Nomad

Nomad
Level 5 5 Lucrari 50 Lucrari Cea mai buna lucrare(saptamanal) Prima Lucrare Comentatorul saptamanii x 7 Comentatorul lunii Votantul saptamanii x 22 Votantul Lunii x 12 Cel mai activ utilizator(saptamanal) x 25 Cel mai activ utilizator(lunar) x 13 Cel mai comunicativ (saptamanal) x 4 Bloggerul Saptamanii x 3 Top3 x 12
<<<Urmatoarea »
Pagina 7 din 7, se afiseaza 25 comentarii dintr-un numar total de 325 comentarii
hope in the dark Nomad: Cliseu, care trebuie evitat.  Si incadrarea lasa de dorit.
parfum Nomad: Pentru autorul imaginii: Daca e colaj, nu poti sa inscri imaginea aici, la un concurs de fotografie. Daca e un tapet pe care l-ai fotografiat, creatia nu iti apartine, doar ai reprodus ce a creat altcineva ( chiar daca ai prelucrat imaginea )
" Descult " - Zaharia Stancu Nomad: Pantalonii de camuflaj nu se potrivesc deloc in cazul asta.
Dis-de-morning Nomad: Cred ca pe noi, ar trebui sa ne intereseze mai mult atmosfera enigmatica creata de ceata si sa incercam sa redam asta cat mai bine intr-o imagine. Faptul ca ceata, aburii si norii au compozotii foarte asemanatoare, este mai putin important in cazul de fata, si nu ar trebui sa postam imagini cu nori la tema "Ceata".
Dupa gratii Nomad: Despre acea calitate a unei imagini, care o transforma in fotografie, in fotografie artistica.
Dupa gratii Nomad: Nu este vorba numai de tema.
Dupa gratii Nomad: Extras din regulament: 2.2(nou). Chiar daca PxlShot este un site de concursuri de fotografie pentru amatori acest lucru nu este o scuza pentru a posta orice imagine indiferent de calitatea ei..Imaginile de o calitate foarte scazuta(blurate, snapshot, imagini urcate in concursuri doar de dragul de a ocupa spatiu pe server) vor fi scoase de catre moderatori.
Dupa gratii Nomad: Autor, suntem pe un site de fotografie nu pe facebook.
In parc Nomad: Orice element nu inseamna si orice poza. Totusi, suntem pe un site de fotografie.
Dis-de-morning Nomad: Ce cool e snapshot -ul asta, pacat ca chestia aia alba din center sunt clouds. Esti off topic.
Castelul din Carpati Nomad: Atmosfera fantomatica ! Se potriveste la fix. Felicitari !
Piața Alba Iulia Nomad: Inca o poza stramba.
"A inceput  de  ieri  sa  cada " Nomad: Ok, se vede ca e iarna intr-o localitate, deci e in tema, dar nu asta e singurul scop, sa postezi imagini care sunt in tema si atat. Unde este frumusetea imaginii, farmecul, atmosfera ?
Iarna  pe  ulita  Nomad: Ok, se vede ca e iarna intr-o localitate, deci e in tema, dar nu asta e singurul scop, sa postezi imagini care sunt in tema si atat. Unde este frumusetea imaginii, farmecul, atmosfera ?
Eleganta americana Nomad: Ok, se vede ca e iarna intr-o localitate, deci e in tema, dar nu asta e singurul scop, sa postezi imagini care sunt in tema si atat. Unde este frumusetea imaginii, farmecul, atmosfera ?
Geneva reprezentata de masini ! Nomad: Vad o imagine stramba, iar corpurile de iluminat din tavan nu creaza un joc de lumini.
Frica de ignoranta Autor: Nu mi-ai dat nici o idee, dar recunosc ca m-ai inspirat !
Ce-ai la gura ? Nomad: Maaroooo!
Timpul trece , viata scade Nomad: Fara suparare. Prea multe explicatii in cuvinte, si o imagine inexpresiva. Vorba aia: " Teoria ca teoria, practica ne omoara"  Ideea ( explicatia ) nu e rea dar la imagine ai putea incerca si alte variante. Succes.
goale Nomad:  Nu esti rau deloc, doar spui lucrurilor pe nume. In rest sustin cele afirmate de tine, imaginea nu are ritm, din pacate nu prea are nimic.
Frig Nomad: De ce crezi ca imaginea de fata trebuie sa participe la un concurs foto ?
Liniste.. Nomad: A nu se confunda " nimeni" cu "nimic". Observ ca tema asta a fost gresit inteleasa de mai multi colegi, poate si din cauza ca a fost incomplet si cam gresit enuntata.
Pauza... de Mos Nomad: Sa nu confundam "nimic" cu "nimeni". Imaginea nu se incadreaza in tema.
Scurtcircuit Nomad: Imaginea imi place, dar un bec spart care fumega, mai degraba sugereaza lipsa energiei, decat energia, chiar daca energia a cauzat spargerea becului.
Plutind prin ceata Autor: Multumesc pentru apreciere!
<<<Urmatoarea »
Pagina 7 din 7, se afiseaza 25 comentarii dintr-un numar total de 325 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl