coral

coral
5 Lucrari Prima Lucrare x 2
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 10 comentarii dintr-un numar total de 10 comentarii
Sunset coral: Chiuianlll: scrii ca "...cei care vor sa lase o parere sa aiba si umpic de cultura in domeniu". De acord, doar ca "umpic" se scrie "un pic". Mai ai si alte probleme de exprimare, ca si celalti "laudatori" (este desigur o problema de cultura...).
București, strada Popa Nan, ianuarie coral: Cred ca avem o problema cu balansul de alb. S-ar putea corecta din soft.
Spioni coral: De acord cu Adrian, cromatica si compozitia sunt deosebite. Frumos!
Ascunzătoarea de pe frunză… coral: Cam asta inseamna "camuflaj", nu ascunderea "printre" sau "in spatele" diverselor obiecte.
Tumpul coral: @Liliana: Ma simt onorata ca ai avut amabilitatea sa arunci o privire si sa faci un comentariu pertinent asupra portofoliului meu modest (6 lucrari, 21 de puncte, adica o medie 3,5 puncte/lucrare, media notelor mele este 57,54). Evident ca nu se ridica la nivelul portofoliului tau (4 lucrari, zero puncte, adica o medie de zero puncte/lucrare, media notelor tale fiind 46,66...).
Tumpul coral: @Autor: cand am scris postarea anterioara, chiar eram sigura ca "u" este langa "i" (am verificat de doua ori ), respectiv ca este o eroare de tastare si nu altceva. Am incercat o gluma - daca ti se pare nepotrivita, scuza-ma. Nu am comentat lucrarea ci am sugerat ca ar trebui sa corectezi titlul, ai timp pana vineri sa faci acest lucru. Dezavuez orice alte aprecieri asupra comentariului meu. Iti urez din nou succes (si sper ca Lilian...
Tumpul coral: Stim ca "u" este langa"i" pe tastatura! Mai incearca inca o data, poate iese TIMPUL, in loc de TUMPUL... Succes!
in actiune coral: O "actiune" foarte reusita (tehnic, compozitional). Felicitari!
Simetria in bucate coral: Marian are dreptate (intre noi fie vorba, cred ca mai gaseai tu ceva "subiecte" prin frigider daca voiai sa refaci lucrarea dar se pare ca nu te-a interesat). Iar simetria este cam ca focalizarea...
Bucurie coral: Am o vaga banuiala dar nu sunt sigura. Mi-ar placea sa ne spuna autorul cum a facut aceasta fotografie.
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 10 comentarii dintr-un numar total de 10 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl