Nomad

Nomad
Level 5 5 Lucrari 50 Lucrari Cea mai buna lucrare(saptamanal) Prima Lucrare Comentatorul saptamanii x 8 Comentatorul lunii Votantul saptamanii x 24 Votantul Lunii x 12 Cel mai activ utilizator(saptamanal) x 26 Cel mai activ utilizator(lunar) x 13 Cel mai comunicativ (saptamanal) x 5 Bloggerul Saptamanii x 3 Top3 x 14
<<<>>>
Pagina 5 din 8, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 380 comentarii
Marul Nomad: De acord cu tine, e vorba de un magazin Apple si de sigla. Poate nu m-am exprimat destul de clar in primul comentariu. Sa nu fie cu suparare, Iti voi pune si tie doua intrebari incomode:  Care este contributia ta, ca fotograf, la imaginea asta ? Este asta o fotografie ?  
Marul Nomad: Fotografie sau dovada ca sigla aia se afla acolo ?
Paris Nomad: 2 in 1: si vitrina si brand. Dar te intreb si pe tine, sper sa nu te superi: care este contributia ta ca fotograf la aceasta imagine ? Este imaginea asta o fotografie ?
Vitrina cu masti Nomad: Autor, ai dreptate. Discutia asta nu trebuia purtata aici. Îmi cer scuze. Lui Liviu, probabil, îi voi raspunde pe privat.
azi nu ma duc la munca! Nomad: O imagine reusita, mai ales, ca dupa cum spui, este autoportret. Felicitari !
Vitrina cu masti Nomad: {{Comentariu sters de moderator}}
Vitrina cu masti Nomad: {{Comentariu sters de moderator}}
Vitrina cu masti Nomad: {{Comentariu sters de moderator}}
Vitrina cu masti Nomad: Imaginea este prea incarcata si nici incadrarea nu e reusita. Incearca sa o refaci.
Pumn de pastile sa te simti mai bine Nomad: Autor, mai bine scoate poza asta. Nu e buna.
înțeleapta Nomad: Constat ca tot mai multe poze de genul asta raman pe site. Pacat. Asa nu evoluam. p.s. eu am tras clopotelul.
Podoaba Nomad: Puteai sa incadrezi altfel, asa pare incadrat la nimereala.
Floricica Nomad: Incadrarea nu este buna,  punctul din care este facuta poza, e prea banal. Prezentarea obiectului este neinteresanta.  Nu e bine !
Coronita Nomad: O banala poza facuta cu blitz-ul prin care ne arati ca ai gasit un subiect care se incadreaza in tema. Dar asta nu este fotografie. Ideea este sa facem ceva creativ cu subiectul. Nici poza asta nu are ca cauta intr-un concurs foto.
Vedere cu Turnul cu Ceas Nomad: Dupa cum arata imaginea, cred ca ai cam exagerat cu Shadow / Highlight.
Still life Nomad: Am impresia ca cel care a tras copotelul, e pe langa, rau de tot.
Serenitate Nomad: Primul tau comentariu nu spune nimic despre incadrare, compozitie, tehnica, etc, deci nu are nimic in comun co fotografia, nu spune nimic, de aia consider ca este nefolositor. Cat despre al doilea, vezi sa nu dau eu niste explicatii pe care le meriti tu, mai ales ca ceea ce scriu, aici ramane, ca nu poti sa stergi imaginea ca sa dispara comentariile care nu-ti plac, asa cum faci de obiciei la pozele tale.
fereastra Nomad: Ce anume ai fotografiat ?
Saniuta fuge Nomad: O poza pt. albumul de familie, dar nu e potrivita pt. un concurs foto.
Mister Autor: O poza din culise:
trecatorul Nomad: Incerc sa-mi imaginez cum ar fi aratat imaginea asta fara silueta din mijloc ? Parca nu ar fi avut aceasi atmosfera, poveste... Intr-adevar, daca personajul era trecut de mijlocul podului, sau chiar spre capatul celalalt al podului, nu facea atata concurenta, ca subiect, podului in sine. Dar si asa, personajul creaza povestea, un pod gol nu ar fi avut acelasi farmec, ar fi fost cam seaca imaginea. Ideea este sa incercam sa compunem o imagine, o poveste, sa creeam o atmosfera, sa tr...
Mister Autor: Atasez aici si varianta feminina:
Mister Autor: Multumesc pentru felicitari si voturi.
cersetor sau artist Nomad: Poza e cam inclinata spre dreapta.
Ciocolata Nomad:  Patratul asta de ciocolata care seamana cu o masea cariata din care curge puroi galben ma duce cu gandul la un afis dintr-un cabinet stomatologic, care indemna la spalatul pe dinti dupa consumul de ducliuri. Sa nu fie cu suparare, nu am spus-o la misto, chiar se poate exploata ideea.
Mister Autor: Multumesc pentru aprecieri.
aniversare Nomad: Poza e inclinata spre stanga.
Atitudine Nomad: Un "popa" cocalar. Hahahaha !
vitamine Nomad: Imaginea e inclinata spre stanga, incearca sa o indrepti.
tratament ambulatoriu Nomad: Imaginea asta nu este printre cele rele, dar iarasi, cum de multe ori am observat pe aici, are probleme la compunerea in pagina, la incardare in pagina, la transmiterea mesajului. Trebuia sa lasi inca putin spatiu desupra fiolei si mult mai mult spatiu in partea de jos si in dreapta imaginii. Daca se vedea si varful acului si toata reflexia lui si a seringii, mesajul era mult mai puternic. Asa ai taiat ce era mai important si imaginea arata incomplet. Varful acului ar fi da...
ger Nomad: Obiectul fotografiat, adica butoiul nu este alb. Poza este incadrata fortat in tema.
Micul dejun Autor: Imaginea nu este prelucrata in vreun program de editare grafica. Pot dovedi cu RAW-ul. Nu situ de ce in datele exif apare ca este prelucrata.
la plaja Nomad: Autor, incearca sa scrii corect. Comentarii nu fac pt. a acumula puncte.
In numele trandafirului Nomad: Banal si neinteresant ! Nici macar nu e in tema.
Haloween Nomad: Extras din regulament: 2.2(nou). Chiar daca PxlShot este un site de concursuri de fotografie pentru amatori acest lucru nu este o scuza pentru a posta orice imagine indiferent de calitatea ei..Imaginile de o calitate foarte scazuta(blurate, snapshot, imagini urcate in concursuri doar de dragul de a ocupa spatiu pe server) vor fi scoase de catre moderatori.  
la plaja Nomad: Extras din regulament: 2.2(nou). Chiar daca PxlShot este un site de concursuri de fotografie pentru amatori acest lucru nu este o scuza pentru a posta orice imagine indiferent de calitatea ei..Imaginile de o calitate foarte scazuta(blurate, snapshot, imagini urcate in concursuri doar de dragul de a ocupa spatiu pe server) vor fi scoase de catre moderatori.  
Reflexii Nomad: Asa as fi incadrat:
Love is all around Nomad: Inca o poza "draguță", dar nu are nimic in comun cu fotografia artistica.
dorinta.... Nomad: Felicitari !
Spirala baroca Nomad: Felicitari !
La mall Nomad: Cum zice si proverbul, ai pus carul inaintea boilor, adica ai dat importanta subiectului si ai neglijat realizarea fotografiei. Daca subiectul este simetric, mai ales in cazul de fata, ar fi fost mai bine sa-l fotografiezi din mijloc si sa lasi putin spatiu in fata scarilor si daca umblai putin si la culori, putea rezulta o imagine buna. 
Contraste Nomad: Duce spre abstract. Îmi place.
Ambianta eclectica Nomad: SilviuGh, daca imaginea ar fi fost foarte corect executata, era necesar un HDR sa se vada mai bine cele cele doua surse de lumini de pe perete si folosirea unui obiectiv mai larg.  
Ambianta eclectica Nomad: Alekto, imi pare rau, dar imaginea asta nu este o lucrare. Pare o poza facuta de un turist care a vizitat locatia respectiva si a facut cateva poze. Pentru un album personal cu imagini din concediu, merge.  Este foarte important, ca atunci cand privim o imagine, sa nu confundam subiectul cu fotografia. Subiectul este cea ce fotografiem, iar fotografia, mai ales cea artistica cum vrem noi sa facem aici, este felul in care fotograful pune in valoare subiectul, cum compune cadrul, cum...
Ambianta eclectica Nomad: Am impresia ca cea ce am scris, te-a suparat. De ce ?
Ambianta eclectica Nomad: Fara imagini creative ?!??  Suntem pe un site de fotografie artistica si la o imagine, creativitatea ar trebui sa fie mai importanta decat subiectul.  Simpla redare a subiectului nu inseamna ca ai facut o lucrare.
Minimalism Nomad: Totusi, se putea mai bine.
Spirala baroca Nomad: O imagine gandita, o compozitie reusita.
Ambianta eclectica Nomad: Arata ca o fotografie document, care ne arata subiectul si cam atat. In imagine se vede munca arhitectului si a celui care a facut amenajarile interioare, dar nu se vede munca fotografului. Subiectul are potential, merita o alta abordare, mai creativa. A face fotografie artistica inseamna mai mult decat a reda chiar si corect tehnic, un subiect cerut.  Incearca sa refaci imaginea din alt unghi, putin spatiu in fata treptelor nu ar strica. Succes
Minimalism Nomad: Subiectul e frumos, dar meritul, la imaginea asta este al arhitectului care a realizat scara, mai putin al fotografului. Punctul din care s-a fotografiat nu avantajeaza, imaginea se putea compune mult mai bine.  Nu stiu, care au fost conditiile la fata locului, dar imaginea pare sa fie facuta in graba, fara prea multe incercari si incadrari diferite din care sa se poata alege ulterior cel mai bun crop. Fotografierea dintr-o alta pozitie, cu o alta incadrare, ar fi fost mai indicata...
<<<>>>
Pagina 5 din 8, se afiseaza 50 comentarii dintr-un numar total de 380 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl