Nomad

Nomad
Level 5 5 Lucrari 50 Lucrari Cea mai buna lucrare(saptamanal) Prima Lucrare Comentatorul saptamanii x 7 Comentatorul lunii Votantul saptamanii x 23 Votantul Lunii x 12 Cel mai activ utilizator(saptamanal) x 26 Cel mai activ utilizator(lunar) x 13 Cel mai comunicativ (saptamanal) x 4 Bloggerul Saptamanii x 3 Top3 x 12
<<<Urmatoarea »
Pagina 7 din 7, se afiseaza 33 comentarii dintr-un numar total de 333 comentarii
Morato Nomad: I-am propus tema adminului.
Morato Nomad:  Ar fi interesanta o tema care sa sune cam asa: Erotism, senzualitate, nud. Se accepta lenjerie intima, costume, dantela, camasa de noapte, vestimentatie erotica.  Imaginile trebuie sa fie de bun gust, nu porcarii gen anunt la matrimoniale. Nu se accepta imagini de pe strada, strand, plaja.
Morato Nomad:  Cred ca la tema erotism - senzualitate, imaginile luate de pe strada nu sunt o idee tocmai buna. O sa fie postate o gramada de poze cu gagici, gen facebook si paparazzi, luate din unghiuri aiurea, ca doar fetele in fuste scurte nu o sa stea pe strada sa pozeze pt. un strain cu un aparat foto in mana. Mai indicat ar fi ca imaginile de genul asta sa fie regizate intr-un studio, chiar si improvizat, iar pozele facute pe strada sa nu fie acceptate.
Morato Nomad: Nu este nimic indecent in imaginea asta. Mai degraba ar trebui sa luam atitudine impotriva kitsch - urilor viu colorate,  a peisajelor "frumoase" gen poza de vacanta, impotriva imaginilor gen tablou cu lebede sau caprioare, impotriva cliseelor in general. Imaginea de fata, clar, nu e o capodopera, dar o alunita pe piele nu o putem numi indecenta. Sunt multe imagini care fara sa arate slitul unei domnisoare, sunt intradevar indecente.
hope in the dark Nomad: Ca reguli generala, consider ca e mai bine sa stim de la inceput ce vrem sa aratam intr-o imagine si sa incercam sa facem incadrarea direct din aparat, cat mai aproape de cea ce vrem sa aratam in final. Mai este si varianta ca in jurul subiectului sa lasam un spatiu in asa fel incat sa putem face un crop dupa aia.  Eu incerc sa ma tin cat mai mult de regula 1, iar cand nu merge, o aplic pe a doua, dar un crop exagerat este echivalent cu zoom-ul digital. Succes in continuare.
mana Nomad: Subiectul e mai degraba lumanarea.
Fantoma de la opera Nomad: Atmosfera, mister, tehnica. O imagine lucrata. Felicitari!
hope in the dark Nomad:  Din punct de vedere compozitional, imaginea este sufocata, nu respira, in partea de sus degetele aproape ca impung marginea cadrului. Imaginea devine astfel agasanta, parca mainile alea ii intra in ochi privitorului.  Nu plezni in ochi pe cel care se uita la imagine, arata-i subiectul cu blandete.  Vad ca ai fotografiat mainile de jos, incearca sa arati asta si prin compunerea in pagina, ceva de genul ca in exemplul de mai jos:  
hope in the dark Nomad: Cliseu, care trebuie evitat.  Si incadrarea lasa de dorit.
parfum Nomad: Pentru autorul imaginii: Daca e colaj, nu poti sa inscri imaginea aici, la un concurs de fotografie. Daca e un tapet pe care l-ai fotografiat, creatia nu iti apartine, doar ai reprodus ce a creat altcineva ( chiar daca ai prelucrat imaginea )
" Descult " - Zaharia Stancu Nomad: Pantalonii de camuflaj nu se potrivesc deloc in cazul asta.
Dis-de-morning Nomad: Cred ca pe noi, ar trebui sa ne intereseze mai mult atmosfera enigmatica creata de ceata si sa incercam sa redam asta cat mai bine intr-o imagine. Faptul ca ceata, aburii si norii au compozotii foarte asemanatoare, este mai putin important in cazul de fata, si nu ar trebui sa postam imagini cu nori la tema "Ceata".
Dupa gratii Nomad: Despre acea calitate a unei imagini, care o transforma in fotografie, in fotografie artistica.
Dupa gratii Nomad: Nu este vorba numai de tema.
Dupa gratii Nomad: Extras din regulament: 2.2(nou). Chiar daca PxlShot este un site de concursuri de fotografie pentru amatori acest lucru nu este o scuza pentru a posta orice imagine indiferent de calitatea ei..Imaginile de o calitate foarte scazuta(blurate, snapshot, imagini urcate in concursuri doar de dragul de a ocupa spatiu pe server) vor fi scoase de catre moderatori.
Dupa gratii Nomad: Autor, suntem pe un site de fotografie nu pe facebook.
In parc Nomad: Orice element nu inseamna si orice poza. Totusi, suntem pe un site de fotografie.
Dis-de-morning Nomad: Ce cool e snapshot -ul asta, pacat ca chestia aia alba din center sunt clouds. Esti off topic.
Castelul din Carpati Nomad: Atmosfera fantomatica ! Se potriveste la fix. Felicitari !
Piața Alba Iulia Nomad: Inca o poza stramba.
"A inceput  de  ieri  sa  cada " Nomad: Ok, se vede ca e iarna intr-o localitate, deci e in tema, dar nu asta e singurul scop, sa postezi imagini care sunt in tema si atat. Unde este frumusetea imaginii, farmecul, atmosfera ?
Iarna  pe  ulita  Nomad: Ok, se vede ca e iarna intr-o localitate, deci e in tema, dar nu asta e singurul scop, sa postezi imagini care sunt in tema si atat. Unde este frumusetea imaginii, farmecul, atmosfera ?
Eleganta americana Nomad: Ok, se vede ca e iarna intr-o localitate, deci e in tema, dar nu asta e singurul scop, sa postezi imagini care sunt in tema si atat. Unde este frumusetea imaginii, farmecul, atmosfera ?
Geneva reprezentata de masini ! Nomad: Vad o imagine stramba, iar corpurile de iluminat din tavan nu creaza un joc de lumini.
Frica de ignoranta Autor: Nu mi-ai dat nici o idee, dar recunosc ca m-ai inspirat !
Ce-ai la gura ? Nomad: Maaroooo!
Timpul trece , viata scade Nomad: Fara suparare. Prea multe explicatii in cuvinte, si o imagine inexpresiva. Vorba aia: " Teoria ca teoria, practica ne omoara"  Ideea ( explicatia ) nu e rea dar la imagine ai putea incerca si alte variante. Succes.
goale Nomad:  Nu esti rau deloc, doar spui lucrurilor pe nume. In rest sustin cele afirmate de tine, imaginea nu are ritm, din pacate nu prea are nimic.
Frig Nomad: De ce crezi ca imaginea de fata trebuie sa participe la un concurs foto ?
Liniste.. Nomad: A nu se confunda " nimeni" cu "nimic". Observ ca tema asta a fost gresit inteleasa de mai multi colegi, poate si din cauza ca a fost incomplet si cam gresit enuntata.
Pauza... de Mos Nomad: Sa nu confundam "nimic" cu "nimeni". Imaginea nu se incadreaza in tema.
Scurtcircuit Nomad: Imaginea imi place, dar un bec spart care fumega, mai degraba sugereaza lipsa energiei, decat energia, chiar daca energia a cauzat spargerea becului.
Plutind prin ceata Autor: Multumesc pentru apreciere!
<<<Urmatoarea »
Pagina 7 din 7, se afiseaza 33 comentarii dintr-un numar total de 333 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl