Vulcano

Vulcano
Level 5 x 2 Level 15 5 Lucrari 50 Lucrari 100 Lucrari x 2 200 Lucrari 500 Lucrari Cea mai buna lucrare(saptamanal) x 3 Cea mai buna lucrare(lunar) Prima Lucrare Comentatorul saptamanii x 13 Comentatorul lunii x 4 Votantul saptamanii x 3 Forumistul Saptamanii x 53 Forumistul Lunii x 19 Cel mai activ utilizator(saptamanal) x 6 Cel mai comunicativ (saptamanal) x 17 Cel mai comunicativ (lunar) x 8 Bloggerul Saptamanii x 7 Bloggerul Lunii Trivia Guru x 2 Top3 x 36 Trivia Master x 2 Trivia Initiate x 2
« Anterioara >>>
Pagina 1 din 14, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 691 comentarii
Minunile antice Vulcano: Imaginea este corecta, autorul ne-a trimis pe mail si alte poze facute in acea zi.
Siluete Vulcano: @autor, faptul ca ai postate 800 de lucrari nu trebuie sa fie o scuza pentru a incalca regulamentul saptamanal, nu este fair-play fata de ceilalti concurenti! Daca s-ar modifica regulamentul si s-ar primi BAN de 1 luna sa zicem, pentru repostari, si aici ma refer si la imaginile aproape identice (acelasi subiect, aceleasi setari, acelasi mesaj, aceeasi incadrare),poate vom evita astfel de probleme/discutii. Succes!
Aspiratii Vulcano: Trei fotografi, comenteaza la o lucrare, expunandu-si fiecare viziunea. Nu ai decat de invatat din ''inclestarea titanilor''!
la o cafea Vulcano: Autor, ai dreptate, mai importanta e imaginea. In cazul de fata, imi cer scuze, dar imaginea e mai ratata decat incadrarea in tema. Ideea e buna, insa nu e de ajuns. Data viitoare tine cont de sfatul lui nomad, incerca sa faci imaginea clara (timp de expunere mai scurt sau trepied) si o sa fie mai bine, ca mai rau nu stiu daca se poate. Succes!
Nou peisaj urban Vulcano: @Liviu, daca nu ai obiectiv fix, e mai greu sa prinzi focala exact de 35. De aceea in descrierea concursului am specificat +/- 3mm.  
Mercedes Vulcano: Si eu am gasit-o in acelasi decor.  
Mercedes Vulcano: Confirm cele spuse de autor. Imaginea este realizata, probabil, la Muzeul Tehnic din Viena.
Cina Cea De Taina Vulcano: @Liviu58, ai dreptate. Autorul a tinut cont de sugestia lui Valentin iar rezultatul se vede. Mai are timp sa o retuseze. Succes!
Altarul de acasa Vulcano: O imagine cu atmosfera.  Succes!
Ortodox(a) Vulcano: Imaginea este inclinata, incearca sa o indrepti. Succes!
"Refacerea" circumferintei Vulcano: Inteligenta abordarea temei, iar realizarea pe masura. Felicitari si succes!
Refacerea fatadei Vulcano: In descrierea concursului se face referire si la curatenie. Chiar daca nu este o lucrare foarte reusita, eu o consider in tema.
adanc Autor: Star trail fara expuneri multiple.
adanc Autor: Multumesc pentru sfat, insa, timpul de expunere (pe care se pare ca softul site-ului nu-l recunoaste) este de 1802 sec. Cu diafragma mai deschisa asau Iso mai mare ardeam imaginea.
Pe vârf Vulcano: Nu ai o fotografie cu subiectul surprins intreg in cadru?
cina Autor: Multumesc pentru observatie. Asa-i, lumanarea e inclinata putin spre dreapta asa cum slana e inclinata spre stanga. Daca ar fi in centrul imaginii probabil ar fi dreapta.
Cu gandul la schi Vulcano: Sub ochelari se vede o umbra ciudata. Dupa explicatiile primite de la autor am inteles de unde provine: ochelarii sunt asezati pe o pagina de calendar iar lumina bate de sus. Sincer nici eu nu m-am gandit la asta si-mi fac mea culpa.
Bucataria de vara a bunicii Vulcano: @autor, incearca sa indrepti imaginea.
Locuinta mea de vara... Vulcano: @autor, ironiile te rog sa le pastrezi pentru tine. Nu este necesar sa apelezi la primarie, este destul sa citesti regulamentul site-ului sectiunea Comentarii.
Locuinta mea de vara... Vulcano: Daca starea de paragina se datoreaza abandonului, nu se incadreaza in tema. Eu vad la usa o patura si ma gandesc ca poate este locuita.
De sezon Vulcano: Nu e rea, doar ca din pacate nu e in tema. (Nu persoane care poarte ochelari!)
Portret Vulcano: Consider lucrarea in tema. Sper sa nu avem la acest concus doar imagini nefocalizate sau miscate!
Girafe Vulcano: Mi-ar fi placut sa cuprinzi in cadru si reflexia obiectelor.
Brancusi Vulcano: @ovi59, imi pare rau dar nu sunt de acord cu tine. Sa ramanem la exemplul  tau cu ia: nu am voie sa postez o imagine cu o ie realizata de un mare artist (creator vestimentar) la un concurs de ii? Important este felul in care pui in valoare acea ie (compozitie, expunere, incadrare etc). Comparatia cu tabloul nu este relevanta. 
scaune Vulcano: @Adrieana, care e problema ca exista si masa?
Înapoi la țărm Vulcano: Orizontul e stramb iar imaginea subexpusa!
Mecanizare Vulcano: Ai dreptate Valentin, lucrarea se incadreaza in tema!
Reparatii Vulcano: @Autor, felicitari pentru lucrare. @Ovi59, nu are importanta daca votezi in concursul in care postezi pentru ca daca o faci in afara mediei voturilor celorlalti, lucrarile tale postate in acel concurs vor fi depunctate! Ar fi ideal, ca cat mai multi utilizatori din partea superioara a clasamentului sa posteze cat mai multe lucrari si de asemena sa voteze la toate concursurile. Cu cat voteaza mai multi cu atat notele vor fi mai aproape de adevar.  
Ochii sunt totul Vulcano: @ autor, apyki63, voturile utilizatorilor noi, care nu au acumulat puncte de talent nu au influenta la vot! Ele apar ca numar dar sunt egale cu zero. Sper totusi ca si acestia sa impartaseaca aceeasi pasiune cu autorul si pe viitor sa avem si lucrari postate de ei. Periodic se face o scanare a utilizatorilor fara activitate productiva  pe site, iar conturile celor care au intrat  doar sa-si voteze amicii sunt sterse.  Legat de aceasta lucrare, voturile primite sunt meritate. Person...
arome de toamna Autor: @apyki63, ai dreptate, nu mi-am dat seama pe moment, aveam nevoie de un obiect pentru decor. Am schimbat lucrarea, sper sa fie in regula acum. Multumesc de atentionare.
Spre vârf Vulcano: Ideea nu e rea, insa, imaginea e prea intunecata. Stiu ca daca ai expune mai mult probabil ai supraexpune cerul. Incearca sa te joti putin cu highlights, shadows. Succes!  
Ciocolata & Arta Vulcano: Autor, aparatul sigur a venit insotit de un manual. Pune mana de-l citeste! 
Mindrie Vulcano: Frumos exemplar. Din pacate, insa, realizarea lasa de dorit: subiectul este taiat iar fundalul este prea incarcat. Merita sa astepti, un moment mai bun.
Oameni muncind Vulcano: Autor, intoarce imaginea.
Aprinsa Vulcano: E mult mai bine!
Aprinsa Vulcano: Daca ai elimina din cadru elementul din partea stanga (probabil alta lumanare) cred ca ar arata mai bine. Succes!
Piata Unirii Iasi Vulcano: Deja comentam prea mult pe aceasta tema. Ti-am spus punctul meu de vedere!
Piata Unirii Iasi Vulcano: Nu cred ca nu intelegi, la acest concurs subiectul trebuia sa fie albastru. In aceasta imagine nu cerul este subiectul. 
Piata Unirii Iasi Vulcano: Eu te-am intrebat daca piata este albastra, nu ce au facut altii. Din punctul meu de vedere nu se incadreaza in tema.
Piata Unirii Iasi Vulcano: Subiectul este intreaga piata? Si piata este albastra? Foarte fortata incadrarea in tema!
din poveste Autor: Lago di Livigno (Italia).
Linistea Lacului Vidraru Vulcano: Autor, scoate watermark-ul, este interzis. Eu as taia si din cer astfel incat sa ocupe doar 1/3 din imagine.
Piata Unirii Iasi Vulcano: Autor, doar nu vrei sa spui ca cerul este subiectul acestei lucrari!
Abxtract Vulcano: Sincer, nu vad legatura cu imaginea data. Autor, sigur ai postat ceea ce vroiai?  
La fereastra cu flori Vulcano: Autor, aveai ocazia sa faci o poza buna. Din pacate ai ratat-o. Data viitoare fi mai atent la incadrare, incearca sa prinzi tot subiectul in cadru. Succes!  
Surorile Vulcano: Deranjeaza putin diferenta dintre zona luminata prea tare (dreapta sus) si cea intunecata (stanga jos). Poti rezolva cat de cat jucandu-te cu highlights, shadows, whites.
Porumbei Vulcano: Autor, ca sa incadrezi mai bine lucrare in tema ai tras de albastru, insa ai tras prea mult. Parerea mea ca ai stricat imaginea. Poate era mai bine un crop pe zona albastruie a porumbelului. 
Homemade Blue Beach... Vulcano: Prea multe lucruri albastre, erau de ajuns mai putine si mai bine surprinse. Cadrul este prea incarcat.
5 dimineaţa Vulcano: In descrierea concursului se cere ca subiectul sa fie albastru. Nu se specifica ca acesta sa fie un lucru/obiect. Conteaza doar sa fie subiectul lucrarii. Nu am vazut celelalte imagini care au fost sterse, insa pe aceasta o consider in tema.
Sens unic.. Vulcano: Nu este o idee rea, insa realizarea lasa de dorit!
« Anterioara >>>
Pagina 1 din 14, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 691 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl