Nomad

Nomad
Level 5 5 Lucrari 50 Lucrari Cea mai buna lucrare(saptamanal) Prima Lucrare Comentatorul saptamanii x 10 Comentatorul lunii Votantul saptamanii x 25 Votantul Lunii x 12 Forumistul Saptamanii Cel mai activ utilizator(saptamanal) x 27 Cel mai activ utilizator(lunar) x 13 Cel mai comunicativ (saptamanal) x 7 Bloggerul Saptamanii x 3 Top3 x 14
<<<>>>
Pagina 7 din 9, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 420 comentarii
Vedeta roz Nomad: Sau, parca mai bine o stergi si postezi o imagine mai buna.
B &amp; W Nomad: Ce avem noi aici ? Autor, poti sa ne spui ce anume ai fotografiat ?
Raze Nomad: O lucrare bine realizata si eleganta !
Cu picioarele in apa rece Nomad: Imagine este facuta la Sf. Gheorghe ? ( pe Dunare)
Apa trece, pietrele raman Nomad: Autor, nu crezi ca dai dovada de lipsa de bun simt ?
Noaptea este cel mai bun sfetnic Nomad: Nici imaginea asta nu sugereaza proverbul. Se vede un apus, dar mesajul este incomplet. Daca in imagine era prezent si un personaj, stand intr-o pozitie care sa sugereze ca sta pe ganduri, era altceva.
'' Noaptea e un sfetnic bun'' Nomad: Daca in imagine ar fi fost un om sezand intr-o pozitie care sa sugereze ca e ingandurat, iar pe un cer intunecat se vedea si luna, proverbul a fi fost ilustrat. Asa, imaginea e cam departe de tema.
Noaptea este cel mai bun sfetnic Nomad: Nu am avut intentia sa te ating la suflet si nici nu stiu cum obisnuiesti sa faci fotografii, pt. ca identitatea autorului este dezvaluita numai dupa terminarea concursului, lucru care ne permite sa facem un comentariu cat mai obiectiv. Am vazut imaginea si am comentat-o din punct de vedere al incadrarii in tema. Sper sa nu fie cu suparare.
Noaptea este cel mai bun sfetnic Nomad: Imaginea nu este reusita, pentru ca nu vorbeste de la sine, nu ilusteaza ideea din proverb ( se vede doar o floare si atat)  Trebuie sa ilustrezi toata ideea din proverb, nu numai un element. Iar mesajul trebue sa fie complet, trebuie sa se citeasca fara a scrie in cuvinte proverbul.    Pe de alta parte, pentru ca stim la ce concurs ai incadrat poza, cu toate ca imaginea in sine nu ilustreaza proverbul, dar in cadrul acestui concurs, si doar in raport cu tema concursului, am putea ...
Eu sunt gata ! Nomad:  Autor, majoritatea subiectelor pe care le fotografiem sunt banale si probabil, au mai fost fotografiate de nenumarate ori, de altii, inaintea noastra.  Si totusi, dintr-un subiect banal pot iesi imagini bune, dar pt. asta incearca urmatoarele doua lucruri: sa pui lumina altfel decat cade ea pe subiect in mod normal in viata de zi cu zi si incearca sa incadrezi din alt unghi decat cel obisnuit, din care priveste toata lumea. Daca te straduiesti putin, ai sa ramai placut impresionat...
Eu sunt gata ! Nomad: Cam asa as vota Tema - 5. Chiar daca intr-o vacanta nu pleci fara bani, un portofel trantit pe masa nu ilustreaza pregatirea de vacanta. Originalitate - 1. Am spus-o si mai jos, e o poza gen " bogatas" sau " am valoare" de pe cocalari.com Tehnica - 1. Ce rost are sa setezi ISO 800 si sa folosesti timpul de expunere 1/3200 ?  De compozitie, incadrare, cromatica, nu mai are rost sa discutam. Calitate - 2. Asta e fotografie care sa participe la un concurs foto ...
Un cos plin de vise Nomad: Personajul din imagine pare un vanzator ambulant, dar nu vad legatura cu tema. Poate ne explica autorul.
Singure Nomad: Autor, nu vad legatura intre imagine si tema la care ai incadrat-o. Poti sa ne explici ?
Eu sunt gata ! Nomad: ...si atunci, e o abordare superficiala a temei, o poza gen " bogatas" sau " am valoare" de pe cocalari.com
1:451 Nomad: Ideea nu e rea, dar realizarea lasa mult de dorit. Imaginea ta nu ara forta. Monedele trebuiau aranjate altfel, aparatul trebuia pozitionat altfel fata de subiect, astfel obtineai o alta incadrare.
Felinar b/w Nomad:  La concursul asta, imaginile ori sunt in tema ori nu, adica se vede clar pe datele exif daca diafragma si timpul de expunere sunt cele cerute. Daca nu este in tema, cum a fost in cazul imaginii cu luna, imaginea este scoasa din concurs, sau ar trebui sa aiba punctaj zero la criteriul tema. Daca imaginea este in tema, atunci trebuie sa aiba punctaj 100 le criteriul asta. La concursul asta, incadrarea in tema nu este interpretabila, ori are punctaj zero ori are puncatj 100. ...
Dumnezeu prefera lemnul si spatiile mici Nomad: Uimitor ! Sase din cei sapte votanti care au votat pana acum, printre care si cei doi laudatori, si-au facut, toti, cont in aceasi zi de 4 iulie 2016. O fi vreo minune ?
Felinar b/w Nomad: Nu inteleg cum de lucrarea asta are un scor asa mic. De departe e cea mai buna imagine din acest concurs si merita locul intai.
Splendid.. Nomad: Poza asta e inca nestearsa ?
Splendid.. Nomad: Numele ales nu se potriveste deloc la poza asta.
Splendid.. Nomad: Sub nivelul unui concurs de fotografie. Ar trebui stearsa.
In lumina diminetii Nomad: Autor, de ce nu rasucesti imaginea ca sa stea pe verticala ?
Splendid.. Nomad:  Nu e buna incadrarea.
Vazul Nomad: Cam de la asa o imagine ar trebui sa inceapa vizualizarea unui simt,  Imaginea putea fi mai buna, dar are ceva expresie, parca totusi nu e doar poza unui ochi. Ai senzatia ca ochiul asta a vazut ceva uimitor, sau chiar ceva inspaimantator si cred ca chiar asta se cere in tema, redarea senzatiei unui simt, nu doar poza unui organ al simtului.
Eu sunt 12... Nomad: Pata aia rosie, poate fi cireasa, sau poate un mar...Oricum, subiectul e mai degraba jucaria.
chery gold Nomad: Subiectul e haaurul sau ciresele ?
Consolidare Nomad: Nu vad incadrarea in tema.  E un copil care s-a murdarit. Nu e nici tragic, nici comic, e ceva normal.
fidelitate Nomad: Hahaha, pe plaiurile mioritice, acest individ ar fi chiar invidiat de multa lume. Pe la altii chiar si cersetorii sunt la un nivel mai ridicat.
Mioritza 2016 Nomad: {{Comentariu sters de moderator}}
Papadii Nomad: E aproape in tema, dar o abordare mai originala, un alt unghi, o alta incadrare, nu ar fi stricat.
Zana Padurii Roz Nomad: Ar fi fost mai bine daca te pozitionai cu aparatul putin mai jos si mai departe de subiect.
niqab Nomad: Acceptare sau propaganda ?
Bunicul Antonov Nomad: Imaginea este la nivelul la care putem vorbi deja de gusturi. Eu as mai fi scos din rosu sa obtin un albastru mai pur, as fi accentuat putin albul norilor, si as fi accentuat inca putin contrastul.  Oricum, e o imagine buna.  
sensation Nomad: Ai facut imaginea alb / negru si cam atat. Dar nu inteleg ce e cu pata aia rozalie de pe bot si pata albastruie din partea dreapta.
Aproape Liniste Nomad: Deci avem un subiect mirific care lipseste cu desavarsire ?
floare de munte Nomad: Pana la viziunea artistica e cale lunga. Aici momentan e vorba de o incadrare nu tocmai reusita.
Planul suspendat Nomad: Propun sa nu se stearga lucrarea, chiar daca nu este in tema, sa vedem cum este votata. Sunt curios la incadrarea in tema, care va fi nota.
blonda rece Nomad: Recunosc ca  am fost putin ironic ( ca doar sunt ala rau care le zice verde-n fata   ) si-mi cer scuze pt. asta.     
Desfatari Nomad: In partea de jos as fi lasat mai mult fundal negru, mai mult spatiu, acel saptiu care introduce privirea in imagine, dar asta se poate rezolva usor. In rest, jos palaria ! Imaginea asta chiar as printa-o sa o pun pe perete. Felicitari.
blonda rece Nomad: Cam nereusita incadrarea. Imaginea nu respira, puteai sa lasi mai mult spatiu in jurul paharului, dar cromatic e ok.
Planul suspendat Nomad: Lumina vine din lateral, deci imaginea nu este in tema, dar sunt curios ce punctaj va primi o imagine care este in afara temei. Daca la "tema " media va fi peste 5 ( cinci ) inseamna ca avem o problema cu votarea.
Fertilitate Nomad: Incadrare nereusita, lumina brutala, imagine fara pic de finete.
Parfumul unui răsărit din Tokyo Nomad: Incadrarea e nereusita, iar imaginea nu convinge cu nimic.  
Aproape Liniste Nomad: Din imaginea asta lipseste un subiect clar definit.
lampadarul Nomad: Imaginea nu are legatura cu tema. Care este subiectul care este iluminat de jos ?
Puritate printre pasiune Nomad: Inca o poza care nu are ca cauta pe un site de fotografie.
Poveste culinara Nomad: Mai degraba reteta decat poveste.
Poftă de Oreo Nomad: Ce poveste e asta ? Avem un biscuit pe care il mancam din trei muscaturi.  De ce ar asculta cineva asa o poveste ?
Incendiu provocat Nomad: Poate ca e provocat, dar asta nu se vede in imagine, deci nu e flagrant.  
Ups Nomad: Tema concursului spune asa: Pentru acest concurs trebuie sa surprindeti pe cineva (om/animal) facand ceva ce nu ar trebui in acel moment. Nu cred ca cineva poate spune ca cele doua muste nu ar fi trebuit sa se imperecheze, acolo , pe frunza aia, in acel moment. Chiar daca un moment din asta din viata mustelor, e greu de srprins, nu este vorba de un flagrant, deci imaginea nu este in tema.
<<<>>>
Pagina 7 din 9, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 420 comentarii
© PxlShot 2020 sub Creative Commons License Powered by DotPxl