Nu postati 2 sau mai multe imagini in acelasi concurs avand acelasi subiect dar prins din unghiuri diferite” (din regulament).
Copacul lola: Fotografiile COPACUL si SINGUR sunt foarte frumoase dar ridica o problema. Din regulament: „Nu postati 2 sau mai multe imagini in acelasi concurs avand acelasi subiect dar prins din unghiuri diferite. Incercati sa fiti creativi si sa va diversificati lucrarile.” (nici macar nu sunt unghiuri prea diferite  ...). Unghiul difera putin, distanta fata de subiect si focala sunt diferit...
Apus deasupra Bucurestiului lola: "Primul apus spectaculos din acest an... " ?... Din care an?... 8 aprilie 2012 ?!... In sfarsit, nu asta ar fi problema. Mie mi se pare ca linia orizontului este intr-o zona critica. Ori o scoti de tot (nu as recomanda) ori o urci un pic, daca iti permite cadrul original. E doar o parere, desigur.
Ezitare Autor: Nu am ratat focusul, mi s-a parut mai interesanta alternanata neclar clar neclar la acest subiect. Coreleaza cu alte elemente din imagine (si cu titlul ... ) De ce trebuie sa privim toate lucrarile ca pe niste fotografii de produs? Mai exista si alt gen de fotografii. Merci, succes!
Saint cre coeur lola: Nu am inteles titlul. Ma ajuti?
Vis in alb lola: Visul este mai degraba rosu-portocaliu... . In plus, principala portiune alba este un pic cam arsa...
Ceasu' bate ... zi și noapte lola: Daca tot editezi, vezi si de titlu ("ceasu" cu apostrof, sau "Ceasul" ). As opta pentru un crop mai strans, cu un format patrat (1:1), situatie in care poti pune subiectul in centru. Succes !
uitata in marea galbena lola: Mie îmi pace atât fotografia cat si figura de stil din titlu. Poate încadram un pic altfel pe orizontala. Nu este mai departe de tema decât multe altele.
Poftim o nuca! lola: Ma uit in dreapta-sus si nu vad o alee, o banca, un trecator in plimbare - ceva din care sa rezulte ca e parc (mediu urban) si nu padure...
Veverita curioasa lola: Nu prea rezulta contextul urban.
Excelsa lola: Nu stiu cat de rara este floarea dar fotografia este excelenta!
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 23 comentarii dintr-un numar total de 23 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl