SilviuOlteanu

SilviuOlteanu
Level 5 x 2 5 Lucrari x 2 50 Lucrari x 2 100 Lucrari Cea mai buna lucrare(saptamanal) Prima Lucrare x 2 Comentatorul saptamanii x 10 Comentatorul lunii x 3 Votantul saptamanii x 2 Forumistul Saptamanii x 5 Cel mai activ utilizator(saptamanal) x 2 Cel mai comunicativ (saptamanal) x 7 Cel mai comunicativ (lunar) x 2 Bloggerul Saptamanii x 2 Trivia Guru x 2 Top3 x 15 Trivia Master x 2 Trivia Initiate x 2
<<<>>>
Pagina 6 din 12, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 562 comentarii
Fortareata SilviuOlteanu: O gasiti pe "Pixoto".
Abstract SilviuOlteanu: E iarna, e patinoar... e pe bicicleta, trotineta, pe langa, e copil, barbat, femeie? Iata, depinde de cum vede fiecare...
Abstract SilviuOlteanu: Intre aceasta imagine si cea cu biciclistul, care a fost stearsa, nu e nicio diferenta din punct de vedere al temei. Ambele prezinta siluete defocalizate, ambele erau in tema. Atunci, cum judecam? Succes autorului!
lacrimi de crocodil SilviuOlteanu: Cand spui ca cineva plange cu lacrimi de crocodil, spui de fapt ca e insensibil; crocodilii fiind reptile, n-au lacrimi. Dand acest titlu lucrarii, ne arati ca nu intelegi expresia.
cormoran ;pesti de piatra intr-un fost vulcan SilviuOlteanu: N-am spus nici un moment ca n-ar fi in tema...doar ca subiectul se pierde in detalii.
siesta SilviuOlteanu: Cred ca nu-i o imagine prea estetica.Ai pus niste elemente in cadru, prea multe cred eu, fara sa tii cont nici de compozitie, nici de cromatica. Ai vrut doar sa fii sigur ca e inteles mesajul.
Semineu SilviuOlteanu: Pentru  tema, canile ar fi putut fi goale si in dezordine pe masa, eventual si alte elemente care sa sugereze sarbatoarea tocmai incheiata si in semineu niste taciuni aproape stinsi.
cormoran ;pesti de piatra intr-un fost vulcan SilviuOlteanu: Subiectul se afla pe un fundal prea aglomerat. Nu iese in evidenta nici prin marime in raport cu pietrele, nici printr-o cromatica diferita, aproape nu-l observi.
Portelan SilviuOlteanu: Inteleg, parea un pic ciudat titlul. Succes!
The silence after SilviuOlteanu: As fi cerut in descriere ca fotografia sa aiba personaje si sa fie facuta chiar pe 1,2 ianuarie.Daca postez o imagine din padure, din parc, de oriunde unde nu exista miscare, indiferent de data si-i spun"the silence after", nu-i acelasi lucru? Inseamna ca-i linistea de dupa sarbatori?
Portelan SilviuOlteanu: Interesant cadrul, dar de ce "portelan" si nu "cristal"?  Asta, daca te referi la claritatea reflexiei.  
Dedublare SilviuOlteanu: Prea mult zgomot in imagine. Oricat de buna ar fi compozitia, nu poti trece cu vederea realizarea din punct de vedere tehnic.
duck SilviuOlteanu: Te-ai jucat cam mult cu sliderele de culoare, ratusca pare artificiala.
Pentru VOI! Această băutură! SilviuOlteanu: Un prim plan mult prea puternic, aproape vrei sa te feresti.  Nu stiu,... tema e "arta ceaiului", gandul te duce catre traditia chinezeasca de servire a ceaiului, miscari delicate, gratie, relaxare. Imaginea aceasta e aproape violenta, in disonanta cu tema... e doar o parere!
Ceaiul SilviuOlteanu: E o lucrare muncita, gandita, iar rezultatul arata frumos. Ca sa fiu carcotas as spune ca ar fi mers o cana in locul paharului, e asocierea logica, e vorba de arta ceaiului.N-as vedea o chinezoaica servind ceaiul conform artei si traditiei, in pahare de whiskey.  Inteleg totusi ca ai vrut sa ai lichidul rosu vizibil, sa nu strici combinatia cromatica. Succes!
Trotuar SilviuOlteanu: Nice, draga KisArpad se scrie asa: Nietzsche! (glumesc)  
The silence after SilviuOlteanu: Mesajul e mai mult in titlu, decat in imagine...din pacate.
The same world SilviuOlteanu: Ar fi mers un crop, astfel incat cerul  sa fie la fel (ca dimensiune in cadru) cu cel din reflexie.Cand exista simetrie putem uita de regula treimilor. Partea de sus (brazii) sunt subexpusi, fara detalii, iar in legatura cu titlul, de acord cu Arthur. Succes!
Bradul de Craciun! SilviuOlteanu: Cred ca nu trebuie sa cauti scuze, daca faceai putin efort, gaseai un brad la prieteni, prin vecini, undeva intr-o casa. Tema-i tema, descrierea clara, asa ca...respecta-te si pe tine si pe ceilalti!
Bulgaras SilviuOlteanu: E perfect in tema, fundalul arata foarte bine, dar zona de clar de pe subiect e foarte mica, iar subiectul cred c-ar fi fost bine de plasat spre una din marginile cadrului.Succes! 
Brăduț de aproape SilviuOlteanu: E neclara si foarte aglomerat cadrul, nu stiu cum ai "reusit". 
Perdea de lumini SilviuOlteanu: Incearca s-o indrepti, e destul de inclinata.
Curbe 3D SilviuOlteanu: Cubul, prisma, patratul, triunghiul etc., sunt forme geometrice pe care nu le vom intalni in natura niciodata asa cum le stim din geometria invatata la scoala, adica perfecte.Formele geometrice sunt rodul gandirii, ratiunii apriorice a omului, deci inainte  de experienta. Sunt rodul capacitatii de abstractizare a mintii omenesti. Vom posta la aceasta tema creatii ale omului in care sa regasim aceste forme sau creatii ale naturii care seamana foarte mult cu ceea ce am definit noi, oamenii, ...
La streasina SilviuOlteanu: Compozitia e frumoasa, dar ai mult zgomot, vizibil in partea alba a cadrului,  ai exagerat cu sharpness-ul, dorind sa ai claritate mare pe picatura din prim-plan sau ai facut un crop exagerat.
Sweet November SilviuOlteanu: Flore, tocmai asta-ti spuneam, limba romana e bogata si sunt atatea sinonime pentru a te putea extazia, iar tu il folosesti pe asta "naspa". Numai de bine!
Sweet November SilviuOlteanu: Misto e telefonul sau sunt blugii prietenei, combinatia de culori in fotografie se numeste cromatica, iar ea poate fi frumoasa, minunata, sublima, mirifica,etc...mai putin misto!
Imponderabilitate Autor: Am incercat sa fiu elegant... dar vad ca sunt certat...  
Imponderabilitate Autor: Marian, sa ne intelegem, este acelasi subiect doar, nu o fotografie identica si rotita. Conform regulamentului, este OK. Si daca ar fi fost identica,  nu scrie ca nu poti s-o folosesti in concursuri diferite...dar poate mi-a scapat ceva...
Nuante de toamna SilviuOlteanu: katalinsorin1310 in concursul "Frunze", a castigat cu o lucrare ce a folosit, cred eu, acelasi gen de prelucrare,defocalizare, si nimeni nu a avut nimic de spus .Asa ca...
Imponderabilitate Autor: Se pare ca n-o mai pot sterge, asa ca rog un moderator s-o faca, nu vreau sa nasc controverse. Multumesc!
Imponderabilitate Autor: Da, in Fotografia Stock, se poate compara. Nu e rotita, e acelasi subiect, am 7-8 imagini cu ea  daca e o problema o sterg.
In lumina SilviuOlteanu: E adevarat...pentru unii, ironia e o forma de distractie. Sa te distrezi bine!
In lumina SilviuOlteanu: N-am muschi, sunt lenes, nu merg la sala. Exiful nu mi-a dat nicio revelatie. Ideea temei (conform autorilor ei) spune: frunze in natura, cu alte cuvinte ar trebui sa avem elemente in cadru, care sa sugereze asta, sa nu existe suspiciuni...e greu? Ma bucur ca te bucuri ca-mi place!
Doamna toamna SilviuOlteanu: De acord, nu exista teme proaste,dar exista utilizatori care nu citesc cu atentie descrierea si care nici dupa atentionari prietenesti, nu au nici o reactie... din pacate!
Dupa ploaie SilviuOlteanu: Imi place fotografia si spiritul tau de observatie. Frunzele sunt ude, deci cromatica mai intensa si in plus balta, care-ti ofera o reflexie frumoasa. Succes!
In lumina SilviuOlteanu: Este frumoasa, dar tema spune: frunze toamna in natura. Aici nu vedem natura in jur, frunzele pot fi oriunde, luminate frumos, o mica regie. 
Doamna toamna SilviuOlteanu: Sa spunem Hinkel, calitatea artistica, sa fim mai concisi.
O altfel de vanatoare SilviuOlteanu: Lebedele sunt la locul lor, dar crengile acelea intra prea mult in cadru, chiar peste subiect. Bine era sa le ai pe marginea cadrului ca o rama naturala.
toamna SilviuOlteanu: Cu o diafragma mai inchisa aveai totul clar, mai ales ca aveai loc destul sa maresti timpul de expunere.
Toamna B&amp;W SilviuOlteanu: Revino la culoare , sa vedem si noi toamna in frunze si... sa te intorci in tema.
Mareea umana SilviuOlteanu: Acest 5/26, ar fi cam acelasi lucru cu 1/5, cred eu , adica un timp destul de lung . A iesit cum trebuie pentru tema noastra.
Ultimele frunze din octombrie SilviuOlteanu: Cred ca vrei sa spui ca foloseai un obiectiv cu focala fixa (50mm), diafragma o puteai micsora, dar nu aveai lumina. Atmosfera era grozava, merita sa te intorci pe lumina. Succes!
Ultimele frunze din octombrie SilviuOlteanu: In primul rand, locul subiectului (banca) in cadru nu e cel mai bun,iar diafragma deschisa la maxim face ca o treime din el sa fie neclar. Ar fi mers, cred, o incadrare mai larga si o diafragma inchisa.
Straturi SilviuOlteanu: La treaba cu berea si intalnirea m-as baga si eu, dar n-aveam de unde sti ca ai hartii diferite, dimensiuni diferite.Comentez si eu pe ce vad. Succes!
Straturi SilviuOlteanu: Ai un top de hartie (subiectul) in doua ipostaze, ce-i greu de inteles? Hai sa mai fim si fair-play! Subiectul in fotografie e ceea ce vrei sa arati privitorului. Cum il pui in valoare, adica: lumina, unghi de fotografiere,pozitie fata de alte elemente etc, asta e compozitie, deci tu ai doua compozitii ale aceluiasi subiect. Imaginile sunt bune, ideile la fel si s-ar putea sa fie mai bine ca voturile sa se concentreze pe una.
Straturi SilviuOlteanu: Ai doua imagini cu acelasi subiect, aranjate diferit. Ma tem ca regulamentul spune ca trebuie sa renunti la una.
unduiri SilviuOlteanu: Da, inteleg, dar rezultatul conteaza...din pacate!
Apus SilviuOlteanu: Cred ca apa n-are nici un rol aici...poate doar sa sustina subiectul, adica iahtul.
unduiri SilviuOlteanu: Imi plac setarile camerei, apa a iesit bine, dar de ce ai ales sa introduci in cadru  stalpul si tabla total inestetice? Ti-au stricat fotografia!
origami Autor: A doua o postasem pentru observatia initiala a lui Kyky. O stergeam oricum, stiu regulamentul, n-am stiut s-o postez la comentarii...
<<<>>>
Pagina 6 din 12, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 562 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl