SilviuOlteanu

SilviuOlteanu
Level 5 x 2 5 Lucrari x 2 50 Lucrari x 2 100 Lucrari Cea mai buna lucrare(saptamanal) Prima Lucrare x 2 Comentatorul saptamanii x 10 Comentatorul lunii x 3 Votantul saptamanii x 2 Forumistul Saptamanii x 5 Cel mai activ utilizator(saptamanal) x 2 Cel mai comunicativ (saptamanal) x 7 Cel mai comunicativ (lunar) x 2 Bloggerul Saptamanii x 2 Trivia Guru x 2 Top3 x 15 Trivia Master x 2 Trivia Initiate x 2
<<<>>>
Pagina 9 din 12, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 562 comentarii
Mehala SilviuOlteanu: Nelutzu are dreptate, iar eu ti-as sugera s-o faci color, chiar daca cea veche e alb-negru.Vei accentua si mai mult distanta in timp .
Autotrenul SilviuOlteanu: Acuma n-ar trebui sa despic firul in patru, in imagine ai niste masini albe mai mici, carora poti sa le spui "autospeciale", dar si "dube". La fel si cu trailer si autotrailer. Apoi subiectul in imagine pare a fi rezervorul transportat, ala e ciudatenia, ala imi atrage privirea,ala e subiectul pentru mine. Pana la urma , nu-i problema ,vor decide votantii.
Iarna in ochelari SilviuOlteanu: Ca fotografie,e OK, putin cam pe langa tema.Poate va fi un concurs cu tema "Reflexii", iar acolo ar fi fost mult mai potrivita.
Keep calm and love my attitude SilviuOlteanu: Descrierea concursului suna cam asa: Nu se vor accepta persoane imbracate in haine obisnuite sau in ipostaze comune. Despre haine,aici nu poti spune ca sunt deosebite. Ipostaza este cat se poate de comuna: o persoana care vrea sa-si aprinda o tigara in timp ce se uita la ultimul apel, de exemplu, ipostaza pe care o vezi in statia de tramvai,in parc, in bar,club...oriunde. Care atitudine ,care fashion...care tema?
Keep calm and love my attitude SilviuOlteanu: Pai, in primul rand cred ca nu e in tema, despre mesaj si atitudine...prefer sa nu comentez
Pastrati formatia! SilviuOlteanu: Nu inteleg, cine considera ca nu-i in tema aceasta lucrare?
Apus... SilviuOlteanu: Pacat,lucrarea aceasta are atmosfera, dar numele obiectului  din imagine nu incepe cu "A", asa ca nu esti in tema.Ca multe altele din acest concurs.
Armaturi SilviuOlteanu: Iata si armaturile sunt bune intr-o imagine. Probabil, noua din zece fotografi le-ar fi evitat. Tie ti-a placut si ti-a prins bine pentru tema. Si mie imi place. Succes! 
Just married SilviuOlteanu: Ideea foarte buna. Ar fi fost mai bine cu un fundat simplu,fara atatea detalii care deturneaza privirea de la subiect si as fi cautat o lumina din lateral. Daca observi, ai tenta pronuntata de albastru in imagine.Ti-as sugera sa mai incerci, e pacat de idee!
Alternativa SilviuOlteanu: Buna, educativa...bravo! Mai in gluma, mai in serios , ai putea sa faci un ban cu ea la cabinetele stomatologice.
Ragaz SilviuOlteanu: Copiii au fete expresive, iar la aceasta varsta sunt inocenti si nu stau "ca la poza", deci sunt naturali. Da, pana la urma fotograful decide. Succes! 
Ragaz SilviuOlteanu: Nu e un instantaneu, ci mai degraba un portret.Dar de ce din spate?
Pescarus infurtunat SilviuOlteanu: Stiu ca e un concurs de fotografie,iar limba romana e vie,dar ce inseamna "infurtunat"? Daca era senin,urmand logica, ai fi spus "pescarus inseninat"? Altfel fotografia e buna, imi place.Succes!
Tinereţea SilviuOlteanu: Presupun ca in acest concurs ar trebui sa postam unele din cele mai bune lucrari pe care le avem(nefiind ingraditi de impunerile unei teme).De ce crezi ca aceasta fotografie este buna? Este  supraexpusa, fata subiectului care ar putea, poate, sa transmita un mesaj, nu se vede.Sunt sigur ca poti gasi si altceva in portofoliu.Succes!  
Ziua copilului SilviuOlteanu: Da,compozitional, batranica era mai bine daca nu se afla in mijloc.Cred ca autorul a denclansat tocmai pentru ineditul situatiei, a contradictiei, daca vrei.Ideal ar fi fost s-o surprinda chiar uitandu-se de aproape la afise,dar subiectele nu fac totdeauna ce vrem noi.Succes!
Royal Red SilviuOlteanu: Incerc sa inteleg care e contradictia in acaesta imagine.Culorile diferite ale hainelor celor doua fete? Sau faptul ca sunt imbracate, iar in jur sunt oameni in costume de baie?
amurg pe doua roti SilviuOlteanu: Bun moment , buna idee.Bravo si succes!
Apus...iarna Autor: {{Comentariu sters de moderator}}
Apus...iarna Autor: {{Comentariu sters de moderator}}
Apus...iarna Autor: {{Comentariu sters de moderator}}
Apus...iarna Autor: {{Comentariu sters de moderator}}
 Conturul condimentelor-India Autor: Multumesc,@ovi59! Asa cum am spus in cometariul anterior, nu este un contur perfect.Geografie stiu precis mai multa decat fotografie,si n-o sa confund niciodata Africa cu India sau America de Sud.Daca as sti cum, as posta cele trei contururi si ar fi concludent!
Valurile Dunarii SilviuOlteanu: Dansatorii din fundal cred ca-ti strica imaginea,o aglomereaza.Aveai nevoie de un camp mic de profunzime, adica de o diafragma mica pentru a scoate in evidenta cuplul din prim plan.
in lumina reflectoarelor SilviuOlteanu: Nu-i rea, cu doua observatii: umbra de pe fata fetei si cablurile de pe jos.Succes!
Tango Caliente SilviuOlteanu: Editarea (oricare ar fi fost ea) nu strica, ba din contra.Culorile, atmosfera, foarte frumoase.Rezultatul conteaza! Bravo si succes!
Antrenament SilviuOlteanu: Nu stiu, poate ar fi aratat mai bine doar ca silueta,deci fara detalii.Succes autorului!
Umbrela Autor: Multumesc Monica!
D'ale poporului Autor: Da Ovidiu, spuneau bancuri,e logic fata din spate rade.
Dancing 1 SilviuOlteanu: Este genul de fotografie pe care o pastrezi in albumul personal.Artistic nu inseamna nimic,nici macar nu stiu daca e in tema.E dans sau doar o imbratisare?
Antrenament SilviuOlteanu: Cu Picasa nu  poti elimina zgomotul de imagine, dar macar poti indrepta cadrul.
Antrenament SilviuOlteanu: Nu stiu daca ai facut un crop sau ai folosit "fill light" din picasa sa luminezi fata subiectului, cert e ca ai prea mult zgomot de imagine. Altfel nu e rea.
D'ale poporului Autor: Ai dreptate,dar nu eram fotograful oficial al manifestarii (nu c-as fi vrut),deci am ales cel mai bun loc posibil.Mi-a placut insa freza primului dansator care se potrivea "ca nuca-n perete" cu dansul popular,costumatia sau traditia populara; de aici si numele lucrarii.
 Conturul condimentelor-India Autor: Multumesc Nelutzu, prima imagine era putin cropuita, acum este la marimea originala. Am introdus in titlu si cuvantul "India" pentru a nu se confunda conturul cu cel al Africii sau al Americii de Sud ,asta pentru ca nici realizarea mea nu e perfecta.
 Conturul condimentelor-India Autor: Multumesc, am revenit la marimea initiala.
In iarba Autor: Cu f1.8 pe burta in iarba, de la o distanta de 40-50cm.va iesi o astfel de imagine.Daca stai in picioare, deasupra cu f8, sa zicem,stim ce iese. Depinde ce vrei...
Umbrela Autor: Te inseli,am criticat aici de multe ori postprocesarea grosiera.Softul pe care-l folosesc(e vizibil),  tocmai de asta imi place, nu te lasa sa depasesti niste limite.Imaginea e facuta in curtea mea,se vede iarba tunsa...si cam atat.
iubirea în cireaşă SilviuOlteanu: Cred ca era mai bine ca cele doua codite sa nu apara in imagine, imi dau impresia de membre amputate.
Bicicleta SilviuOlteanu: E simplu, e pe langa tema!
Fractura SilviuOlteanu: Idei originale, mult negru pe fundal...fooaarte frumos!
Esenta rosiilor SilviuOlteanu: Era cred mai bine fara cutia din fundal,iar langa pahar ar fi fost poate oportun sa apara o aspirina sau o cutie intraeaga.
Fluture Autor: Multumesc,tot timpul e loc de mai bine!
Sanziene printre Maci SilviuOlteanu: De acord,dar nu calitatea imaginii e subiectul discutiei.
Remember SilviuOlteanu: Foarte frumos,dar privitorul n-are de unde sti .Povestea trebuie s-o spuna imaginea, nu cuvintele. O poti reface,acoperand cuvantul cu floarea.Succes!
Trenul navetistilor SilviuOlteanu: Buna idee...Pentru autenticitate, sper ca aia sunt indieni !
Castelul ingerului SilviuOlteanu: Pentru tema, era mai sugestiv doar un crop cu relexia cetatii in apa.
Remember SilviuOlteanu: Floarea uscata ma timite catre trecut, nostalgie,regrete,  sentimente...Pe plic apare cuvantul "company". Parca ceva nu se leaga...unde e povestea?
Sanziene printre Maci SilviuOlteanu: Sanzienele sau macii, care-i subiectul? Cred ca ne spune chiar titlul. Daca erau sanziene printre masini (intr-o parcare) care era subiectul?
drum de Mai SilviuOlteanu: Cred ca ajunge Ovidiu,i-am ura deja autorului succes.Vrei sa spun ce nu cred...nu pot!
drum de Mai SilviuOlteanu: Repet,idee buna,bine gandit cadrul,dar imi da senzatia de contrafacut.Macul e buruiana cum sunt si altele, numai ca pe metri buni in fata nu se vede nici macar un fir de "viata",iar astia crescura taman intre traverse,trecu trenul si nu-i ciufuli.Scuze autorului si succes!  
drum de Mai SilviuOlteanu: Foarte buna ideea, dar cam stavezie.Doar pietre imprejur ,nicio alta planta, doar o mana de maci. Fii mai subtil, altfel e pacat de idee si risti sa nu fii in tema .Succes!
<<<>>>
Pagina 9 din 12, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 562 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl