VaniumX

VaniumX
5 Lucrari Prima Lucrare
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 8 comentarii dintr-un numar total de 8 comentarii
Zugravul VaniumX: mi se pare unpic cam intunecata si cred ca ar fi fost mai bine daca focusul cadea pe ochi si nu pe ochelari. in acelasi timp mi se pare ca e crop dintr-o imagine mai mare, sau poate doar mi se pare. 
Night ride Autor: atunci tin sa atrag atentia asupra faptului ca tramvaiul din spate, cel care se vede pe geam este perfect drept. tramvaiul in care eram era inclinat. nu are un unghi perfect de inclinare deoarece tramvaiul era asa inclinat din cauza sinelor. cel din spate este drept. am avut mai multe cadre, dar acesta inclinat si in care tramvaiul din spate este drept mi-a placut cel mai mult. atrage atentia mai mult decat un cadru simetric. si mai mult decat un cadru inclinat la un unghi perfect. 
Night ride Autor: deci ma exasperati cu clopotelel astea trase asa ca nu va place cum arata imaginea si nu are legatura cu poza. NU E STRAMBA!!!! asa am facut-o pentru ca tramvaiul era n miscare. asa am vrut sa fie. acum toate popzele trebuie sa fie perfect drepte? nu face parte din alegerea mea daca vreau sa fie dreapta, simetrica, etc? 
Couple Autor: i like how it looks
Tree of ight Autor: se pare ca da, nu este in tema, nu este realizata de la nivelul solului, am facut poza asta de pe un bloc la un pom care era pe un curcubeu. SERIOS?
Broken Autor: vad ca mi-a fost tras clopotelul pentru ca nu este realizata de la nivelul solului. trebuia sa faco poza in care sa arat ca stateam intins pe burta cu camera pe ciment????
Ice on Fire Autor: SAU e miscarea, sau e gheta care are apa dedesubt. Eu am inteles descrierea, tu ai citit macar tot ce am scris? Am zis ca nu trebuie sa explic subiectul, adica ce am zis eu ca e subiectul e doar un exemplu a ceea ce poate fi subiectul in aceasta poza. Obiectul e gheata si celalat oboiect e apa de dedesubt. Focul transforma primul obiect in opusul lui - apa. Se pare ca trebuie sa iti explic in detaliu, ca na, e prea greu sa vezi singur.  
Ice on Fire Autor: Subiectul meu nu este nici gheta nici focul. Subiectul meu in aceasta poza este temperatura. Din cate stiu subiectul unei poze nu trebuie sa fie ceva fizic, poate fi si abstract. Sau poate subiectul meu este miscarea. Focul reprezinta miscarea si gheata reprezinta lipsa miscarii. The point is, nu trebuie sa explic eu subiectul si tema. Cine priveste poza crede ce vrea despre ea. 
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 8 comentarii dintr-un numar total de 8 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl