Nomad

Nomad
Level 5 5 Lucrari 50 Lucrari Cea mai buna lucrare(saptamanal) Prima Lucrare Comentatorul saptamanii x 7 Comentatorul lunii Votantul saptamanii x 23 Votantul Lunii x 12 Cel mai activ utilizator(saptamanal) x 26 Cel mai activ utilizator(lunar) x 13 Cel mai comunicativ (saptamanal) x 4 Bloggerul Saptamanii x 3 Top3 x 12
<<<>>>
Pagina 6 din 7, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 333 comentarii
Desfatari Nomad: In partea de jos as fi lasat mai mult fundal negru, mai mult spatiu, acel saptiu care introduce privirea in imagine, dar asta se poate rezolva usor. In rest, jos palaria ! Imaginea asta chiar as printa-o sa o pun pe perete. Felicitari.
Alchimie Nomad: Foarte brutala lumina.
blonda rece Nomad: Cam nereusita incadrarea. Imaginea nu respira, puteai sa lasi mai mult spatiu in jurul paharului, dar cromatic e ok.
Planul suspendat Nomad: Lumina vine din lateral, deci imaginea nu este in tema, dar sunt curios ce punctaj va primi o imagine care este in afara temei. Daca la "tema " media va fi peste 5 ( cinci ) inseamna ca avem o problema cu votarea.
Fertilitate Nomad: Incadrare nereusita, lumina brutala, imagine fara pic de finete.
Parfumul unui răsărit din Tokyo Nomad: Incadrarea e nereusita, iar imaginea nu convinge cu nimic.  
Aproape Liniste Nomad: Din imaginea asta lipseste un subiect clar definit.
lampadarul Nomad: Imaginea nu are legatura cu tema. Care este subiectul care este iluminat de jos ?
Puritate printre pasiune Nomad: Inca o poza care nu are ca cauta pe un site de fotografie.
Poveste culinara Nomad: Mai degraba reteta decat poveste.
Poftă de Oreo Nomad: Ce poveste e asta ? Avem un biscuit pe care il mancam din trei muscaturi.  De ce ar asculta cineva asa o poveste ?
Incendiu provocat Nomad: Poate ca e provocat, dar asta nu se vede in imagine, deci nu e flagrant.  
Ups Nomad: Tema concursului spune asa: Pentru acest concurs trebuie sa surprindeti pe cineva (om/animal) facand ceva ce nu ar trebui in acel moment. Nu cred ca cineva poate spune ca cele doua muste nu ar fi trebuit sa se imperecheze, acolo , pe frunza aia, in acel moment. Chiar daca un moment din asta din viata mustelor, e greu de srprins, nu este vorba de un flagrant, deci imaginea nu este in tema.
Ups Nomad: Asta nu inseamna ca este flagrant.
Ups Nomad: Mustele nu ar trebui sa se imperecheze ?
Bunicul si nepotul :) Nomad: Stramba.
Thriller Nomad: Imaginile sunt bune, dar povestea ? Mie-mi pare ca vad doar o secventa dintr-o poveste nu toata povestea.
Poveste de amor Autor:  Initial au fost toate cele 6 poze prelucrate deodata, dar a doua zi am inlocuit poza 4 ca nu mi-a placut si pt. ca nu am memorat setarile nu mi-a iesit chiar la fel. Trebuia sa o iau de la capat cu toate, dar stau prost cu timpul liber. La fel si cu incadrarea diferita la poza 6, nu e cum as fi vrut sa fie, dar ca sa o refac trebuie sa mut din nou mobila si sa o iau de la capat. Am facut lucrarea un pic pe graba si recunosc ca nu mi-a iesit chiar cum as fi vrut.
BAMBY Nomad: Vad niste poze "dragalase"care aduna voturi, cu toate ca lucrarea e pe langa tema, nu are un fir narativ clar.
Poveste de amor Autor: Descrierea temei spune: 3 sau mai multe imagini. Deci, lucrarea este in tema.  
Poftă de Oreo Nomad:   Poate sa iasa o poveste buna numai din 3 imagini si la fel de bine poate sa iasa doar o insiruire de 10 poze fara vreun fir narativ. Cred ca numarul de imagini nu conteaza, mai important este firul narativ, care vad ca la multe "povesti" lipseste.  Pe cei care au postat povesti cu mai mult de 3 imagini, si le-au fost sterse, nu ii opreste nimeni sa le reposteze.
Poftă de Oreo Nomad: Daca ai un fir narativ si povestea curge, de sa nu pui mai multe imagini ?
Poftă de Oreo Nomad: Se pot posta si mai mult de 3 imagini. Asa suna descrierea temei: Orice poveste are un inceput, o parte de mijloc si un final. Pentru acest concurs trebuie sa realizati 3 sau mai multe imagini care compun o poveste si sa le colati una langa alta folosind un program de editare grafica. Cele 3 imagini trebuie sa compuna un fir narativ, nu pot fi doar 3 imagini oarecare
Un vis implinit Nomad: Nu se vede povestea.
Vântul prin păpădii Nomad: Ai doua papadii intregi si una cam jumulita. Unde e povestea ?
Zbatere Nomad:  Trei imagini, trei stari diferite, trei editari diferite. Pana acuma nu e nimic rau in asta, dar ele nu formeaza un tot unitar, povestea nu curge prin ele, de la  prima catre ultima. Putea sa iasa o poveste transmisa doar prin imagini, da nu ti-a iesit, a trebuit sa spui povestea in cuvinte. Stim cu totii ca o imagine buna face cat 1000 de cuvinte, si ca o imagine buna, mai ales la tema asta, nu are nevoie de explicatii, ea trebuie sa transmita povestea de la sine. Chiar daca privitorul n...
Don't Nomad: Ludovic, nu faci diferenta ?
drumuri aproape Nomad: Imaginea e buna. Daca mai umbli un pic la culori, la saturatie, sau poate o faci alb - negru, ar deveni si mai buna.
Nopti tarzii... Nomad: Nu este frustrant, este incorect.
Ipostaze Nomad: Lucrarea asta e pe locul 11 si bufnita pe 5 ?!!  Cu toate ca bufnita e plagiat pe fata .
Nopti tarzii... Nomad: Originalitate  - 63,73  ?!!??  cu toate ca ideea e copiata.
On / Off Autor: Multumesc pentru felicitari si voturi.
backup Nomad: E un petic de cer albastru care nu creaza atmosfera de "ora albastra". Daca ne luam dupa data si ora la care a fost facuta poza, putem spune ca era ora albastra, dar nu esta e subiectul in imaginea asta.
Splendoare-n iarbă Nomad:  Regulile sunt facute pentru a fi respectate. In unele cazuri pot fi si incalcate, dar ca sa faci asta, intai trebuie sa le stapanesti foarte bine, tocmai ca sa sti cum sa le incalci, altfel esti pe teren alunecos. Cand incalci o regula trebuie sa faci asta cu buna stiinta si cu un scop anume, pentru a obtine un anumit rezultat, pentru a transmite ceva iesit din comun, pentru a exagera, a amplifica o idee sau un mesaj pe care vrei sa-l transmiti, Iar rezultatul  trebuie sa fie vizibil intr...
Splendoare-n iarbă Nomad: Autor, nu te supara asa, omu' are dreptate si ca o completare, pantoful ala iese din cadru. O alta incadrare cred ca te avantaja mai mult. Putea sa iasa o imagine mult mai buna.
chill out Nomad: Poti sa inserezi imaginea intr-un comentariu.
chill out Nomad: Poate ai putea sa o postezi la pasi sa vedem cum arata, dar 1/8, totusi nu e un timp scurt. Eu ma refeream la un timp foarte scurt gen 1/1000 sau mai scurt, ca apa in miscare sa incremeneasca in imagine, sa se vada stropii in aer.
Blue lagoon Nomad: . Acelasi aspect de "tablou frumos" de pus in sufragerie langa bibelou.
Nopti tarzii... Nomad: Asta este culmea tupeului. Ai fost prins cu plagiatul si tot tu faci galagie ? Daca nu suporti criticile, blocheaza comentariile si ramai in lumea ta.
chill out Nomad:  Hmm, cum s-o spun sa nu mai supar lumea ? E o imagine colorata gen "tablou frumos" de pus in sufragerie, pe langa care ar merge si un bibelou. Daca mergeai cu vreo 30 de minute mai devreme pa plaja sa prinzi mai multa lumina si daca foloseai un timp scurt de expunere apa arata mult mai bine.
Nopti tarzii... Nomad: Ceva mai bun nu sti sa spui ? Ironiile tale gratuite nu-si au locul aici.
Nopti tarzii... Nomad: Plagiat.
timp si muzica Nomad: Imi cer scuze pt. greseala de ortografie, am facut si corectura.
finante Nomad:  Monedele si bancnotele sunt din materiale diferite, si acele materiale au caracteristici diferite, dar asta nu inseamna ca cele doua ( bancnota si moneda ) sunt opuse. Ele au acelasi scop. Intradvar, pot avea efecte diferite, chiar opuse, de exemplu, cu cateva monede poti sa cumperi un pachet de scobitori si sa injuri ca nu ti-au iesit numerele la loto, iar cu cateva banconte poti sa mergi la mare intr-o tara exotica.  Din pacate din imaginea ta nu reiese o poveste. Care este idee...
timp si muzica Nomad: Intr-adevar sunt cam de aceasi natura dar nu sunt opuse deloc. Un CD si un vinil sunt generatii diferite, dar sunt facute cu acelasi scop - suport pt. muzica. Ai putea sa mergi mai departe si sa spui ca CD-urile sunt zgariate si nu le citeste cdplayer-ul, drept urmare nu poti sa asculti muzica de pe ele, sunt mute, pe cand vinilul e in perfecta stare si muzica redata de pe el se aude foarte bine. Deci unul produce muzica pe cand altul, "produce liniste", dar asta e o idee mult mai subtila ...
On / Off Autor: Multumesc pentru aprecieri.
On / Off Autor: Eugen, nu ai pentru ce sa-ti ceri scuze. Discutiile tehnice sunt oricand binevenite si constructive.
On / Off Autor:  Imaginea este dintr-o bucata, nu este colaj. Am folosit 3 surse de lumina din exterior, care erau indreptate catre pereti ( stanga - dreapta ) si catre tavan, deci lumina reflectata, nu directa. Becurile din imagine le-am alimentat cu o tensiune mai mica, astfel incat sa se incinga filamentul doar putin, incat becul sa fie mai mult vazut decat sa lumineze foarte mult in jurul lui. Am adaugat 10 imagini la pasi, care explica mai bine decat o fac eu in cuvinte, cum a decurs treaba.
David si Goliat Nomad: Sunt obiecte de aceasi natura, cu cracteristici mai degraba asemanatoare decat opuse. Imaginea s-a fi incadrat mai bine la tema  "Mare - mic", de acuma cateva saptamani.
pe drept/ pe curb Nomad: O imagine buna nu are nevoie de explicatii.
<<<>>>
Pagina 6 din 7, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 333 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl